2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ozokun ve baska cocugu olan diger anneler isiniz bizlrre gore biraz daha zor.Allah kolaylik versin.aradaki dengeyi kurmak gercrkten cok onemli.ama sizler bilincli ve guclu annelersiniz eminim ustesinden geliyorsunuzdur

Günaydınlar hepınıze.umarım iyisinızdır.canlar bise soracam.3 martta miladımız doluyo allahın ıznıyle.yarın doktorumuz karar verecek nasl hareket edecegımıze.normal dogum ıcın bekledım o kadar bakalım ne olacak.umarım sancılarım gelırde dogar.dün aksamdan berı karnımın altı ve oturup kalkarken kuyruk sokumu kemıgm fecı agırıyo.acaba sancı bu mu.anlamıyorum bıse ilk olunca.hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun..güneşli bir ankara sabahndan tekrar günaydın :)

Türkçe öğretmeniydin de mi yanlış hatırlamıyorsam.. ben de Türkçe öğretmeniyim.. Yükseğini mi yapacaksın? O yüzden mi İngilizce

Evet canım doğru hatırlıyorsun
Evet yüksek için ingilizce tatlım

konuya şak diye dalacağım ama kuzum bebişle nasıl çalışcan bakayım ? :)

İşte o yüzden bebek gelmeden 10 gün 15 gün belki kendi gününde gelir 20 gün biraz çalışayım diyorum
Sınav da 5 Nisan da
Belki de hiç giremem sınava belli olmaz

İnşallah kolay ve güzel bir doğum olur canım senin içinnnnn

Karakız foto eklemeyi sormuşsun.
Cevap yazdığın kısımda ekle diye bir seçenek var oradan ekliyorsun tatlım

Son düzenleme:
bir sürü cevap yazmıştım ama aptal bilgisayarım güncelleme için kendini kapattı
hepsi gitti maaleseffffffffff
güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlarrrrrrrr
cemrem azmine hayran kaldım, helala sana arkadaşım

arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.

dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.

ağrılarımdan, sızılarımdan ve bebeklerin batmalarından sabaha kadar uyuyamadım , oturdum neredeyse
hala belim kopacak gibi ağrıyor
birazdan doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
eğer bu bel ağrılarım sancıysa doğurmam lazım bugün

sana ve bebeğine kocaman bir maşallah canımm

sen de çok güzel bir anne olmuşsun canım

Hadi bakalim yavruna kavusacaksin.
Az kaldi papatya dayan. Ishal bende de var.
doktor da artik ertelemesin yani.

Masallah ne kadar guzel bir bebek bu boyle.
Sen de cok dinc gorunuyorsun. guzel bir dogum olmus. Darisi basimiza.

gözün aydın canım 38+5 olacaksın sanırım o gün. artık 1 haftadan az kaldı. geri sayım başladı bebeğin kilosu da çok iyi maşallah

Tesekkur ederim . 3500 olur kilosu dedi. Ayy dogurasim geldi simdi.

dün sağlık ocağı hemşiresi beni aradı. kadın sıkı takipte kilosunu söyledim. kilosu 3500 civarı doğan bebekler daha iyi olur dedi emme gücü daha kuvvetli oluyorlar dedi.

valla canım ben de bilemedim. ama bel korsesi mantıklı. kilotlu normal doğum olursa puppanın dediği gibi giyilmez. sezaryen kesinse bel korsesi alıyım diyorum. bedenini nasıl bilicez ben de onu anlamadım :44:

ayyyy yerim ben onuuuuuuu tokasına da baaaaaaaaaak. ay annesi maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuzz Nazar (ay çıkaramadım şu nazar boncuğunu tıklıyorum olmuyor. yazarak yaptım inşallah olmuştur )

ayyyy yerim ben onuuuuuuu tokasına da baaaaaaaaaak. ay annesi maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuzz Nazar (ay çıkaramadım şu nazar boncuğunu tıklıyorum olmuyor. yazarak yaptım inşallah olmuştur )

Masallah ne kadar guzel bir bebek bu boyle.
Sen de cok dinc gorunuyorsun. guzel bir dogum olmus. Darisi basimiza.

sana ve bebeğine kocaman bir maşallah canımm

sen de çok güzel bir anne olmuşsun canım

cok tesekkur ederim hepinize.

Papatyacim sen de yarin kurtulacaksin tum sikintilarindan insallah. Az kaldi, dayan...

günaydın herkese bugün erkenden kalktım çünkü çok heycanlıyım kontrolümüz var dua edin alttan muayene olcak bugün inş açıklığım vardırda bekletmez suni sancı verirde doğururm artık. korse meselesi konuşulmuş ben ilk doğumumda eski yöntemlerden faydalanmıştım çokta memnun kalmıştım annem eski bir çarşafı eşimle beraber sımsıkı sarmıştı ama benim normal doğumdu sezeryana olmaz bu yöntem.bence korseden daha iyi sıkılığını ayarlayabiliyosun yine aynı şekilde sarcam.

ya maşallah size sabah açar açmaz bu resimleri gördüm ciddi söylüyorum gözlerim doldu allah acısını göstermesin.

allah yardımcın olsun papatya işin gerçekten kolay değil buzamana kadar gelmen bile çok güzel inş artık sende alırsın yavrularını kucağına

boğazıma gelen acılık, bu aralar biraz kolayı abarttım sanırım o yüzden oluyordu. son 1 litre kaldı o da bitsin artık içmeyeceğim gogsulerim çok boş gibi süt yapan çaylar içsem şimdiden faydası olur mu ki acaba ?

sezaryen kesinse artık bir an önce ol canım ya ben bu halimle artık yatamıyorum kalkamıyorum bunaldım. senin bebiş daha kilolu haftan ilerde nasıl sabrediyorsun :)

ben cuma gideceğim. isim konusunda da içine sinmesi önemli olmadı doğduktan sonra bulursunuz :) ama bu aralar isim bakmayı sıklaştır. isim biraz zor iş. şimdi sen bi tane bulursun bu sefer de eşin beğenmez. akşamları beraber oturup bakın. biz öyle yapmıştık.

Mart sonu anneleri biz ne zaman doğurcaz allaaaam yareppim

mart sonunda

Allahım şu güzelliğe bak. işte bu görüntü herşeye değer. sonunda kavuştun bebeğine..maşallah çok tatlısınız. Allah uzun ömürler versin.maşallah maşallah..
ben de kavuşmak istiyorum artıııııkkkk.. korkularımı unuttum kızlar bu fotoyu görünce, heyecanla bebeğim gelsin diye bekliyorumm.

Tesekkur ederim sonsy. Sen kontrole ne zaman gidiceksin?

Yaaa sorma canım ne azim ne azim hiiiççççç sormaaaa

Tatlım yarın artık 4 kişilik kocamaaaaaaaannnnn bir aile olacaksınız
Ne güzelllllllllllllll

Sabrın sonu selamet sen iyi dayandın...
Benim görümcemin karşı komşusu da ikiz Mart annesi idi ama gecen hafta doğum yapmış.2,5 kilo ortalama
Kız olan çok emiyormuş
Bi de fosur fosur uyuyorlarmış
Emzirmekte için zorla uyandırıyorlarmışşş

Güzel günler seni bekler PAPATYACIM

Maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallah
Nazar değmesin annesine de kuzusuna da
Çok tatlısınızzzzzzzz

Gunaydin
Geceyimben canim kocaman bir masallah
Sekercik de dun aksam 10da sezeryanla aldi kizini kucagina
Bende tik yok
İnsallah sirada kendi dogum haberim olur

Doktordan geldik biz canim ancak yazabildim butun gun uyumusum ilk defa bu kadar guzel uyudum valla hayret
benim kizimin hic dogasi yok valla doktorumuz haftaya kadar dogmaz dedi yine
acilmam hala 2cm o kadar sanciyi nie cektim bilmiyorum
Hersey yolunda gozukuyor bir sonraki ramdevumuz haftaya carsamba
Doktorumuz bilio valla dogurmazsin dedigine gore dogurmam ben
Kizim en az bir hafta daha sadece benim
Ilk doktor dediginde moralim bozuldu yaaa kotu oldum daha dogmayacak ama olsun kaldigi her gun Masalimin yararina bekleyecegiz biraz daha
bakalim senin minik nasil insallah acilman olmustur

Yaaaa bu alttan muayneden sonra benim cok sancim oluyor hic gecmeyen
Sizde de durum ayni mi kizlar ???

kocamannnnnn bir masalllahhhhhhh.... rabbim nazarlardan korusun ikinizide.... harika gorunuyorsunuzzz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…