2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydınlar güzel anneler....

Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.

canım hayırlı uğurlu olsun.güle güle büyüt bebeğini. maşallah maşallah ikinizde çok tatlısınız.Allah esirgesin sizleri...

canım benim çok az kaldı biraz daha sabret. Allah dayanma gücü versin sana...

Allah analı babalı büyütsün. Maşallah maşallah, ikiniz de harika gözüküyorsunuz :)

günaydın herkese kızlar, nasılsınız ?

korse önerileri için çok teşekkür ediyorum.bel korsesi mantıklı evet ama sanki girmek çok zor olcak gibi bedenimi aldım ama minicik.Sezeryan olacaklar içinde bişey yapıyolarmış, kum torbası koydurmalıymış karına, göbeği düzleştirmede yardımcı oluyomuş.dr uma bunuda sorcam.kuzenime filanda koymuşlar.göbeği çabuk topluyomuş.

db55, canım emzirem eğitimi içn ararsan banada haber verirmisin ? korsede şart değil canım ya sadece çabuk toparlıyomuş.

lolo, canım doğum yakın sanırım.rabbim en kolayından nasip etsin ...

ozokun, darısı başımıza, uykusuzlık bile onlarla güzeldir sanırım.

badbride, 37 den sonra farklı rapor alamıyosun alsanda doğum izninde düşecek, hatta 32 den sonra farklı bi rapor kullanamazsın.

papatya, canım allah yardımcın olsun bugün senden bi atak bekliyorum doğum yapcan sanki ...

canım 41 kere maşallah ikinizde o kadar güzelsiniz ki bakmaya doyamadım size.Allahım nazarlardan saklasın.maşallah .... allah hayırlı sağlıklı evlat etsin sizlere.darısı başımıza.

coook güzelsiniz siz amaaaa masaallah tokasini sewsinler, cok Sekersiniz, ikinizde tabi Rabbim hayirli saglikli, uzun ömürler versin...

ben bitaneyi tasimakta zorlanirken sana Allah kolaylik versin papatyacim, yüzdün yüzdün kuyrugundasin insaallah son zor günlerin iki melegi birden kucagina aldinmi ohhhh, tabi uykusuz geceler bitmez ama olsun, onlara bakip bakip herseye degermis diycen

rabbim nazarlardan korusun ikinizide maşallahhhh size
bebişinde pek tatlıymış yerim ben onu

Aslinda sizin kullanici adinizda cok guzel.bilmiyorum gercek adiniz mi ama cok hosuma gitti.bir de ben iki isim istiyorum o yuzden sabag sorayim esime de.ya da birazdan gurultume uyanirsa o zaman sorayim

kullanici adim kendi adim degil canim
elif huma yada elif sena hep kizima koymayi dusundugum isimdi ama o kadar cok elif varki cevremde cok abes olucakti koymak
o yuzden vazgectik

Adiyla yasasin insallah.mina ne demel

mina mekkedeki mubarek bi yerin ismi
hacilar arefe gecesi minada 1 gece kalirlar ordan muzdelifeye gecerler .. ben o yuzden minanur yada hiranuru cok istiyordum esim istemedi .. o yuzden biz asyada karar kildik ..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn dün doktora gittim canlar herşey yolundaymış bebek aşağıda ama bi 10 gün daha gelmez gibi dedi doktorum sonra nst ye girdik benim oğlan bi kareketli sormayın hemşire coştu coştu deyip durdu tuşa basmaya yetişemedim ama cihaz sürekli ciyak ciyak öttü hemşire hep başımda bekledi noluyo dedim bebeğin kalp atışı çok yüksek 180 dedi 100ü bulan sancuılarımda varmış çok korktum bi yandanda doğurcamn sanırım diyo seviniyorum tabi neyse duktora sonucu götürdüm adam acayip acayip baktı kağıda tekrar lütfen yazdı banada git bi çikilota ye yarım saat wsonra tekrar çektirr annem kızım doğum başlıyo heralde deyince anammmm tam heycan sardı beni ama bidaha girince ne sancı çıktı ne bişi o an bebek aşağıya doğum kanalına inmeye uyraşıyomuş öle dedi doktor bide bana hala çatı muayenesi yapılmadı ya hiç doğurmucakmışım gibi geliyo ayyyy inşallah pazar günü doğar annesi gibi 03.03. doğumlu olur banada en güzel doğum günü hediyesi olur oğluşum

günaydınn,herkese keyifli günler..

geceyimben maşallah kızına da sana da çok tatlı görünüyosunuz,Allah bağışlasın,sağlıklı bir doğum hepimize kısmet olsun inşallah

Canim masallahhhhhhh size
Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahhh hayirli evlat olsun
Cokk guzelllllsiniz

Darisi basimiza insallahhh

Aaaa cok guzel hediye olur valla sana bende 1.3.13 ya da 3.3.13 dogsun cok istiyordum ama benim kizin gelmeye hic niyeti yok :) 2 cm acikligim var ama doktorum haftaya kadar dogmaz dedi
Doktorlarin dedigi cikiyor valla :)

Insalla rabbim gonlune gore versin dogum gununde sag saglim kucagina al zuzunu

inşallah gülüşüm çok saol güzel dileklerin için bana neden bakmadı acaba açıklık varmı diye:44: neyse artık doğsun diye 3 gündür temizlik yapıyorum birazdan da balkonları yıkayıp çiçekleri sulucam sonra yürüyüşe gitcem başka yolu yok bunun bu arada bizim göbek çizgisi teoriside fos çıktı arkadaşım neyse hayırlısı artık inşallah seninde herşey gönlüne göre olur

Son düzenleme:
kizlar 40. haftam bitti .. bugun hastanede tekrar kontrolum var .. dun gece cok siddetliydi sancilarim ama duzenli degildi insallah acilma olmustur tek hayalim normal dogurabilmek .. aylardir hamilelik kursundayim sezeryan sonrasi vajinal dogum yapabilmek icin ..kendimi cok hazirladim yine sezeryan olursam heralde hayal kirikligina ugrarim evde 2 bucuk yasinda bi oglum var o kadar zor ki onu evde birakip hastaneye gitmek cok stresliyim, ilk defa ondan bu kadar uzun sure ayrilicam .. ay karmakarisigim biri bisey dese aglayasim geliyor .. annem esim uzerime titriyor ama yinede toparlanamiyorum ben bi turlu ..

canlar aklınızda bulunsun doğumdan sonraki en zor aşama olan bebeğin emme olayını biz çok rahat atlattık ebeniz mutlaka söyleyecektir ama aklınızda bulunsun bbeğin emme refleksi üst damağında olurmuş temiz parmağınızla üst damagına dokundurarak emme refleksini başlatabilirsiniz bu şekilde bizim çk kolay oldu

inşallqah sağ salim istediğin şekilde kavuşursun gülüm bebeğine kendinide çok strese sokma oda engel olur doğumun başlamasına

kızlar ben çıkıyorum biraz daha kendimi işlere vurayım hem doğurursamda evim missss gibi olsun hadi size iyi sohbetler

Son düzenleme:

Bana her gittigimde bakiyor bende ultrasona ve nst ye girmiyorum
2 hafta once 1cm aciklik vardi gecen hafta 2cm bu hafta gelisme yok
Valla gelmeyecekse ne yaparsan yap acilma olmuyor bunu anladim ben gelecegi varsada 1 saatte bile acilna tamamlanio :26:
Benimde bi degisme yok gobek cizgisinde dogumda yok ama senin dogurman gerekiyordu demek kii dogrulugu yokmus

Insallahhh canimmm

kızlar bende normal doğumu beklıyorum.ya inanın epilasyon olayını napıcam. doğuma daha var o yuzaden nekadar gec alırsam okadar iyi diyorum sonrada ya aniden sancılanırsam diyorum of

kızlar bende normal doğumu beklıyorum.ya inanın epilasyon olayını napıcam. doğuma daha var o yuzaden nekadar gec alırsam okadar iyi diyorum sonrada ya aniden sancılanırsam diyorum of

ben malesef yapamıcam agda falan cok yara oluyor derım kalkıyor hassas cıldım
jilet ıle ıdae edıcem malesef,bakalım artık ani bişey olma durumunda da kısmet artık ne yapayım doktorlar da anlayıslı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…