valla bende biara dusundum ama sonradan onada bunu yasatmak istemedim kaldirabilicek gibide degildi esim acikcasi ameliyata girerken gozgoze bile gelmek istemedim annem ve ablama destek ol onlar bebegin pesinden gitsin hazirlanicagi zaman cunku hastanede ameliyathanen cikarip bebegi alt kata dogumhanede bebek hazirlama odasinda haxirliyorlardi hem onlar oyalanmis olurlar dedim esim kapida bekledi beni ilk ciktigimdaki halimide annemlerin gormemesi iyi oldu esim bile hala soruyorum pek konusmuyor o halimle ilgili epidurali bende esimde kaldiramazdik gibi geliyor ne biliyim ameliyathanedesin sonucta ne konusucan nasil destek olucak onun durumunuda dusunsene tabi herkesin kendi bunyesi bicok kiside epidural sezeryan oluyor
bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh
selam arkidişler
geberiyorum uykusuzluktan çok gazlı bi kuzum var gece gündüz nöbetçiyiz
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün meleklerinizi
Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.
canım sana da yazmıştım da silindi :)
cnm özelden yazamıyorum şimdiye kadar yazdığım mesaj sayım 100 e ulaşmamış:) ulaşınca detaylı anlatırım.kısaca özet geçeyim.İş stresi zorluyo tabiki ama pişman değilim.Her işin bi zorluğu var elbet.Eğitim uzmanıyım.Benim doktorumda aşırı rahat bi adam ya ben en geç 25 martta (sat a göre) doğururum diyordum.bana bu bebeğin acelesi yok nisan ayının ilk haftası bile olabilir diyove kontrollerim sık değil 2 şubatta gitmiştim martın ilk haftası gel dedi.Korse konuşulmuş ben internetten biraz araştırmıştım yeniincinin doğum sonrası kullanılan bi korsesi varmış göğüs altından başlayıp üst bacağıda saran bişey.doğumumun normal olacağına karar verirsek ondan alcam.
canım yazdıklarını okudum. senin durumu görünce bizim doktora biraz kızdım. yani sana bebek kilolu normal zor olur demiş. iyi de senin kaç hafta önce de belli değil miydi kilosunun fazla olması. o zaman neden sana 38de çatı muayenesi yapıp normale uygunsun diyor. yani yapamadıktan sonra uygun olmanın ne anlamı var ki.
bir de farkında mısın diğer sezaryen olanlar erkenden oluyor bizim doktor 39-40 ı bekliyor. sanırım benim de erken sancım filan gelmezse 40ı göreceğim.
isim konusunu ne yaptın neye karar verdin. şu isim sözlüğü siteleri var biraz onlara bak belki daha çok ısınacağın bir isime denk gelirsin. bana sorarsan sirac biraz sert gibi evet eymen daha hoş ama çok vardır dersen başka bir isim bak. bir ara bir dizi vardı ANNEM diye ordaki çocuğun adı eymendi. :)
merhaba kızlar.sizlere bir sorum var.haziran annesi olacağım inşallah.aranızda çalışan anne vardır mutlaka diye düşündüm.37 inci haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra farkli bir sebepten(grip yada bel fıtığı gibi)istirahat alırsam bu doğum sonrası iznimden düşer mi.aranızda hiç böyle bir durum yaşayan var mı
Dogumun yakin gibi. Saglicakla kolay dogum yaparsin ins.herkeze iyi akşamlar
doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum allah analı babalı büyütsün
kızlar bu gün 2 den beri bi ağrım var ama canımı yakıcak tarzda
sürekli azalıp çoğalan bi ağrı
hemen burdaki devlet hastanesine gittim
bebeğin kafası doğum kanalına inmiş ama açıklık yok dedi
nst de de düzenli sancı çıkmadı
her an herşey olabilir dedi gönderdi
ben aynı ağrıları hatta biraz daha şiddetli olarak 2 saat daha çektim
şimdide arada gelip giden ama çok dayanılmayacak kadar fazla olmayan ağrılarım var
bunlar yalancımı acaba
yoksa sıklaşırmıki
karnımda taş gibi sert inşalah bu çektiğim ağrı boşa çıkmazda gece artar hastaneye giderim
bide sanki alt tarafa baskı yapıyo gibi hissediyorum
şu anda bile sancım var gelip gidiyo sürekli
Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
ben sezeryan olursam kilotlu korse giyeceğim çantamda hazır kilotlu olunca o kesiyede denk gelmiyor acıtmıyormuşevet canim sezeryan gogus altindan sezeryan bolgesine kadar korse canim karin cevresini kapsiyor sadece
kolay doğumlar inşallahhİyi aksamlar hanimlar,bugun tahlillerimi yaptirdim.anesteziyle gorustuk.yarin 11de Allahin izniyle nehirime kavusacagim...tum dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.yapacaklarada Rabbim kolaylik versin...biz daha hazirlik yapiyoruz canim annem burda yardim ediyor...kib...ins en kisa zamanda hikayemle gorusmek uzere...hayirli aksamlarrr....
herkeze iyi akşamlar
doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum allah analı babalı büyütsün
kızlar bu gün 2 den beri bi ağrım var ama canımı yakıcak tarzda
sürekli azalıp çoğalan bi ağrı
hemen burdaki devlet hastanesine gittim
bebeğin kafası doğum kanalına inmiş ama açıklık yok dedi
nst de de düzenli sancı çıkmadı
her an herşey olabilir dedi gönderdi
ben aynı ağrıları hatta biraz daha şiddetli olarak 2 saat daha çektim
şimdide arada gelip giden ama çok dayanılmayacak kadar fazla olmayan ağrılarım var
bunlar yalancımı acaba
yoksa sıklaşırmıki
karnımda taş gibi sert inşalah bu çektiğim ağrı boşa çıkmazda gece artar hastaneye giderim
bide sanki alt tarafa baskı yapıyo gibi hissediyorum
şu anda bile sancım var gelip gidiyo sürekli
çok sızın varmı tatlım nasıl bir duyguydu bebeğininin çıkış anını görmek girince yazarmısın allah analı babalı büyütsün kuzunu allah sağlık versin daimaBiz sağlıkla dünyaya geldik :)
canım senin içine sinmediyse koyma benim kızımada babası koydu ama içime sindide kabul ettim sadece o istiyor diye değil bence bu şekilde eşininde içine sinmez sen beğenmemişken.ortak beğeneceğiniz bi isim koyun yoksa hepiçinde uhde kalır benden sölemesicanım miden için şurup iç bana rennie yazdı çok rahatlatıo kilosu büyüktü ama son haftalar yavaşlayabilir demişti belkide 38de kendiliğinden gelecek demişti benim adet tarihi karışık biraz adetim kpss ye denk gelıodu geciktirici felan içmiştim o yüzden net deil yane usg ye göre biz belirledik tarihi biras karışık o yüzden haftasını net bilemediğimiz için çatı normale müsait olmasaydı belki bu kadar da beklemezdi ama ne bileyim canım ne derlerse güvenıoruz işte normal olsun die istiıorum ama bekleyelim demişti geçen hafta sezeryan olanlar dediğin gibi 38 olmuşlar doktorda ööle demişti önce bana artık neden vazgeçti bilmıorum yaa bende istemıorum zaten sewindim bişe 40 ı bekleyelim ben diorum hatta normal sancım gelsin suyum gelsin istiorum normal doğumu yaşayamayacağız bari onları yaşayalım diorum ama gerek yok dedi beklemenin pzrtesi dananın kuyruğu kopacak pzrtesi olmadı salı alırız dedi
isim konusunda dediğin sitelerin hepsine bakıorum 2 haftadır ama karar veremedim hiç babamız sıraç istiıo hala ısrarlı bi şekilde kırmakta istemıorum ama benimde içime sinmedi anlamı felan çok güzel ama sööleyişi çok sert gelıo <
senin bi dahaki kontrol ne zaman
gözün aydın cnm.allah sağlkla analı babalı büyütsün.Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Kızlar sekam doğuranlara ebah da eklendinışık kızımız doğduona maşallah derken şekercik şuan doğumhanede suni sancı çekiyor onada allah kurtarsın diyorum.bebde tık yık bekliyorum varmı benim gibi bekleyen
herkese iyi akş.nasılsınız
merhaba kızlar.sizlere bir sorum var.haziran annesi olacağım inşallah.aranızda çalışan anne vardır mutlaka diye düşündüm.37 inci haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra farkli bir sebepten(grip yada bel fıtığı gibi)istirahat alırsam bu doğum sonrası iznimden düşer mi.aranızda hiç böyle bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?