2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

insan hamile olduğu anlaşılsın istiyor değil mi?
kusmalar vs olmasa hiç anlamazsın bnm gibi sinir olursun..Ben bi de bkeledim bu hamileliği yaklaşıl 2 sene ondan tadını alma istiyorum.

ohoooo bn ne yazmısım sen ne anlamıssın....konu amacını aşmış anladıgım kadarıyla..tamamen ıyı nıyetım ve destek amaclı yazdıgım yazıdan neler cıkarabılmıssın benı sasırttın dogrusu..bu polemıge donusen konuyu kendı tarafımdan kapatmadan once porselen bebek sunları bılmenı ıstıyorum ılk olarak bu topıktekı ana amac bebek ve annelık olsada zaman aman eslerımızle olan problemlerımızı zaman zaman kayınvalıdelerımızı veya kendı ıcımızde ıcınden cıkılamaz bu durumda oldugumuzda dertlerımızı paylastıgımız bır forum burası ve bunun boyle olmasının sebebıde burdakı herne kadar kımse kımseyı tanımasada içten kurulan yakınlık.. ve bn bundan hıc rahatsız dıılım ne senın esını anlatmandan kı yazdıgım gıbı sana cevap verenler arasındaydım ne bır baskasının eltısını anlatmasından .buraya neden gırıyourz paylasmak ıcın dımı amac bu ıste bnde tam olarak senınle ılgılı duydugum uzuntuyu ve gordugum kadarıyla kendını ıyı hıssetmemenden dolayı toparlanman ıcın sana yazdıgım yazıda senınle yasadıklarını paylastıgım ıcındı.. uslubum belkı bırz sert geldı ama buda bnm tarzım yazıyla o tarafa bu kadar aktarılabılıyo blkı karsı karsıya olsak tavrımın senı uzmek yada yermek olamadıgını anlardın...ama bırseye ınankı cok uzuldum gorun ıste arkadaslar deyıp burdakı arkadaslarımı bana karsı kıskırtmaya calısman hıc hos dııl ewınde sorun yasayan ve saflıgıyla bunu paylasanlar derken bunu dedıgın gıbı zaman zaman hepımız yasıyoruz blkı ama onda bırımız burda yazıoruz eger bu yazılanlar umrunda olmasa yada destek olmak ıstemesem kımseye cevap wermem ve oralı olmam keske dunde snı gormezden gelıp destek olmaya calısmasaymısım ... buraya yazdıgım her cevap her kıme olursa olsun vakıt ayırıp deger verdıgım ıcındır yoksa ınan ne kımsenın benı ne de bnm kımseyı elestırmem haddım degıldır

sürmelicim sanırım bebişinin cinsiyetini öğrenememişsin, sıkma canını sonuçlarını almaya gittiğinde tekrar dr un bakar

Canısım nasılsın???bebişimiz napıyor??

özpolatttttttttt

canımmm şükür kavuşturana ben görmedim yazdıklarını yeni görüyorum tatlım sen yazdın ben pc yi kapattım sanırım yanlış anlama olurmu, bebişi en son 2 hafta önce gördüm, ben iyiyim bir sıkıntı yok ayın 6 sında gidicem 3lü için cinsiyetinide öğrenicem inşaallah, sen nasıl oldun canım bulantıların azaldımı yemek yiyebiliyormusun artık, okullarda açıldı göremiyoruz seni bebişinin cinsiyeti belli oldumu?

günaydın millet;

ooooo daha hastaneden kimse gelmemiş ((( anlaşılan cinsiyetler öğrenilmişş ve alışverişe çıkılmış :))) bugün bizde temizlik var akşam girer okruum iyi haberlerinizi

Evett Kontrolden ilk Dönen Ben Oldum Sanırım :) Çok şükür herşeyimiz iyi, 3 haftada 800 gr almışım bu dahada iyi :) Ve karnı çıkmıyo diye üsülen arkadaşlara duyrulur, bana bile doktorum çok dedi (Bende çok çıkmadı diyenlerdendim).. Beebek daha küçük o kadar büyük karın yapmas,sağa sola bakmayın siz dedi :) veeeeeeeeeeeeee ta ta ta tammmmmmmmm PRENSESSSSSS çok hareketli dediiii :) Bebişim MAŞALLAH gösterdi bu kez... :) Bizden bu kadar Kızlarr :)

canım gözünaydın hayırlı olsun prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah,darısı biz öğrenemeyenlere inşaallah

evet kızlar bende hastaneden döndüm. Ve benimde oğluşum olucakmış. bir görseniz nasıl esniyo,uzatıyo kendini eller kollar havada maşallah benim tosunuma. herşey çok iyiymiş :):) Allah hepinizin bebişlerini çok iyi etsin. Herşey mükemmel olsun.

saol özpolatcımmm :) Amin diyorum canım.. Darısı öğrenemeyenlerin başına.. Hereyden önemlisi sağlıklı haberlerini alalım gerisi teferruat zaten :)

canım gözünaydın hayırlı olsun prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah,darısı biz öğrenemeyenlere inşaallah

Hadi bakalım gözün aydın seninde :) Valla bütün stresimi attım :) Bizede çok harereketli bir bebişiniz olcak dedi doktor teyzesi durduramadı gene MAŞALLAH :) Hayırlı olsun sanada canım. Darısı diğerinee veeeee EBAHHHHH senide bekliyorus :)

oy oy maşallah sekercik hayırlı uğurlu olsun prensesin. içim kıpır kıpır nasıl bir sevinç var bebişimi görmek çok iyi geldi bana. Darısı tüm diğer annişlerin başına. Ay içim içime sığmıyo şimdi bu gazla bütün evi sil baştan temizlerim herhalde. bugün temizlik günüm...

ayyy dayanamadım kızlar geldimi acaba diye bir bakayım dedimm hayyydi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride gösterir inşallah anaaaaa tahminim tuttu baakkkkk şimdi sıra ebahta ondanda prenses haberi gelirse kadro tamam 2 prenses 1 prens :))))

Saolll canım aynen gerçekten insan stresini atıyor.. RABBİM herkese nasip etsin bu anları inşallah.. Valla bisim akşama çokkk güsel bir düğünümz var bende onun için hazırlanıcam bugün :) Yarında resim yüklerim buraya :)

ayyy canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşaallahheralde topikte en son ben öğrenicem

Saolll canımcım:))) Aklıma usg de sen gelsin zaten :)) Darısı sana inşallah:) Amin hepimiz alalım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza:)

evet canım çok teşekkür ederim. evet şimdi sabırsızlıla ebahı bekliyoruz. Sabah doktoru beklerken telefondan kadınlar kulubune girdm. Eşim diyoki ne yapıyosun kızlara günaydın yazıyorum diyorum. hey allahın gözünü açtığın gibi mart annelerinimi düşünüyosun. Evet dedim bende ... :):):) evet ebahçım seni bekliyoruz sabırsızlıkla :):)

evet bende göbüşümü çekip koycam :):)

ebah için pazartesiyi beklicez sanırım o haftasonları nete girmiyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…