2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
begüm allah iyiliğini versin ikiz heeeyok kız biri daha cinsiyet öğrendide gelemediienim tahmin ettiğim hatta emin olduğum biriiitıkınıyordur şimdi....gelir az sonra

çıldırtırım ben insanı en son ultrason resmini felanda koy bida bakim demiştin ama denk gelmemişti ayy rarın gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim ki 10+6 oluyorum

net olmasada birşey söyleyebilir inşallah söyler sıkıştır bakalım:))))))))))

çıldırtırım ben insanı en son ultrason resmini felanda koy bida bakim demiştin ama denk gelmemişti ayy rarın gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim ki 10+6 oluyorum

ben 11+2 de gittim iki gün önce testler için ayakları :)) kafası :))) ellerini gördüm pozisyon değiştirdiğini gördüm kocaman göbeği vardı danamın :)) heycanla doktora cinsiyeti ne dedim daha küçücük belli olmaz dedi ( 10+ 6 da olur mu bilemedim belkide benim doktorlar görememiştir :) aynı gün 2 tane ye gittimde meraktan :))

selamun aleyküm kızlar günaydın yazacaktım ama gecmişi okuyarak geldim öğlen olmus.
bugün istifar etmedim ama hala kötü kötü midem bulanıyor.canım bişey istemiyor.
bir de coook uykum var.kocacım oruc tutuyor diye sahura kalkıp hazırlıyorum herseyini ama uykudan uyanıp kalkamıyor ben de hazırladıgımla kalıyorum tekrar topluyorum bosuna uykumdan oluyorum.bi de sinir oluyorum.ac ac tutuyor bir de ya nasıl dayanıyorsa.

porselen_bebeg sana cok kızdım.ne demek kendimi öldürürüm filan.hiç yakışmıyor.tamam bebeğin çok önemli ama herseyden önemlisi sensin.bunu unutma.ve her zaman, hersey için şükretmeliyiz yaradana.sağlıgın yerinde mi elin kolun var mı tutuyor mu şükürler olsun.hem yine şükretmek lazım ki kısır değilsin yani çalısınca oluyor ya olmasaydı o zaman ne olacaktı.cok zayıf gördüm seni.kii bebeğinde sağlıklıdır buna inanıyorum.bir de Allah göstermesin ama kaybetmiş olsan düşünemiyorum seni.herzaman güçlü olmamız lazım ve metanetli.hayırda gelse,şerde gelse yaradandandır hem hayır gibi görünende şer, şer gibi görünende hayır vardır diye biliyoruz.ayrıca düşük olsa bile buna üzülünür elbette ama sağlıksız bebekler düşermiş bildiğime göre.Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.sana da güç kuvvet ve metanet versin.

gözün aydın canım maşallah topiğimiz erkek dolacak.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

oluyor canım oluyor olmazmı nasıl hapşuruyorumda olmasın.yeri göğü yıkıcak gibi hapşuruyorum valla nasıl ses cıkıyor bebiş agzımdan fırlıycak diye korkuyoum bir de dediğin gibi ani hareketlerde oluyor batma.unutup hop diye kalkıveriyorum sonra belim bükülüyor bebişimi tutuyorum hemen normaldir heralde

canım benim şimdiden gecmiş olsun.Rabbim sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin sana inş.

bende geldim aranıza inşallah bende mart ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin sağlıkla al yawrunu kucagına inş.

öğlen gidicek diye biliyordum ama kayra haberini almıs maşallah iyidir heralde yoksa kayra belli ederdi

günaydın şekerlerim:))))))))))))

günaydınnnn

merhaba,,,bende yanı katıldımsizlere:)

bu donem erkek donemı galıba herkes erkekmiş ini benımkıde erkektir. daha çok kuçuk suanda 7 haftalık:)

hoşgeldin canım.Allah gönlüne göre versin sağlıkla al kucagına inş.

seninki kız olabilirmi şekerim??11+2 de söylerler...benim oğlumda sölemişlerdi....

benim ergenliğimde sivilce çıkmadı şimdi yüzüm sivilce içinde gebelik haftasından dolayı mı acaba??uzman tv.de ergenlik günlerinize geri döneceksiniz yüzünüz yağlanacak sivilceler çıkacak diyordu bu yüzden mi çok sivilce var acaba??bu arada dün çok akıntım var diyen arkadaş benimde çok fazla geçen hafta kontrolde dayanamadım doktora sordum normal dedi.bazen çoğalır bazen azalır ama sorun yok dedi...mantar olmasın dedim yok mantar kaşıntı yapar dedi içim rahatladı yani akıntı normalmiş

bende sivilcelendim normalde hiç çıkmazdı ergenlikte bile çıkmadı tek tük dü şimdi vücüdumda da çıktı

Kendi kendime tahmin yapıyorum kız annenin güzelliğini alırmış ya acaba kızmı die :44:

seninki kız olabilirmi şekerim??11+2 de söylerler...benim oğlumda sölemişlerdi....

bilemedim ki belirtilerimi yazdım rusa bi bakar mısın canım rica etsem :) ben anlamıyorum ondan çinde erkek çıkıyor ama rusa bakamıyorum anlamadım onu benim doğum tarihim 10.09.1989 eşiminki 06.05.1983 sat 24 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…