GÜNAYDINLLAR...
ben de durumlar eskiye döndü,yine kusmaya başladım kızlar...çok kötü bi durum,bu kusmalar ve nezle yüzünden bebeğim gerilemişti.Haftaya doktora söylemem lazım artık,kusmaya ilaç yazmıyorum dedi ama bişiler yapsın artık.
dün akşam düğündeydik,hamile olduğuma anlamak için hırkamı açanlar oldu,normalde de göbekli olduğum için daha belli olmuyor sanırım.
senin ikili testinde çıkan sonucunu buraya yazdığını ve nasıl yazdığınıda biliyorum..tabiki endişeleneceksin..ölüp bitebilirsin de sonuçta hayatta evlattan daha ne önemli??? o desteği verenlerden birtaneside bendim ama sana destek verdiğimde nasıl verilmesi gerektiğini bilerek vermiştim..beslenme konusunda ise belki kimsenin beslenmediğinden daha iyi besleniyorum..bunun birtek sebebi beslenme değil..her ne iseee diğer bazı şeyleri de anlatmak istemiyorum ama anlayamadığım şey seni rahatsız eden şey neee??? eşimle alakalı konu oldu bitti yaşandı geçti her evde de olabilecek birşeydi..burda paylaştıysam yarın öbür gün alın bunu koz edinin de başıma kakın diyemi anlattım??? eşiyle sorun yaşayan ve tüm saflığıylabunu paylaşan arkadaşlar görünnn işteee gün geliyor sacma bir bahaneyle bunu ortalığa seriyorlarr ..yazıkk hemde cook yazıkkk
bugun kontrolum vardi.. fakatttt istedigim gibi olmadi.. sinir stres uzuntu birbirine karisinca eve geldim agladim... ben aglarken kizimda agladi onu oyle gorunce icim parcalandi..
neyse ki 4lu tarama yapildida en azindan o bari aradan cikti.. pazartesi Allah izin verirse kanlarimin sonucunu aldiktan sonra direk Veni Vidi hastanesine gidecegiz..
Canısım nasılsın???bebişimiz napıyor??
özpolatttttttttt
Evett Kontrolden ilk Dönen Ben Oldum Sanırım :) Çok şükür herşeyimiz iyi, 3 haftada 800 gr almışım bu dahada iyi :) Ve karnı çıkmıyo diye üsülen arkadaşlara duyrulur, bana bile doktorum çok dedi (Bende çok çıkmadı diyenlerdendim).. Beebek daha küçük o kadar büyük karın yapmas,sağa sola bakmayın siz dedi :) veeeeeeeeeeeeee ta ta ta tammmmmmmmm PRENSESSSSSS çok hareketli dediiii :) Bebişim MAŞALLAH gösterdi bu kez... :) Bizden bu kadar Kızlarr :)
canım gözünaydın hayırlı olsun prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah,darısı biz öğrenemeyenlere inşaallah
evet kızlar bende hastaneden döndüm. Ve benimde oğluşum olucakmış. bir görseniz nasıl esniyo,uzatıyo kendini eller kollar havada maşallah benim tosunuma. herşey çok iyiymiş :):) Allah hepinizin bebişlerini çok iyi etsin. Herşey mükemmel olsun.
yarın doktora gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz .....Allah gönlünüze göre versin ... Sanki yarın 2 prenses bir prensimiz olacak öyle hissettim niye acaba ?
Hadi bakalım gözün aydın seninde :) Valla bütün stresimi attım :) Bizede çok harereketli bir bebişiniz olcak dedi doktor teyzesi durduramadı gene MAŞALLAH :) Hayırlı olsun sanada canım. Darısı diğerinee veeeee EBAHHHHH senide bekliyorus :)
Evett Kontrolden ilk Dönen Ben Oldum Sanırım :) Çok şükür herşeyimiz iyi, 3 haftada 800 gr almışım bu dahada iyi :) Ve karnı çıkmıyo diye üsülen arkadaşlara duyrulur, bana bile doktorum çok dedi (Bende çok çıkmadı diyenlerdendim).. Beebek daha küçük o kadar büyük karın yapmas,sağa sola bakmayın siz dedi :) veeeeeeeeeeeeee ta ta ta tammmmmmmmm PRENSESSSSSS çok hareketli dediiii :) Bebişim MAŞALLAH gösterdi bu kez... :) Bizden bu kadar Kızlarr :)
oy oy maşallah sekercik hayırlı uğurlu olsun prensesin. içim kıpır kıpır nasıl bir sevinç var bebişimi görmek çok iyi geldi bana. Darısı tüm diğer annişlerin başına. Ay içim içime sığmıyo şimdi bu gazla bütün evi sil baştan temizlerim herhalde. bugün temizlik günüm...
oy oy maşallah sekercik hayırlı uğurlu olsun prensesin. içim kıpır kıpır nasıl bir sevinç var bebişimi görmek çok iyi geldi bana. Darısı tüm diğer annişlerin başına. Ay içim içime sığmıyo şimdi bu gazla bütün evi sil baştan temizlerim herhalde. bugün temizlik günüm...
evet kızlar bende hastaneden döndüm. Ve benimde oğluşum olucakmış. bir görseniz nasıl esniyo,uzatıyo kendini eller kollar havada maşallah benim tosunuma. herşey çok iyiymiş :):) Allah hepinizin bebişlerini çok iyi etsin. Herşey mükemmel olsun.
ayyy dayanamadım kızlar geldimi acaba diye bir bakayım dedimm hayyydi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride gösterir inşallah anaaaaa tahminim tuttu baakkkkk şimdi sıra ebahta ondanda prenses haberi gelirse kadro tamam 2 prenses 1 prens :))))
ayyy dayanamadım kızlar geldimi acaba diye bir bakayım dedimm hayyydi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride gösterir inşallah anaaaaa tahminim tuttu baakkkkk şimdi sıra ebahta ondanda prenses haberi gelirse kadro tamam 2 prenses 1 prens :))))
Saolll canım aynen gerçekten insan stresini atıyor.. RABBİM herkese nasip etsin bu anları inşallah.. Valla bisim akşama çokkk güsel bir düğünümz var bende onun için hazırlanıcam bugün :) Yarında resim yüklerim buraya :)
ayyy canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşaallahheralde topikte en son ben öğrenicem
evet canım çok teşekkür ederim. evet şimdi sabırsızlıla ebahı bekliyoruz. Sabah doktoru beklerken telefondan kadınlar kulubune girdm. Eşim diyoki ne yapıyosun kızlara günaydın yazıyorum diyorum. hey allahın gözünü açtığın gibi mart annelerinimi düşünüyosun. Evet dedim bende ... :):):) evet ebahçım seni bekliyoruz sabırsızlıkla :):)
ebah için pazartesiyi beklicez sanırım o haftasonları nete girmiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?