Canım, peki memnun musun bu ilaçtan?
İyigeceler kizlar sizin bebisleriniz gunde kac ml.mama veya sut iciyor bizimkisinin her ictigini not aliyorum ve gunde 450-500ml.mamayi gecmiyor..bana az gekdi sizce?hatta bukadari bile zor zar iciyormesela gecen gun gece bir uyumuski tam 8 saat ac kalmis ve uyanmadi..bende uyanir diye ona guvendim uyuyakalmisimm bendee hemen mama yaptim100 ml.icti biter bitmez bir kustu kii hepsi cikti..biraz bekledim bir50 ml.yaptim icmedu hep migdesi bulaniyor her mamadan sonra hemen hemen kusuyor hepsini hemde fiskurarak kusarkende tikaniyorr delircem bebegimin migdesi 20-30mldwn sonrasuni almiyor ne yapayim onerileriniz nedir?dr.lar sadece aylik kilisuna bakip gonderiyor izah edemiyorum hatta kisitka namati diyolarr ee busiy icmiyo kiii
Gunaydin kizlar. ya gozumde arpacik cikti. kizimi emziriyorumda ilacta kullanamam napicam bilmiyorum sol gozum kapandi gibi cokta aciyo. Yorgunluk uykusuzluk hepsi birlesince biyerden patlak verdi iste vucudum.
İyigeceler kizlar sizin bebisleriniz gunde kac ml.mama veya sut iciyor bizimkisinin her ictigini not aliyorum ve gunde 450-500ml.mamayi gecmiyor..bana az gekdi sizce?hatta bukadari bile zor zar iciyormesela gecen gun gece bir uyumuski tam 8 saat ac kalmis ve uyanmadi..bende uyanir diye ona guvendim uyuyakalmisimm bendee hemen mama yaptim100 ml.icti biter bitmez bir kustu kii hepsi cikti..biraz bekledim bir50 ml.yaptim icmedu hep migdesi bulaniyor her mamadan sonra hemen hemen kusuyor hepsini hemde fiskurarak kusarkende tikaniyorr delircem bebegimin migdesi 20-30mldwn sonrasuni almiyor ne yapayim onerileriniz nedir?dr.lar sadece aylik kilisuna bakip gonderiyor izah edemiyorum hatta kisitka namati diyolarr ee busiy icmiyo kiii
canım burada çok yazdım tekrar yazayım ELİDEL KREMİ al eczaneden 10 gün sür ilk gün zaten geçiyor ama sen sürmeye devam et ?=) mucize krem =)kızlar lütfen yardım edin.kızım yüzü iyice kötü oldu.kırmızı kırmızı her teraf ilk etapta yanaklarındaydı. geçiyo gibi oldu şimdi anlındada çıkıyo yüzünün her tarafında kırmızı kırmızı kabarıklıklar var.doktor sütünden dedi krem verdi ama geçmiyo..bi daha mı dr götürsem..pütür pütür cildi çok kötü ya(
lovely17. Haklısın canım çok tehlikeli bir daha uykuluyken yatarak emzirmeyeyim. Bende 3 haftalık olduğundan beri ayağımda salliyorum. Şimdi hatta yeni daldı ayağımda hala. Başka nasıl uyutabilirmisiz ki allah aşkına bizde isteriz emzirip yatağına koyalım uyusun. Ama adı üstünde bebek ancak böyle pispislerle uyutabiliyoruz bazen ondan bile anlamıyor kucakta bile feryat figan bağırıyor. Çok bilmislik yapmasınlar. Eyvah uyandı kızım... :) gözlerim açıp kapadikca açıyor uykusuzluktan ...
Evet bende öyle bütün olarak sallıyorum kafası sallanırsa sabitliyorum bir şekilde öyle sallıyorum.Ne yapıcaz mecburuz içimi rahatlattın.Cnm Ben de bebeğimi sallayarak uyutuyrm. Ve zararı olduğunu da düşünmüyorum. Ama bütün vücudu sallanacak şekilde sallıyorum. Sadece başını sallamak iyi olmayabilir. Bir de japonların yaptığı araştırmada bebeklerin hafif şekilde sallamasının iyi olduğu belirtiliyordu. Hatta şu anda da ayağımda :)
Benimkide bütün gün ayağımda hafif hafifte olsa sallıyorum.lovely17. Haklısın canım çok tehlikeli bir daha uykuluyken yatarak emzirmeyeyim. Bende 3 haftalık olduğundan beri ayağımda salliyorum. Şimdi hatta yeni daldı ayağımda hala. Başka nasıl uyutabilirmisiz ki allah aşkına bizde isteriz emzirip yatağına koyalım uyusun. Ama adı üstünde bebek ancak böyle pispislerle uyutabiliyoruz bazen ondan bile anlamıyor kucakta bile feryat figan bağırıyor. Çok bilmislik yapmasınlar. Eyvah uyandı kızım... :) gözlerim açıp kapadikca açıyor uykusuzluktan ...
Bence normal değil o kadar az alırmı midesi doymazki 20-30 ml le belki o mamayı beğenmemiştir bence başka bir dr a götürmelisin.İyigeceler kizlar sizin bebisleriniz gunde kac ml.mama veya sut iciyor bizimkisinin her ictigini not aliyorum ve gunde 450-500ml.mamayi gecmiyor..bana az gekdi sizce?hatta bukadari bile zor zar iciyormesela gecen gun gece bir uyumuski tam 8 saat ac kalmis ve uyanmadi..bende uyanir diye ona guvendim uyuyakalmisimm bendee hemen mama yaptim100 ml.icti biter bitmez bir kustu kii hepsi cikti..biraz bekledim bir50 ml.yaptim icmedu hep migdesi bulaniyor her mamadan sonra hemen hemen kusuyor hepsini hemde fiskurarak kusarkende tikaniyorr delircem bebegimin migdesi 20-30mldwn sonrasuni almiyor ne yapayim onerileriniz nedir?dr.lar sadece aylik kilisuna bakip gonderiyor izah edemiyorum hatta kisitka namati diyolarr ee busiy icmiyo kiii
cnm elidel kremde iyi ve etkiliymiş..dr bize yazdığı "emolium" diye bi kremcanım burada çok yazdım tekrar yazayım ELİDEL KREMİ al eczaneden 10 gün sür ilk gün zaten geçiyor ama sen sürmeye devam et ?=) mucize krem =)
günaydın arkadaşlar....bu sabah kötü başladık kızım çok kusuyor bugün,sabah başladı kusmaya bu saat oldu belki 10 defa kusmusştur,su gibi bişey çıkarıyor öyle süt gibi yada peynir gibi değil şuan...acıkıp aglamıyuor da kendi kendine bakınıyor gülüyor bi yandan da kusuyor....
cnm elidel kremde iyi ve etkiliymiş..dr bize yazdığı "emolium" diye bi krem
almaya gidince eczacıya sordum..elidel etkili ama 3 aydan küçük bebeklere olmaz doktorun size yazdığıda güzel dedi
ilk kullanımda kızarıklık gitti pütürlükler kaldı
sabah akşam sürüyoruz emolium kremi
elidel krem pütürlüklerine iyi geldimi
eğer pütürlere iyi geliyorsa 3. ayından sonra onu kullanmak istiyorum
sanada günaydınbize öğlen oldu saat 6 da kalktık kızımla
cnm yazdıklarnın aynısını yapıyor benim kızımda
kusmaları için idar tahlili ve kültüre bakıldı ..hiçbişey yok..belki sırtını falan üşütüyoruzdur bebişlerin
geceleri hiç kusmuyor..sabah uyanınca altını açar açmaz hemen kusuyor
tahlilleri temiz çıktığı için ve kızımda rahat olduğu için bende rahatım..yoksa kafayı yemek üzereydim aşırı kusmalarından
bende sallıyorum canım ama öye hızlı hızlı değil hafif hafif ayağımda.zaten kendi kendine uyumasını beklesem hiç uyumaz ki başka bildiğim bi yolda yok uyutmak içinKızlar bebeklerinizi sallıyormusunuz.Ben kızımı sallayarak uyutuyorum öyle çok hızlı olmasada ayağımda yavaş yavaş sallıyorum çünkü başka türlü uyumuyor uyumayıncada sürekli ağlıyor.Dün misafirlerim vardı neden sallıyorsun çok zararlı sallama dediler bende biliyorum zararlı olduğunu ama mecburen sallıyorum onlarda öyle deyince kendimi çok kötü hissettim.
ben zinco kullanıyorum ayraıca hergün kızıma 30cc milupanın rezene çayını kendimede normal rezene çayı yapıp içine 1 çay kaşığı kimyon koyuyorum.ayrıca her yediğime kimyon koyuyorum.gaz sancısı hafifledi.Canım, benim bebeğimin de yüzü ve boynu nokta nokta sivilceli ve pütür pütürdü. Doktor sebebini söylemedi, krem verdi kullanmadım. şimdi geçti çok şükür ben hiç bir şey yapmadım. Sanırım çok sardık sarmaladık çocuğu sıcaktan oldu. Bir de sıcak tutmamaya çalış bakalım. İnşallah düzelir.
bugün dayanamadım sağık ocağı yakındı oraya gittik.doktor normal dedi kızarıklıklar olur dedi.doktorumuz hematen vermişti ona devam et dedi.ELİDEL kremi sürdüm o krem için henüz çok küçük dedi hematen iyi dedi.
Bi de kızlar gaz ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? ktorumuz farketmez bütün ilaçlar aynı dedi. Ben bir Colica kullandım, sonra Metsil kullandım. Şimdi Nurse Harvey ya da Bi gaiga deneyeceğim. Sizlere danışmak istedim.,
Bol sütlü sıfır gazlı mışıl mışıl uykulu günler
benim annem sarmısak sürerdi.Gunaydin kizlar. ya gozumde arpacik cikti. kizimi emziriyorumda ilacta kullanamam napicam bilmiyorum sol gozum kapandi gibi cokta aciyo. Yorgunluk uykusuzluk hepsi birlesince biyerden patlak verdi iste vucudum.
bızımkıde sabah baslıyor kusmaya gun içişndew devam edıyor,bazı gunler cok bazı gunler hiç kusmuyor anlamadım hiç....kızında su gıbımı kusuyor canım sanki su içiyor da kusuyor onu
geçen sene mart ayında (yine 5 marttı) kürtaj olmuştum. o kadar mahvolmuştum ki 3 ay sonra tekrar denemeye ancak karar verebilmiştim. haziran ayında hamile olduğumu öğrendiğimde tek dileğim kalbinin atması idi. öyle böyle 39 haftayı devirip normal doğumla 3700 civarı bi kız çocuğu bekliyorduk. 39 da kontrole gittiğimde doktor hersey yolunda bu hafta doğar artık kalkabilirsin dedi. bu güne dek doktora hiç bi şey sormayan ben bebeğin suyu nasıl diye sordum. doktor bakalım hadi diyip rica minnet baktı ki suyu kalmamış acil sezaryen dedi. yukarı çıktık. eşim 45 dk lık mesafade ve çalışıyor. k validem haber verdi herkese. beni ameliyata aldılar ve genel anestezi ile 3100 ağırlığında kızım dünyaya geldi. ama normal bi bebek değildi. tüm derisi çatlamış ve kurumuş toprak gibiydi. hiç şişliği yoktu...ilk hafta kontrole gittiğimizde değil kilo vermek kızım kilo almıştı. bebeği kucağıma vermiyorlar sinirleniyorum. emziremiyorum sinirleniyorum. anlayışsız insanlarla dolu oda sinirleniyorum. doktora zaten sinirliyim. allahtan çabuk iyileştim de kendim emzirebildim kızımı. meme başı yok bunun diye zaten bozuk olan moralimi yerle bir etti hepsi. evet yoktu ama kızım çıkardı. zayıf doğan kızım ikinci ayında iştahı sayesinde sadece anne sütü ile 6 kilo oldu. ama o kurumuş parçalanmış derisini unutamam asla. bi de doktora suyum nasıl dedirten rabbimin yüzüme bakışını. bebeğim anne karnında iken kilo vermeye başlamıştı. ve doğum başlasaydı belki de bebeğime kavuşamayacaktım. birini rabbim 5 martta elimden aldı. diğerini 5 martta elime verdi. rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin
Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine inşallah
benim anlamadığım dr niye kendi bakmıyorda sen söyleyince bakıyor suyuna :26:
geçen sene mart ayında (yine 5 marttı) kürtaj olmuştum. o kadar mahvolmuştum ki 3 ay sonra tekrar denemeye ancak karar verebilmiştim. haziran ayında hamile olduğumu öğrendiğimde tek dileğim kalbinin atması idi. öyle böyle 39 haftayı devirip normal doğumla 3700 civarı bi kız çocuğu bekliyorduk. 39 da kontrole gittiğimde doktor hersey yolunda bu hafta doğar artık kalkabilirsin dedi. bu güne dek doktora hiç bi şey sormayan ben bebeğin suyu nasıl diye sordum. doktor bakalım hadi diyip rica minnet baktı ki suyu kalmamış acil sezaryen dedi. yukarı çıktık. eşim 45 dk lık mesafade ve çalışıyor. k validem haber verdi herkese. beni ameliyata aldılar ve genel anestezi ile 3100 ağırlığında kızım dünyaya geldi. ama normal bi bebek değildi. tüm derisi çatlamış ve kurumuş toprak gibiydi. hiç şişliği yoktu...ilk hafta kontrole gittiğimizde değil kilo vermek kızım kilo almıştı. bebeği kucağıma vermiyorlar sinirleniyorum. emziremiyorum sinirleniyorum. anlayışsız insanlarla dolu oda sinirleniyorum. doktora zaten sinirliyim. allahtan çabuk iyileştim de kendim emzirebildim kızımı. meme başı yok bunun diye zaten bozuk olan moralimi yerle bir etti hepsi. evet yoktu ama kızım çıkardı. zayıf doğan kızım ikinci ayında iştahı sayesinde sadece anne sütü ile 6 kilo oldu. ama o kurumuş parçalanmış derisini unutamam asla. bi de doktora suyum nasıl dedirten rabbimin yüzüme bakışını. bebeğim anne karnında iken kilo vermeye başlamıştı. ve doğum başlasaydı belki de bebeğime kavuşamayacaktım. birini rabbim 5 martta elimden aldı. diğerini 5 martta elime verdi. rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin
Allah hayirli uzun omurler versin. Allah bi daha yasatmasin kotu günler. Ayrica Allah drlara vicdan versin.bole drlara yaziklar olsungeçen sene mart ayında (yine 5 marttı) kürtaj olmuştum. o kadar mahvolmuştum ki 3 ay sonra tekrar denemeye ancak karar verebilmiştim. haziran ayında hamile olduğumu öğrendiğimde tek dileğim kalbinin atması idi. öyle böyle 39 haftayı devirip normal doğumla 3700 civarı bi kız çocuğu bekliyorduk. 39 da kontrole gittiğimde doktor hersey yolunda bu hafta doğar artık kalkabilirsin dedi. bu güne dek doktora hiç bi şey sormayan ben bebeğin suyu nasıl diye sordum. doktor bakalım hadi diyip rica minnet baktı ki suyu kalmamış acil sezaryen dedi. yukarı çıktık. eşim 45 dk lık mesafade ve çalışıyor. k validem haber verdi herkese. beni ameliyata aldılar ve genel anestezi ile 3100 ağırlığında kızım dünyaya geldi. ama normal bi bebek değildi. tüm derisi çatlamış ve kurumuş toprak gibiydi. hiç şişliği yoktu...ilk hafta kontrole gittiğimizde değil kilo vermek kızım kilo almıştı. bebeği kucağıma vermiyorlar sinirleniyorum. emziremiyorum sinirleniyorum. anlayışsız insanlarla dolu oda sinirleniyorum. doktora zaten sinirliyim. allahtan çabuk iyileştim de kendim emzirebildim kızımı. meme başı yok bunun diye zaten bozuk olan moralimi yerle bir etti hepsi. evet yoktu ama kızım çıkardı. zayıf doğan kızım ikinci ayında iştahı sayesinde sadece anne sütü ile 6 kilo oldu. ama o kurumuş parçalanmış derisini unutamam asla. bi de doktora suyum nasıl dedirten rabbimin yüzüme bakışını. bebeğim anne karnında iken kilo vermeye başlamıştı. ve doğum başlasaydı belki de bebeğime kavuşamayacaktım. birini rabbim 5 martta elimden aldı. diğerini 5 martta elime verdi. rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?