2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
öyle gibi duruyor canım, kucağımda cin gibi bakınıyor. uyuyup kalmamak için nette zaman geçirmeye çalışıyorum...

Onlar bizi uyutur genede uyumazlar :) bugun bi ara annem geldi yarim saat salladi hala cin gibiydi pes valla bu kadarcik cocugum bu sallamaya coktan uyumasi lazimdi buyuyunce nolcak haliniz bilmem diyo valla bende bilmem dedim :):):):):)

Benim kızımın karın gurultulari taa fizandan duyulur bu çocuk uyur mu böyle kollarim koptu şimdide yine ayağımda...

Çok şükür benim melegim uyudu. Ayagimdan almaya korkuyorum uyanacak diye :) Ayın 16 sında randevumuz geç kalmış oluruz eğer enf. Varsa
bu arada idrari nasıl alıyorsunuz kız bebeklerde zor olsa gerek. Evde alıp gotursekte sağlıklı sonuç elde edilir mi...

Canım vajina bölgesi yapışkanlı mini bir idrar torbası veriyorlar pet bardak ile birlikte kolay oluyor merak etme. Ama yaptıktan sonra en geç yarım saat içinde hastaneye vermen lazım. Benim kızımda enfeksiyon çıktı, şurup kullanıyorum. 10 gün geçtikten sonra tekrar tahlil vermemiz lazım ama kızım damla damla yapıyor iki tahlil yapılacağı için yetmiyor tabi, resmen idrar nöbeti tutuyorum 6 gündür ( 16 gündür ilaç kullanıyoruz mecburen

Canim kakamizi onceden 6-5gunde zor yapiyordu kabizdi yani ve ben yaptirtiyordum.simdi masakkah pusete koyuyorum kendisi yapiyor gunde 1kez..opup alnima koyuyorum:))uyku konusuna gelunce her sabah7de uyanir..gecede 11dedmi uyuyor masallah..sabah uyanunca ilk isim ince doyurmak alt temizligi sonra biraz opucuk kokucuk:))sinra ousette cuzgi fulm ve 9:30yatis..10:30kalkis biraz su ardundan donence oyun ardindan pusette kaka:))ve cizgi film..yanu bizim boyle gidiyor..eglenceli hale dinusturmeye calusiyorum

günaydın kızlar nasılsınız ? bebişler ne alemde ?

oğlum 3 gündür huy değiştirdi.daha sık ağlar oldu.gündüz uykusu olduğu halde uykuya dalamıyo ve bu durum sinir yaptığından olsa gerek ağlıyo.

sallamak filan da kar etmiyo bazen.

kızıyorum bazen sonra da bebeğime kızdım diye kendime kızıyorum

tabii o huzursuz oldukça,ben de üzülüyorum..hep gülücük saçsın istiyorum,mutlu olsun

çok şey istiyorum farkındayım. çok seviyorummm

Dun gecedeki bunalmamdan sonra yeni bir karar aldim.
Bugun yatagini herseyini kendi odasina tasiycam.
Ayakta sallamak vekucakta uyutmakyok.
5 dk aglamadan da yanina gitmiycem
Cocuk odasinda yaticam.
Yavas yavas sallamayi dabirakicam. Bakalimhayirlisi.

Kizlar bebeklerimiz daha cok kucukler ama algilaya
biliyorlar..ben bebegimle surekli konusuyorum..mesela pusete koyunca hadi annecim ehehh diyorum anliyor kakasini yapiyor..mama verirken mammaa diyorumm ve bazen maaaa diye agliyir:))mutfaga gidince soyluyorum uyku zamaninda eeee eee annecim diyorum anliyor..ve hic sallamadim alistirmadim aksamlari besigine ortu ortuyorum anliyor masallahhh..ama dogdugundan beri heo kinustum ve kinusuyorum da..sizde deneyin bence..

yarın bende götüreyim kızımı dr. ye aklımda takılı kalacağına götüreyim içim rahat etsin. çok geçmiş olsun canım sizede

saatin 7 sinden beri bizdede durum aynı emiyor ağlıyor huysuzlaşıyor. 10 dakika oldu uyuyalı inş. hemen uyanmaz...

hadi bakalım gelişmelerden haberdar edersin tatlım. inş işe yarar... birde dsıkılıyorlarmı acaba sürekli aynı yerde yatmaktan. sanki kızım eskisi kadar ayakta salanmayı sevmiyor huysuzlaşıyor. ne isityor anlamadım ama...

Hava cok huzel ankara yaniyor oglumu alip disari cikasim var dun markete gittik geldik cok hosuna gitti etrafi izledi gozlerini portlete portlete bgn de cikarsam mi ki daha 40i cikmadan gezenti anasi yuzunden disarlarda oglum

slm kızlarr 10 gündür net yoktu giremedim hiç aklım burada kaldı geçmiş çok fazla okuyamadım hepsini ama bi arkadaş yazmışya bu mart bebeklei biri ne yapsa diğerleri onu yapıyo die aynen öyle valla genelde hala uyku sorunu var

bizimde kırkımız çıktı 45 günlük olduk aman kayınvalideyle ne olaylar ne olaylar kırk banyosunuda ilk banyosunuda annem yaptırdı çatladı hırsından kudursun oh oldu onun yüzünden 4 gün küs kaldım kocamla evde birbirimize girdik ama ben kazandım:))

kızlar ben kızımı ayakta da salladım kucağımdada salladım ama allaha şükür hiç alışganlık yapmadı bugüne kadar bugünlerdede sarıp sarmalayıp balkona çıkarıyorum hemen uyuyo dışarıyı çok seviyo kızım kakamızı 3 günde i yapıyoz doktor ilaca gerek uok normal dedi şimdi ağlamaya başladı ona gidiyorum yine yazacağııımm:)))

kızlar sezeryan olalı 2 ay oluyor ama benim hala iç dikişlerim ağrıyor.sizde böyle bi durum yaşayan var mı?tam olarak ağrıda değil elim oraya değince yada bbeğimin ayağı değince oluyor.uyuşuklukla ağrı arası bişey.sezeryan sonrası hemen korse takmışştım ondan mı oldu acaba.yoksa dikiş mi yırtıldı korkuyorum da.bilgisi olan varsea lütfen cevaplayın sütüm azaldı kafaya takmaktan.dr a gitmeyedekorkuyorum.

bende 47 günlüğüm benim de hala acıyor ama öyle çok değil bastırınca bide uyuşukluk devam ediyor
dr kontrolünüz ne zaman gitmediniz mi 1.5 ay olunca gel demişti dr muhakkak gidin bence
korkulacak bişey değildir ama inşallah.

kızlar benim oğlan 2 gündür her beslenmeden sonra kusuyo. normalde günde 1 kez falan kusardı
şimdi çoğaldı. omzumda gazını çıkarıyorum. sonra kusuyor. fazlasını kusuyo diyodum ama hep mi fazla emiyo?

Allah bütün bebişleri korusun kollasın. gazsız rahat kaka yapcakları bi gün olsun :)

gökçen44 bugünkü emzirme farklılığını bi gözlemle de paylaş bizle. mesela emzirmediğin göğüs şişip akmıyo mu o kadar saat yada bi değişme oluyo mu kakada kusmada. gerçi yeşil kaka sürekli olmuyo ama bakalım :)

Kızlar bugün kızma kalça ultrasonu çekildi dr tek tarafta sorun var ama korkulacak birşey dedğil bir ay çift bez bağlayın tekrar çekilsin öbrü ay dedi.Böyle birşey başına gelen varmı çizft bezde bu havada çok zor oluyor kızım içinde çok daralıyor sanki ne yapıcaz bilmiyorum.Bir beden büyük bez kullnıp tek kullanmsam sorun olurmuki?

Birde bebeğinde gaz sorunu olanlar için nurse harveys gaz ilacına başladık ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.Benim kızım emdikten sonra sattlercede uğraşsak gazını çıkaramıyorudu şimdi çok şükür bu ilaçtan sonra emince 10 dk içinde çıkıyor gazı ben sab simplex metsil ve agulin denemiştim onların faydasını göremedik ama bu ilaç fayda etti hemde bitkisel.

canım benimde aynısı bende sezeryan oldum.ve hemen korse takmıştım.doktorum taktırdı zaten korseyi çokta faydası oldu.yaşadıklarımız normal bence kafaya takma..

Benim 35 gün oldu benimde arada cızırdıyor içerde bişiler ve bastırınca yada sıkı pantalon giyince acıyor karnım ben hemşireye sordum normal zamalanla geçer dedi iç dikişlerde açılma olsa ağrısından duramazsın mutlaka anlarsın dedi birde iç dikişler dış düküşlerden çok daha çabuk toparlnıyormuş yani dış dikişler iyileştiyse içler çoktan iyileşmiştir gibi birşey söyledi ama ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum.Benim ağrılar hafif oluyor şiddetli ağrın olursa git mutlaka dr a ama hafif ağrılar karıncalanma cızırdamalr herkeste var sanırım zamanla geçiyor.

Kizlar kaka konusulmus bnmmm oglum gunde 4 5 kez yapiyo en az altin sarisi cokelek gibi sulu 32 gunluguz bu arada fazla mi yapiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…