2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

gözün aydınn senınde tarıh bellı oldu ohh ne guselll... cnm bısey sorcam şu fl degerını kafana takmıştın sordun mu onu..

Tesekkur ederim:)
Ozel sigortaniz var mi dediler yok dedim. Sgk var sadece. Bence de cok pahali. Genel anestezi istiyorum dedim. Siz ne onerirsiniz dedim. Doktor da epidural oneririrm. Anestezi uzmanimiz iyi ve epidural de bebege bir sey gitmiyor dedi. Agrin daha az oluyor dedi. Ben de ben panik biriyim. Epiduralli dogum esnasinda fenalasirsam bayiltmanizi istersem dedim. O zman bayiltiriz ama anneler bayilmak istemiyor genelde. Bebeklerini bir an once gormek istiyorlar vs vs konustu. Ben kendime guvenmiyorum genel olucam.

gözün aydınn senınde tarıh bellı oldu ohh ne guselll... cnm bısey sorcam şu fl degerını kafana takmıştın sordun mu onu..

Zaten o tarihte olacakti dogumum. Simdi ayrintilari konustuk. Fl degeri simdi de onde 39 haftalik gorunuyor. Ben de hic birsey sormadim. Cok mutlu oldum. Bazi degerler 36 haftalikti. Onlari sordum. Olur oyle seyler dedi, onemli degil dedi. Zaten yakinda gorcez oluruna biraktim.

Allah kolaylık versın canım ya tabiki hersey saglık için bebekler için ama hastanelerin bu kadar fıyatlar cıkarması cok agır oluyo doğum ucretı oda ücreti epidural ücreti falan hep kazıklanıyoruz gibi geliyor...
senınle aynı günlerdeyız bızımde cumartesı gunu belli olacak sanırım bakalım bende epıduralden korkuyorum bel agrısı bas agrısı falan olur dıye kısmet

anladım cnm bende senın adına sevındım.. hakkında hayırlısı olsun..

Doktor deneyimli diye o kadar parayi gozden cikardik. Dogumdan korkuyorum ben. Onlar da hep kazikliyorlar gercekten. Ordan burdan kisip dogum parasi biriktiriyoruz bizlerde.
Seninki de bir an once olur ins. Sabirsizlaniyoruz artik de mi ama.

puppa, canım çok tebrik ederim valla 10 günde 7 kg gitti demek darısı bize.bebeğini öpüyorum ...

canım 3 kilo bebeğim çıktı zaten..3 kiloda bebeğin suyu,kanı,bebeğin eşi derken 6 kilo birden gitti doğumda.
10 gündede 1 kilo vermişim..7 kilo gitti işte böylece..

ama yiyerek kilo veriyorum.hamileyken kilo alırım diye yiyemediğim bütün tatlıları börekleri şimdi yiyorum
ama çok şükür artık kilo almıyorum.az az veriyorum iştee :))
60 kiloyum şuan :))

dediğin gibi darısı başınıza inşallahhh canıım :)

gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
helalolsun kolay doğum dilerim

hayırlı olsun bebişini ii günlerde büyüt inşallah sevdimi suyu benimde hayalim bu suyu sevmesi annesi gibi

canım benimde geçen kontrolde aynısı oldu eşimle kavgalı gitmiştik gerginlik bebeğe yansıyormuş .gevşemeye çalıştım sonra 1 saat bekledim hava aldım falan 2. nst de düzeldi kalpatışları korkma bence

Merhaba kızlar . Bende yarın doğuma gidiyorum . Doğum tarihimiz 12 mart benim ikinci gebelik doğum tarihini 4 Mart Pazartesi kararlaştırmıştık. Umarım hayırlısı olur hakkımızda...
hakkında hayırlısı olsun canım

puppacım karnında korse varm ışu an bel korsesimi takıyorsun kilotlu olanlardanmı canım karnın eskisi gibi gerginmi yoksa yayvanlık varmı

db55 cnm ne güzel kararını vermişsin boşver kafanı karıştırma allah yardımcımız olsun.
ozsu01 evet cnm tarıhlerımız aynıymıs:) senin normalmi sezeryanmı belli oldumu?
yakari13 cnm normalde bende lazer yaptırıyodum çok korkarım ağdadan ama allah bi kolaylık verdi acımadı hiç kızada tembih ettim hatta dayanamazsam vazgerız minik minik yap dedim saolsun eli hafifmiş sende hallet az kaldı noluur nolmaz :)

selamm ...herkese hayırlı doğumlar inşallahhh.
baktım eskilerden kimler doğurmuş die :) gecemm hayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..çıkmışsındır doğumdan ama göremedim seni..şifacım sende yoksun ne yapıyor azra sultan??başka kimler var bilmiyorum sık bakamıyorum çünkü ev çok kalabalık

puppacım karnında korse varm ışu an bel korsesimi takıyorsun kilotlu olanlardanmı canım karnın eskisi gibi gerginmi yoksa yayvanlık varmı

bel korsesi var şuan canım.çünkü 5 tane dikişim var vajinal bölgede.2 cm kesiğim var..
nolur nolmaz diye henüz kilotlu korseye geçmedim.
dün kontrole gittim dikişler kaynamış.ağrım sızımda yok zaten.
ama bi 10 gün sonra filan geçicem diğer korseye.

1 ay kullansam yeter diye düşünüyorumm..çabuk oldu çünkü toparlanması göbeğimin.
ilk birkaç gün göbek sallanıyordu hiç hoş görünmüyordu.korse sıkışlaştırdı baya
en azından ilk günkü gibi sallanmıyor göbek..zaten bel ve göbek bölgem inceydi benim..

DB55, canım tarih zaten belliydi ama tam netleşmiş, maşallah oğlunada büyümüş adam olmuş inş 3,500 doğar :) bizimki 3 doğsa şükretcem :) ya eğitim süper olur zaten sadece bu hafta gidebilriim, bende ordayım aksilik olmazsa hem tanışırız :) Bende epidural olcam dr um dışardan ama sanırım oraya transfer olmak üzere.ilk demişti epidural olcaksın, bende iğneden huylanırım oynarsam diye korkuyorum işte sadece.inş en kolayından en güzelinden olsun doğumlarımız.güzel haberlerle geldin ne ggüzel :))

puppa, canım süper ya maşallah valla.inş doğum sonramızda hepimiz için kolay ve güzel geçer.dr un korseyi önermiş miydi ?

Kayracım canım senin doğumun ne zamn ?

Sonsy, ve diğer arkaaşlar ? korseyi sezeryan yada normal korsesi diye mi almalıyız ? doğum sonrasının çokta farkı yok sanki ? kompedanda filan uygun kilotlu ama beli uzun korseler var onlardan olmaz mı ? db55 sen kullancan mı ?

canim ben korse almadim doktorum her dogumda kullaniyormus ertesi sabah gelip taktilar sadece bel korsesi takmadigim zaman karnimm kocaman rahim sisik bebis ciktigi belli patlicak gibi degil ama sanki icinde su dolu bidon gibiyim ve dikislerime baktim ilk kez 5 gun sonra cesaret ettim kalin bir bant var su gecirmez ama ben cok uzun bir kesik saniyordum bana kucuk geldi sevindim valla 1 karis en fazla o kadar bile degil gibi ama korseyi bele degil kalcaya kadar indiriyorum dikislerin ustune geliyor aci hissi buyuk olcude azaliyor doktoruma sordum ben korseyi hic cikarmiyorum sakincasi varmi dedim yok benim icin dedi sadece icine atlet giy ustune korseyi tak direk tenine degmesin dedi hastabakicilar direk takmisti yarin kontrolumuz var bebisle bakalim ikimizdede hersey yolunda mi

Kızlar sekam doğuranlara ebah da eklendinışık kızımız doğduona maşallah derken şekercik şuan doğumhanede suni sancı çekiyor onada allah kurtarsın diyorum.bebde tık yık bekliyorum varmı benim gibi bekleyen

anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için.kesinde fazla değilmiş çok iyi bu, bel korsesi almıştım 20 cm filan boyunda, kilot ve üst kısmı yok dimi öyle korse ? seninde sezeryandı sanırım ?

evet canim bencede genel ol bende panik biri olarak hayatta yapamazmisim beni o ortamda kimse oyaliyamaz sorduklari soruya cevap bile vermedim kitlenmistim korkudan biran once bayilmak istedim bide ben ameliyata 16:20de girdim bebisim 16:29 da dogdu beni hazirlamalari icinde yani bebisi hemen aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…