ahaaaaa ilk kez biri bana kız dediBENCE KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
begüm allah iyiliğini versin ikiz heeeyok kız biri daha cinsiyet öğrendide gelemedii enim tahmin ettiğim hatta emin olduğum biriii tıkınıyordur şimdi....gelir az sonra
erkek kuzum senin ki....sölemedimmi sana?????
kız değil mi onun ki turşu falan çok yiyordu :))
çıldırtırım ben insanı en son ultrason resmini felanda koy bida bakim demiştin ama denk gelmemişti ayy rarın gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim ki 10+6 oluyorum
çıldırtırım ben insanı en son ultrason resmini felanda koy bida bakim demiştin ama denk gelmemişti ayy rarın gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim ki 10+6 oluyorum
ayyyy keyfim yerine geldinet olmasada birşey söyleyebilir inşallah söyler sıkıştır bakalım:))))))))))
üstüne alınan arkadaş senin derdinin ne olduğunu bile bilmiyorum..çünkü günlerden beri bebeğimin en ufak sinyal vermesi için ne yapıcağımı şaşırdımçok üzügünüm çok kaygılıyım çok korkuyorum...ben en ufak belirti yok hemde hiçbirşey..hatta karnım küçüldü :18::18: En son cok büyük bir bebek tekme attı gibi oldu ondan sonra ne olduysa olduu Bugün ağlıyorum sürekli zaten hiç iyi değilim yüzüm sapsarı,gözlerim içi donuk,göğüsler küçücük acısız birde göbek küçüldü Offf allahım yardım et..kızlar eğer bişiy olduysa bebeğime allah korusun emin olun ki ben yaşayamamm öldürürüm kendimiii
kızlaarr selam herkese..bi cinsiyet haberide benden..bugün ikili testim vardı,test sırasında eli ağzında uyuyodu sıpam,burun kemiğinide gördük.doktorumuzun işi bitince uyandı gerildi,sonra bize doğru döndü..çook muhteşemdi,tadı damağımda kaldı
vee doktorum kesin olmamakla birlikte %51 erkek dedi
slm kızlar
nasılsınız bakalım ben bir süredir giremiyordum şimdi bakiim dedimm.ay 12 haftaya giren arkadaşlar var sizin adınıza çok sevindim allahım bizede ozamanları hemencik göstereir inşaalllah....bazı arkadaşlar kendine sıkıntı yapmış bebişim hareketli değil karnım yok die...emin ol hepimizi öyleyiz..ay ağır kaldırdım ay karnım ağrıdı bişeymi var die evham yapıyoruzzz...canlarım benim kendinizi ve bebişleriniz üzmeyin bende bazen sıkıntı yapıyorum yok öle yok böle die ama Allahım hakımızda neyse hayırlısını versin...hamileliğinizin tadını çıkarın...ben afedersiniz istifar ediyorum die seviniyorummm:)))neyse ben size bişey sorcam bazen ani hareketlerde veya hapşurduğunuzda kasık ağrınız oluyormuuu....
Ramazanın ilk günü bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim, bugün de gelişemeyen bebeğimi Ramazanın son gününde kürtajla aldırmam gerektiğini öğrendim. ŞoklardayımŞoklardayım... Bir Ramazandı geldi geçti hayatımdan... Asla isyan etmiyorum ama çok mutsuzum. Allahım sizin bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bende geldim aranıza inşallah bende mart ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın kızlar gününüz güzel olsun inşallah herşey yolundadır maşallahhh cinsiyetler belli olmuş ERKEK ERKEKK ERKEKKK gidiyo hayırlı olsun annecikleri darısı benim gibi meraktan çatlayanların başınadoğruymuş demekki bu sene erkek yılı diyolarda bu erkeklere birazda KIZZZ lazım ama porselen_bebeg naptı ki gitti mi doktora onuda merak ettim:18:
günaydın şekerlerim:))))))))))))
merhaba,,,bende yanı katıldımsizlere:)
bu donem erkek donemı galıba herkes erkekmiş ini benımkıde erkektir. daha çok kuçuk suanda 7 haftalık:)
ben 11+2 de gittim iki gün önce testler için ayakları :)) kafası :))) ellerini gördüm pozisyon değiştirdiğini gördüm kocaman göbeği vardı danamın :)) heycanla doktora cinsiyeti ne dedim daha küçücük belli olmaz dedi( 10+ 6 da olur mu bilemedim belkide benim doktorlar görememiştir :) aynı gün 2 tane ye gittimde meraktan :))
ahaaaaa ilk kez biri bana kız dedi
benim ergenliğimde sivilce çıkmadı şimdi yüzüm sivilce içinde gebelik haftasından dolayı mı acaba??uzman tv.de ergenlik günlerinize geri döneceksiniz yüzünüz yağlanacak sivilceler çıkacak diyordu bu yüzden mi çok sivilce var acaba??bu arada dün çok akıntım var diyen arkadaş benimde çok fazla geçen hafta kontrolde dayanamadım doktora sordum normal dedi.bazen çoğalır bazen azalır ama sorun yok dedi...mantar olmasın dedim yok mantar kaşıntı yapar dedi içim rahatladı yani akıntı normalmiş
selam kızlar, umarım herkes iyidir ...
ebahcım; bugün daha iyi olmana sevindim...
seninki kız olabilirmi şekerim??11+2 de söylerler...benim oğlumda sölemişlerdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?