2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ben ne zaman doğuracammmm.. İyice şiştim.. Yerimden kalkamıyorum.. Bebeğimin plesantası yaşlanmış, miadını doldurmuş. ama açılma ve sancı yok hala.. bu gidişle sezeryan olucam sanırım

Hayırlısıyla şurda 4 günün kalmış hayatım benden önce doğurcağın kesin Biz napalım acıdım kendime bi an keşke senin bdt bende olsa ahhhhhhh ah doğum şeklini de hiç dşnme bnce sizin için en hayırlısını dile cnm

Hiç belli olmaz bi bakmışsın gece suyun gelmiş hoop hastaneye..:) Allah korusun daha minik senin bebeğin ya. gelişimini tamamlasın annesi.. acele etme.. Haklısın hayırlısını dilemek lazım.. ben kendimi normal doğuma çok koşullandırdım sanırım :S

kızlar rica etsem son usg kagıtlarınızda kı OFD(HC) değerlerinizi bi yazarmısınız?

Hiç bakmıyorum ben öyle şilere

Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.

ELhamdulillah
Maşalaalah

Daha fazla ertelemez sanırım tatlım
Çoooookkk geçmiş olsun

Canlar ingilizce çalışacağım yds için
Girmiş olmaktın o kadar para veriyoruz
Birazcık çalışayım :26:

Ben ne zaman doğuracammmm.. İyice şiştim.. Yerimden kalkamıyorum.. Bebeğimin plesantası yaşlanmış, miadını doldurmuş. ama açılma ve sancı yok hala.. bu gidişle sezeryan olacağım sanırım

mercancığım az kalmış,ne güzel işte:)zamanı dolmadan doğan bebişleri ve annelerini düşün...

kızlar kızımın odasını hazırladım,bir beşik de odama aldım,çantalarım zaten hazırdı,şekerlerimiz de hazır:)bugün de kadın geldi temizlik yapıldı,bir kaç parça ütü kaldı,yani çok şükür hazırlıklar tamam,odasında bir kaç eksik var onları da sipariş ettim bekliyorum,yanıma henüz kimsa gelmedi...işler bittiği için içim rahat,kızım artık gelebilir yani:)

kızlar bir de kızımın odasının fotolarını sizinle paylaşmak istiyorum ama buraya nasıl foto ekleneceğini bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir mi?

Oh mis gibi.. temiz temiz bekle artık bebişini ne güzel..:) zamanında hayırlarla gelsin inşallah, ben oda yapmadım. Allah izin verirse doğumdan bir ay sonra taşınacağım zor olacak ama napalım öyle denk geldi.. Resimleri yüklesene çok merak ettim:)

oda yapmaya benim de niyetim yoktu,cok stresli bir iş zaten,bu haldeyken uğraşmak zor oluyor,bir de ben mükemmelliyetçiyim ya hiç olmasın ya da en iyi olsun derim öyle olunca zor....yorucu....ama eşim cok istedi,kızı olacak diye cok hevesli:)yaptık,fotoları eklemeyi bilmiyorum bilgi veren olursa yüklerim,en iyisini yapmışsın, o odayı pek kullanacağımızı sanmıyorum ben de zaten ki biliyorsun kızımın bazı sorunları var,önemli olan onların içine sağlıkla gelmesi

Yok bilmiyordum.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.. özene bezene hazırlanan odasında huzurlu, mutlu bir bebek olsunn :)

canim kulotlu korseyle ugrasanilirmisin bilmiyorum cunku 15 dakika arayla tuvalete gidiliyor idrarini yapiuorsun surekli bol miktarda suyu atiyorsun bu sekilde surekli onu indirip kaldirmak gerekicek ta belinden asagiya cikarip tekrar giymek cok zor olur dikislerin sizlarken heleki idrarini yapiyorken bile orayi tutarak sizlayarak yapiyorsun belden olunca korse sabit duruyor sirf ic camasirini ustune dogru cekip indirebiliyorsun ben kullanamazdim o sekilde sende bi dusun

Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.

canım gözün aydın hayırlı olsun

inşallah olmaz canım gazı. benim büyük kız da çok gazlıydı bunun da ondan kalır yanı yok genetikmidir nedir.. ya büyük daha çok kıskanmaya başladı sanırım çünkü gazından dolayı bebek tüm gün kucağımda ve büyükle ilgilenemiyorum anne neden nehir hep kucağında diye sorup duruyo 2 gündür.. o da haklı ama bende hal kalmadı

Kizlar ben yine sabahi ettim.dun sabah 11 gibi uyudum 4 bucukta kalkmistim.bakalim bugun kacta yatacagim.iyice sacmaladim uyki duzeni konusunda.az oncede kurabiye yaptim.bugun baya bi aglak gun gecirdim.dune gore bebegin hareketleri bugun daha agir ve azdi.
Oda takimi hazirlayanlar masallah sizlete insallah saglikla uzun yillar yasarlar.ben seneye Allah nasip ederse tasinacagimiz icin sadece park yatak aldim.zaten kendi esyalarimizun da tamamini cikarmadigim icin dolabin birini ona ayirdim.amann valla sagliklo olsun ve hayirlisiyla surdan bi kurtulalim hersey hallolur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…