ayy şekercik ev taşımak çok zor yaKızlarr hepinize bebeklerinize kocaman öpücükler..
Dün akşam giremedim, çünkü evimi topluyorum ve cmrt kısmetse taşınıcam. Oyüzden bugünlerim çok yorucu geçiyor.
Bu sabah sağlık ocağına test sonuçlarımı almaya gittim. Sonuçlarım birass canımı sıktı ama olsun RABBİM çresiz dert vermesin..
Sudee yazını okurken yarısına geldiğimde göslerim doldu bir anda ve çok sinirlendim aslında, sonrasını okuduktan sonra senin için bir rahatladım.:18:
Ama gerçekten bu dönemlerde en fazla ilgiye sevgiye ihtiyacımız varken böyle şeyler yaşaıyr olmak beni çok üzüyor, ama ebahda söylemiş bebeişlerimz için bazı şeyleri görmesden gelip, onlara huzurlu bir dünya sunmak için biras sabırlı olmamız gerekecek sanırım. İnşallah ne sen ne de bir başkası bir daha asla böyle bişey yaşamass
Kızlarr bugün otobüsteyim ve bir ALLAH ın kulu yer vermedi o kalabalıkta, ve çok fenalaştım tansiyonum düştü, indim otobüsten iki dk dinlendim başka otobüse bindim yine aynı şeyle karşılaştım. İnsanlar ne kadar acımasız olmuş, karnıma bakıyolar suratıma bakıyolar ve görmemezlikten geliyoalar. En sonunda bayılıcaktım kii adamın biri merhamet etti üç durak kala kalktıNerdeyse ağlıyacaktım sinirden...
Neyse bugün herkeste bi hüzün mevcut..
Okuyabildiğim ve aklımda kaldığı kadar yazdım, unuttuğum varsa hoşgörün..
Kıvırcık bana yazmıştı belki bi süre giremeyebilirim, wın ayarlamaya çalışcam dedi.. Merka etmemenizi istedi hepinize sevgilerini iletti. Ben yine tekrarlamış olayım..
Güsel bir gün geçirelim inşallah kıslarrr
ayy şekercik ev taşımak çok zor yaallah yardımcın olsun
otobüste yer istedin mi vermediler yoksa sen vermeleri için gözlerinin içlerine baktın da mı vermediler
yer istemediysen hiç bekleme canım bu devirde kalmadı öyle insanlar zorla isteyerek alıcaksın bazı şeyleriinş. sende güzel bir gün geçirirsin :)
Tünaydın kızlar;
evde biraz montaj işleri vardı canım kocam bugün işe gitmedi onlarla uğraştı bende arkasını toplamaktan yoruldum(( Ankaraya gidiyorummmmmmm çok eski halim yok ama yinede tunalı , bahçeli inş gezicemmmmmmm uçak bileti ayarlamaya çalışıyorummm bakalım hayırlısı...
kıvırcıktan ses yokmu hala bsima ve yumurtadanda haber yok çekilişle ilgili napcaz burcuya faceden yazarızda kıvırcıkta kesin demişti top top nolcakkkkk(((
kissemmm sen hangi pantolonu almıştın ebru dan ben tayt pantolon vardı onu beğendim ama karar vermedimmm güzelse sipariş gireyimmm
geçmişi okuyup geliyorummm şekerler
Tünaydın kızlar;
evde biraz montaj işleri vardı canım kocam bugün işe gitmedi onlarla uğraştı bende arkasını toplamaktan yoruldum(( Ankaraya gidiyorummmmmmm çok eski halim yok ama yinede tunalı , bahçeli inş gezicemmmmmmm uçak bileti ayarlamaya çalışıyorummm bakalım hayırlısı...
kıvırcıktan ses yokmu hala bsima ve yumurtadanda haber yok çekilişle ilgili napcaz burcuya faceden yazarızda kıvırcıkta kesin demişti top top nolcakkkkk(((
kissemmm sen hangi pantolonu almıştın ebru dan ben tayt pantolon vardı onu beğendim ama karar vermedimmm güzelse sipariş gireyimmm
Günaydın kızlar...
sağlık ocağında kansızlıkla ilgili test yapılmıştı.kansızlık başlamış,kan ilacımı düzenli almaya başladım ve sabah yiyip çıkardığım yumurta,peynir türü ürünleri akşam alıyorum,rahatlıkla yiyorum.Ayrıca pekmez,tahin karışımı da alırım günde 2-3 kaşık.İnşallah kansızlık durumum düzelir.
günaydın kızlar,
şuan iyiyim ama dün gecem çok kötü geçti, eşim durduk yere olay çıkardı çok büyük kavga ettik,
söylemekten utanıyorum ama bana vurdu bende evi yıktım bağırdım çağırdım bütün mahalle dinlemiştir.
bitti artık dedim annemi arıcam gelip beni alsın, o arada kaynanam öylesine aradı bende açtım ağlıyodum,
söyledim oğlunun bi bunu yapmadığı kalmıştı diye, onu aradı hemen ağzına etmiş. geldi ayağıma nasıl özür diliyo.
yalvardı kaç saat suratına bakmadım sabaha kadar uğraştı hala arıyo gönlümü almaya çalışıyo, yumuşadım biraz...
ama şuan iyiyim morel olarakta
Günaydın kızlar bugün hastaneye gitcem bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye çok heycanlıyımmmmmmmm ya göremezsek :18::18:
Tünaydın kızlar;
kırmızı üzün ye bol bol tahinde ye ama çok bi faydası yok canım sadece protein almış olursun çoğunlukla pekmezi tek yemeye çalışş
ayyyy bu ne yaaa(( ne kadar kötü bişi söyledinde bunu yaptı bilmiyorum ama Allah senin eşine merhamet versin yaaa tamam çocuğun var katlan çekte gidipte hemen aynı gün barışma yaaaa iyice sürtsün burnu bu ne şimdi (( Sen bebişini düşün boşver canım Allah sabır versin sanada
hadi bakalım bir orduyla beraber getireceğin cinsiyet haberlerini bekliyoruz
Şekercikkk iki gündür seni düşünüyordum bu kızzz ne yaptı taşınma işlerini diye haftasonu taşınıyorsun dimi ayyh ne zorr yaa Allah yardımcın olsun dikkat et lütfen senin mıoralin aile hekimliğinde yaptırdığın tahlillerremi bozukkkk((( Kuşum Allah dermansız dert vermesin onların hepsi düzelecek şeyler şükür
SKRN82 canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin bize .....hiç ordan burdan araştırma drunun dediklerini dinle
şekercık canım benım ne sonucun canını sıktı senın bakım???
Tünaydın kızlar;
tweetycim kadife kahverengi pantalonu aldım ben hem biraz kalın kışın da giyebilirim dedim çok güzel oldu boyu azcık uzun ama çok rahat tavsiye ederim
Tweety evet yaa baya zorluyor ki benim öyle ıvırım zıvırım olmadığı halde, bide böyle olunca daha çabuk yoruluyor insan. ALLAH kolaylığını versin inşallah.
Evet canım bugün sonuçları aldımda, doktor başladı saymaya demirin eksik vitaminin eksik tridid sıkıntılı şekerin eksik, vs vs dedim neyim tam
Ama sağolsun doktorum içimi rahatlattı, onu aradım fax ladım sonuçlarımı, korkma o kadar kötü bişey yok dedi sadece gyno ferro kullanıyodum onu ikiye çıkar günde dedi, haftayada kg durumuna göre vitamin takviyesi yapıcam sana dediBiras moralim yerine geldi , aile hekimim fazla pinpirikli sanırsam
Akşamları evle uğraştığım için giremiyorum pek burayada..
Tweety evet yaa baya zorluyor ki benim öyle ıvırım zıvırım olmadığı halde, bide böyle olunca daha çabuk yoruluyor insan. ALLAH kolaylığını versin inşallah.
Evet canım bugün sonuçları aldımda, doktor başladı saymaya demirin eksik vitaminin eksik tridid sıkıntılı şekerin eksik, vs vs dedim neyim tam
Ama sağolsun doktorum içimi rahatlattı, onu aradım fax ladım sonuçlarımı, korkma o kadar kötü bişey yok dedi sadece gyno ferro kullanıyodum onu ikiye çıkar günde dedi, haftayada kg durumuna göre vitamin takviyesi yapıcam sana dediBiras moralim yerine geldi , aile hekimim fazla pinpirikli sanırsam
Akşamları evle uğraştığım için giremiyorum pek burayada..
satımız aynıııı kızımız aynıııı e bi de izmirdesin HOŞGELMİŞSİN CANIM BENİMMM
güle güle giy canım tahy gibi durmuyor değilmi ??? bedeninden bir beden büyükmü alıyorsun???
Kızlarr hepinize bebeklerinize kocaman öpücükler..
Dün akşam giremedim, çünkü evimi topluyorum ve cmrt kısmetse taşınıcam. Oyüzden bugünlerim çok yorucu geçiyor.
Bu sabah sağlık ocağına test sonuçlarımı almaya gittim. Sonuçlarım birass canımı sıktı ama olsun RABBİM çresiz dert vermesin..
Sudee yazını okurken yarısına geldiğimde göslerim doldu bir anda ve çok sinirlendim aslında, sonrasını okuduktan sonra senin için bir rahatladım.:18:
Ama gerçekten bu dönemlerde en fazla ilgiye sevgiye ihtiyacımız varken böyle şeyler yaşaıyr olmak beni çok üzüyor, ama ebahda söylemiş bebeişlerimz için bazı şeyleri görmesden gelip, onlara huzurlu bir dünya sunmak için biras sabırlı olmamız gerekecek sanırım. İnşallah ne sen ne de bir başkası bir daha asla böyle bişey yaşamass
Kızlarr bugün otobüsteyim ve bir ALLAH ın kulu yer vermedi o kalabalıkta, ve çok fenalaştım tansiyonum düştü, indim otobüsten iki dk dinlendim başka otobüse bindim yine aynı şeyle karşılaştım. İnsanlar ne kadar acımasız olmuş, karnıma bakıyolar suratıma bakıyolar ve görmemezlikten geliyoalar. En sonunda bayılıcaktım kii adamın biri merhamet etti üç durak kala kalktıNerdeyse ağlıyacaktım sinirden...
Neyse bugün herkeste bi hüzün mevcut..
Okuyabildiğim ve aklımda kaldığı kadar yazdım, unuttuğum varsa hoşgörün..
Kıvırcık bana yazmıştı belki bi süre giremeyebilirim, wın ayarlamaya çalışcam dedi.. Merka etmemenizi istedi hepinize sevgilerini iletti. Ben yine tekrarlamış olayım..
Güsel bir gün geçirelim inşallah kıslarrr
kolay gelsin sekercim, cok zor ev isleri ya insallah yardima biri geliodur, ben gecen martta tek basima yaptim kara kisin ortasinda kimse gelemedi ailecek hasat olduk::2:vitaminlerini eksik etme tam hastalik mevsimi bagisikligin duser yorgunluktan cokta yorulma:26: (anne gibi oldu biraz)
canım o sitede bel basen ölçüne göre sana beden belirliyorlar ona göre alıyorsun çok dar durmuyor zaten hareket edemezsin çok dar olursa. ben pek tayt tarzı şeylerden hoşlanmıyorum özellikle hamilelerde hoşuma gitmiyor yani benim tarzım değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?