2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin... ben güvenli yatış yastığı almıştım foto atmayı bilmediğim için atamadım bayağı faydasını gördüm. gece yatarken bile kafam rahat ediyordu gerçi bir kaç haftadır kullanmıyorum zaten kafasını sürekli yan tutuyor benim kızım.

masallah iyi uyuyor prenses:) darisi basimiza ins

canım benim eşim maliye bakanlığında çalışıyor
kurumun doktoruna götürüyoruz

bebek odasında yatabiliyorsan ne güzel
ben yatamadım odalarında
ruhum daraldı
salonda yatıyoruz
evimizi görmeniz lazım, sabahları salonumuz çingene çadırını aratmıyor
tek tek uyandıklarında eşimi kaldırmıyorum ama
ikisi birden çıldırdığında
eşimi kaldırıyorum ben de
ben de bazen uyku sersemi olup hangisinin altını değiştirdim, hangisi ne kaadar yedi
hatırlayamıyorum

kızlar lütfen yardım edin.kızım yüzü iyice kötü oldu.kırmızı kırmızı her teraf ilk etapta yanaklarındaydı. geçiyo gibi oldu şimdi anlındada çıkıyo yüzünün her tarafında kırmızı kırmızı kabarıklıklar var.doktor sütünden dedi krem verdi ama geçmiyo..bi daha mı dr götürsem..pütür pütür cildi çok kötü ya(

canım ben doğdukları andan itibaren bunda yatırdım bebeklerimi
çok da memnun kaldım
kusma olayı minumum düzeyde
boğulacaklar derdi de olmadı
tavsiye ederim kullanmanı
Sağol papatyam.Sipariş verdim yarın gelir muhtemelen nşallah bende memnun kalırım
Çok normal ben internette okumuştum kırmızıdan pembeye sonrada sarıya dönerek kesiliyormuş benimde öyle oldu.
Canım ne olursa olsun sakın yatarak emzirme çok yorgun oluyoruz uyuya kalırsın Allah korusun şuan çok erken yanında yatırmak ve uzanarak emzirmek için.
Benim kızımında yüzünde çok var arada bir sönüşüyor arada bir artıyor ben birşey yapmıyorum kendi kendine ennde sonunda geçecek diye.
sürme birşey bence geçer kendi kendine zamanla sonuçta bir sağlık problemi değil geçer bence

Kızlar bebeklerinizi sallıyormusunuz.Ben kızımı sallayarak uyutuyorum öyle çok hızlı olmasada ayağımda yavaş yavaş sallıyorum çünkü başka türlü uyumuyor uyumayıncada sürekli ağlıyor.Dün misafirlerim vardı neden sallıyorsun çok zararlı sallama dediler bende biliyorum zararlı olduğunu ama mecburen sallıyorum onlarda öyle deyince kendimi çok kötü hissettim.

Canım boşver ev uçsun gitsin bizim bir tane yinede ev uçuyor bebeklerimiz büyüyene kadar böyle olacak ne yapalım önemli olan onlar sen iki bebişle ne kadar yapabileceksin çok takma evi kafana beğenmeyen gelmesin yada gelsin toplasın

Ayy gerçekten uyku sersemi unutrsun hagisi emdi hangisinin altı değişti karışır Allah kolaylık versin ikiz bebeiş hem çok güzel hemde çok zahmetli olmalı.

Sağol canım yarın gelecek internetten aldım inşallah rahat eder kuzum.

Canım, benim bebeğimin de yüzü ve boynu nokta nokta sivilceli ve pütür pütürdü. Doktor sebebini söylemedi, krem verdi kullanmadım. şimdi geçti çok şükür ben hiç bir şey yapmadım. Sanırım çok sardık sarmaladık çocuğu sıcaktan oldu. Bir de sıcak tutmamaya çalış bakalım. İnşallah düzelir.

Bi de kızlar gaz ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorumuz farketmez bütün ilaçlar aynı dedi. Ben bir Colica kullandım, sonra Metsil kullandım. Şimdi Nurse Harvey ya da Bi gaiga deneyeceğim. Sizlere danışmak istedim.,
Bol sütlü sıfır gazlı mışıl mışıl uykulu günler

Cnm bize dr colinox verdi

Ben herbacol drop kullanıyrm doktor verdi. Tamamen bitkisel içerikli. Bebeğim 63 gnlük oldu. Gazında azalma var. Aşırı gazlıydı. Sürekli ıkınıyordu. Ama bu gaz meselesi ilaçtan çok zamanla alakalı sanırım. Bir de gazilaçlarında sodyum benzoat adında koruyucu var. Araştırımca bayağı zararı olduğunu gördüm. Bu kullandığım Gaz ilacında koruyucu yok. Oyüzden içim biraz daha rahat.

Benim bebeğimin yüzünde de 15 günlükken çıkmıştı. Bir aya yakın sürdü. Eğer içi beyaz ve çevresi kırmızı değilse problem yok. Eğer öyleyse enfeksiyon olabiliyormuş. Ben özel bir şey yapmadan geçti. Şimdi ara ara tek tük çıkıyor. Sanırım biraz da sıcaktan oluyor.

Cnm Ben de bebeğimi sallayarak uyutuyrm. Ve zararı olduğunu da düşünmüyorum. Ama bütün vücudu sallanacak şekilde sallıyorum. Sadece başını sallamak iyi olmayabilir. Bir de japonların yaptığı araştırmada bebeklerin hafif şekilde sallamasının iyi olduğu belirtiliyordu. Hatta şu anda da ayağımda :)

Nurse harveys kullanıyorum çok memnunum bide kimyon tüketiyorum çok fazla
bide kızım 36 günlük dün gece ben uyandırmasam sabaha kar uyayacaktı 12 de yattı ben 4 te kalkıp emzirdim acaba çok mu aç bıraktımsonra tekrara uyudu baya dinlendim:)

İlkinde bende çok üzülmüştüm ama Bende artık geceleri uyandırmıyorum 3-4 saat uyuyup kendi uyanıyo 50 günlüğüz Dr acıkınca kendi kalkar zaten dedi

Bu arada ben yatarak emzirmede hiç kendime güvenemem mümkün olduğunca siz de yapmamaya çalışın bence

Son düzenleme:
lovely17. Haklısın canım çok tehlikeli bir daha uykuluyken yatarak emzirmeyeyim. Bende 3 haftalık olduğundan beri ayağımda salliyorum. Şimdi hatta yeni daldı ayağımda hala. Başka nasıl uyutabilirmisiz ki allah aşkına bizde isteriz emzirip yatağına koyalım uyusun. Ama adı üstünde bebek ancak böyle pispislerle uyutabiliyoruz bazen ondan bile anlamıyor kucakta bile feryat figan bağırıyor. Çok bilmislik yapmasınlar. Eyvah uyandı kızım... :) gözlerim açıp kapadikca açıyor uykusuzluktan ...

İyigeceler kizlar sizin bebisleriniz gunde kac ml.mama veya sut iciyor bizimkisinin her ictigini not aliyorum ve gunde 450-500ml.mamayi gecmiyor..bana az gekdi sizce?hatta bukadari bile zor zar iciyormesela gecen gun gece bir uyumuski tam 8 saat ac kalmis ve uyanmadi..bende uyanir diye ona guvendim uyuyakalmisimm bendeehemen mama yaptim100 ml.icti biter bitmez bir kustu kii hepsi cikti..biraz bekledim bir50 ml.yaptim icmedu hep migdesi bulaniyor her mamadan sonra hemen hemen kusuyor hepsini hemde fiskurarak kusarkende tikaniyorr delircem bebegimin migdesi 20-30mldwn sonrasuni almiyor ne yapayim onerileriniz nedir?dr.lar sadece aylik kilisuna bakip gonderiyor izah edemiyorum hatta kisitka namati diyolarr ee busiy icmiyo kiii

Gunaydin kizlar. ya gozumde arpacik cikti. kizimi emziriyorumda ilacta kullanamam napicam bilmiyorum sol gozum kapandi gibi cokta aciyo. Yorgunluk uykusuzluk hepsi birlesince biyerden patlak verdi iste vucudum.

Gunaydin kizlar. ya gozumde arpacik cikti. kizimi emziriyorumda ilacta kullanamam napicam bilmiyorum sol gozum kapandi gibi cokta aciyo. Yorgunluk uykusuzluk hepsi birlesince biyerden patlak verdi iste vucudum.

Çok geçmiş olsun ılık çay kompresi iyi geliyordu sanırım suyla da olur bide internette patates rendeleyip koyün diyor o da iyi geliyomuş

Neden uyuduktan 2 dakika sonra gözlerini açip hiç uyumamis gibi etrafına bakıyor benim kizim yaa sonrada saatlerce uyutamiyorum... Bu gece kimsecikler yok bebisler uyuyor sanırım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…