herhalde ıcınız de en ok kılolu olan bnım galıba ben 87 ıle hamıle kaldım 87 ıle evlendım zaten bu arada bn dugunden 10 gun sonra hamıle kaldım:))) sımdıye kadar da 10 kılo aldım .gorunurde bı karnım var ama nede olsa zaten kıloluyum...dogumdan sonra emzırrken zayıflanıyormus herkes ole dıo eee basa geln cekılır ne dıyelım kı....bbek sahıbı olmak zor.dusunun kı zayıf olsak bebegımız olmasa 90 60 90 olmanın ne önemi var?
canım ya aynı durumdayız biz senle benimkide yemeğe meraklı 54 kg ile evlendim 10 kg aldım 2-3 ayda 64 kg oldum =( daha sonra 4 kg verdim zorla hamilelkte sorun olmasın diye 10 kg aldım 70 kg oldum benimde 20 kg fazlam var =)of of =)))kendide kilolu oldugu için bana yakıştığını söylyr kendinide rahatlatyr o şekilde he he =)
kızlar sormayın bende sizin gibiyim.evlendikten sonra 13 kilo aldım. ve vermeye çalıştıkça veremedim. ama hamile kaldıktan sonra 5 kilo birden verdim. çok şükür hamilelikte kilo almadım ama aldığım kiloların da bende kalmasından korkuyorum
canım sen geride kalmadın. bak bizde bekliyoruz ve bekleyen daha bir çok arkadaşımız var. ayy üstelik ben dahil hala çalışanlarımız var :)
günaydın herkese...
cuma sabaha karşı 4 te doğumumu yaptım,bebeğimi kucağıma aldım. daha bekler diyordum ama kızım sürpriz yaptı bana,daha doğum şeklini kararlaştırmamıştık ,hatta ailemin yanına gidecektim bursaya ertesi gün,gidemedim. akşam 5 gibi düzenli ağrılarımın olduğunu farkettim ama çok düzenli ve şiddetli değildi. saat 7 gibi birkaç damla kanamam oldu,hazırlandık 9 gibi hastaneye gittik ,bu arada 15 dk da bir sancılarım vardı ama nst de sancı çıkmadı nasıl olduysa. öyle olunca doktor gelmedi. daha doğum olmaz dedi ebe gönderdi beni. muayenede de 1cm açık var sadece bebek de yukarıda dedi. eve geldik. ama benim sancılarım arttı,annemi aradım ,gece 12 otobüsüne bindi hemen. sabaha karşı 2.30 da onu karşıladık hastaneye geçtik tekrar. bu arada sancılarım 6 dakikada bire düştü. hastanede tekrar ebe muayene etti,ama rahmim fazla yukarıdaymış,muayeneyi tamamlayamadı,çok canım yandı ,zorlandım. ağlama krizine girip,nefessiz kalınca doktor geldi hemen spinal anesteziyle sezaryene aldılar. halbuki 5cm açıklığım varmış ,bebeğimin de başı yerleşmiş. ameliyathaneye girdiğimde sancılar 4 dk ya düşmüştü,dayanıyordum üstelik ama muayene işi psikolojimi bozdu. kısmet böyleymiş,ne olduğunu anlamadan bitti gitti her şey.2,610 gram doğdu bebeğim,minnacık,ama çok güçlü kuvvetli maşallah. ameliyattan sonra bebeğimi yanıma getirdiler,emme refleksi göstermedi,yenidoğan ünitesine götürdüler, çok üzüldük,orada beslemişler ama kusmuş, midesini yıkamışlar. ameliyat sırasında birşeyler yutmuş olabilir demiş doktor. düzelipbeslenebilince ,6 saat sonra yanıma getirdiler kuzumu. ertesi akşam dahastaneden çıktık. öyle çok bir zorluğu yokmuş sezaryenenin. bakanınız olduktan sonra rahatça atlatılıyor. bebek gibi bakıyor annem bana, kızımı sadece emziri seviyorum şimdilik ananesiyle babası ilgileniyor herşeyiyle. 5 günlük olduk ,göbeğimiz de düştü bügün yıkayacağız bakalım sevicek mi suyu. ağlıyor kuzucuk emzireyim,sinir yapıyor sonra...
senınle aramızda pek gun yok sayılır nasılsın sancı agrı namına bırseyler var mı bnde sadec yorgunluk ve sureklı uykuya egılım var ya.. az kaldı ama dıom 40 beklıyecegız galıba normal dogum olacak bnm nasıpse
senınle aramızda pek gun yok sayılır nasılsın sancı agrı namına bırseyler var mı bnde sadec yorgunluk ve sureklı uykuya egılım var ya.. az kaldı ama dıom 40 beklıyecegız galıba normal dogum olacak bnm nasıpse
desene benim durum daha vahim :) ben hamilelikte 1gram bile vermediğiim gibi alınması gereken kilo sınırını da aştım :)
üstelik benim eşim zayıfaslında göbeği vardı ama şu zorlu göreve gitti ya bi döndü karın dümdüz doğumdan sonra sana yardımcı olacağım diyor. ama ben de kararlıyım şu pis boğazımı tutup vericem kiloları.
azimle vereceğiz inşallah canım :) ama ben dönmemiş halde bekliyorum canım ya keşke dönse de öyle beklesem sorun değildi ama bebişin kafası yukarıda. maşallah canım son ana kadar çalışmışsın. sonrasında rahat edersin.
canım yok ya nerdee anca bebeğimin tekmeleri :) geçen haftalarımda anlık girerdi kramp gibi artık o da girmez oldu. eğer evde ayakta çok iş yaparsam sol bacağıma kramp giriyor. bir de akşamları çok oflayıp pofluyorum. bunaltı geliyor. elim ayağım şişiyor.
benim bebek henüz dönmedi canım o yüzden şu an sezaryen gibi görünüyor ne yazıkki.
belli de olmaz canım bak aniden sancısı, suyu gelip normal doğum yapan arkadaşlar var.
gunaydin:))
ben bugun doguma giriyorum arkadaslar. Saat 12de epidural anestezi ile sezaryen olacagim. Hakkinizi helal edin :)
aynen benmde aynı hele bugun oluyorum aı dan ya sankı bogazımı delıyor...
kızlarrr maşallah ya şöyle hikayesini anlatıp bebişimi emzirmem lazım diyenlere o kadar çok özeniyorum ki inşallah bizde yakında sizin gibi anlatır emziririz bebişlerimizi... herkesin hazırlıkları bitti artık herkesin çantası kapıda beklemede, bende bugün kuaföre gittim ağda işimi, manikürümü hallettım inş doğuma akadar çıkmaz rahatladım gercekten.yarında evim temizlencek inş sonrada hazırız oglumu beklemeye :) çok heyecanlıyım kızlar yaa yenı bır hayat bızı beklıyor hayat sımdı nasıl devam edıcek bakalım inş hepimiz anne olucaz kendı annelerımız gıbı olabılıcekmıyız nasıl bı duygu olucak karmaşık düşünceler içindeyım :)
cuma randevumuz var artık alttan bakıcak doğuma karar verıcez ıns ,,hepımız ıcın hayırlı doğumlar ınsallah .
kızlarrr maşallah ya şöyle hikayesini anlatıp bebişimi emzirmem lazım diyenlere o kadar çok özeniyorum ki inşallah bizde yakında sizin gibi anlatır emziririz bebişlerimizi... herkesin hazırlıkları bitti artık herkesin çantası kapıda beklemede, bende bugün kuaföre gittim ağda işimi, manikürümü hallettım inş doğuma akadar çıkmaz rahatladım gercekten.yarında evim temizlencek inş sonrada hazırız oglumu beklemeye :) çok heyecanlıyım kızlar yaa yenı bır hayat bızı beklıyor hayat sımdı nasıl devam edıcek bakalım inş hepimiz anne olucaz kendı annelerımız gıbı olabılıcekmıyız nasıl bı duygu olucak karmaşık düşünceler içindeyım :)
cuma randevumuz var artık alttan bakıcak doğuma karar verıcez ıns ,,hepımız ıcın hayırlı doğumlar ınsallah .
benmde 2 hafta once bır agrım vardı dedım doguracam galıba ama bu hafta malesef tık yok.ayakta kalınca bnmde agrım belımde oluyor.ar ara kramp gırıyor 4 mart da kontrolum var baklım nst de ne cıkacak o zaman.bebegım sese cok duyarlı maslalh fıkır fıkır oglum olacak inş.mıllet ne gzl dogurmus erkenden...senın bebegının kılosu ne kadar bnm kı 22 subatta gttım 2600 du.ınsallah doner canm ya son anda donenler cok mus.
Gozun aydin cnm,herseyin yolunda olmasina cok sevindm. Su anda kacinci haftadasin db55?kizlar kontrolden geldim. Hersey yolunda. 6 martta dogum olacak. 4 martta tahlil vermek ve anestezi uzmaniyla gorusmek icin hastaneye gidicem.
Bebegim 3250 kilo olmus. Estetik dikis istedigimi soylemeyi unuttum. 4 martta soylerim artik. Dogumdan sonra kalinacak odalari gezdim. Odayi suslemiyorlarmis. Kapinin disana sus asiyorlarmis. 2800 du 3000 olmus sezeryan.
Kanaman sancin olursa hemen ara sezeryana alalim dedi.
kizlar kontrolden geldim. Hersey yolunda. 6 martta dogum olacak. 4 martta tahlil vermek ve anestezi uzmaniyla gorusmek icin hastaneye gidicem.
Bebegim 3250 kilo olmus. Estetik dikis istedigimi soylemeyi unuttum. 4 martta soylerim artik. Dogumdan sonra kalinacak odalari gezdim. Odayi suslemiyorlarmis. Kapinin disana sus asiyorlarmis. 2800 du 3000 olmus sezeryan.
Kanaman sancin olursa hemen ara sezeryana alalim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?