Türkçe öğretmeniydin de mi yanlış hatırlamıyorsam.. ben de Türkçe öğretmeniyim.. Yükseğini mi yapacaksın? O yüzden mi İngilizce
konuya şak diye dalacağım ama kuzum bebişle nasıl çalışcan bakayım ? :)
Günaydınlar hepınıze.umarım iyisinızdır.canlar bise soracam.3 martta miladımız doluyo allahın ıznıyle.yarın doktorumuz karar verecek nasl hareket edecegımıze.normal dogum ıcın bekledım o kadar bakalım ne olacak.umarım sancılarım gelırde dogar.dün aksamdan berı karnımın altı ve oturup kalkarken kuyruk sokumu kemıgm fecı agırıyo.acaba sancı bu mu.anlamıyorum bıse ilk olunca.hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun..güneşli bir ankara sabahndan tekrar günaydın :)
arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
Hadi bakalim yavruna kavusacaksin.Eger aranizdan biri yarin gece yarisindan sonra acele edip sabaha karsi dogurmazsa Cuma sabahi ilk Mart annelerinden biri olmaya adayimCuma sabah 7de hastanede olacagiz dogum icin. Yillardir hayalini kurdugum annelige sadece 34 saat kaldi bugunu cok bekledim umarim rabbim saglikli bir bebek dogurmayi nasip eder.
Dogum yapanlara gecmis olsun, bekleyenler dualarim sizinle :))
Az kaldi papatya dayan. Ishal bende de var.bugün hamileliğimin en zor gününü geçirdim, hala da geçiriyorum
karnım taş gibi
kasıklarımda ara ara batmalar ve adet olacakmışım gibi bir ağrı
bel derseniz, özellikle sağ tarafım kopacak gibi
bugün ağrılarımdan ve sancılarımdan oturdum ağladım
isahalle geçirdiğim neredeyse 10. gün
bu haldeyken fazla gelişmelerini de beklemiyorum açıkcası
artık kuzular da çok rahatsız ve çıkmak istiyorlar sanırım
yarın doktorumun eline ayağına yapışırım valla,dayanırsın deyip tarihi ötelemek isterse
inanın o derece zorlanıyorum
hakkıommızda hayırlısı olsun
bugün sabahı nasıl ederim bilemiyorum
Masallah ne kadar guzel bir bebek bu boyle.arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
gözün aydın canım 38+5 olacaksın sanırım o gün. artık 1 haftadan az kaldı. geri sayım başladıkizlar kontrolden geldim. Hersey yolunda. 6 martta dogum olacak. 4 martta tahlil vermek ve anestezi uzmaniyla gorusmek icin hastaneye gidicem.
Bebegim 3250 kilo olmus. Estetik dikis istedigimi soylemeyi unuttum. 4 martta soylerim artik. Dogumdan sonra kalinacak odalari gezdim. Odayi suslemiyorlarmis. Kapinin disana sus asiyorlarmis. 2800 du 3000 olmus sezeryan.
Kanaman sancin olursa hemen ara sezeryana alalim dedi.
Tesekkur ederim .3500 olur kilosu dedi. Ayy dogurasim geldi simdi.
valla canım ben de bilemedim. ama bel korsesi mantıklı. kilotlu normal doğum olursa puppanın dediği gibi giyilmez. sezaryen kesinse bel korsesi alıyım diyorum. bedenini nasıl bilicez ben de onu anlamadım :44:Sonsy, ve diğer arkaaşlar ? korseyi sezeryan yada normal korsesi diye mi almalıyız ? doğum sonrasının çokta farkı yok sanki ? kompedanda filan uygun kilotlu ama beli uzun korseler var onlardan olmaz mı ? db55 sen kullancan mı ?
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
ayyyy yerim ben onuuuuuuu tokasına da baaaaaaaaaak. ay annesi maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuzz Nazar (ay çıkaramadım şu nazar boncuğunu tıklıyorum olmuyor. yazarak yaptım inşallah olmuştur )
Masallah ne kadar guzel bir bebek bu boyle.
Sen de cok dinc gorunuyorsun.guzel bir dogum olmus. Darisi basimiza.
sana ve bebeğine kocaman bir maşallah canımm
sen de çok güzel bir anne olmuşsun canım
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
ağrılarımdan, sızılarımdan ve bebeklerin batmalarından sabaha kadar uyuyamadım , oturdum neredeyse
hala belim kopacak gibi ağrıyor
birazdan doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
eğer bu bel ağrılarım sancıysa doğurmam lazım bugün
canım miden için şurup iç bana rennie yazdı çok rahatlatıo kilosu büyüktü ama son haftalar yavaşlayabilir demişti belkide 38de kendiliğinden gelecek demişti benim adet tarihi karışık biraz adetim kpss ye denk gelıodu geciktirici felan içmiştim o yüzden net deil yane usg ye göre biz belirledik tarihi biras karışık o yüzden haftasını net bilemediğimiz için çatı normale müsait olmasaydı belki bu kadar da beklemezdi ama ne bileyim canım ne derlerse güvenıoruz işte normal olsun die istiıorum ama bekleyelim demişti geçen hafta sezeryan olanlar dediğin gibi 38 olmuşlar doktorda ööle demişti önce bana artık neden vazgeçti bilmıorum yaa bende istemıorum zaten sewindim bişe 40 ı bekleyelim ben diorum hatta normal sancım gelsin suyum gelsin istiorum normal doğumu yaşayamayacağız bari onları yaşayalım diorum ama gerek yok dedi beklemenin pzrtesi dananın kuyruğu kopacak pzrtesi olmadı salı alırız dedi
isim konusunda dediğin sitelerin hepsine bakıorum 2 haftadır ama karar veremedim hiç babamız sıraç istiıo hala ısrarlı bi şekilde kırmakta istemıorum ama benimde içime sinmedi anlamı felan çok güzel ama sööleyişi çok sert gelıo <
senin bi dahaki kontrol ne zaman
Mart sonu anneleri biz ne zaman doğurcaz allaaaam yareppim
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
gözün aydın canım 38+5 olacaksın sanırım o gün. artık 1 haftadan az kaldı. geri sayım başladıbebeğin kilosu da çok iyi maşallah
dün sağlık ocağı hemşiresi beni aradı. kadın sıkı takiptekilosunu söyledim. kilosu 3500 civarı doğan bebekler daha iyi olur dedi emme gücü daha kuvvetli oluyorlar dedi.
valla canım ben de bilemedim. ama bel korsesi mantıklı. kilotlu normal doğum olursa puppanın dediği gibi giyilmez. sezaryen kesinse bel korsesi alıyım diyorum. bedenini nasıl bilicez ben de onu anlamadım :44:
ayyyy yerim ben onuuuuuuu tokasına da baaaaaaaaaak. ay annesi maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuzz Nazar (ay çıkaramadım şu nazar boncuğunu tıklıyorum olmuyor. yazarak yaptım inşallah olmuştur )
bir sürü cevap yazmıştım ama aptal bilgisayarım güncelleme için kendini kapattı
hepsi gitti maaleseffffffffff
güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlarrrrrrrr
cemrem azmine hayran kaldım, helala sana arkadaşım
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?