2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

desene benim durum daha vahim :) ben hamilelikte 1gram bile vermediğiim gibi alınması gereken kilo sınırını da aştım :)
üstelik benim eşim zayıf aslında göbeği vardı ama şu zorlu göreve gitti ya bi döndü karın dümdüz doğumdan sonra sana yardımcı olacağım diyor. ama ben de kararlıyım şu pis boğazımı tutup vericem kiloları.

azimle vereceğiz inşallah canım :) ama ben dönmemiş halde bekliyorum canım ya keşke dönse de öyle beklesem sorun değildi ama bebişin kafası yukarıda. maşallah canım son ana kadar çalışmışsın. sonrasında rahat edersin.

Hayırlı olsun canım okuyunca çok heyecanlandım benim de mi acaba böyle olacak aniden. :) Çünkü daha doğum şeklime karar vermedim. Umarım ben de sağlıkla bebişimi kucağıma alırım.

canım yazdıklarını okudum. senin durumu görünce bizim doktora biraz kızdım. yani sana bebek kilolu normal zor olur demiş. iyi de senin kaç hafta önce de belli değil miydi kilosunun fazla olması. o zaman neden sana 38de çatı muayenesi yapıp normale uygunsun diyor. yani yapamadıktan sonra uygun olmanın ne anlamı var ki.
bir de farkında mısın diğer sezaryen olanlar erkenden oluyor bizim doktor 39-40 ı bekliyor. sanırım benim de erken sancım filan gelmezse 40ı göreceğim.

isim konusunu ne yaptın neye karar verdin. şu isim sözlüğü siteleri var biraz onlara bak belki daha çok ısınacağın bir isime denk gelirsin. bana sorarsan sirac biraz sert gibi evet eymen daha hoş ama çok vardır dersen başka bir isim bak. bir ara bir dizi vardı ANNEM diye ordaki çocuğun adı eymendi. :)

canım yok ya nerdee anca bebeğimin tekmeleri :) geçen haftalarımda anlık girerdi kramp gibi artık o da girmez oldu. eğer evde ayakta çok iş yaparsam sol bacağıma kramp giriyor. bir de akşamları çok oflayıp pofluyorum. bunaltı geliyor. elim ayağım şişiyor.

benim bebek henüz dönmedi canım o yüzden şu an sezaryen gibi görünüyor ne yazıkki.

belli de olmaz canım bak aniden sancısı, suyu gelip normal doğum yapan arkadaşlar var.

Son düzenleme:

inşalah canım vereceğiz bunun başka yolu yok :) senin kuzucuk da seni üzmeyecek ve dönecek inşallah daha vakit var çünkü.önce de dediğim gibi dönmezse de demek ki hakkında hayırlı olan sezeryanmış diyeceğiz. evet ya çok şükür çalışıyorum çünkü bir rahatsızlığım olmadı. o yüzden de doğumdan sonra kızımla daha çok ilgileneyim diye çalışmaya devam ediyorum.ama son 2 günümüz inşallah...

benmde 2 hafta once bır agrım vardı dedım doguracam galıba ama bu hafta malesef tık yok.ayakta kalınca bnmde agrım belımde oluyor.ar ara kramp gırıyor 4 mart da kontrolum var baklım nst de ne cıkacak o zaman.bebegım sese cok duyarlı maslalh fıkır fıkır oglum olacak inş.mıllet ne gzl dogurmus erkenden...senın bebegının kılosu ne kadar bnm kı 22 subatta gttım 2600 du.ınsallah doner canm ya son anda donenler cok mus.

SONSY, canım saol bende yenidoğan için az akışlı aldım aslında biberonu.aksi gibi muayenehaneye gidiyorum ve ordaki hemşire akayda çalışıyo bende medicanada yapcam doğumu, orda girermi bilmiyorum belki bilgisi yoktur hastane tutumundan neyse bende uyarırım biberonumuzu kullanın diye.geceliği aldım, akşam atleti alcam.geriye terlik kalıyor onuda haftasonu hallederim art

puppa, canım çok tebrik ederim valla 10 günde 7 kg gitti demek darısı bize.bebeğini öpüyorum ...

papatya, canım evet senin için çok zorlayıcıydı son dönemler şükürler olsun 2 gün sonra yavrularınlasın.haberiz bırakmazsın bizi, bende eşime diyorum laptopu bana bırak hastanede, yok telden gir diyo giremem ordan yaa.haber vermem lazım size benimde.tabi en heyecanla beklenen bebklerimiz ikizler ayrı da.canım sarılıktan korkmuyorumda her adım paraymış ya onu demek istedim resmen soyguncular.inş sağlıklı olsnlarda hepsi,ama doğru diyosun kaderlerimiz dillerimizde.ben buun çok yaşadım inş bebeğimiz bebeklerimiz sağlıklı olcak korkmuyorum ...

gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)

sanirim bu saate cikmissindir artik Almissindir yavrunu kucagina ins kolay bir dogum olmustur. Darisi bekleyenlere ins

kızlarrr maşallah ya şöyle hikayesini anlatıp bebişimi emzirmem lazım diyenlere o kadar çok özeniyorum ki inşallah bizde yakında sizin gibi anlatır emziririz bebişlerimizi... herkesin hazırlıkları bitti artık herkesin çantası kapıda beklemede, bende bugün kuaföre gittim ağda işimi, manikürümü hallettım inş doğuma akadar çıkmaz rahatladım gercekten.yarında evim temizlencek inş sonrada hazırız oglumu beklemeye :) çok heyecanlıyım kızlar yaa yenı bır hayat bızı beklıyor hayat sımdı nasıl devam edıcek bakalım inş hepimiz anne olucaz kendı annelerımız gıbı olabılıcekmıyız nasıl bı duygu olucak karmaşık düşünceler içindeyım :)
cuma randevumuz var artık alttan bakıcak doğuma karar verıcez ıns ,,hepımız ıcın hayırlı doğumlar ınsallah .

maşallah canım sana erkenden hazırlanmışsın. seninle doğum tarihlerimiz aynı. bakalım hangimizin bebeği önce gelecek? :)

evet artık bittti sayılır sonlara geldık
hazırlıklar yapıldı ıyı kötü benimde sadece agda olayı kaldı ben yaptıramyorum cıldım hemen yara oluyo bıde kasılma falan o yuzden yapamadım onu tek sıkıntım o oldu bu ara bılmıyorum bakalım nasıl olcak

ben de geçen perşembe gittim 21 şubatta 2900-3000 civarı dedi kilosuna. nst sancı çıkmadı. bu cuma 1 martta gideceğim bakalım...

Merhaba kizlaarr..ne guzel bi cok kisi kavusmus bile bebegine..darisi basimiza saglikla..21 marti bekliyoryz bizde,bu haftasonu cati muayenemiz olacak,nst icin erkwn diyor dr,haftaya bakariz ona diyor,ama ya bi sorun varsa?? heyecan ve sabursizlikla bekliyoruz bizde bebegimizi...

kizlar kontrolden geldim. Hersey yolunda. 6 martta dogum olacak. 4 martta tahlil vermek ve anestezi uzmaniyla gorusmek icin hastaneye gidicem.
Bebegim 3250 kilo olmus. Estetik dikis istedigimi soylemeyi unuttum. 4 martta soylerim artik. Dogumdan sonra kalinacak odalari gezdim. Odayi suslemiyorlarmis. Kapinin disana sus asiyorlarmis. 2800 du 3000 olmus sezeryan.

Kanaman sancin olursa hemen ara sezeryana alalim dedi.

Cumartesi medicana da saat 11 ile 13.00 arasi emzirme egitimi varmis. Her hafta varmis. Ben gidicem bu cumartesi. Haberin olsun. Sen de gelmek istersen faydali olabilir.

Gozun aydin cnm,herseyin yolunda olmasina cok sevindm. Su anda kacinci haftadasin db55?

hayırlı olsun tarıh bellı olmus ve cok az kaldı bende heyecanlandım şimdi...anestezi sekline o zaman karar verıceksınız tabi anlaşılan...bu arada ne kadar pahalı doğumlar sgk karsılamıyormu acaba bunları ya bu kadar yuksek olması cok garıp gelıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…