selamm ...herkese hayırlı doğumlar inşallahhh.
baktım eskilerden kimler doğurmuş die :) gecemm hayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..çıkmışsındır doğumdan ama göremedim seni..şifacım sende yoksun ne yapıyor azra sultan??başka kimler var bilmiyorum sık bakamıyorum çünkü ev çok kalabalık
Kızlar sekam doğuranlara ebah da eklendinışık kızımız doğduona maşallah derken şekercik şuan doğumhanede suni sancı çekiyor onada allah kurtarsın diyorum.bebde tık yık bekliyorum varmı benim gibi bekleyen
puppa, canım süper ya maşallah valla.inş doğum sonramızda hepimiz için kolay ve güzel geçer.dr un korseyi önermiş miydi ?
benimde gergindi karnım çok..şimdi inanamıyorum küçüldüğünü görünce..dahada küçülcek tabii daha 10 gün oldu :))içime su serptin benimkide gerginceydi eskiye döner o zaman seninki gibi canım öp bebişi
Kızlar sekam doğuranlara ebah da eklendinışık kızımız doğduona maşallah derken şekercik şuan doğumhanede suni sancı çekiyor onada allah kurtarsın diyorum.bebde tık yık bekliyorum varmı benim gibi bekleyen
evet canim bencede genel ol bende panik biri olarak hayatta yapamazmisim beni o ortamda kimse oyaliyamaz sorduklari soruya cevap bile vermedim kitlenmistim korkudan biran once bayilmak istedim bide ben ameliyata 16:20de girdim bebisim 16:29 da dogdu beni hazirlamalari icinde yani bebisi hemen aliyorlar
db55 cnm ne güzel kararını vermişsin boşver kafanı karıştırma allah yardımcımız olsun.
ozsu01 evet cnm tarıhlerımız aynıymıs:) senin normalmi sezeryanmı belli oldumu?
yakari13 cnm normalde bende lazer yaptırıyodum çok korkarım ağdadan ama allah bi kolaylık verdi acımadı hiç kızada tembih ettim hatta dayanamazsam vazgerız minik minik yap dedim saolsun eli hafifmiş sende hallet az kaldı noluur nolmaz :)
epıdural olunca eşinde gelebiliyor dıye bılıyorum bıçok hastanede belki o zaman daha rahat gecebılır dıye düşünüyorum
anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için.kesinde fazla değilmiş çok iyi bu, bel korsesi almıştım 20 cm filan boyunda, kilot ve üst kısmı yok dimi öyle korse ? seninde sezeryandı sanırım ?
kızlar tahmini tarihi 10 mart ve buna yakın olanınız varmı..biz hala kızımla mutlu mutlu yaşıyoruz..daha gelmeye niyeti yok sanırım :)
bakalım normalmi sez.yanmı olucaz çok heyecanlıyız..
Tesekkur ederim.db55 cnm ne güzel kararını vermişsin boşver kafanı karıştırma allah yardımcımız olsun.
Hosgeldin. Burda doguran dogurana.selamm ...herkese hayırlı doğumlar inşallahhh.
baktım eskilerden kimler doğurmuş die :) gecemm hayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..çıkmışsındır doğumdan ama göremedim seni..şifacım sende yoksun ne yapıyor azra sultan??başka kimler var bilmiyorum sık bakamıyorum çünkü ev çok kalabalık
Tesekkur ederim canim. Dogumlarimiz kolay olur ins. Epidural guzel ama insan korkak olmuycak :18: Sen cesaretlisin.DB55, canım tarih zaten belliydi ama tam netleşmiş, maşallah oğlunada büyümüş adam olmuş inş 3,500 doğar :) bizimki 3 doğsa şükretcem :) ya eğitim süper olur zaten sadece bu hafta gidebilriim, bende ordayım aksilik olmazsa hem tanışırız :) Bende epidural olcam dr um dışardan ama sanırım oraya transfer olmak üzere.ilk demişti epidural olcaksın, bende iğneden huylanırım oynarsam diye korkuyorum işte sadece.inş en kolayından en güzelinden olsun doğumlarımız.güzel haberlerle geldin ne ggüzel :))
Sonsy, ve diğer arkaaşlar ? korseyi sezeryan yada normal korsesi diye mi almalıyız ? doğum sonrasının çokta farkı yok sanki ? kompedanda filan uygun kilotlu ama beli uzun korseler var onlardan olmaz mı ? db55 sen kullancan mı ?
Ben de oyleyim. Panik biriyim. Ne guzel deneyimlerini paylasiyorsun bizimle.evet canim bencede genel ol bende panik biri olarak hayatta yapamazmisim beni o ortamda kimse oyaliyamaz sorduklari soruya cevap bile vermedim kitlenmistim korkudan biran once bayilmak istedim bide ben ameliyata 16:20de girdim bebisim 16:29 da dogdu beni hazirlamalari icinde yani bebisi hemen aliyorlar
Kolay bir dogum olur ins. Saglikla kucagina al.İyi aksamlar hanimlar,bugun tahlillerimi yaptirdim.anesteziyle gorustuk.yarin 11de Allahin izniyle nehirime kavusacagim...tum dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.yapacaklarada Rabbim kolaylik versin...biz daha hazirlik yapiyoruz canim annem burda yardim ediyor...kib...ins en kisa zamanda hikayemle gorusmek uzere...hayirli aksamlarrr....
kızlar rica etsem son usg kagıtlarınızda kı OFD(HC) değerlerinizi bi yazarmısınız?
Mart sonu anneleri biz ne zaman doğurcaz allaaaam yareppim
Tesekkur ederim.
Hosgeldin. Burda doguran dogurana.
Tesekkur ederim canim. Dogumlarimiz kolay olur ins. Epidural guzel ama insan korkak olmuycak :18: Sen cesaretlisin.
Korse takmiycam ben. Takmasak ne olur ki? Korseyle rahat edemem. Kendimi taniyorum.
Emzirme kursuna gitmeden 1 gun once hastaneyi ariycam sorucam. Bosu bosuna gitmeyelim. Orda karsilasiriz
Ben de oyleyim. Panik biriyim. Ne guzel deneyimlerini paylasiyorsun bizimle.
Kolay bir dogum olur ins. Saglikla kucagina al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?