2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Tüm doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün.

GECEEE sanırım gelmiştri bebiş, helal olsun tatlım sen de helal et. 9 aydır çok dinledik birbirimizi...

Kayra senin doğum ne zaman, doğurdun mu yoksaaa

Anamm ebahım da doğurmuş, Allah analı babalı büyütsün haytalarına huzur IŞIK versin güzel kızı... Şekerciğime bol bol dua ediyorum, Allhım gönlune gore versin normal doğum olsun, sunu sancıdan sonra sezeryan olmasın inşallah...

puppa, canım süper ya maşallah valla.inş doğum sonramızda hepimiz için kolay ve güzel geçer.dr un korseyi önermiş miydi ?

doktoruma sordum bi sakıncası varmı korse takmamın diye.
sen bilirsin kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap dedi.
ama bel korsesi takıyorum tabi şimdilik :)

içime su serptin benimkide gerginceydi eskiye döner o zaman seninki gibi canım öp bebişi
benimde gergindi karnım çok..şimdi inanamıyorum küçüldüğünü görünce..dahada küçülcek tabii daha 10 gün oldu :))
bide göbek deliğim içeri girdi..bunun muhabbetide geçmişti sanırım burda..neyseki eskiye dönüyormuş göbek deliği..

epıdural olunca eşinde gelebiliyor dıye bılıyorum bıçok hastanede belki o zaman daha rahat gecebılır dıye düşünüyorum

evet haklısın az kaldı ama buna cesaret edemıcem sanırım normalde yara olan cıldım bu haldeyken nasıl olur bılmıyorum son anlarda bıde o acıyla yarasıyla ugrasmayayım derım kalkıyo çünkü...jiletle yapmaya calısacagım gördüğüm kadar artık doktorda yadırgamaz herhalde alışıktır az cok

kızlar tahmini tarihi 10 mart ve buna yakın olanınız varmı..biz hala kızımla mutlu mutlu yaşıyoruz..daha gelmeye niyeti yok sanırım :)
bakalım normalmi sez.yanmı olucaz çok heyecanlıyız..

ben 38 i tamamlamak üzereyim buna bile cok şükür diyorum bebegın eşi aşagıda oldugu için daha erken kanama yada doğum bekliyodum genelde hareketsız bı 9 ay gecırdım bu haftaları görmek çok güzel...artık sanırım haftaya alırlar hep kanama riskiyle yasamak zor çünkü,cumartesı kontrol var bakalım belli olur

epıdural olunca eşinde gelebiliyor dıye bılıyorum bıçok hastanede belki o zaman daha rahat gecebılır dıye düşünüyorum

valla bende biara dusundum ama sonradan onada bunu yasatmak istemedim kaldirabilicek gibide degildi esim acikcasi ameliyata girerken gozgoze bile gelmek istemedim annem ve ablama destek ol onlar bebegin pesinden gitsin hazirlanicagi zaman cunku hastanede ameliyathanen cikarip bebegi alt kata dogumhanede bebek hazirlama odasinda haxirliyorlardi hem onlar oyalanmis olurlar dedim esim kapida bekledi beni ilk ciktigimdaki halimide annemlerin gormemesi iyi oldu esim bile hala soruyorum pek konusmuyor o halimle ilgili epidurali bende esimde kaldiramazdik gibi geliyor ne biliyim ameliyathanedesin sonucta ne konusucan nasil destek olucak onun durumunuda dusunsene tabi herkesin kendi bunyesi bicok kiside epidural sezeryan oluyor

evet canim sezeryan gogus altindan sezeryan bolgesine kadar korse canim karin cevresini kapsiyor sadece

İyi aksamlar hanimlar,bugun tahlillerimi yaptirdim.anesteziyle gorustuk.yarin 11de Allahin izniyle nehirime kavusacagim...tum dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.yapacaklarada Rabbim kolaylik versin...biz daha hazirlik yapiyoruz canim annem burda yardim ediyor...kib...ins en kisa zamanda hikayemle gorusmek uzere...hayirli aksamlarrr....

kızlar tahmini tarihi 10 mart ve buna yakın olanınız varmı..biz hala kızımla mutlu mutlu yaşıyoruz..daha gelmeye niyeti yok sanırım :)
bakalım normalmi sez.yanmı olucaz çok heyecanlıyız..

benim 8 mart ,doğumum normal ve hala bekliyoruz,8 ine kadar normal doğum belirtileri olmazsa 10 unda suni sancıyla normal denicez,o da olmazsa sezeryan olurum artık

db55 cnm ne güzel kararını vermişsin boşver kafanı karıştırma allah yardımcımız olsun.
Tesekkur ederim.
Hosgeldin. Burda doguran dogurana.

Tesekkur ederim canim. Dogumlarimiz kolay olur ins. Epidural guzel ama insan korkak olmuycak :18: Sen cesaretlisin.

Korse takmiycam ben. Takmasak ne olur ki? Korseyle rahat edemem. Kendimi taniyorum.

Emzirme kursuna gitmeden 1 gun once hastaneyi ariycam sorucam. Bosu bosuna gitmeyelim. Orda karsilasiriz

Ben de oyleyim. Panik biriyim. Ne guzel deneyimlerini paylasiyorsun bizimle.
Kolay bir dogum olur ins. Saglikla kucagina al.

iyi akşamlar herkese...
kızlar bebeğinize hangi bezden aldınız ben prima 3-6 kg aldım ama premium care diil onun 50 tanesi 25 tlydi biz 80 tanesine o fiyatı verdik acaba iyi midir? tecrübesiz olunca öyle bakakaldık bez reyonuna...

kızlar rica etsem son usg kagıtlarınızda kı OFD(HC) değerlerinizi bi yazarmısınız?

herkeze iyi akşamlar
doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum allah analı babalı büyütsün

kızlar bu gün 2 den beri bi ağrım var ama canımı yakıcak tarzda
sürekli azalıp çoğalan bi ağrı
hemen burdaki devlet hastanesine gittim
bebeğin kafası doğum kanalına inmiş ama açıklık yok dedi
nst de de düzenli sancı çıkmadı
her an herşey olabilir dedi gönderdi
ben aynı ağrıları hatta biraz daha şiddetli olarak 2 saat daha çektim
şimdide arada gelip giden ama çok dayanılmayacak kadar fazla olmayan ağrılarım var
bunlar yalancımı acaba
yoksa sıklaşırmıki
karnımda taş gibi sert inşalah bu çektiğim ağrı boşa çıkmazda gece artar hastaneye giderim
bide sanki alt tarafa baskı yapıyo gibi hissediyorum
şu anda bile sancım var gelip gidiyo sürekli

canim tabi herkes bir olmaz ama benim dediklerimden herkes kendine gorr biseyler cikarabilir diye uzun uzun yaziyorum cunku o an umdugun gibi olmuyor hersey mesela ben abartip 2 ortaboy valizle gittim herseyi en ince ayrintisina kadar dusundum posetledim anneme gosterip tembihledim ama dogumdan sonra annem bebegin yaninda oldugu icin esim sacma sapan son dakikada koydugum geceligi vermis sacim basim daginik o gun jolelemistim nerden biliyim doguma alinacagimi corap pofidik terlikleri hic giymedim hastane cok sicakti acik bir terlikle dolandim tuvalete gittim ayaklarim ciplakti yani 2 gecelik kullandim bebisin kiyafetlerine allahtan posete ayri koymustum annem onu vermis hemsire kafasina gore giydirmis 2 ayri takim koymustum o iki takimla 2 gun gecirdik hic pislenmedi kusmadi bebis oylesine degistidik cikarken susledik oysa ben bir suru sey koymustum saysam sasarsiniz pompalar biberonlar kasik hastabezi agizbezi bebise coraplar patikler kendim icinde birsuru sey cogu sey aynen gerigeldi gogus ucu cikarici kullandim ucunu hem cikarip hem sutu cikariyor bebisin agzina tikiyordum o isime yaradi yani hicbisey dusundugun gibi olmuyor bide benim annemin beyni durmustu sunu ver anne ordaydi bul diyorum tembihedigim hicbiseyi hatirlamiyorum bende kalkip arayamiyorum pes ettim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…