nifadoooocokkk tesekkurlerr :103::111::116::124::129::128::122::118:
Ya bana da öğretin( Ben de istiyom...
günaydın anneler ve bebekleri
bursa'dan sonbahar sabahından sevgiler.....bugün güne hüzünlü başladım...bana ne oluyor anlamıyorum,garip bir insan oldum
bazen sinirli,bazen hüzünlü çok az neşeli...bugün çalışmak istemiyorum hep çarşı pazar gezesim var...amaaaa ben odamda malesef b.sayar başında cebelleşiyorum
günaydın kızlar,
şuan iyiyim ama dün gecem çok kötü geçti, eşim durduk yere olay çıkardı çok büyük kavga ettik,
söylemekten utanıyorum ama bana vurdu bende evi yıktım bağırdım çağırdım bütün mahalle dinlemiştir.
Bitti artık dedim annemi arıcam gelip beni alsın, o arada kaynanam öylesine aradı bende açtım ağlıyodum,
söyledim oğlunun bi bunu yapmadığı kalmıştı diye, onu aradı hemen ağzına etmiş. Geldi ayağıma nasıl özür diliyo.
Yalvardı kaç saat suratına bakmadım sabaha kadar uğraştı hala arıyo gönlümü almaya çalışıyo, yumuşadım biraz...
Ama şuan iyiyim morel olarakta
canım benim yaşuan iyi olmana çok sevindim boşver uğraşsın akma sen onu üffff nasıl bir varlık bunlar ya çok üzüldüm akşam yaşadıklarına inşallah bir daha tekrarlanmaz sana bunu yapmasına izin verme bir daha
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu sen üzme canını dua et
çok pişman oldu kendinden nefret etti, o bilinçli yapmadı aslında biliyorum vurmak için vurmadı ama çok zoruma gitti işte
günaydın kızlar,
şuan iyiyim ama dün gecem çok kötü geçti, eşim durduk yere olay çıkardı çok büyük kavga ettik,
söylemekten utanıyorum ama bana vurdu bende evi yıktım bağırdım çağırdım bütün mahalle dinlemiştir.
bitti artık dedim annemi arıcam gelip beni alsın, o arada kaynanam öylesine aradı bende açtım ağlıyodum,
söyledim oğlunun bi bunu yapmadığı kalmıştı diye, onu aradı hemen ağzına etmiş. geldi ayağıma nasıl özür diliyo.
yalvardı kaç saat suratına bakmadım sabaha kadar uğraştı hala arıyo gönlümü almaya çalışıyo, yumuşadım biraz...
ama şuan iyiyim morel olarakta
günaydın kızlar,
bitti artık dedim annemi arıcam gelip beni alsın, o arada kaynanam öylesine aradı bende açtım ağlıyodum,
söyledim oğlunun bi bunu yapmadığı kalmıştı diye, onu aradı hemen ağzına etmiş. geldi ayağıma nasıl özür diliyo.
yalvardı kaç saat suratına bakmadım sabaha kadar uğraştı hala arıyo gönlümü almaya çalışıyo, yumuşadım biraz...
günaydın kızlar,
hoşgeldin hemşo ben de izmirliyim:)))) kız mı istiyosun erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?