2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ya bi de günde 1 bazen 2 günde bir kaka yapıyor. o da emdiğinin yanında azıcık kalır. normal mi sizce

bende tam alıştım dıyorum ama bazen o kadar fazla kusuyor kı nerdeyse aclıktan ölecekmış gıbı gelıyor...mıdesınde ne kalıyr bu kadar kusmaya anlamadım...gercı ilk ay az kilo almıştı bu ay da az kilo alırsa kusmayı daha cok araştıracaklar galiba inşallah sorun cıkmaz kilo almıştır

eşin alıyorsa sen alamazsın bildiğim kadarı ile benimde eşim memur ben ssk lıyım kimin maaşı yüksekse o bildiri yapıyor ona göre yardım parası daha çok oluyor eşim 184 lira almıştı ben bildiri yapsaydım daha düşük olurdu yani şuan e bordroda çocuk parası 36.92 yatırılıyor eşime 1 çocuk için yani çocuk eşinde gözüküyorsa şuan sen alamazsın

Allah hayirli uzun omurler versin. Allah bi daha yasatmasin kotu günler. Ayrica Allah drlara vicdan versin.bole drlara yaziklar olsun

ya bi de gerçekten iyi bi doktor bu adam. resmen o da basiret bağlanması yasadı. günde 100 e yakın hastası oluyo adamın. etrafımdaki tüm kadınların doktoru. nasıl neden böyle oldu hiç anlam veremedim. dikişlerim falan süper 2. gün ayaklandım 1 haftada ev işi yapmaya falan başladım. ama oldu işte hatası adamın

kızlar oğlumun el tırnakları sürekli batma yapıyo ben iyi kesemedim heralde diye görümceme kestirdim
onun kesmesinden sonrada 3 parmağının tırnağı batma yaptı daha kötü oldu yani
napıcam bu konuda bi bilgisi olan varmı

bide kızlar ben 40 kontrolüne gitmedim doktor çağırmadı beni yada söyledide benmi unuttum acaba
doğum yapalı 62 gün oldu sadece 1 haftalıkken gittim doktora
çok fazla kanamamda olmadı sadece lekelenme gibi oldu ve hala adet olmadım

Canim bizdede oldu. kizimin ayak tirnagi batma yaoti. ben bactroban krem kullandim iki gune hic bisey kalmadi.

Canim yasayacagin varmis demek.kismet hersey.cok sukur toparlamissin ya onemli olan o.

ya bi de günde 1 bazen 2 günde bir kaka yapıyor. o da emdiğinin yanında azıcık kalır. normal mi sizce

bizimkiside ole oldu canim.onceden gunde 5 6 kez yapardi sonra bir yada iki gune bir yapmaya basladi.
en sonunda 4 gun yapmayinca doktora goturduk doktor anne sutu aliyosa normal dedi cunku anne sutu ole bir besinmiski bebek tamamen hepsini sindirebilir ve hic kakasi olmayabilirmis.sadece anne sutunde oluyomus.8 gune kadar yapmazsa ozaman endiselenebilirsiniz dedi.
az yada cok olmasi yine ayni sekilde farketmez.
bide kizimin cis yapmasida uzadi.sik sik bezini doldururdu simdi o kadar deil.
normale donuyo diye dusunuyorum.
bu arada kizim 2 ay 9 gun.

sen yinede git canim ihmal etme.
simdi bisey yokmus gibi gorunur ama sonradan sorun yasabilirsin.

tirnak batmasi nasil oluyo kuzum ya ben hic bilimiyorum :))

Tirnaginin kestigin yeri etine batiyo iltihap oluyo zamanla kuruyup geciyo ama baya acisi oluyo biz ilac kullandik allaha sukur iki gune gecti. eger senin bebisinde olsaydi anlardin zaten cunku tirnagi kipkirmizi olup iltihaplaniyo

Allah korumus canim bebegini.
canim yaa nasil parcalanmistir icin offff!!!
sukurki hersey yoluna girmis.
bayagi girmiski 6 kilo olmus bile!!! masallah yani hemde anne sutuyle :))
zorunlu bir kurtajdi sanirim olemi?

Tirnaginin kestigin yeri etine batiyo iltihap oluyo zamanla kuruyup geciyo ama baya acisi oluyo biz ilac kullandik allaha sukur iki gune gecti. eger senin bebisinde olsaydi anlardin zaten cunku tirnagi kipkirmizi olup iltihaplaniyo

evet kizariklik iltihap gibi bisi olsa kesin anlardim ozaman.
bende korktum yani olurda anlayamazsam diye.
sagol hayatim :))

merhaba kızlar
annemlere gittik hafta sonu bugün geldik dinlendim annem sağolsun ilgilendi hep gece bile o baktı sadece emzirmem için getirdi.
anneme bırakıp dışarı çıktık 4 saati geçmişti geldigimizde küsmüş kızım emmek istemedi çok zor aldı. içli içli ağladı yavrum
asıl bomba doktor 4 saate bi emzir en erken 3 buçuk saat dedi ben 2 saati geçirmiyordum. karnı çok şiş oluyodu o da böylelikle geçer dedi gerçekten geçti. 3 saatten önce hiç emzirmedim 3 gündür çabuk alıştı yavrucak.

Ya kizlar biz 47 gunluk olduk ama uyanikken surekli agliyo anne sutu veriyorum gecede iki olcek mama veriyorum uyudugunda cok guzel uyuyo ama uyaninca aglamaya basliyo hic soyle bakisip konisamiyorum bebegimle gazi yok bacaklarini cekmiyo acaba neden agliyo off cok uzuluyorum

canım kızın kaç günlük acaba bende 2 saatte biir emziriyorum olmadı süreyi uzatayaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…