az sonra bol stresli bir görüşme yapacağım iş için...:85:nefes alıp veriyorum, bebişi stressiz tutmaya çalışıyorum ama insanlar da çok acımasız olabiliyor
kızlar merhaba ,Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla inşallah
bu arada laptopları kucağınıza koymayın sakın
bişey sorcam ne zaman çift çizgiyi gördünüz bende şüpheleniyorum bu ay ama 8i beklenen adet
sabah yapayım diyorum test çıkarmı acaba?
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsn hepimize
gunaydin elif, herkese gunaydinlar ve hayirli cumalar
Günaydın :103:
Midem bulaniyor diye ac karnina hap yuttum.. oda migdemi temelli bulatti sabah sabah su..
tekrar tekrar günaydııııııııııııııın
ben bugün iyiyim çok şükür dün değerlerin arttığını görünce kasık ağrım filan kalmadı haaaaaaaaa haaaa haaaaa
kızlar yaaa ben normal süt içemiyorum meyveli süt içsem olur mu sizce doktora sormak hiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmemişti ablam da içmesen iyi olur dedi bilemedim şimdiii
günaydın anneler...nasılsınız bebişler nasıl??
günaydın canım.biz iyiyiz sen nasılsın???
yap canım .ben adete 2 gün kala yaptım bariz kıpkırmızı çizgi çıktı.bulantıdan ve kokulara duyarlılıktan şüphelenmiştim...
ben bugün iyiyim çok şükür dün değerlerin arttığını görünce kasık ağrım filan kalmadı haaaaaaaaa haaaa haaaaa
kızlar yaaa ben normal süt içemiyorum meyveli süt içsem olur mu sizce doktora sormak hiiiiiiiiiiiiç aklıma gelmemişti ablam da içmesen iyi olur dedi bilemedim şimdiii
iyiyiz canım mesajını görmemişim kimse yazmıyor diye tvye bakıyordum kusura bakma.
yarın doktora gidince daha rahatlayacağım inşallah :26:
ben idrar testini adet tarihimden 1 yada 2 gün önce yapmıştım çıkmamıştı.bide testlerde 5 dakika beklemek gerekiyordu en son aldığım test 3 dakika yazıyordu ondanda olabilir.
selam herkese
bugun ıse zor geldım yolda nasıl mıdem bulandı
arabayı saga cekmeyı bıle dusundum
bısıler yedım ıyı geldı ama sımdıde heran kusabılır durumdayım
canım sen sade sut ıcemıosan balla karsıtır,ya muzlu sut yap kendıne blendırdan gecırıp
kendı meyvalı sutunu yap..
sağ oluuuuuuuuuuuuuun kızlar en iyisi öyle yapayım evdeki çilekli sütleri de kocacığım içsin artııııııık
balık yaşadığımız yerde bulma ihtimalim yok malesef ama yaz mevsimi olduğu için bir tanıdığımızın doktoru ceviz fındık badem yiyerek o eksiği kapatabilirsin demiş ben de öyle yapıyorum artııııık
kıyamam nerdeysen dondurup yollayayım canım sana inan seve seve yollarımmm
ayyyyyyyy çoooooooook teşekkür ederim ercişteyim ben malum ufak yer alabalık tesisi var sadece ama somon tavsiye ediliyor genelde neyse benim bebişim de inşaallah fındıktan cevizden alır vitaminini
uyuzzzzzzz:)))))ardam napıyorrr???kız geliyor de şimdi erkek dersen atarım topikten:)))
yakaladım seni mart annesi seni seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?