bazen su gibi..bazen kesik süt gibi..bazen emer emmez emdiği sütü aynen çıkarıyor..bazende balgamlı kusuyor..balgam kusacağı zaman önceden hırıltılar duyuluyor zaten anlıyorum balgam çıkaracağını
birde dikkat ettim emdikten sonra gazını güzel çıkarırsa kusmuyor
gaz çıkaramazsa kusuyor
su gibi kusunca ilk gördüğümde bende şaşırmıştım :) ama artık alıştım
birde dik tutmak lazım bebişleri...mide kapakçığı tam gelişmemiş olduğundan mideden kaçak olurmuş
bugun okula dogum parasi icin dılekce gonderdim. Aile durun bildirimi de istiyorlarmis. Esim ssk li ben devlet memuruyum.
Esim calistigi yere aile durum bildirimi vermis ve cocuk yardimini aliyormus.
Ben de aile durum bildirimini verince karisiklik cikar mi
Nasil olacak kafam karisti? Ben dogum parasi alamayacak miyim?
Allah hayirli uzun omurler versin. Allah bi daha yasatmasin kotu günler. Ayrica Allah drlara vicdan versin.bole drlara yaziklar olsun
Canim bizdede oldu. kizimin ayak tirnagi batma yaoti. ben bactroban krem kullandim iki gune hic bisey kalmadi.kızlar oğlumun el tırnakları sürekli batma yapıyo ben iyi kesemedim heralde diye görümceme kestirdim
onun kesmesinden sonrada 3 parmağının tırnağı batma yaptı daha kötü oldu yani
napıcam bu konuda bi bilgisi olan varmı
Canim yasayacagin varmis demek.kismet hersey.cok sukur toparlamissin ya onemli olan o.ya bi de gerçekten iyi bi doktor bu adam. resmen o da basiret bağlanması yasadı. günde 100 e yakın hastası oluyo adamın. etrafımdaki tüm kadınların doktoru. nasıl neden böyle oldu hiç anlam veremedim. dikişlerim falan süper 2. gün ayaklandım 1 haftada ev işi yapmaya falan başladım. ama oldu işte hatası adamın
ya bi de günde 1 bazen 2 günde bir kaka yapıyor. o da emdiğinin yanında azıcık kalır. normal mi sizce
Canim bizdede oldu. kizimin ayak tirnagi batma yaoti. ben bactroban krem kullandim iki gune hic bisey kalmadi.
bide kızlar ben 40 kontrolüne gitmedim doktor çağırmadı beni yada söyledide benmi unuttum acaba
doğum yapalı 62 gün oldu sadece 1 haftalıkken gittim doktora
çok fazla kanamamda olmadı sadece lekelenme gibi oldu ve hala adet olmadım
tirnak batmasi nasil oluyo kuzum ya ben hic bilimiyorum :))
geçen sene mart ayında (yine 5 marttı) kürtaj olmuştum. o kadar mahvolmuştum ki 3 ay sonra tekrar denemeye ancak karar verebilmiştim. haziran ayında hamile olduğumu öğrendiğimde tek dileğim kalbinin atması idi. öyle böyle 39 haftayı devirip normal doğumla 3700 civarı bi kız çocuğu bekliyorduk. 39 da kontrole gittiğimde doktor hersey yolunda bu hafta doğar artık kalkabilirsin dedi. bu güne dek doktora hiç bi şey sormayan ben bebeğin suyu nasıl diye sordum. doktor bakalım hadi diyip rica minnet baktı ki suyu kalmamış acil sezaryen dedi. yukarı çıktık. eşim 45 dk lık mesafade ve çalışıyor. k validem haber verdi herkese. beni ameliyata aldılar ve genel anestezi ile 3100 ağırlığında kızım dünyaya geldi. ama normal bi bebek değildi. tüm derisi çatlamış ve kurumuş toprak gibiydi. hiç şişliği yoktu...ilk hafta kontrole gittiğimizde değil kilo vermek kızım kilo almıştı. bebeği kucağıma vermiyorlar sinirleniyorum. emziremiyorum sinirleniyorum. anlayışsız insanlarla dolu oda sinirleniyorum. doktora zaten sinirliyim. allahtan çabuk iyileştim de kendim emzirebildim kızımı. meme başı yok bunun diye zaten bozuk olan moralimi yerle bir etti hepsi. evet yoktu ama kızım çıkardı. zayıf doğan kızım ikinci ayında iştahı sayesinde sadece anne sütü ile 6 kilo oldu. ama o kurumuş parçalanmış derisini unutamam asla. bi de doktora suyum nasıl dedirten rabbimin yüzüme bakışını. bebeğim anne karnında iken kilo vermeye başlamıştı. ve doğum başlasaydı belki de bebeğime kavuşamayacaktım. birini rabbim 5 martta elimden aldı. diğerini 5 martta elime verdi. rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin
Tirnaginin kestigin yeri etine batiyo iltihap oluyo zamanla kuruyup geciyo ama baya acisi oluyo biz ilac kullandik allaha sukur iki gune gecti. eger senin bebisinde olsaydi anlardin zaten cunku tirnagi kipkirmizi olup iltihaplaniyo
evet kizariklik iltihap gibi bisi olsa kesin anlardim ozaman.
bende korktum yani olurda anlayamazsam diye.
sagol hayatim :))
merhaba kızlar
annemlere gittik hafta sonu bugün geldik dinlendim annem sağolsun ilgilendi hep gece bile o baktı sadece emzirmem için getirdi.
anneme bırakıp dışarı çıktık 4 saati geçmişti geldigimizde küsmüş kızım emmek istemedi çok zor aldı. içli içli ağladı yavrum
asıl bomba doktor 4 saate bi emzir en erken 3 buçuk saat dedi ben 2 saati geçirmiyordum. karnı çok şiş oluyodu o da böylelikle geçer dedi gerçekten geçti. 3 saatten önce hiç emzirmedim 3 gündür çabuk alıştı yavrucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?