2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

iyi akşamlar hatunlar.. nasılsınız bakalım ?

ben parçalı bulutluyum buğün.. midem yine bulantılıydı.. şimdi oturdum limon yiyorum

kızlar nasılsınız bugün doğru düzgün pek takip edemedim sizleri başım ağrıyor hafif bulantı halindeyim başım kalkmıyor ((

yaa bu arada bende bi tuhaflıkmı vardır nedir anlayamadım bende heeç bulantı iştah kesilmesi bazı şeylerden iğrenme falanda olmadı acaba bebişte bi sorun falan yoktur dimi :26: arada bi hafif sancım oluyo genelde sancı gazdan giriyo ama bi sorun yoktur diye umut ediyom ya bakalım inşallah cuma kalp atışlarını duyarımda içim rahalar yaa gerçi annemde pek öyle bulantı falan yaşamamış rahat geçrmiş sanırsam ona çekmişim

endişelenme gülüm ilk önce bendede olmadı 10 haftadan sonra hafif hafif bulantım oldu ama hiç çıkartmadım şimdide yemek yiyemiyorum midem kalkıyo sadece meyve tüketiyorum 55 kiloyla hamile kaldım 55 kilo 400 gramım şimdi ama bebişim sağlıklı maşallah seninde öyledir sıkma canını sen

Son düzenleme:

iyi akşamlar hatunlar.. nasılsınız bakalım ?

ben parçalı bulutluyum buğün.. midem yine bulantılıydı.. şimdi oturdum limon yiyorum
al bendende okadar,mide bulantisi ,kusma cok bitkinim hic birsey canim istemiyor

canim ne guzel iste sevinmelisin hamileligin bulantisiz geciyor diye,inanirmisin evimden bile midem bulaniyor o derece fenayim su icsem onu bile cikartiyorum

canim cok guzel gobisin var bu arada evinde cok guzele benziyor baya ferah ,koltuklarimiz ayni bu arada

ayyy her iki iltivatın için çoookkk teşekkür ederim ederim senin göbüşünüde görürüz inşallah ben her zaman sadeliği severim demekki zevklerimiz aynı çok rahat ve kullanışlı bu koltuklar güzel tercih yapmışız ikimizde

ayyy her iki iltivatın için çoookkk teşekkür ederim ederim senin göbüşünüde görürüz inşallah ben her zaman sadeliği severim demekki zevklerimiz aynı çok rahat ve kullanışlı bu koltuklar güzel tercih yapmışız ikimizdeben çıkar kızlar kociş geldiiiii:18:

ya kizlar ayiplarsiniz belki diye soramiyordum ama pismanligim vicdan azabim gecmeyince size yazayim dedim durum sigarayla ilgili ben 5+5 iken hamile oldugumu ogrendigim zmna kdr iciyodum sonra maalesef 8+5 olana kdr gunde 3 tane ictim bir arkdasima doktoru gunde 5 tane icebilirsin demis ona kandim salagim evet iki haftadir icmiyorum sizce cok zarari olmusmudur yapmam gerekn birsey var mi nolur biseyler soyleyin su salak kiza...

canım üzülme ...farkına varmışsın nihayetinde daha içmezsin olur biter..bebeğini düşün bundan sonra ama yok günde 1-2 yle bişey olmaz diye düşünme sen tedbirini al bundan sonrası için...Allah a emanet onlar. O korur:)))

yok zaten ağzıma bile sürmedim iki haftadır, sürmem de çok mutluyum böyle bebeğim de mutlu:) ama dert olunca baya içime paylaşayım dedim. saol canım ya gece gece yüreğime su serpildi biraz korusun allahım hepimizinkini çok teşekkür ederim :)

zararin neresinden donersen kardir. ben de iciyordum ama bebisi ogrenir ogrenmez biraktim ve asla icemem de su an vicdan azabindan olurum yoksa...
birakmana cok sevindim bir sey olmamistir merak etme, sen icini ferah tut. bundan sonra sakin icme hatta icenin bile yaninda durma. ben kimsenin icmesine izin vermiyorum yanimda ya da cikiyorum ortamdan pasif icici olacagima keyifle kendim icerim. onu yapmyosam niye baskasinin dumanini cekeyim. birakabildigin icin tebrike diyorum seni. motivasyonum buyuk benim, minicik bebisim var karnimda. ogrendigim an ona karsi sorumlulugum baslamistir......umarim icen herkes bunu dusunerek birakir...annelik fedakrlik gerektirir.belki icenler kizacak bana bilmislik yapiyorum gibi gelecek ama bebislere uzuluyorum. cunku cevremde hamileligi boyunca!!! sigara ictigi icin kotu sonuclarla karsilasanlar oldu ve cok uzucu.

Son düzenleme:

mesaj tekrari.......

Son düzenleme:

canım öncelikle seni bırakabildiğin için tebrik ediyorum...
bu gerçekten büyük başarı...
içtiğin o kısa dönemede gelince,inşalllah inşallahh bişey olmamıştır..
zaten 15 günde vücut kendini temizleyebiliyormuş öyle duydum..
asıl şimdiden sonra çokk dikkat et,çünkü şimdiye kadar kanımızdan beslenen yavrumuz,bundan sonra yediklerimiz içtiklerimizden beslenicek..
daha uzatabilirm inan,neler duydum bunula ilgili...

ama son olarak şunu söyleyeyim..
anne adayının her sigara içisi bebeği tam 17 dakika nefessiz bırakıyormuş..
siz burnunuzu tıkayıp 17 dakika durun sonra bunu bebeğinize yapın.......

seni yavruna kazandırdığın her nefes için tebrik ediyorum canımm.

ay hiç olmaz inşallah bulantım yaaa :18::18: çok zor oluyo çünküü :18::18:

Bildigin bişiyi nedne yazıyorsunkı tabiki ayıplıyacaz yoksa takdırmı etseydık.!inanamıyorum yaa bebegıne nasıl yaparsın bunu dar bır yerde duman ıcınde bırakmak ayyy gercekten urkutucu tamda gelısme zamanında ıcmıssın bence bu salaklık degıl bencıllık kendı zaafını dusunerek bebegının nefesını hıce saymak nerde analık duyarlılıgı hmm tekrar yazık sana ve her ıcen anneye o cocugun mebalını nasıl alacanız.ileirde cocukların astım olmaları annelerının sıgara ıcmelerı yada sıgaralı ortamlarda bulunmalarıymıs bılımsel acıklanmıs yınede zararın neresınden donersen kardır mısalı bırakman ıyı olmus bolca yogurt ayran ıc ıcındekı nıkotını at bıran once ve dumansız hava alanı yaşat bebşine...

günaydın canlar.bu kandil günü hepimize mübarek olsun.dualarımızı paylaşalım ve hep beraber sağlıkla bebişlerimizi kucakalrımıza almak için rabbimize yalvaralım..seneye bebeişlerimizle bir bayram hepimize nasip olsun..aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…