henüz görsel birşey olmayıp sürekli kaşınan ve ilk çatlayacak yerimmmmm belli oldu popom(((((
benim göbişimm
anaaa napcaz yaaaa kremde sürüyorum genetik yaa hakkaten bu iş anlaşılan karnıyarığa döncem bu gidişle((
Bende bilmiyom napcass.. Sanırım bunun önüne biras zor geçices..
Bu arada onlardan biri benim ama prens mi prenses mi bana denk gelicek bilemedim :)
Senceeeee :)
Allah hayırlısını versin tabiide sanırım PRENSES
yarın kaçta randevun drdan gelince haber ver olurmu?
oooo kolay gelsin canım sen benim evi bi görsen uuuu ilkkez bukadar boşladım evi ama işden gelince hiç halim kalmıyoki anca sofrayı hazılayıp bulaşığı yıkayabiliyorum. Bi pazarım var geçen pazarda misafirlerim vardı bişi yapamadım inşallah bu pazar yapicam
neden sezeryan olmak zorundasın canım ?
bende sezeryan dışında doğum yapamıyorum ama benim sebebim pıhtılaşma olduğu için.
bendede kan pıhtılaşması ver homozigotum
sezeryan sebebim kan pıhtılaşması değil
10 ay önce mide ameliyatı oldum
doktorada ameliyat olduğumu söyleyince
normal doğum yapamazsın doğumda midene bastırılcak çok fazla baskıya zorlamaya maruz kalıcaksın
miden dayanmaz bu kadar eziyete gerek yok dedi
fakat ben yinede mide ameliyatı olduğum doktorada danışıcam bakalım o ne diyo
normal doğum yapmayı çok istiyorum gerçi hayırlısı benim ve bebeğim için hangisi hayırlıysa o olur inşallah
Hamileikte herkes bişeylerden tiksiniyor sanırım.. Ben parfüme katlanamıyorum mesela.. ilk 10 hafta hiç bişeye tahammülüm yoktu gerçi :) Yooo gayet iyi gidiyosun bence :)
yarın doktora gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz .....Allah gönlünüze göre versin ... Sanki yarın 2 prenses bir prensimiz olacak öyle hissettim niye acaba ?
salonun kokusundanda tiksinilirmiymiş kendime şaşıyorum
sabahları güne kusarak başlıyorum
kusmak derken ağzımdan su ve tükürükten başka bişey çıkmıyo
öğürüp öğürüp midemi mahvediyorum hatta bi kaç kere kan geldi ağzımdan
mide ameliyatı olduğum için mide içeriğim asla d8ışarı çıkamıyo
yani boş öğürme beni hiç rahatlatmıyo
şu an bile midem çok kötü 3 aydan sonra geçer diyolardı ama geçmedi sadece biraz şiddeti azaldı
inşallah cnm. çevremdeki insanların yüzde seksini kız, yüzde yirmisi erkek diyor. bakalım bebişimiz kendini belli edicekmi.Akşamdan çikolata stoklarını kontrol ettim.yarın sabah hemen yemeye başlıcam gibi görünüyor. Saat dokuzda randevum :)
salonun kokusundanda tiksinilirmiymiş kendime şaşıyorum
sabahları güne kusarak başlıyorum
kusmak derken ağzımdan su ve tükürükten başka bişey çıkmıyo
öğürüp öğürüp midemi mahvediyorum hatta bi kaç kere kan geldi ağzımdan
mide ameliyatı olduğum için mide içeriğim asla d8ışarı çıkamıyo
yani boş öğürme beni hiç rahatlatmıyo
şu an bile midem çok kötü 3 aydan sonra geçer diyolardı ama geçmedi sadece biraz şiddeti azaldı
tatlim ben iki kizimada hamileyken tatlinin dibine vuruyodum resmen, tabi herkes farklidir, ama suan 15 haftadir tadina bile bakmadim, bakalim artik benimde haftaya belli olcak ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?