Ben ne zaman doğuracammmm.. İyice şiştim.. Yerimden kalkamıyorum.. Bebeğimin plesantası yaşlanmış, miadını doldurmuş. ama açılma ve sancı yok hala.. bu gidişle sezeryan olucam sanırım
Hayırlısıyla şurda 4 günün kalmış hayatım benden önce doğurcağın kesinBiz napalım acıdım kendime bi an keşke senin bdt bende olsa ahhhhhhh ah doğum şeklini de hiç dşnme bnce sizin için en hayırlısını dile cnm
kızlar rica etsem son usg kagıtlarınızda kı OFD(HC) değerlerinizi bi yazarmısınız?
Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.
bugün hamileliğimin en zor gününü geçirdim, hala da geçiriyorum
karnım taş gibi
kasıklarımda ara ara batmalar ve adet olacakmışım gibi bir ağrı
bel derseniz, özellikle sağ tarafım kopacak gibi
bugün ağrılarımdan ve sancılarımdan oturdum ağladım
isahalle geçirdiğim neredeyse 10. gün
bu haldeyken fazla gelişmelerini de beklemiyorum açıkcası
artık kuzular da çok rahatsız ve çıkmak istiyorlar sanırım
yarın doktorumun eline ayağına yapışırım valla,dayanırsın deyip tarihi ötelemek isterse
inanın o derece zorlanıyorum
hakkıommızda hayırlısı olsun
bugün sabahı nasıl ederim bilemiyorum
Ben ne zaman doğuracammmm.. İyice şiştim.. Yerimden kalkamıyorum.. Bebeğimin plesantası yaşlanmış, miadını doldurmuş. ama açılma ve sancı yok hala.. bu gidişle sezeryan olacağım sanırım
Canlar ingilizce çalışacağım yds için
Girmiş olmaktın o kadar para veriyoruz
Birazcık çalışayım :26:
Canlar ingilizce çalışacağım yds için
Girmiş olmaktın o kadar para veriyoruz
Birazcık çalışayım :26:
mercancığım az kalmış,ne güzel işte:)zamanı dolmadan doğan bebişleri ve annelerini düşün...
Türkçe öğretmeniydin de mi yanlış hatırlamıyorsam.. ben de Türkçe öğretmeniyim.. Yükseğini mi yapacaksın? O yüzden mi İngilizce
kızlar kızımın odasını hazırladım,bir beşik de odama aldım,çantalarım zaten hazırdı,şekerlerimiz de hazır:)bugün de kadın geldi temizlik yapıldı,bir kaç parça ütü kaldı,yani çok şükür hazırlıklar tamam,odasında bir kaç eksik var onları da sipariş ettim bekliyorum,yanıma henüz kimsa gelmedi...işler bittiği için içim rahat,kızım artık gelebilir yani:)
kızlar bir de kızımın odasının fotolarını sizinle paylaşmak istiyorum ama buraya nasıl foto ekleneceğini bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir mi?
Oh mis gibi.. temiz temiz bekle artık bebişini ne güzel..:) zamanında hayırlarla gelsin inşallah, ben oda yapmadım. Allah izin verirse doğumdan bir ay sonra taşınacağım zor olacak ama napalım öyle denk geldi.. Resimleri yüklesene çok merak ettim:)
oda yapmaya benim de niyetim yoktu,cok stresli bir iş zaten,bu haldeyken uğraşmak zor oluyor,bir de ben mükemmelliyetçiyim ya hiç olmasın ya da en iyi olsun derim öyle olunca zor....yorucu....ama eşim cok istedi,kızı olacak diye cok hevesli:)yaptık,fotoları eklemeyi bilmiyorum bilgi veren olursa yüklerim,en iyisini yapmışsın, o odayı pek kullanacağımızı sanmıyorum ben de zaten ki biliyorsun kızımın bazı sorunları var,önemli olan onların içine sağlıkla gelmesi
ben sezeryan olursam kilotlu korse giyeceğim çantamda hazır kilotlu olunca o kesiyede denk gelmiyor acıtmıyormuş
kolay doğumlar inşallahh
benim açıklığım var şu an sancım da var regli ağrısı gibi bir ağrıda var .ama geliyorlar gidiyorlarkendimi çokmu kasıyorum ne
çok sızın varmı tatlım nasıl bir duyguydu bebeğininin çıkış anını görmek girince yazarmısın allah analı babalı büyütsün kuzunu allah sağlık versin daima
canım senin içine sinmediyse koyma benim kızımada babası koydu ama içime sindide kabul ettim sadece o istiyor diye değil bence bu şekilde eşininde içine sinmez sen beğenmemişken.ortak beğeneceğiniz bi isim koyun yoksa hepiçinde uhde kalır benden sölemesi
Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.
canım kolay gelsin sana benimki daha minnaıck olduğu için gazlımı olacak olmayacakmı şu an için belli değil doktor haftaya falan başlar dedioğlum gazlı değildi inş buda olaz kızın nasıl alışabildimi duruma biraz daha kabullanmiştir. biizmki şimdilik iyi bakalım ama ilk gün çok zor oldu bebeği verin odamda oynayayım diye tutturdu ayaklarında tutup sündürüyordu ama şimdi onun küçük olduğunu ve bir canlı olduğunu anlıyor galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?