2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aylık aldığı kilo normalse belkide fazla zorlamamak lazım
senin bebeğinin midesi küçüktür belkide ne kadar yiyosa o kadar ver bence yavaş yavaş artırırsın mamasını mideside zorlanmadan alışır

Gunaydin kizlar. ya gozumde arpacik cikti. kizimi emziriyorumda ilacta kullanamam napicam bilmiyorum sol gozum kapandi gibi cokta aciyo. Yorgunluk uykusuzluk hepsi birlesince biyerden patlak verdi iste vucudum.

benimde gözümde çıkmıştı iç arpacıksa kirpiğin dibindeyse kirpiği çıkarıp iltihabı akıtırsan geçer
ama dış arpacıksa şalazyon ki benimki öyleydi ameliyat oldum ben

cnm sen aynı zamanda emziriyor musun?
ben gece 11 de uyuyor gece 2 defa uyanıyor 5 dk emziryrm.sabah uyanıncada emzryrm . sonra 60 cc mama en fazla 4 defa günde yapıyrm. günde 240ml bilemedin 250ml diyelim bazende daha az. bebeğim fazlasını kusuyor zaten. bak bugün sabah 60cc(2 ölçek) yaptım 20 cc biberonda duruyr içmedi uyudu =) fazla yapma su hazır olsun 100 ml hazırlama 60 ml hazırla bitirişe suyun hazır olsun deavamını yap hemen =) mamalarda dünya para onuda düşnmek lazım bebek ne kadar içerse boşa gitmesin tatlım .
canım burada çok yazdım tekrar yazayım ELİDEL KREMİ al eczaneden 10 gün sür ilk gün zaten geçiyor ama sen sürmeye devam et ?=) mucize krem =)

günaydın kızlar, hepinize mutlu, huzurlu bir hafta dilerim...

ftmkya, canım özel mesaj kutun dolmuş, cevap yazamıyorum sana...

ben yatarak emzirmedim hic ama bebisim daha kucukken ozamanlar 2 saate bir uyaniyodu gece.bende cok yorgunluktan omuzumda gazini cikarirken uyuyakalmisim.yatagimin tam kenarina oturmustum.yavas yavas elimden kayiyomus ama haberim yok uykuya dalmisim.tam dusecekken tuttum ve uyandim hemen.Allah korudu kuzumu.bidahada hic yapmadim.

günaydın arkadaşlar....bu sabah kötü başladık kızım çok kusuyor bugün,sabah başladı kusmaya bu saat oldu belki 10 defa kusmusştur,su gibi bişey çıkarıyor öyle süt gibi yada peynir gibi değil şuan...acıkıp aglamıyuor da kendi kendine bakınıyor gülüyor bi yandan da kusuyor....

slm kızllaaaarrr

cumartesi akşamı gelen 24 kişilik ekip evi terk ettiğinde saatt 01:30 du evet yardım eden vardı tabi ama ev sahibi olmak ayrı bi külfet altınlarımız geldi :) hediyelerimiz geldi ama biz bittik resmen yataga girdim kızım uyandı allhatan çok yormadı emdi uyudu geri sabah kalkıp ablamın akraba oturması vardı raya gittik akşamda eşimin abisine 40 gezmesine gittik bol bol kalabalı içine girdik ki kızım deliriyodu arık bu sabahda ben kendi 40 kontrolune gittim kanamam hala devam ediyo rahim duvarın kalın devam eder biraz daha dedi kovam nirvanada valla çıldıracak ilacla keseli istersen dedi yok dedim bünye şaşmasın şimdi :)) bi kaç gün daha idare etsin kocacık :))

bu gece bi ilk yaşandı kızım adece bi kez kalktı emdi ve uyudu geri bende kendimi çok dinç hissediyorum tabiki şimdide uyuyo cumartesinden beri çok huzursuz umarım düzelir bugün

kızlar çörekotu bi mucize hiç şaşmadan bi sabah bi akşam 3 çay kaşıgı kadar baze daha çok kızıma düzenli veriyorum ve gazdan eser yok inanın ama düzenli ve günlük verilmeli hem doğal hemde gerçekten aydalı bi kaç gün sonra etkisini net olarak görüyosunuz yarım çay bardagına 2 çay kaşıgı koyup kaynatın bebege verince kalanını siz için ki sütteki gazıda alıyo siz bile gaz ççıkartmaya başlıyosun kendinizde bile farkı hissedersiniz:))) lütfen mutlaka deneyin evet güzel ilaçlar var pyasa ama hem ekonomik hem ne oldugunu bildiğinz şeyi içiriyorsunuz bebeğinize

yüzdeki kızarıklar iinde ben yine bebeyagı sürdüm geçt hemde 3 kere sürdüm her bebekte olan şeyler için çok farklı çözümler aramayın aslında hepsi bait şeyler ve çok doğal şeyler bu benim kendi fikrim sadeece

hepimize kolay gelsin kızllaaarrr

Evet bende öyle bütün olarak sallıyorum kafası sallanırsa sabitliyorum bir şekilde öyle sallıyorum.Ne yapıcaz mecburuz içimi rahatlattın.
Benimkide bütün gün ayağımda hafif hafifte olsa sallıyorum.
Bence normal değil o kadar az alırmı midesi doymazki 20-30 ml le belki o mamayı beğenmemiştir bence başka bir dr a götürmelisin.

canım burada çok yazdım tekrar yazayım ELİDEL KREMİ al eczaneden 10 gün sür ilk gün zaten geçiyor ama sen sürmeye devam et ?=) mucize krem =)
cnm elidel kremde iyi ve etkiliymiş..dr bize yazdığı "emolium" diye bi krem
almaya gidince eczacıya sordum..elidel etkili ama 3 aydan küçük bebeklere olmaz doktorun size yazdığıda güzel dedi
ilk kullanımda kızarıklık gitti pütürlükler kaldı
sabah akşam sürüyoruz emolium kremi

elidel krem pütürlüklerine iyi geldimi
eğer pütürlere iyi geliyorsa 3. ayından sonra onu kullanmak istiyorum

sanada günaydın bize öğlen oldu saat 6 da kalktık kızımla
cnm yazdıklarnın aynısını yapıyor benim kızımda
kusmaları için idar tahlili ve kültüre bakıldı ..hiçbişey yok..belki sırtını falan üşütüyoruzdur bebişlerin
geceleri hiç kusmuyor..sabah uyanınca altını açar açmaz hemen kusuyor
tahlilleri temiz çıktığı için ve kızımda rahat olduğu için bende rahatım..yoksa kafayı yemek üzereydim aşırı kusmalarından

bızımkıde sabah baslıyor kusmaya gun içişndew devam edıyor,bazı gunler cok bazı gunler hiç kusmuyor anlamadım hiç....kızında su gıbımı kusuyor canım sanki su içiyor da kusuyor onu

bende sallıyorum canım ama öye hızlı hızlı değil hafif hafif ayağımda.zaten kendi kendine uyumasını beklesem hiç uyumaz ki başka bildiğim bi yolda yok uyutmak için

ben zinco kullanıyorum ayraıca hergün kızıma 30cc milupanın rezene çayını kendimede normal rezene çayı yapıp içine 1 çay kaşığı kimyon koyuyorum.ayrıca her yediğime kimyon koyuyorum.gaz sancısı hafifledi.

Gunaydin kizlar. ya gozumde arpacik cikti. kizimi emziriyorumda ilacta kullanamam napicam bilmiyorum sol gozum kapandi gibi cokta aciyo. Yorgunluk uykusuzluk hepsi birlesince biyerden patlak verdi iste vucudum.
benim annem sarmısak sürerdi.

bugun okula dogum parasi icin dılekce gonderdim. Aile durun bildirimi de istiyorlarmis. Esim ssk li ben devlet memuruyum.
Esim calistigi yere aile durum bildirimi vermis ve cocuk yardimini aliyormus.
Ben de aile durum bildirimini verince karisiklik cikar mi
Nasil olacak kafam karisti? Ben dogum parasi alamayacak miyim?

bızımkıde sabah baslıyor kusmaya gun içişndew devam edıyor,bazı gunler cok bazı gunler hiç kusmuyor anlamadım hiç....kızında su gıbımı kusuyor canım sanki su içiyor da kusuyor onu

bazen su gibi..bazen kesik süt gibi..bazen emer emmez emdiği sütü aynen çıkarıyor..bazende balgamlı kusuyor..balgam kusacağı zaman önceden hırıltılar duyuluyor zaten anlıyorum balgam çıkaracağını
birde dikkat ettim emdikten sonra gazını güzel çıkarırsa kusmuyor
gaz çıkaramazsa kusuyor
su gibi kusunca ilk gördüğümde bende şaşırmıştım :) ama artık alıştım
birde dik tutmak lazım bebişleri...mide kapakçığı tam gelişmemiş olduğundan mideden kaçak olurmuş

geçen sene mart ayında (yine 5 marttı) kürtaj olmuştum. o kadar mahvolmuştum ki 3 ay sonra tekrar denemeye ancak karar verebilmiştim. haziran ayında hamile olduğumu öğrendiğimde tek dileğim kalbinin atması idi. öyle böyle 39 haftayı devirip normal doğumla 3700 civarı bi kız çocuğu bekliyorduk. 39 da kontrole gittiğimde doktor hersey yolunda bu hafta doğar artık kalkabilirsin dedi. bu güne dek doktora hiç bi şey sormayan ben bebeğin suyu nasıl diye sordum. doktor bakalım hadi diyip rica minnet baktı ki suyu kalmamış acil sezaryen dedi. yukarı çıktık. eşim 45 dk lık mesafade ve çalışıyor. k validem haber verdi herkese. beni ameliyata aldılar ve genel anestezi ile 3100 ağırlığında kızım dünyaya geldi. ama normal bi bebek değildi. tüm derisi çatlamış ve kurumuş toprak gibiydi. hiç şişliği yoktu...ilk hafta kontrole gittiğimizde değil kilo vermek kızım kilo almıştı. bebeği kucağıma vermiyorlar sinirleniyorum. emziremiyorum sinirleniyorum. anlayışsız insanlarla dolu oda sinirleniyorum. doktora zaten sinirliyim. allahtan çabuk iyileştim de kendim emzirebildim kızımı. meme başı yok bunun diye zaten bozuk olan moralimi yerle bir etti hepsi. evet yoktu ama kızım çıkardı. zayıf doğan kızım ikinci ayında iştahı sayesinde sadece anne sütü ile 6 kilo oldu. ama o kurumuş parçalanmış derisini unutamam asla. bi de doktora suyum nasıl dedirten rabbimin yüzüme bakışını. bebeğim anne karnında iken kilo vermeye başlamıştı. ve doğum başlasaydı belki de bebeğime kavuşamayacaktım. birini rabbim 5 martta elimden aldı. diğerini 5 martta elime verdi. rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin

Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine inşallah
benim anlamadığım dr niye kendi bakmıyorda sen söyleyince bakıyor suyuna :26:

çok etkilendim.allah çocuğuna sağlıklı ömürler versin..

kızlar bebeklerin su gibi kusması gerekiyor. peynir kesiği gibi olan kusmuk midesini üşüttüğüne işaret ediyor. benim kızım 2 yada 3 kez kustu ama acayip salya akıtıyor:))))sanki diş çıkarıyor mübarek

Allah hayirli uzun omurler versin. Allah bi daha yasatmasin kotu günler. Ayrica Allah drlara vicdan versin.bole drlara yaziklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…