2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet aynı şekilde kuyruk sokumu kemiği bu pöçük dedikleri kemiğim kırılacak gibi ağrıyor benimde, uyutmuyor,oturtmuyor..
erkek bebekse belden kalçadan gelirmiş sancı.. doğum sancısı bu mudur? böylemi başlar acaba?

cnm sekercik suni sanci cekiyor demistin..acilma olmayip sezeryanami aldilar? bu cok kotu ya..

Evet 3.5cm acılmış dr suyu ğatlatmış epiduralle ama daha cok acılmayınca acilen genel anestezi ile sezeryan

canım aldığında güzel, bebeğin memnun kalırsa devam edersin, ama ben prime premium care aldım, indirimleri takip edebilirsin, geçen hafta e-bebekte de jokerde de indirimdeydi 18-19 tl falandı, zaman zaman migrosta da indirime giriyo bir alana 2.si %50 indirimli oluyo o zaman ucuza geliyo heberin olsun, burda da indirimleri farkedenler paylaşıyo zaman zaman..

Biz sağlıkla dünyaya geldik :)
Bugün 12.30'da epidural sezaryen ile dogum yaptım. Bebek de ben de çok iyiyiz.

sağlıkla büyüt bebeğini canım sana da geçmiş olsun...

kızlar bir de kızımın odasının fotolarını sizinle paylaşmak istiyorum ama buraya nasıl foto ekleneceğini bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir mi?

cevap yazma bölümünde ataç işaretine tıklayıp ordan dosya ekleyip içeriğe ekliyosun canım...

ikinize de kocaman maşallah... çok güzelsiniz...

Ozokun ve baska cocugu olan diger anneler isiniz bizlrre gore biraz daha zor.Allah kolaylik versin.aradaki dengeyi kurmak gercrkten cok onemli.ama sizler bilincli ve guclu annelersiniz eminim ustesinden geliyorsunuzdur
Saol canım :)
Allah bağışlasın çok tatlıııı sağlıkla büyüt canım hayırlı olsun

Güzel haberlerl gelirsin inşallah

doktordan geldim 3650 olmuş oğlum. çatı kontrolümüzüde olduk çatın müsait doğurursun dedi. 7 marta kadar doğmazsa sabah 7de gel suni vericez dedi inş sancılarım kendiliğinden gelir o zamana kadar. bide bişey sorcam doktor boyunu söylemedi bende kaan kocatepenin sayfasındaki boy hesaplama bölümünden kendim baktım FL*7 54 çıktı o kadar uzun doğarmı ki ya merak ettim çok uzun geldi bana.

Haber veririm tabi de bugun esim kaza yapmis. Arkadan carpmislar. Araba 20 gun sonra teslim edilecekmis. Su an bizde araba yok. Kasko 1 haftaligina arac veriyormus. Biz de hemen istemedik cumartesi pazar gibi getirecekler. Egitime belki gidemem.
Dogumdan sonrasi icin bu araci kiralayabiliyormusuz ama cok pahali 65 tl gunlugu. Napcaz bilmiyorum.
Eryamandan medicana ya taksiyle gitsen zaten o kadar tutar.

Dogumdan sonra hastane isleri oluyor mu? Dikisleri gostermek icin veya bebekle ilgili durumlarda?

Cok kotu oldu bu kizlar. Bebek erken gelse arac yok. Hastane uzak. Off offf. Ankara da ucuz araba kiralanabilecek yer varsa soylerse sevinirim.

mrb kızlaarr 35+2 haftalık hamileyim bebeğimin gelişimi önde gidiyomuş ultrasona göre doğum tariihi 18mart ama sata göre 2nisan yani 2 hafta önde gidiyoruzda ben hani tarihe göre bekleceğim kızımı. bu durumda olan varmı fikir verebiileck arkadaşlardan yanıt bekliyorum

merhaba kızlar;
dogurmadım yasasın:))))
kontrole gittik bugun. bu cocuk 41i bekler dedi doktor, sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.
3500 gr olmus bebisim. sancılarım tavan yaptı. hemen acıklıga bakalım dediler, sancılar ciddi oldugu icin elle alttan muayene oldum sonunda ve korktugum gibi olmadıgını gordum hatta cok rahattı diyebilirim, kendime hayret ettim:) vee acıklık yok. doktorda sasırdı. bol bol yuru dedi, hep yatma dedi, yatmıyorum oysaki
bende artık yurume, merdiven inme cıkma olaylarına baslıcam napalım, haftaya kaldık yine, insallah haftaya acılabilirizP

coook tatlısınız masallah size:))

Yaaaa bu alttan muayneden sonra benim cok sancim oluyor hic gecmeyen
Sizde de durum ayni mi kizlar ???

valla ben bugun oldum ve cok rahattı hic bisi hissetmedim...

canım kendine guven, sonucta doguracak olan sensin. bak o kadar hazırlamıssın kendini. bu noktadan sonra kendine guveneceksin ve Allaha havale edeceksin ve insallah normal doguracaksın:)

kızlar bende normal doğumu beklıyorum.ya inanın epilasyon olayını napıcam. doğuma daha var o yuzaden nekadar gec alırsam okadar iyi diyorum sonrada ya aniden sancılanırsam diyorum of

her banyodan sonra temizlendikten sonra sorun olmaz diye dusunuyorum, sonuc olarak herkes agda yapamıyor. dayanabiliyorsan eger bdtden 2 hafta once agda yaptırırsan idare eder sanırım, kardesime oyle yapmıstık, bdtden 2 gun once dogdu ve temizdi.

benin bebeğimde önde gidiyordu normal zamanına geriledi. yani sata göre doğum yapma olasılığın yüksek ama bellide olmaz tabi.

maşallah maşallah bebişe ve sana, sabah sabah güne ne güzel başladık valla sayende

yarın sabah ben de doğuma giriyorum inşallah, evde hummalı bi temizlik var şu an, annemle temizlikçi abla dip köşe giriştiler, ben onları izlerken yoruldum valla

ayyy çok duygulandım hala boğazım düğümlenmiş durumda.. çok güzelsinizzz..

alahım bende doğumdan sonra böyle güzel olurmuyum kii:18:

bebeğinin de maşşalhı var yaa kocamannn kocamannn yerim onuuu

kızlar evde interneti hallettim derken, laptopum bozulduu tvye bağladım dev ekrandan yazıyorum size

sabah doktordaydım. gece çok sancım oldu. nst normal çıktı suyumuz da iyi dedi alttan bakalım açılmamı oldu

korktum bendee ilk olduğu için eliyle bakıyor acıdı biraz kastım bidee ben normal doğum yapabilecekmiyim kii :18:

doktor dedi dayanaılmıcak bi acı değil bu sen korktun baya ondan acıdı zannediyorsun...

ayy ben korkmaya başladım gene tam az kalmışkenn

korseyle ilgili hemen yazayım size sabah aldım iç çamaşırcılardan falan almayın onlar penye falan oluyo

tam sarmaz.. medical satan eczanelerden

veya medicalcilerden alın. bel korsesi olursa daha iyi olur sezeryanlıda takabiliyo benim aldığımı...

bizimkiler bu işin içinde olduğu için satın alanlar çok memnunmuş. wicromed markası.. internetten modelini göstereyim

tahmini tam aynısını bulamadım ama; KORSE- KARIN KORSESİ ORTHO FLEXİ GittiGidiyor'da 72776571

Wicromed Karn Korsesi ( Misinal ) | Wicromed | Fiyat | 17,90 TL

sen sata göre bekle bebegini bizimde öyle 3 hafta önde gidiyo bebegim 38+3 de alacak doktor haftaya bugün yani :)

Selam kızlar drdan geldik bizzzzz herşey yolundaymış çok şükür günü gününe uyumlu gidiyo bebiş ama kilo 3000 gr olmuş bana fazla geldi biraz daha 36+0 dayız beni aydınlatın lütfen sormayı unuttum dra normal mi diye
Bi de sancım 50 ye vurdu kıytırık bi şekilde ben daha gelmiyorum anne dedi bizimki

Son düzenleme:
canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurursun inş yada doğururz inş diyelim:) kendini nası yapıcam dayanabilicem mi die zorlama hep iyi seyler düşün ben öyle yapıyorum kötü bişey geldi mi hemen değiştiriyorum aklımdakini normale hazırladım kendimi bakalım hayırlısı olsun artık.. birşey sorucam sana bende bu bel korsesinde alıcamda beden olarak nasıl aldın ben suan 42 beden oldum mesela aynı bedendenmi alıcam yoksa doğum yapınca dahamı büyür dahamı küçük olur bilemedim iyice sıkmasını istemiyorum bide daral gelir bana:)) sen naptın beden olarak.

Bu sabah saat 10.38de spinal epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Su an hastanedeyim . Doğum yapmayı bekleyen annelere hayırlısi ile kucaklarina almalarını diliyorum.

canım benimkide öyle 34+5 2989 grmdı bende büyük gibi düşündüm ama doktor bişey demedi gelişşimi önde gidio dedi sadece

kızlar esim işte ben evde tek basına annm memlekette kndımı yanlız hıssedıyorum....bnm gbııı oan var mııııııııııııı....

kızlar bugün nst çekildi doktor normal dedi ama 5-6 kere 100leri görmüş sancı hiç hissetmedim oysa.kendi doktorum çatı muayenesine gerek yok demişti.ilçedeki dra sordum yapalım dedi onu da yaptırdım.millet muayene olmaktan korkar ben kendim istedim:)hiç korkulacak bişey değilmiş kendini kasmadığın müddetçe hiç birşey hissetmiyorsun kısa sürüyor zaten.çatı da normal çıktı. açıklık var mı dedim yok dedi.39.haftamdayım açıklık olması gerekmiyor muydu? çok fazla sırtım ağrıyor özellikle akşamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…