2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayy şekercik ev taşımak çok zor ya allah yardımcın olsun

otobüste yer istedin mi vermediler yoksa sen vermeleri için gözlerinin içlerine baktın da mı vermediler

yer istemediysen hiç bekleme canım bu devirde kalmadı öyle insanlar zorla isteyerek alıcaksın bazı şeyleri inş. sende güzel bir gün geçirirsin :)

Tünaydın kızlar;

evde biraz montaj işleri vardı canım kocam bugün işe gitmedi onlarla uğraştı bende arkasını toplamaktan yoruldum (( Ankaraya gidiyorummmmmmm çok eski halim yok ama yinede tunalı , bahçeli inş gezicemmmmmmm uçak bileti ayarlamaya çalışıyorummm bakalım hayırlısı...

kıvırcıktan ses yokmu hala bsima ve yumurtadanda haber yok çekilişle ilgili napcaz burcuya faceden yazarızda kıvırcıkta kesin demişti top top nolcakkkkk(((

kissemmm sen hangi pantolonu almıştın ebru dan ben tayt pantolon vardı onu beğendim ama karar vermedimmm güzelse sipariş gireyimmm

geçmişi okuyup geliyorummm şekerler

Ben saf saf insanlık bekleyen grubundayım sanırım baharcımmmm
Hakketen millet sapıtmış iyice. Bnei bırak ayakta zor duran çok yaşlı teyse vardı ona bile yer vermediler. Çok üsüldüm bu hale yaa

tweetycim kadife kahverengi pantalonu aldım ben hem biraz kalın kışın da giyebilirim dedim çok güzel oldu boyu azcık uzun ama çok rahat tavsiye ederim

Likralı Kadife Hamile Pantolonu | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

BUNU ALDIM CANIM

kırmızı üzün ye bol bol tahinde ye ama çok bi faydası yok canım sadece protein almış olursun çoğunlukla pekmezi tek yemeye çalışş

ayyyy bu ne yaaa (( ne kadar kötü bişi söyledinde bunu yaptı bilmiyorum ama Allah senin eşine merhamet versin yaaa tamam çocuğun var katlan çekte gidipte hemen aynı gün barışma yaaaa iyice sürtsün burnu bu ne şimdi (( Sen bebişini düşün boşver canım Allah sabır versin sanada

Günaydın kızlar bugün hastaneye gitcem bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye çok heycanlıyımmmmmmmm ya göremezsek :18::18:

hadi bakalım bir orduyla beraber getireceğin cinsiyet haberlerini bekliyoruz

Şekercikkk iki gündür seni düşünüyordum bu kızzz ne yaptı taşınma işlerini diye haftasonu taşınıyorsun dimi ayyh ne zorr yaa Allah yardımcın olsun dikkat et lütfen senin mıoralin aile hekimliğinde yaptırdığın tahlillerremi bozukkkk ((( Kuşum Allah dermansız dert vermesin onların hepsi düzelecek şeyler şükür

SKRN82 canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin bize .....hiç ordan burdan araştırma drunun dediklerini dinle

Kıvırcığa tlf verdim ben tweety giremesse beni haberdar edicekti..

Tweety evet yaa baya zorluyor ki benim öyle ıvırım zıvırım olmadığı halde, bide böyle olunca daha çabuk yoruluyor insan. ALLAH kolaylığını versin inşallah.
Evet canım bugün sonuçları aldımda, doktor başladı saymaya demirin eksik vitaminin eksik tridid sıkıntılı şekerin eksik, vs vs dedim neyim tam

Ama sağolsun doktorum içimi rahatlattı, onu aradım fax ladım sonuçlarımı, korkma o kadar kötü bişey yok dedi sadece gyno ferro kullanıyodum onu ikiye çıkar günde dedi, haftayada kg durumuna göre vitamin takviyesi yapıcam sana dedi Biras moralim yerine geldi , aile hekimim fazla pinpirikli sanırsam
Akşamları evle uğraştığım için giremiyorum pek burayada..

Mihss aile hekimim sağolsun saydıda saydı sabah ama doktorum halletti sağolsun..
Bu aralar fazla yoruluyorum galiba, gecede malum iyi uyuyamıyorus huysuz oldum

şekercık canım benım ne sonucun canını sıktı senın bakım???

ohh gel ankaraya yagmura gell tweetym beraber gezelim tunaliyi bahceliyi

tweetycim kadife kahverengi pantalonu aldım ben hem biraz kalın kışın da giyebilirim dedim çok güzel oldu boyu azcık uzun ama çok rahat tavsiye ederim

Bende tayt olandan sipariş verdim. Benimki hala gelmedi. Malum dağın başındayız
Gelince yorum yapacağım arkadaşım,

Son düzenleme:
kolay gelsin sekercim, cok zor ev isleri ya insallah yardima biri geliodur, ben gecen martta tek basima yaptim kara kisin ortasinda kimse gelemedi ailecek hasat olduk::2:vitaminlerini eksik etme tam hastalik mevsimi bagisikligin duser yorgunluktan cokta yorulma:26: (anne gibi oldu biraz)

kolay gelsin sekercim, cok zor ev isleri ya insallah yardima biri geliodur, ben gecen martta tek basima yaptim kara kisin ortasinda kimse gelemedi ailecek hasat olduk::2:vitaminlerini eksik etme tam hastalik mevsimi bagisikligin duser yorgunluktan cokta yorulma:26: (anne gibi oldu biraz)

güle güle giy canım tahy gibi durmuyor değilmi ??? bedeninden bir beden büyükmü alıyorsun???

canım o sitede bel basen ölçüne göre sana beden belirliyorlar ona göre alıyorsun çok dar durmuyor zaten hareket edemezsin çok dar olursa. ben pek tayt tarzı şeylerden hoşlanmıyorum özellikle hamilelerde hoşuma gitmiyor yani benim tarzım değil :)

şekercim çok sağol tatlım, yaşayacağım varmış ne yapayım öle birisi değil normalde ama aşırı sinirli ve maço bi yapısı var cesaret edeceğini hiç zannetmezdim ama ne diyim

bu arada geçmiş olsun sanada takma o eksiklikleri çok fazla merak etmee düzelir ama sende çalışıyosun çekmecende ceviz fındık meyve vs bulundur bol bol sütünü iç her gün mutlaka. bak rokada da kalsiyum varmış, al dışardan taze taze yıka limonla ye ohh mis ben akşam yaptım

Valla canımm tekkkkk başıma kocişle birlikte yapıyorum maleseffff

Biras yorulucas belli ki malum kolay olmuyor taşınmakk
Saolasın valla tavsiyeler güsel , şikayetim yok benim hihihihi

yok onu biliyorumda yinede o ölçülere göre bu pantolon kesim olarak çok darmı duruyor merak etmiştim saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…