2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi geceler kk nın gelmiş geçmiş en güzel anneleri:)))) yarın muayenesine gidip yavrusunu görecek anne adayları dualarım sizinle. umarım herşewy yolunda gider:) ben de haftaya gitcem çok heyecan yaptım şimdiden. öpüyorum hepinisi hoşçakalııııınnnnn:)

güzelim ben buraya bişiyler anlattıysam eğer buna cevap ver ya da verme bu sana kalmış bişiydir öncelikle..haa eğer canın cevap vermek istediyse de bu şekilde vereceğine hiçç birşey yazma ki en azından üzülen bir canı daha fazla üzme..burda çoğu kişi birçok derdini anlatıyor ben sonzamanlarda yaşadıklarımı paylaştıysam göze batmış mı oluyorum ya da seni ne rahatsız etti anlamadım? çünkü kendine saçma sapan manalar çıkarmışsın..inan ne anladığın umrumda değil..ben eşimle sorunlarımı paylaştığımda benimle birlikte birkaç arkadasta vardı dikkatini çekerim bunu anlatman ne mana??? kızacağımı bilmişsin ve sivri dille bile bile de yazmışsın..bence bu koca yazı da 2 tane duymak istediğim kelime için,bukadar sivri konuşmanın anlamı yoktu gerekte yoktu...kaşıkla verip kepçeyle çıkarmak derler bunaa

Saoll canımcımmmm inşallah diyorum :) Bugün bitmek bilmedi gerçekten :)

senin ikili testinde çıkan sonucunu buraya yazdığını ve nasıl yazdığınıda biliyorum..tabiki endişeleneceksin..ölüp bitebilirsin de sonuçta hayatta evlattan daha ne önemli??? o desteği verenlerden birtaneside bendim ama sana destek verdiğimde nasıl verilmesi gerektiğini bilerek vermiştim..beslenme konusunda ise belki kimsenin beslenmediğinden daha iyi besleniyorum..bunun birtek sebebi beslenme değil..her ne iseee diğer bazı şeyleri de anlatmak istemiyorum ama anlayamadığım şey seni rahatsız eden şey neee??? eşimle alakalı konu oldu bitti yaşandı geçti her evde de olabilecek birşeydi..burda paylaştıysam yarın öbür gün alın bunu koz edinin de başıma kakın diyemi anlattım??? eşiyle sorun yaşayan ve tüm saflığıylabunu paylaşan arkadaşlar görünnn işteee gün geliyor sacma bir bahaneyle bunu ortalığa seriyorlarr ..yazıkk hemde cook yazıkkk

BİRGÜLLLLL

kuzum şimdi okudum yaa inan çok üzüldüm.ama benim bildiğim yaşadığın bu sorun ilerleyen haftalarda geçiyor.beyninde olsaydı allah korusun o zaman kork derdim ama bence korkulacak bir durumun yok..ben gidince bir danışayım doktoruma(sen sağlam düşün...dua et...

porselen sakin ol..yazık sanda bebeğinede.bebekteki gerileme 2 haftaya kadar normal.ötesi gelirse endişelenmekte haklısın.gerilme.art niyetle yazmamıştır.kıyamamıştır üzülmene.doktoruna gidince görürsün arayı kapatır kuzun.yeme içmeylede çok alakası yok.inan resmen aç geziyorum ve bebeğimin akibeti hakkında bilgim yok.nerdeyse 5 hafta olacak gitmeyeli.dua edelimde iyi şeyler yaşatsın rabbim...

1 hafta gerileme vardı şimdi 10 güne çıktı bu 2 haftayı geçtiğinde normal olmadığını biliyorum ve git gide açık olması beni üzüyor haliyle..üstelik 2 tane çok öneli rahatsızlığım var bunların etki etmiş olma ihtimali ve daha fazla zarar verir mi düşüncesi???..bende üzüleyim diye durduk yere bahane çıkarmıyorum kendime sonuçta kim istemezki herşeyin yolunda gitmesini???sanada çook geçmiş olsun uzun zamandır girmiyorsun ya da ben pek giremiyorumm esksigibi görmüyorum.umarım iyisindir eskiye göre??inşallah tek yapabildiimiz dualarımızz rabbime sığınıyorummm allahım tüm zor durumda olanlara yardım etsin inşallahhh

canım sen bu konuyla ilgili elinden geleni yap, gerekiyorsa tüm imkanlarını seferber et başka şehirde bir doktor bul, bir de ona görün bir şey yoksa için rahatlar en azından. balıkesirde yaşıyorsun sanırım,orada okudum ben, çok büyük bir şehir değil. tıp fakültesi yeni kuruluyor,küçük yerlerin sağlık imkanları da o kadar oluyor. içine sinmeyen bir şey varsa strese girmek yerine başka doktora git, bursa izmir yakın yerler. en iyisi ankara diyorlar ama. böyle durumlarda doktoruna denk gelmek de şans. sonra keşke dememek için elinden geleni yap, allaha havale et, sonuçta olucaklara bir yere kadar müdahale edebiliriz. her şey olucağına varıyor. biraz da tevekkül etmek lazım. ***her şeyin başı stres, sen ölürsün denilen insanlar bile hastalıklarını yenip hayata tutunuyorlar, pozitif düşünce de çok önemli. üstelik senin yaşadığın sağlık problemleri çözülemeyecek , çaresi olmayan şeyler de değil. oradaki doktorlar çözmedi belki ,bir başka tavsiye edilen doktora gidersin . belki olabilecek bir durumdur bu, normaldir.sonra üzüldüğüne üzülürsün ,bebeğini üzdüğüne üzülürsün bir de. benim şeker sorunum var, bebekte çok ciddi anomalilere neden olabilecek bir sağlık problemi, bir başka arkadaşın tansiyonu vardı, senin böyle bir sorunun var. daha büyük sorunları olanlar var, bunlar onlara göre bir şey değil ,hepsinin çaresi var allaha şükür. illaki üzüleceksin ama topla kendini sağlam dur biraz. anne olucaksın sen, yarın bir gün bebeğin doğucak, hastalanıcak, türlü türlü problemleri olucak. dik durucaksın ne yapılması gerekiyorsa yapıp tevekkül ediceksin. insanın canı sonuçta üzülme diyemem ama çok da hırpalama kendini.

Son düzenleme:
Kızlar annısler gunaydın. Hastanedeyım dokturumu beklıyorum. Hepınızı cok opuyorum bebıklerınıze guzel gunler

Günaydın mucize bebekler ve tatlı annelerii..

Sonunda haftasonunu getirdik..
Bugün cinsiyet öğrenecek arkadaşlarım ne heyecanlıdır şimdi.İnş gönlünden geçenler olur...

Ama en önemlisi sağlıklı haberlerini alırız.

Bnm oğluşum hala ses vermiyo.İnsan anne ben burdayım der bi hareket yapar.. Yok..sabırsızlanıyorum artık.Eşimde hergün soruyo var mı bi hareket diye.Dinliyo akşamları karnımı duyarmıyım diye garibim ama nafile

Ben işteyim şuan işten çıkıp evde temizlik yapıcam..Bebeğime bi şeyler almak istiyorum ama daha erken diye cesaret edemiyorum.

neredeyse 4 ay geçti ben daha anlamadım hamile miyim? hiç belirti yaşamıyorum dışardan bakınca da anlşılmıyor hamileliğim .öyle zaman geçiriyor gün sayıyoruz bu ara..

GÜNAYDINLLAR...

ben de durumlar eskiye döndü,yine kusmaya başladım kızlar...çok kötü bi durum,bu kusmalar ve nezle yüzünden bebeğim gerilemişti.Haftaya doktora söylemem lazım artık,kusmaya ilaç yazmıyorum dedi ama bişiler yapsın artık.

dün akşam düğündeydik,hamile olduğuma anlamak için hırkamı açanlar oldu,normalde de göbekli olduğum için daha belli olmuyor sanırım.

annişler günaydın drdan gelen sonuçlarınızı çoookkk merak ediyorum ama bugün ananemin duasını okutucaz akşam geç gelirim sanırım gelir gelmez okumaya çalışıcam olmadı sabah okurum.

Allah gönlünüzdekileri versin

geçmiş olsun canım drun mutlaka bişeyler vermesi lazım sonuçta bebeklerimiz artık direk bizim beslendiklerimizden besleniyorlar sen beslenemezsen yavrun ne yicek?
göbiş konusunda bende dar bişey giymezsem kimse anlamıyor, hatta inanmıyor :) yemin mi edeyim diyorum manyak millet ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…