kıslarr dün sürekli midem bulandı ter bastı tansiyonum düştü gece dayanamayıp kustum artık. bugün düne göre daha iyiyim çok şükür.ı,benim bir günde dengem bozuldu,sizlerin nasıl gidiyo değişmeler varmı.allahım tek isteğim mide bulantısını hemen atlatmak,allahın izniyle p.tesi kalp atışını duymaya gidicez kalp atışını duyıımm çok rahatlıcam inşallahhh eee kıslar siz duydunuzmu???
Kızlar günaydın,,
En son doktro kontorlune ne zaman gıttıgınızı ve bebişlerinizin ölçüsünü yazar mısınız..
Ben baya geridne geliyorum.
En son 6+6 da gittim saaadece 2,4 mm idi..((
Ya sizin?
Kesinlikle süt dolarken de böyle ağrıyor iste doğumdan sonra. İlk ay doğumdan sonra cok yasamıştım bu ağrıları... Sonra alışıyorsun dolmasına hissetmiyorsun.. Ben 1 yasına kadar emzirdim oğlumu sonra zorla bıraktım çünkü yemek yemeyip hep beni emmek istiyordu.. Bakalım bu sefer neler olucak.. Ama kızlar karnımı görseniz hakikaten inanamazsınız. Resmen 3 kilo aldım ve karnım şişti sadece.. Niye böyle oldugumu anlayamadım.. Aslında kilo alacak kadar da yemiyorum.. Bakalim doktorum ne diyecek.. Heyecanla ayin 14 unu bekliyorum..
canım gazdır büyük ihtimal şişkinliğin.ilk zamanlar gaz şişkinliği çok oluyoo
Cnm benim hamilelik takvimini eklesene profilden, bi görelim bebişini.. :))
Kızlar günaydın,,
En son doktro kontorlune ne zaman gıttıgınızı ve bebişlerinizin ölçüsünü yazar mısınız..
Ben baya geridne geliyorum.
En son 6+6 da gittim saaadece 2,4 mm idi..((
Ya sizin?
canım gazdır büyük ihtimal şişkinliğin.ilk zamanlar gaz şişkinliği çok oluyoo
Yok tatlım benimki gaz şişkinliği değil, öyle olsa arada iner ya da ağrı yapar.. Görsen anlarsın her gören sok geçiriyor.. En az 5 aylık gibi duruyorum.. Bakalım devamı nasıl olucak..ben de merak ediyorum..
Bnm rndevm yrn yatak istirahatim insallah biter ve hersey yoluna girer insallh birde gecenlrde arayip torck die bi test istemisti bnde adini unuttgm icn aradm oreneyim dedim aradim ama bu glisinde yaptrma burdn cikinca ikili test icin gidicn saten labrativara ikidefa yorulma dedi ama internettn bktm ve ikili test 11 ile 14 . Haftalar arasinda ypilmasi gerektigi ne erkn nede gec olamiyacagi yaziyodu bn 8. Haftadayim anlamadm gidince sorcm bklim nolck mrkla bkliyrm
Kislarrrr nasilsinizzz ben dün bebegimin kalp atislarini gördüm çok mutlu oldum eşimle çok rahatladık.ee sizler napiyosumuz sizlerin nasil gidiyo
merhabalarr,
benimde kuzum geliyor mart ayında, allahtan sağlıklı ve huzurlu bir bebek olmasını diliyorum.
yalnız bi sorunum var ): bunu bir konunun altına da yazdım ama burada da sizinle paylaşayım. yemeklerden sonra inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum anlatamam kıvranıyorum artık karnımın şişmesinden, kabızlık şişkinlik yanma ilaç kullanmak istemiyorum. lütfen bi öneride bulunun ne yapmalıyım nasıl çözlemeliyim bu sorunu? ömerilerinize nasıl ihtiyacım var şuan anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?