2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam arkidişler
geberiyorum uykusuzluktan çok gazlı bi kuzum var gece gündüz nöbetçiyiz
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün meleklerinizi

edlinciğim ben martın ilk haftası gideceğim kontrole cnm.2 şubatta 32+5 de iken 10.05cm diye yazıyo usg çıktısında ve ben şuan 36+2 deyim muhtemel doğum tarihi (sat a göre) 25 mart

Son düzenleme:

evet kişiye göre degısebılır tabıkı bazıları iğne yaparken bile bakamaz mesela beni kan tutar ama. eşim gayet dayanıklıdır öyle bi durumda yanımda olup benımle konusursa ve bebegımızı ılk kez birlikte görürsek belki daha rahat olurum... tanımadıgım kişilerin içinde çok sakin olamam sanırım... ama genel olabılır benim epiduraldaki baş bel agrısı olmasını istemıyorum

merhaba kızlar.sizlere bir sorum var.haziran annesi olacağım inşallah.aranızda çalışan anne vardır mutlaka diye düşündüm.37 inci haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra farkli bir sebepten(grip yada bel fıtığı gibi)istirahat alırsam bu doğum sonrası iznimden düşer mi.aranızda hiç böyle bir durum yaşayan var mı

Herkese iyi akşamlar canlar
Keyifler yerindedir inşallah
Benim ders çalışmam gerekiyor canlar tek parça iken oğlum henüz karnımda iken
Sonra çalışmak daha zor olur

Herkesi çooooook öpüyoruzzz

canım hayırlısı ile kucağına alırsın inş

selam arkidişler
geberiyorum uykusuzluktan çok gazlı bi kuzum var gece gündüz nöbetçiyiz
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün meleklerinizi

canım kolay gelsin sana benimki daha minnaıck olduğu için gazlımı olacak olmayacakmı şu an için belli değil doktor haftaya falan başlar dedi oğlum gazlı değildi inş buda olaz kızın nasıl alışabildimi duruma biraz daha kabullanmiştir. biizmki şimdilik iyi bakalım ama ilk gün çok zor oldu bebeği verin odamda oynayayım diye tutturdu ayaklarında tutup sündürüyordu ama şimdi onun küçük olduğunu ve bir canlı olduğunu anlıyor galiba:)

canım miden için şurup iç bana rennie yazdı çok rahatlatıo kilosu büyüktü ama son haftalar yavaşlayabilir demişti belkide 38de kendiliğinden gelecek demişti benim adet tarihi karışık biraz adetim kpss ye denk gelıodu geciktirici felan içmiştim o yüzden net deil yane usg ye göre biz belirledik tarihi biras karışık o yüzden haftasını net bilemediğimiz için çatı normale müsait olmasaydı belki bu kadar da beklemezdi ama ne bileyim canım ne derlerse güvenıoruz işte normal olsun die istiıorum ama bekleyelim demişti geçen hafta sezeryan olanlar dediğin gibi 38 olmuşlar doktorda ööle demişti önce bana artık neden vazgeçti bilmıorum yaa bende istemıorum zaten sewindim bişe 40 ı bekleyelim ben diorum hatta normal sancım gelsin suyum gelsin istiorum normal doğumu yaşayamayacağız bari onları yaşayalım diorum ama gerek yok dedi beklemenin pzrtesi dananın kuyruğu kopacak pzrtesi olmadı salı alırız dedi
isim konusunda dediğin sitelerin hepsine bakıorum 2 haftadır ama karar veremedim hiç babamız sıraç istiıo hala ısrarlı bi şekilde kırmakta istemıorum ama benimde içime sinmedi anlamı felan çok güzel ama sööleyişi çok sert gelıo <
senin bi dahaki kontrol ne zaman

slm ben doğumuna 3 hafta kalana kadar çalışmasında sakınca yoktur ibareli rapor almıştım ve 37+0 olmamıza 1 hafta var ve ben işyerimdeki revirden sırtım ağrıyo dayanamıyorum ağrıya diye myalji gibi bir teşhis yazıp doktor 5 gün yatak istirahati verdi şuan 5gün raporluyum.Sonuçta kadındoğumcu çalışabilir diyor olabilir kendi uzmanlık alanına göre ama dahiliyeci veya diğer branşlar uygun görmeyebilir ve verilen rapor diğer branşı ilgilendirmez,doğum izninden düşemez.

kızlar bu korse olayı konuşulmuş ben anlamadım sezeryan olacağım bende hamile kalmadan önce giydiğim paçalı korsem vardı onu giyerim die düşünuodum olmazmı özelmi satılıo bu doğum sonrası için

Dogumun yakin gibi. Saglicakla kolay dogum yaparsin ins.
Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.

Hayirli olsun. Gozun aydin. dogumun nasildi?

evet canim sezeryan gogus altindan sezeryan bolgesine kadar korse canim karin cevresini kapsiyor sadece
ben sezeryan olursam kilotlu korse giyeceğim çantamda hazır kilotlu olunca o kesiyede denk gelmiyor acıtmıyormuş

kolay doğumlar inşallahh

benim açıklığım var şu an sancım da var regli ağrısı gibi bir ağrıda var .ama geliyorlar gidiyorlar kendimi çokmu kasıyorum ne
çok sızın varmı tatlım nasıl bir duyguydu bebeğininin çıkış anını görmek girince yazarmısın allah analı babalı büyütsün kuzunu allah sağlık versin daima

canım senin içine sinmediyse koyma benim kızımada babası koydu ama içime sindide kabul ettim sadece o istiyor diye değil bence bu şekilde eşininde içine sinmez sen beğenmemişken.ortak beğeneceğiniz bi isim koyun yoksa hepiçinde uhde kalır benden sölemesi

gözün aydın cnm.allah sağlkla analı babalı büyütsün.

ben varım.tık olmayan ve bekleyen

herkese iyi akş.nasılsınız

sanada iyiakşamlar canım sancım var şu an ufak ufak ama pek takmıyorum eşimi bekliyorumyemeğe çıkacağız bu saatte bakalım beni nereye götürecek son başbaşa yemeğimiz belkide görümcede bende ama uyudu o zavallı o da tetikte 1 haftadır yanımda

Ben maliye bakanlığında çalışıyorum bizdedüşüyor ben almadım ama benden önce doğum yapan arkadaşımdan düştüler ama kurumdan kuruma değişebilir insankaynaklarına bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…