2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Ben de kullandım progestan 1 hafta kadar sabah aksam. Cunku hafif lekelenmem oldu doktor da tedbir amaçlı verdi. Kasık ağrısı çok normal. Tabi durulamayacak kadar korkunç şiddette olursa o başka. Ama biz ne adet sancılarına dayandık yıllarca, bu bişey değil o yuzden. Düşünsene içinde bir bebek büyümeye başladı ve rahim genişledikçe genişleyecek, bu da ağrı yapacak haliyle. Aslına düşününce ne büyük bir şey yaşıyoruz, ama ne kadar da muhteşem birşey..:))

canım ben günde 3 tane içiyorum,lekelenme falan olmadı aynen tedbir amaçlı verdi.
valla canım yıllardr ne adet sancılarına dayandık doğru diyosun buna sonuna kadar katlanırızkesinlikle bir mucize yaşıyoruz, mukemmel bişey haftalar geçtikçe daha da iyii anlıcaz,allah hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhatlı bebişler nasıp etsin.

banada drum crinon jel verdi progestan içerikli fitil şeklinde hazneden uygulanıyor fakat yan etkileri beni çok çarpıyor aşırı miğde bulantısı kusma halsizlik şu hamileliğin hayırlısı ile keyifli kısmına bir geçsek çok mutlu olucam

Meraba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de mart annelerinden biriyim ve çok heyecanlıyım. 9. haftamdayım ve aşırı mide bulantısı ara sıra kusmalar var. ben de düşük tehlikesi olduğu için progestan kullandım ama çok agır geldi ilaç simdi de crinone jel kullanıyorum fakat surekli halsizlik baş donmesi var.ilk gebeliğim oldugu ıçın tecrubesizim sizlerle paylasmak istedim. tesekkurler sımdıden.

Hayırlısı olsun senin ve bebeğin adına..
Düşük tehlikesi için ilk 3 ay çok dikkat et...
Sonra zaten sana sıkıca tutunmuş olacak..
Allah yardımcımız olsun...

Hayırlısı olsun senin ve bebeğin adına..
Düşük tehlikesi için ilk 3 ay çok dikkat et...
Sonra zaten sana sıkıca tutunmuş olacak..
Allah yardımcımız olsun...

Amin inşallah. bol bol yatıyorum zaten ilaçların etkisiyle ama haftaya yola cıkmam gerekiyo korkuyorum ama mecburum doktoruma danıscam ılk once.. Umarım hayırlısı olur bebişimi kaybetmek ıstemiyorumm

Kızlar mide bulantım ve bas donmem cok o yüzden girip yazamiyorum bile. Bir de bu benim ikinc bebeğimde kolumun altından doğru göğsüme iğneler sapliyorlar sanki. Sanırım süt kanalları ile ilgili. Goguslerime dokunamiyorum resmen o kadar cok acıyor.. Bakalım boye devam ederse ararım doktorumu. Yeni başladı bu sancı.. BÖyle bisey yaşayan var mı kızlar??

Cnm aynen bende de oluyor..
Goguslerın yan tarafından koltukaltına dogru olan bolgede agrı-acı oluyor..
Ben de çoğu zaman dokunamıyorum.
Bu belırtıler guzel, hamıleleıgının sorunsuz devam ettıgını gosterıyor...

Bn hala mutlak yatak istirahatindeyim gecen hafta kasigimda olan agri yuznden doktora gitmistik rahimde kanama oldugu icn doktor yatak istirahati verdi sali gunu randevumuz var insallh hersey yoluna girmistir sabh aksam crinone gel kullaniyorum daha once gunde birdi tehlike oldugu icin ikiye cikardi dokyor gunde bir bebe aspisini ve folic asit aliyorum en basindan beri ama bnde safdece arada bas donmesi oluyo hic midem bulnmio sadece kokulari duyunca temiz hava almak istegi oluyo kndi kokumdn bile tiksiniyorum ama mide bulntisi yok gogus uclarimda sadece hassasiyet var birde asiri gaz problemi gerce oncedende oln bisi di bnde ama ikiye katlandi kabizlik ilk zamnlar vardi sabhlari kahvaltida kayasi suyu iciyorum ev yapimi birde size bisi sorcm soda zararli degl dimi azli icecekler yasak ya o mineralli die gindr bir soda icmeye calisiyorum gerce calkalayip iciyorum bi sorun olms dimi

Benim ilk bebeğimde bu kadar şiddetli olmamıştı da resmen kolumu kaldıramıyorum bazen o kadar cok ağrıyor. Ama benimle aynı durumda olanları bilmek iyi geldi simdi.. Saol arzucum..

Zor bir dönemden geciyorsun canım umarm en kısa zamanda atarsın riski.. Soda benim doktorum önerdi. Çünkü benim tansiyonum cok düşük o yüzden soda ayağa kaldırıyor resmen icince.. Hiçbir zararı yok dedi. Onun dısında neden bebek aspirini verdi? Onu hic duymamistim. Ne gibi faydası varmış??

Bebegin tutunmasini sagliyormus nakilden beri kullaniyorum onu kanama olunca acaba kullanmasammi diye sordm kani sulandirdigi icin fakat kesinlikle birakmamalisin dedi bnde tam cozemiyorum ama doktorumada guveniyorum kendi bebekleride tup bebek yontemiyle dokuz yil sonunda olmus vardir bi bildigi diyorum bu gnlerde kendimin daha ii hissediyorum disariya akan bi kanama olmadi hic allaha sukur

bende 6 hafta 6 günlük hamileyim p.tesi günü kalp atışlarını dinlicez inşallah hayırlı haber alırız Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kıslarr dün sürekli midem bulandı ter bastı tansiyonum düştü gece dayanamayıp kustum artık. bugün düne göre daha iyiyim çok şükür.ı,benim bir günde dengem bozuldu,sizlerin nasıl gidiyo değişmeler varmı.allahım tek isteğim mide bulantısını hemen atlatmak,allahın izniyle p.tesi kalp atışını duymaya gidicez kalp atışını duyıımm çok rahatlıcam inşallahhh eee kıslar siz duydunuzmu???

Valla hergun degisik bisi oluo bende mide bulmtisi yok ama bi cok sinirli olurum bi icim icime sigmio neseden dengesizlik feci )) bn gordum gecen hafta dinlemek nasip olmadi kanama oldugunu gorunce ona yoneldi doktor dinletmeyi unuttu bnde sormadim bile cnmz sikilinca insalla sali gunu gittigimizzde dinlemek nasip olur her gun yeni bi heyecen bu hamilelik ya her doktora gttiginde ertesi randevu icin gun saymaya baslio insan yok kesesi yok kalp atisi yok testi her gecen gun beklentiyle gecio ondan gunler gecmio gibi gelio bi arkadasim iki senelik evliyien hamile kaldi dogum yaptiginda yaptigi yorum sanki evliligin basindan beri hamileymisim gibi geldi okadar uzun surdu gecmedi 9 ay demisti simdi anliyorum onun bu lafini

canım valla dediğin gbi hergün farklı bişey oluyo,bende aşırı dengesizim,eşime sürekli böle stres modundayım,hep bi alınganlık agresiflik var üstümde geçecekte sonradan gereksiz buluyorum bu stresi ama o an elinde olmuyo..neysee bunları hariç,bütünn dualarım sağlıklı sıhatli yatmadan ayakta bi hamilelik,sağlıklı sıhatlı eli ayağı düzgün bir evlat.sen de panik yapma salı günü duyarsın kalp atışlarını,kanama için tedbir amaçlı progestan kullanıyosundur tahminim ,ben de kanama olmadı ama tedbir amaçlı kullanıyorum progestanı.canım dediğin gbii pazar günü 7 haftam doluoo ama zaman gecmıo sankıı,şu 3 ay su gbi akıp geçse daha bi rahatlıcaz aslında

Happylest cnm umarım duyarsın kalp atışlarını.. Bebek aspirini iyi diyorsa iceceksin tabiki.. Ben sadece sebebini merak ettim cnm..bu arada zaman bence hic de uzun sürmüyor kızlar, oğluma hamileyken yaza gelmişti dogum o yüzden daha uzun sürmüştü, ama simdi Mart'ta olacagi için kıs cok kolay gecicek bence.. Ayrıca ilk bebeğine hamile olan arkadaslara bir tavsiyem var, hamileliğin tadını çıkartın ve kendiniZe zaman ayırın.. Cocuk dogunca bunu uzunca bir süre yapamayacaksınız:)) benim karnım cok şişti kızlar. İlkinde de böyle olmuştum. Resmen 5 aylık hamile gibi görünüyorum.. Kimse inanamıyor görüntüme.. Var mı karnı büyüyen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…