ayyyynennn aynen bende öyle hissediyorum ve öyle olsun istiyorum ama ilk önce hayırlı ve sağlıklı olsunlar
endişelenme gülüm ilk önce bendede olmadı 10 haftadan sonra hafif hafif bulantım oldu ama hiç çıkartmadım şimdide yemek yiyemiyorum midem kalkıyo sadece meyve tüketiyorum 55 kiloyla hamile kaldım 55 kilo 400 gramım şimdiyaa bu arada bende bi tuhaflıkmı vardır nedir anlayamadımbende heeç bulantı iştah kesilmesi bazı şeylerden iğrenme falanda olmadı acaba bebişte bi sorun falan yoktur dimi :26: arada bi hafif sancım oluyo genelde sancı gazdan giriyo ama bi sorun yoktur diye umut ediyom ya bakalım inşallah cuma kalp atışlarını duyarımda içim rahalar yaa gerçi annemde pek öyle bulantı falan yaşamamış rahat geçrmiş sanırsam ona çekmişim
al bendende okadar,mide bulantisi ,kusma cok bitkinim hic birsey canim istemiyor
iyi akşamlar hatunlar.. nasılsınız bakalım ?
ben parçalı bulutluyum buğün.. midem yine bulantılıydı.. şimdi oturdum limon yiyorum
canim ne guzel iste sevinmelisin hamileligin bulantisiz geciyor diye,inanirmisin evimden bile midem bulaniyor o derece fenayim su icsem onu bile cikartiyorumyaa bu arada bende bi tuhaflıkmı vardır nedir anlayamadımbende heeç bulantı iştah kesilmesi bazı şeylerden iğrenme falanda olmadı acaba bebişte bi sorun falan yoktur dimi :26: arada bi hafif sancım oluyo genelde sancı gazdan giriyo ama bi sorun yoktur diye umut ediyom ya bakalım inşallah cuma kalp atışlarını duyarımda içim rahalar yaa gerçi annemde pek öyle bulantı falan yaşamamış rahat geçrmiş sanırsam ona çekmişim
endişelenme gülüm ilk önce bendede olmadı 10 haftadan sonra hafif hafif bulantım oldu ama hiç çıkartmadım şimdide yemek yiyemiyorum midem kalkıyo sadece meyve tüketiyorum 55 kiloyla hamile kaldım 55 kilo 400 gramım şimdiama bebişim sağlıklı maşallah seninde öyledir sıkma canını sen
al bendende okadar,mide bulantisi ,kusma cok bitkinim hic birsey canim istemiyor
canim ne guzel iste sevinmelisin hamileligin bulantisiz geciyor diye,inanirmisin evimden bile midem bulaniyor o derece fenayim su icsem onu bile cikartiyorum
canim cok guzel gobisin varbu arada evinde cok guzele benziyor baya ferah ,koltuklarimiz ayni bu arada
canim ne guzel iste sevinmelisin hamileligin bulantisiz geciyor diye,inanirmisin evimden bile midem bulaniyor o derece fenayim su icsem onu bile cikartiyorum
canim cok guzel gobisin varbu arada evinde cok guzele benziyor baya ferah ,koltuklarimiz ayni bu arada
ya kizlar ayiplarsiniz belki diye soramiyordum ama pismanligim vicdan azabim gecmeyince size yazayim dedim durum sigarayla ilgili ben 5+5 iken hamile oldugumu ogrendigim zmna kdr iciyodum sonra maalesef 8+5 olana kdr gunde 3 tane ictim bir arkdasima doktoru gunde 5 tane icebilirsin demis ona kandim salagim evetiki haftadir icmiyorum sizce cok zarari olmusmudur yapmam gerekn birsey var mi nolur biseyler soyleyin su salak kiza...
canım üzülme ...farkına varmışsın nihayetinde daha içmezsin olur biter..bebeğini düşün bundan sonra ama yok günde 1-2 yle bişey olmaz diye düşünme sen tedbirini al bundan sonrası için...Allah a emanet onlar. O korur:)))
ya kizlar ayiplarsiniz belki diye soramiyordum ama pismanligim vicdan azabim gecmeyince size yazayim dedim durum sigarayla ilgili ben 5+5 iken hamile oldugumu ogrendigim zmna kdr iciyodum sonra maalesef 8+5 olana kdr gunde 3 tane ictim bir arkdasima doktoru gunde 5 tane icebilirsin demis ona kandim salagim evetiki haftadir icmiyorum sizce cok zarari olmusmudur yapmam gerekn birsey var mi nolur biseyler soyleyin su salak kiza...
endişelenme gülüm ilk önce bendede olmadı 10 haftadan sonra hafif hafif bulantım oldu ama hiç çıkartmadım şimdide yemek yiyemiyorum midem kalkıyo sadece meyve tüketiyorum 55 kiloyla hamile kaldım 55 kilo 400 gramım şimdiama bebişim sağlıklı maşallah seninde öyledir sıkma canını sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?