Günaydınlar hepınıze.umarım iyisinızdır.canlar bise soracam.3 martta miladımız doluyo allahın ıznıyle.yarın doktorumuz karar verecek nasl hareket edecegımıze.normal dogum ıcın bekledım o kadar bakalım ne olacak.umarım sancılarım gelırde dogar.dün aksamdan berı karnımın altı ve oturup kalkarken kuyruk sokumu kemıgm fecı agırıyo.acaba sancı bu mu.anlamıyorum bıse ilk olunca.hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun..güneşli bir ankara sabahndan tekrar günaydın :)
cnm sekercik suni sanci cekiyor demistin..acilma olmayip sezeryanami aldilar? bu cok kotu ya..
iyi akşamlar herkese...
kızlar bebeğinize hangi bezden aldınız ben prima 3-6 kg aldım ama premium care diil onun 50 tanesi 25 tlydi biz 80 tanesine o fiyatı verdik acaba iyi midir? tecrübesiz olunca öyle bakakaldık bez reyonuna...
Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.
kızlar bir de kızımın odasının fotolarını sizinle paylaşmak istiyorum ama buraya nasıl foto ekleneceğini bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir mi?
arkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
Saol canım :)Ozokun ve baska cocugu olan diger anneler isiniz bizlrre gore biraz daha zor.Allah kolaylik versin.aradaki dengeyi kurmak gercrkten cok onemli.ama sizler bilincli ve guclu annelersiniz eminim ustesinden geliyorsunuzdur
Allah bağışlasın çok tatlıııı sağlıkla büyüt canım hayırlı olsunarkadaslar merhaba
hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum. dogum cok kolaydi, agrim sancim da yok. ozellikle sezaryen yapacak arkadaslarin merak ettigini biliyorum ama detayli yazamiyorum su anda. butun gece tek basima bebegimin her isini gordum, emmesi iyi ama sutum ne kadar bilmiyorum. her sey yolunda giderse hic korkulacak bir ameliyat degilmis.
dogumdan 5 saat olan fotolarimizi paylasiyorum. Masallahlari eksik etmeyin lutfen.
Eki Görüntüle 644063
ağrılarımdan, sızılarımdan ve bebeklerin batmalarından sabaha kadar uyuyamadım , oturdum neredeyse
hala belim kopacak gibi ağrıyor
birazdan doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
eğer bu bel ağrılarım sancıysa doğurmam lazım bugün
günaydın herkese kızlar, nasılsınız ?
korse önerileri için çok teşekkür ediyorum.bel korsesi mantıklı evet ama sanki girmek çok zor olcak gibi bedenimi aldım ama minicik.Sezeryan olacaklar içinde bişey yapıyolarmış, kum torbası koydurmalıymış karına, göbeği düzleştirmede yardımcı oluyomuş.dr uma bunuda sorcam.kuzenime filanda koymuşlar.göbeği çabuk topluyomuş.
db55, canım emzirem eğitimi içn ararsan banada haber verirmisin ? korsede şart değil canım ya sadece çabuk toparlıyomuş.
lolo, canım doğum yakın sanırım.rabbim en kolayından nasip etsin ...
ozokun, darısı başımıza, uykusuzlık bile onlarla güzeldir sanırım.
badbride, 37 den sonra farklı rapor alamıyosun alsanda doğum izninde düşecek, hatta 32 den sonra farklı bi rapor kullanamazsın.
papatya, canım allah yardımcın olsun bugün senden bi atak bekliyorum doğum yapcan sanki ...
canım 41 kere maşallah ikinizde o kadar güzelsiniz ki bakmaya doyamadım size.Allahım nazarlardan saklasın.maşallah .... allah hayırlı sağlıklı evlat etsin sizlere.darısı başımıza.
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
Yaaaa bu alttan muayneden sonra benim cok sancim oluyor hic gecmeyen
Sizde de durum ayni mi kizlar ???
kizlar 40. haftam bitti .. bugun hastanede tekrar kontrolum var .. dun gece cok siddetliydi sancilarim ama duzenli degildi insallah acilma olmustur tek hayalim normal dogurabilmek .. aylardir hamilelik kursundayim sezeryan sonrasi vajinal dogum yapabilmek icin ..kendimi cok hazirladim yine sezeryan olursam heralde hayal kirikligina ugrarimevde 2 bucuk yasinda bi oglum var o kadar zor ki onu evde birakip hastaneye gitmek cok stresliyim, ilk defa ondan bu kadar uzun sure ayrilicam .. ay karmakarisigim biri bisey dese aglayasim geliyor .. annem esim uzerime titriyor ama yinede toparlanamiyorum ben bi turlu ..
kızlar bende normal doğumu beklıyorum.ya inanın epilasyon olayını napıcam. doğuma daha var o yuzaden nekadar gec alırsam okadar iyi diyorum sonrada ya aniden sancılanırsam diyorum of
mrb kızlaarr 35+2 haftalık hamileyim bebeğimin gelişimi önde gidiyomuş ultrasona göre doğum tariihi 18mart ama sata göre 2nisan yani 2 hafta önde gidiyoruzda ben hani tarihe göre bekleceğim kızımı. bu durumda olan varmı fikir verebiileck arkadaşlardan yanıt bekliyorum
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
günaydın herkese kızlar, nasılsınız ?
badbride, 37 den sonra farklı rapor alamıyosun alsanda doğum izninde düşecek, hatta 32 den sonra farklı bi rapor kullanamazsın.
"CandaS"cığım ben şuan 36+4 teyim ve cuma gününe kadar 5 gün rapor aldım.Az önce personel işleriyle ilgilenen birimimizi tekrar aradım 37 den önce aldığım düşmüyomuş kurumdan kuruma değişiyo mu acaba :26:
arkadaslar merhaba
Eki Görüntüle 644063
mrb kızlaarr 35+2 haftalık hamileyim bebeğimin gelişimi önde gidiyomuş ultrasona göre doğum tariihi 18mart ama sata göre 2nisan yani 2 hafta önde gidiyoruzda ben hani tarihe göre bekleceğim kızımı. bu durumda olan varmı fikir verebiileck arkadaşlardan yanıt bekliyorum
canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurursun inş yada doğururz inş diyelim:) kendini nası yapıcam dayanabilicem mi die zorlama hep iyi seyler düşün ben öyle yapıyorum kötü bişey geldi mi hemen değiştiriyorum aklımdakini normale hazırladım kendimi bakalım hayırlısı olsun artık.. birşey sorucam sana bende bu bel korsesinde alıcamda beden olarak nasıl aldın ben suan 42 beden oldum mesela aynı bedendenmi alıcam yoksa doğum yapınca dahamı büyür dahamı küçük olur bilemedim iyice sıkmasını istemiyorum bide daral gelir bana:)) sen naptın beden olarak.kızlar evde interneti hallettim derken, laptopum bozulduu tvye bağladım dev ekrandan yazıyorum size
sabah doktordaydım. gece çok sancım oldu. nst normal çıktı suyumuz da iyi dedi alttan bakalım açılmamı oldu
korktum bendee ilk olduğu için eliyle bakıyor acıdı biraz kastım bidee ben normal doğum yapabilecekmiyim kii :18:
doktor dedi dayanaılmıcak bi acı değil bu sen korktun baya ondan acıdı zannediyorsun...
ayy ben korkmaya başladım gene tam az kalmışkenn
korseyle ilgili hemen yazayım size sabah aldım iç çamaşırcılardan falan almayın onlar penye falan oluyo
tam sarmaz.. medical satan eczanelerden
veya medicalcilerden alın. bel korsesi olursa daha iyi olur sezeryanlıda takabiliyo benim aldığımı...
bizimkiler bu işin içinde olduğu için satın alanlar çok memnunmuş. wicromed markası.. internetten modelini göstereyim
tahmini tam aynısını bulamadım ama; KORSE- KARIN KORSESİ ORTHO FLEXİ GittiGidiyor'da 72776571
Wicromed Karn Korsesi ( Misinal ) | Wicromed | Fiyat | 17,90 TL
Selam kızlar drdan geldik bizzzzzherşey yolundaymış çok şükür günü gününe uyumlu gidiyo bebiş ama kilo 3000 gr olmuş bana fazla geldi biraz daha 36+0 dayız beni aydınlatın lütfen sormayı unuttum dra normal mi diye
Bi de sancım 50 ye vurdu kıytırık bi şekilde ben daha gelmiyorum anne dedi bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?