Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.
arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
ağrılarımdan, sızılarımdan ve bebeklerin batmalarından sabaha kadar uyuyamadım , oturdum neredeyse
hala belim kopacak gibi ağrıyor
birazdan doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
eğer bu bel ağrılarım sancıysa doğurmam lazım bugün
arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
cuma gideceğim canım. ben de ilk defa dün gece uykusuzluk çektim. gece 1-3-5-7 sürekli uyandım.Tesekkur ederim sonsy. Sen kontrole ne zaman gidiceksin?
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
coook güzelsiniz siz amaaaaarkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
ağrılarımdan, sızılarımdan ve bebeklerin batmalarından sabaha kadar uyuyamadım , oturdum neredeyse
hala belim kopacak gibi ağrıyor
birazdan doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
eğer bu bel ağrılarım sancıysa doğurmam lazım bugün
rabbim nazarlardan korusun ikinizide maşallahhhh sizearkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
Aslinda sizin kullanici adinizda cok guzel.bilmiyorum gercek adiniz mi ama cok hosuma gitti.bir de ben iki isim istiyorum o yuzden sabag sorayim esime de.ya da birazdan gurultume uyanirsa o zaman sorayim
Adiyla yasasin insallah.mina ne demel
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
herkese günaydınnnnnnnnnnnnndün doktora gittim canlar herşey yolundaymış bebek aşağıda ama bi 10 gün daha gelmez gibi dedi doktorum sonra nst ye girdik benim oğlan bi kareketli sormayın hemşire coştu coştu deyip durdu tuşa basmaya yetişemedim ama cihaz sürekli ciyak ciyak öttü hemşire hep başımda bekledi noluyo dedim bebeğin kalp atışı çok yüksek 180 dedi 100ü bulan sancuılarımda varmış çok korktum bi yandanda doğurcamn sanırım diyo seviniyorum tabi neyse duktora sonucu götürdüm adam acayip acayip baktı kağıda tekrar lütfen yazdı banada git bi çikilota ye yarım saat wsonra tekrar çektirr annem kızım doğum başlıyo heralde deyince anammmm tam heycan sardı beni ama bidaha girince ne sancı çıktı ne bişi o an bebek aşağıya doğum kanalına inmeye uyraşıyomuş öle dedi doktor bide bana hala çatı muayenesi yapılmadı ya hiç doğurmucakmışım gibi geliyo ayyyy inşallah pazar günü doğar annesi gibi 03.03. doğumlu olur banada en güzel doğum günü hediyesi olur oğluşum
inşallah gülüşüm çok saol güzel dileklerin için bana neden bakmadı acaba açıklık varmı diye:44: neyse artık doğsun diye 3 gündür temizlik yapıyorum birazdan da balkonları yıkayıp çiçekleri sulucam sonra yürüyüşe gitcem başka yolu yok bununAaaa cok guzel hediye olur valla sana bende 1.3.13 ya da 3.3.13 dogsun cok istiyordum ama benim kizin gelmeye hic niyeti yok :) 2 cm acikligim var ama doktorum haftaya kadar dogmaz dedi
Doktorlarin dedigi cikiyor valla :)
Insalla rabbim gonlune gore versin dogum gununde sag saglim kucagina al zuzunu
inşallqah sağ salim istediğin şekilde kavuşursun gülüm bebeğine kendinide çok strese sokma oda engel olur doğumun başlamasınakizlar 40. haftam bitti .. bugun hastanede tekrar kontrolum var .. dun gece cok siddetliydi sancilarim ama duzenli degildi insallah acilma olmustur tek hayalim normal dogurabilmek .. aylardir hamilelik kursundayim sezeryan sonrasi vajinal dogum yapabilmek icin ..kendimi cok hazirladim yine sezeryan olursam heralde hayal kirikligina ugrarimevde 2 bucuk yasinda bi oglum var o kadar zor ki onu evde birakip hastaneye gitmek cok stresliyim, ilk defa ondan bu kadar uzun sure ayrilicam .. ay karmakarisigim biri bisey dese aglayasim geliyor .. annem esim uzerime titriyor ama yinede toparlanamiyorum ben bi turlu ..
inşallah gülüşüm çok saol güzel dileklerin için bana neden bakmadı acaba açıklık varmı diye:44: neyse artık doğsun diye 3 gündür temizlik yapıyorum birazdan da balkonları yıkayıp çiçekleri sulucam sonra yürüyüşe gitcem başka yolu yok bununbu arada bizim göbek çizgisi teoriside fos çıktı arkadaşım neyse hayırlısı artık inşallah seninde herşey gönlüne göre olur
Gunaydin
Geceyimben canim kocaman bir masallah
Sekercik de dun aksam 10da sezeryanla aldi kizini kucagina
Bende tik yok
İnsallah sirada kendi dogum haberim olur
kızlar bende normal doğumu beklıyorum.ya inanın epilasyon olayını napıcam. doğuma daha var o yuzaden nekadar gec alırsam okadar iyi diyorum sonrada ya aniden sancılanırsam diyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?