2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Cnm benim hamilelik takvimini eklesene profilden, bi görelim bebişini.. :))

Kızlar günaydın,,

En son doktro kontorlune ne zaman gıttıgınızı ve bebişlerinizin ölçüsünü yazar mısınız..
Ben baya geridne geliyorum.
En son 6+6 da gittim saaadece 2,4 mm idi.. ((
Ya sizin?

Kızlar günaydın,,

En son doktro kontorlune ne zaman gıttıgınızı ve bebişlerinizin ölçüsünü yazar mısınız..
Ya sizin?

Ben son gittigimde doktor 6 haftalik gebesin dedi 4,3 mmdi bu olcude 6+1 olcude oluyormus belki senin ki gec dollenmistir bi arkadasimin da gec dollenmesi olmustu oyuzden ilk haftalarda geriden gitti sonra normale dondu aradaki farki kapatti dogali 5 ay hic bir sorunda yok masalllah merak etme yani kotu bisiyoktur

Kizlaar benimde 16 mart dogum olacak insallah:) benide araniza alirmisiniiiz:) bende 8+3 oldum tup bebek yontemiyle hamile kaldim cok sukur 6. Haftamda kanamam ve yogun halsizligim oldu simdi lekelenme oluyor cok az arada ama basiniza gelirse sakin korkmayin,bulantim sadece 5-6.haftada oldu simdi hicbisey yok

Kızlar günaydın,,

Ya sizin?

arzu bebeğin boyu mu yoksa kesenin boyumu o kadar. bende 6+6 dayım şimdi ama iki gün önce gitttiğimde bebek görünmedi sadece kalp atışlarını görebildik

[merhabalar bende mart annesi adaylarındanım burada sizlerle olmanın konuşmanın iyi geleceğini düşünerek üye oldum benide aranıza alırsanız çok sevinirim. Bildiklerimi paylaşmaktan ve sizin bildiklerinizi okumaktan zevk duyacağım...

merhaba arkadaşlar... aranıza yeni katıldım.. :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı... bursada oturuyorum.. hep güzel haberler paylaşırız inşallah...

Aslında bir sürü Mart annesi var burda ama canlı tutamıyoruz bu başlığı.. Benim doktor kontrolum var haftaya salı gunü yani ayin 14 unde .. Heyecanla bekliyorum sonra da cuma gunü 2 haftalık tatile çıkıyorum inşallah.. Deniz iyi gelicek bu sıcakları atlatmama diye ümid ediyorum.. Geldikten sonra da cinsiyet öğrenme heyecanları paylaşımları baslar..:))

Bnm rndevm yrn yatak istirahatim insallah biter ve hersey yoluna girer insallh birde gecenlrde arayip torck die bi test istemisti bnde adini unuttgm icn aradm oreneyim dedim aradim ama bu glisinde yaptrma burdn cikinca ikili test icin gidicn saten labrativara ikidefa yorulma dedi ama internettn bktm ve ikili test 11 ile 14 . Haftalar arasinda ypilmasi gerektigi ne erkn nede gec olamiyacagi yaziyodu bn 8. Haftadayim anlamadm gidince sorcm bklim nolck mrkla bkliyrm

Ben hic duymadım öyle bir test ama ikili test erken yapılmaz, doğru ogrenmissin canım.. Ne diyecek bakalım doktor sor ben de merak ettim.. Ben de hipotiroidi var o yüzden 3 haftada bir kontrol ettiriyorum. Onun dısında ikili teste kadar birşey yok dedi.. Ama bütün hamilelik tahlillerimi yaptırdım, toxoplasma, seker, kan sayımı, hiv, koca bir liste tahlil yaptırdım 2 hafta önce, hersey yolunda sadece çığ et, yumurta(mayonez), iyi yıkanmamış sebze meyveden uzak dur dedi o kadar..

Kislarrrr nasilsinizzz ben dün bebegimin kalp atislarini gördüm çok mutlu oldum eşimle çok rahatladık.ee sizler napiyosumuz sizlerin nasil gidiyo

Kislarrrr nasilsinizzz ben dün bebegimin kalp atislarini gördüm çok mutlu oldum eşimle çok rahatladık.ee sizler napiyosumuz sizlerin nasil gidiyo

çok sevindim cnm bizde bugün duyduk çok heyecanlandım. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

merhabalarr,
benimde kuzum geliyor mart ayında, allahtan sağlıklı ve huzurlu bir bebek olmasını diliyorum.
yalnız bi sorunum var ): bunu bir konunun altına da yazdım ama burada da sizinle paylaşayım. yemeklerden sonra inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum anlatamam kıvranıyorum artık karnımın şişmesinden, kabızlık şişkinlik yanma ilaç kullanmak istemiyorum. lütfen bi öneride bulunun ne yapmalıyım nasıl çözlemeliyim bu sorunu? ömerilerinize nasıl ihtiyacım var şuan anlatamam.

canım aynı sorun bendede var. hatta şimdiden şişlik yüzünden kocaman bir karnım oldu.doktorum kullandığım progestan ilacından kaynaklandığını,normal olduğunu söyledi. maalesef birşey yapamıyorum...

güzel anneler, hamilelik takvimine tarih girdiğimde takvim dökümünü görüyorum ama burda da siz görün diye koymak istiyorum nasıl yapıcam?

Bgn gttik doktora cok sukur ki ii haber aldik bebikimiz buyumus kanama kapanmis keseyle tehlikeyi atlatmisiz kalp atisini da gorduk yine 1.4cm olmus minik bebe aspirinini biraktik progesteronu sadece sabh kullanicam folik asit devm yatak istirahati bitti cok sukur allahima guzel hberlerle gldik bu arada bn telefonda dokturun ynlis anlamisim bi iki test vrcem demis bn ikili test anlamisim ))) ikili testte daha var yani bn doktora sormyi unuttm saclarim cok dokuluyor sebebi hamilelikle alakali yada vitmn eksikligi fln olabilirmi biln var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…