2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sude cnm zor bir durum yaşamışsın.böylelerini afedersin ama öküz denir.bebişini üzmemek için katlanılacaksın başka ne yapaabilirsinki.hemen affetmede bence.biraz aklı başına gelsin.gelsinde bi daha nasıl davranması gerektiğini öğrensin.

Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer.

Adam ne yapacağını düşünürken, hayvan saatlerce anırır.

En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zaten kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine kararverir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek neolduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silke leyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır.Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir adım atıp, koşarak uzaklaşır!

Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir.
Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın

Hoşuma gitti paylaşmak istedim

doktor ile görüşme yapmadan lütfen canını sıkma,internetten okuduklarını unut,en doğru cevabı sana doktorun verebilir....internete göre benim yaşam biçimim yeme tarzıma göre bu bebek hala bit gibi,üstüne sağlıksız,zekası geri,büyümez koşmaz bişey olur...herşeyi çok bilmemek en iyisi....doktorunu bekle lütfen iyi düşün iyi olsun....

günaydın tatlım
doktorunla yarın konuşmadan elham yapıp üzme kendini canım hem sadece sen değil bebeğinde üzlür öyle olunca
bu değerlerden anlamam hem diğer doktor da şuan sorun yok denilebilir demiş birazda iyi taraflarını gör
inşallah yarın doktorun iyi haberler verir de sevinirsin

günaydın güzel anneler ve melekleri nasılsınız bugün

kız o nasıl bir rüya öyle bende saçma sapan şeyler görüyorum zaten 5-6 saat bile zor uyuyorum onda da böyle saçmalıklar görünce huzurum kaçıyor normalde uyandığımda rüyamı hatırlamakta zorlanırdım şimdi ise unutamıyorum saçma ya

kötü düşünme canım bende dün aldım sonucumu şükürler olsun iyiydi değerlerim ciddi bişey olsa doktorun zaten daha net bişey derdi iyi düşün iyi olsun benimde 2li de yüksekti hcg değerim araştırdım nette canım sıkılmıştı hatta ama doktorum sıkıntı yok dedi üçlü de iyi çıktı sakin olmaya çalış sıkıntı yapma bebişin için iyisini düşün iyi olsun

canım internetten açıp okuma sonuçlar ne demek oluyor diye bak kaç kere yazdık onlar moralimizi bozuyorlar olabileceğinin en kötüsünü yazıyorlar bak doktorların ikiside çok kötü bişi değil demiş hatta biri yüksak tansiyon ile ilgili demiş demekki yediklerine dikkat ettirecek yada ilaç verecek üzülüp bebeğinide üzme böyle iyi haberlerini bekliyoruz

Güzel anneler hepinize günaydın...
Sabaha karsı susadım ve 05:30'da uyandım bı dahada uyuyamadım uykusuzluk benı çok yoruo hep boyle olursa vay halıme

dun 3'lu test sonuclarımı aldım şukurler olsun kı cok guzel degerler cıktı Allah hepımıze bu testlerden sonra sevınmeyı nasip etsin...

sudecım yasadığına cok uzuldum ıcten ıce sınırlendım ama esının hatasını anlamsına sevındım bır daha ınsallah bole bır olay yasamazsınız canım benım...

skrn82 canım benım degerlerın normal gozukuo yanı 3'lu test ıcın olan degerler... dıgerı sanırım yuksek tansıyonla alakalıymıs yazdıgına gore... ewt yuksek tansıyon gebelıkte tehlıkelı dıolar ama bır cok yuksek tansıyonu olan doktor kontrolunde saglıklı bır hamılelık gecırıyor hemen endıselenme canım benım doktorunla detaylıca konus bızıde hbrdar et mutlaka...

Twetty canım kıvırcıgın gelıcegını unutmusum bn sanırım bu b12 eksıklıgı hamılelıkte bnı ıyıce salak yaptı :44::44:yazdıgın ıcın sol tatlım benım
aramıza yenı katılan arkadaslar olmus sanırım hepsı hosgelmısler

oğlun mu olacak kız senin erkeklik organı oğlun olacağına memiş görmek kızın olacağına işaret diye biliorum birde erkeklik organı arkandan dedikodu yapılacaktır diye biliyorum ama kendinde nasıl olur bilemem üstünü iyice kapat anacım yatarken :))))

bu arada face girip sizi unuttuğumuz falan yok taammı:2: kanımız kaynar öperiz heeee burdanda kaynar burdan da öperiz nolmuş

sağol canım evet kayınvalidem tutar beni eğer o aramasa asla gelip özür dilemezdi. bende öyle yaptım abdest aldım namaz kıldım... zaten Allahtan başka kime sığınalım ki

zaten öyle bir şey dedim ama sinirle söyledim tabiki de... ama 3,5 attı. gidemezsin edemezsin. sonra yalvardı öyle kolay mı gitmek bilmem ne diye...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar, şimdi patron geldi eli ayağı titreyerek beni rüyasında görmüş ölmüşüm cenezem kalkıyomuş, eşimde ona bağırıyomuş sizin yüzünden stresten oldu diye.. sabaha kadar uyuyamamaış kavga ettiğim kadını da çağırdı bizi barıştırdı... sanırım düzeliyor herşey yavaş yavaş bir kaç günlük imtihandan sonra. stresten karnımmın ağrısı geçmedi ama inş. şu dönemde bebeğime zarar vermemişimdir.

SKRN canım arkadaşların dediği gibi doktora gitmeden konuşmadan boşa stres yapma. Rabbim gönlümüze göre sağlıklı evlatlar versin.

asıl onların dkkat etmesi gerekmez mi, kaç gündür zaten stresliydim. bide üstüme yersiz yere geldi. anında pişman oldu ama ne fayda yaşattı bir kere. neyse bunu da görücekmişim demekki

canımmm..kıyamam sana..ya napıcaksın elbette affedıceksın bu ılkse ve oda ıstemede olduysa..kadınlar hep affeden hep ezılen..sen moralını bozma dıcem en azından gelmıs gecmıs kabul et uzattıkca sen strese gırıceksın sen uzuluceksın.bebeklerımız uzuluyo ben sana dıorumkendım yapabılıomuyum ? hayır ama sölemesi çok kolay ondan sölüyorum

ayy al ıste bır hamıle kabusu daha allah hayıra cıkarsın canım benım ama bak uyandın ole dusun

ahh canım benımde kuzenıme dedıler ole sonrakı kontrolde baska dpoktora gıttı cok onemsencek bısı dıılmıs olmazsa tansıyonunu kontrole alırlar tansıyonun yuksekmı?kac kı?

ole bır ıs kı benımkı stresten karnım agrıo suan
su yasa allah yuzumuze baksada cıksa
nasıl erken cıkıcak sadece dogum sonrasını etkılıo dıe bılıorum
off allahım yardım

bende psıkopata bagladım ıyıce heryanım stres her yanım huzun.sen yıne bugun calısmak ıstemıosun ben kacıp gıtmek ıstıorum bırdaha bu sokakdan bıle gecmem. ınsan ısınden bole nefret edermı yaaaaaaaaaaaa .allahınızdan bulun pisler ne dıım bızı bole gerıosunuz

sağl canım, öyle dediğin gibi zorum ada gitse, kırılsanda aynı ev içindesindir. am şu var ki taviz tavizi doğuruyor. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.
babamı kaybettim ben geçen yıl, rüyamda onu gördüm hastaydı gözleri kapalı adımı sayıklıyodu... uyumadan hep ağladım babam başımda olsaydı diye,
malum mu oldu acaba

işyerilerinden nefret geldi, yasa çıkarsa 3 ay önce 3 ay sonra kullanabilcez sanırım... stres olmayalım, stresli hamilelikte doğan çocuklar problemli oluyormuş. Allah korusun bebeklerimizi :18:

ne bileyim anacım yaa. saçma sapan rüyalar işte. bir keresinde de eşimin ikinci bir eşi vardı. ve o da eltimdi... ayyyy resmen kabussstttuuuu... tam rüyadan uyandım, eşim de bana sarıldı uyku arasında o zaman. çekil başımdan diye bir bağırmışım gecenin bir vakti. ne olduğunu anlamadı garibim.

ne bileyim kissem yaa. en son ben öğreneceğim herhalde şu cinsiyeti 19 ekimde kısmetse. daha çok kızdan yana gönlüm ama, Hangisi hayırlıysa o olsun... ama fena kahkaha attım yorumunu okuyunca. haklı da olabilirsin aslında. bizim buralar soğuk. yorgan battaniye bir örtünüyoruz. eşim de devamlı üzerimi açıyor yatakta

sude, üzülme desem de insanın elinde değil anlayabiliyorum. ama yine de bebeğin için üzülme demek zorundayım. Allah ıslah etsin... Allah merhamet versin tüm eşlerin kalbine...

bu akşam eve gitmicem gezicem gezicem...ama şimdi evdeki reisi büyük insanı kafalamak gerekiyor....biraz zaman geçsin öğleden sonra ayak yapmaya başları "ayy ayy daraldım,oda üstüme geliyor,hiç kusura bakma eve gidemem çok canım sıkkın"

ben sadece sana ve bebegine zarar gelmesin diye bi tavsiyede bulundum, onun yaptigi insanliga sigmaz zaten, o hic tartisilmaz...ama yapmiyorlar buda bi gercek

Slm canım;
Öncelikle RABBİM yardımcın olsun, ama doktorun çok önemli olsaydı bence bunu yasöyler yada hemen gelmeni isterdi. Yüksek tansiyon hamilelikte genel bir dıkıntı, ama diğer dediğini bilmiyorum. Bak birgül diye biri vardı zamanında burayada yazdı, Bebeğinde ciddi sıkıntılar çıkıyordu testlerde en sonunda sıvı alındı, aylardır kabus yaşıyordu ama çok ŞÜKÜR Kİ herşey son anda temiz çıktı. Testler birebir tutacak diye bir şey yok biliyorsun. Sen dua et RABBİNE, yarın git güselce doktora bak bakalım neymiş. Umutsuzluğa kapılıp sakın kendini bebeğini üzme tamam mı...Gelişmelerden haberdar et bisi canımmm.. İnşallah herşey güsel olucak..

Kızlarr hepinize bebeklerinize kocaman öpücükler..
Dün akşam giremedim, çünkü evimi topluyorum ve cmrt kısmetse taşınıcam. Oyüzden bugünlerim çok yorucu geçiyor.
Bu sabah sağlık ocağına test sonuçlarımı almaya gittim. Sonuçlarım birass canımı sıktı ama olsun RABBİM çresiz dert vermesin..

Sudee yazını okurken yarısına geldiğimde göslerim doldu bir anda ve çok sinirlendim aslında, sonrasını okuduktan sonra senin için bir rahatladım.:18:
Ama gerçekten bu dönemlerde en fazla ilgiye sevgiye ihtiyacımız varken böyle şeyler yaşaıyr olmak beni çok üzüyor, ama ebahda söylemiş bebeişlerimz için bazı şeyleri görmesden gelip, onlara huzurlu bir dünya sunmak için biras sabırlı olmamız gerekecek sanırım. İnşallah ne sen ne de bir başkası bir daha asla böyle bişey yaşamass

Kızlarr bugün otobüsteyim ve bir ALLAH ın kulu yer vermedi o kalabalıkta, ve çok fenalaştım tansiyonum düştü, indim otobüsten iki dk dinlendim başka otobüse bindim yine aynı şeyle karşılaştım. İnsanlar ne kadar acımasız olmuş, karnıma bakıyolar suratıma bakıyolar ve görmemezlikten geliyoalar. En sonunda bayılıcaktım kii adamın biri merhamet etti üç durak kala kalktı Nerdeyse ağlıyacaktım sinirden...
Neyse bugün herkeste bi hüzün mevcut..
Okuyabildiğim ve aklımda kaldığı kadar yazdım, unuttuğum varsa hoşgörün..
Kıvırcık bana yazmıştı belki bi süre giremeyebilirim, wın ayarlamaya çalışcam dedi.. Merka etmemenizi istedi hepinize sevgilerini iletti. Ben yine tekrarlamış olayım..

Güsel bir gün geçirelim inşallah kıslarrr

Yapppp tabiiii sefan olsunnn ebahcımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…