Kızlar benim kızım yatarken sürekli yüsünü ekşitiyor emmeden sonra ve kusuyor bende bu yastıktan siperiş verdim kullanan varmı?İnşallah çözüm olur.Çünkü uyurken huzursuz olup uyanıyor.
Eki Görüntüle 702226
günaydın herkese..bugün kızımın kaşlarında sarı sarı kabuklar oluştu.sanırım konak.sivice ile uğaraşıyodum şimdi bide bu çıktı.iki kaşıda sarı sarı kabuklar var.ne yapsam acaba?bide kızım 36 günlük dün gece ben uyandırmasam sabaha kar uyayacaktı 12 de yattı ben 4 te kalkıp emzirdim acaba çok mu aç bıraktımsonra tekrara uyudu baya dinlendim:)
cnm dr un cok guzel bilgiler vermis..nereye hangi hastaneye gidiyorsun?
rota asisina en bastan beri karsiydim zaten..istege bagli asimi olur ya saka gibi..daha yeni bir asi yan etkilerini bilemeyiz..
ha cnm birde yazicam hep unutuyorum bence D vitaminini kullanmalisin..gercekten cok yararli oldugunu dusunuyorum..istersen bi arastir fikrin degisecektir..
Malum artik bebegimle cocuk odasinda yatmaya basladik. Dun aksam misafirlerim vardi. Yoruldum dinlenemedim. Misafirler gitti. Bebegi uyuttuk. Esim bebek uyaninca beni de cagir dedi. Tmm dedim.
Gece esimi tel ile caldirip cagirdim. Ben bebek uzerimde uzaniyorum saniyorum. Esim basima dikildi. Beni niye cagirdin dedi. Ben de. Evek uyandi dedim. Emzirdin mi dedi. Hatirlayamadim cvp veremedim. Bebek nerde dedi. Uzerimde dedim. Esim bebek yataginda uyuyor deyince inanamadim. Meger esimhakliymis. Uyanamamisim. Ruyami gercek sanmisim.
Sağol papatyam.Sipariş verdim yarın gelir muhtemelen nşallah bende memnun kalırım
canım ben doğdukları andan itibaren bunda yatırdım bebeklerimi
çok da memnun kaldım
kusma olayı minumum düzeyde
boğulacaklar derdi de olmadı
tavsiye ederim kullanmanı
Çok normal ben internette okumuştum kırmızıdan pembeye sonrada sarıya dönerek kesiliyormuş benimde öyle oldu.Sezeryan olalı 52 gün oldu kanamam bitti ama sarı akıntı var şimdide çok yoğun değil ama aklım takıldı normal mi diye... Fikri olan var mı arkadaşlar... Db 55. Canım bazen bende uyku sersemi hatırlamıyorum bazı şeyleri. Mesela esim bu gece kackere kalktı diye soruyor hatırlamıyorum diyorum tuhafina gidiyor. Geçen gece bebegimi emzirirken altına koyduğum bebek yastığı var ona sarılarak uyumusum hafiften uyanır gibi oldum yastığı hissettim icim cız etti korktumkizim kucagimda uyudum sandım. Kucagimda emzirirken uykusu dağılıyor. Bende bazen uyanır uyanmaz yatagima aliyorum yatarak emziriyorumbir taraftanda korkuyorum uyurum diye... Papatya canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür bi şey yokmuş meleginde.. Rabbim butum bebekleri korusun
Benim kızımında yüzünde çok var arada bir sönüşüyor arada bir artıyor ben birşey yapmıyorum kendi kendine ennde sonunda geçecek diye.kızlar lütfen yardım edin.kızım yüzü iyice kötü oldu.kırmızı kırmızı her teraf ilk etapta yanaklarındaydı. geçiyo gibi oldu şimdi anlındada çıkıyo yüzünün her tarafında kırmızı kırmızı kabarıklıklar var.doktor sütünden dedi krem verdi ama geçmiyo..bi daha mı dr götürsem..pütür pütür cildi çok kötü ya(
Canım boşver ev uçsun gitsin bizim bir tane yinede ev uçuyor bebeklerimiz büyüyene kadar böyle olacak ne yapalım önemli olan onlar sen iki bebişle ne kadar yapabileceksin çok takma evi kafana beğenmeyen gelmesin yada gelsin toplasın
canım benim eşim maliye bakanlığında çalışıyor
kurumun doktoruna götürüyoruz
bebek odasında yatabiliyorsan ne güzel
ben yatamadım odalarında
ruhum daraldı
salonda yatıyoruz
evimizi görmeniz lazım, sabahları salonumuz çingene çadırını aratmıyor
tek tek uyandıklarında eşimi kaldırmıyorum ama
ikisi birden çıldırdığında
eşimi kaldırıyorum ben de
ben de bazen uyku sersemi olup hangisinin altını değiştirdim, hangisi ne kaadar yedi
hatırlayamıyorum
hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin... ben güvenli yatış yastığı almıştım foto atmayı bilmediğim için atamadım bayağı faydasını gördüm. gece yatarken bile kafam rahat ediyordu gerçi bir kaç haftadır kullanmıyorum zaten kafasını sürekli yan tutuyor benim kızım.
kızlar lütfen yardım edin.kızım yüzü iyice kötü oldu.kırmızı kırmızı her teraf ilk etapta yanaklarındaydı. geçiyo gibi oldu şimdi anlındada çıkıyo yüzünün her tarafında kırmızı kırmızı kabarıklıklar var.doktor sütünden dedi krem verdi ama geçmiyo..bi daha mı dr götürsem..pütür pütür cildi çok kötü ya(
Canım, benim bebeğimin de yüzü ve boynu nokta nokta sivilceli ve pütür pütürdü. Doktor sebebini söylemedi, krem verdi kullanmadım. şimdi geçti çok şükür ben hiç bir şey yapmadım. Sanırım çok sardık sarmaladık çocuğu sıcaktan oldu. Bir de sıcak tutmamaya çalış bakalım. İnşallah düzelir.
Bi de kızlar gaz ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorumuz farketmez bütün ilaçlar aynı dedi. Ben bir Colica kullandım, sonra Metsil kullandım. Şimdi Nurse Harvey ya da Bi gaiga deneyeceğim. Sizlere danışmak istedim.,
Bol sütlü sıfır gazlı mışıl mışıl uykulu günler
Cnm bize dr colinox verdi
Canım, benim bebeğimin de yüzü ve boynu nokta nokta sivilceli ve pütür pütürdü. Doktor sebebini söylemedi, krem verdi kullanmadım. şimdi geçti çok şükür ben hiç bir şey yapmadım. Sanırım çok sardık sarmaladık çocuğu sıcaktan oldu. Bir de sıcak tutmamaya çalış bakalım. İnşallah düzelir.
Bi de kızlar gaz ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorumuz farketmez bütün ilaçlar aynı dedi. Ben bir Colica kullandım, sonra Metsil kullandım. Şimdi Nurse Harvey ya da Bi gaiga deneyeceğim. Sizlere danışmak istedim.,
kızlar lütfen yardım edin.kızım yüzü iyice kötü oldu.kırmızı kırmızı her teraf ilk etapta yanaklarındaydı. geçiyo gibi oldu şimdi anlındada çıkıyo yüzünün her tarafında kırmızı kırmızı kabarıklıklar var.doktor sütünden dedi krem verdi ama geçmiyo..bi daha mı dr götürsem..pütür pütür cildi çok kötü ya(
Kızlar bebeklerinizi sallıyormusunuz.Ben kızımı sallayarak uyutuyorum öyle çok hızlı olmasada ayağımda yavaş yavaş sallıyorum çünkü başka türlü uyumuyor uyumayıncada sürekli ağlıyor.Dün misafirlerim vardı neden sallıyorsun çok zararlı sallama dediler bende biliyorum zararlı olduğunu ama mecburen sallıyorum onlarda öyle deyince kendimi çok kötü hissettim.
Nurse harveys kullanıyorum çok memnunum bide kimyon tüketiyorum çok fazlaBi de kızlar gaz ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorumuz farketmez bütün ilaçlar aynı dedi. Ben bir Colica kullandım, sonra Metsil kullandım. Şimdi Nurse Harvey ya da Bi gaiga deneyeceğim. Sizlere danışmak istedim.,
bide kızım 36 günlük dün gece ben uyandırmasam sabaha kar uyayacaktı 12 de yattı ben 4 te kalkıp emzirdim acaba çok mu aç bıraktımsonra tekrara uyudu baya dinlendim:)
Gunaydin kizlar. ya gozumde arpacik cikti. kizimi emziriyorumda ilacta kullanamam napicam bilmiyorum sol gozum kapandi gibi cokta aciyo. Yorgunluk uykusuzluk hepsi birlesince biyerden patlak verdi iste vucudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?