2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İnşallah tekrarlamas yaa
Valla canım bende hergün süt içiyorum bir bardakta olsa, hergün mutlaka meyvemi yiyorum, yemeklerimede özen göstermeye çalışıyorum ama işte nasip olacak şeyler bunlar gerçi. RABBİM dermansız dert vermesin hiç birimizee
Rokaya bayılırım çokda yerimmmm

ohh gel ankaraya yagmura gell tweetym beraber gezelim tunaliyi bahceliyi

Ankara çocuğuyum ben yağmur kar kışş bezdiremez beni gezmeden bide antalyadaki yağmurları düşünsene citrusss ((

aaaa bu arada bir ankara buluşmasımı düzenlesek ne yapsak hıhhhh

Biz oğluşumla çıkıyoruz dışarda işlerimiz var akşam görüşürüz öpüldünüz

kızlar hastaneden geliyorum benim bebeğim bağdaş kurmuş kordonunuda bacak arasına almış cinsiyeti gözükmüyo dr okadar bastırdı etti gene açmadı bacağını

Anaaa göremedinizmi şimdi cinsiyetiniiiii:18: Kızz tatlı yiyip gittinmi pekiiii, ayy kötü olmuş ama üzülme güselim yaa vardır bir hayır.. Acaba kızmı ki :) Benim bebişde öyleydi çünkü bağdaş kurup oturmuştuuu

kızlar hastaneden geliyorum benim bebeğim bağdaş kurmuş kordonunuda bacak arasına almış cinsiyeti gözükmüyo dr okadar bastırdı etti gene açmadı bacağını

şekercikk kafana takma hıc bısıye bebegın toplanır alırsın vıtamıncılerı..dr onlem amaclı demıstır.yer vermeyenlerı ıse hıc takma ınsanlık öldü haberın yok heralde o eskıdendi baby
ya ben gecmısı okumaya bıle mecalli değilim suanda
su yasa cıktı dendıgı gun gobek atıcam onu sölim
ekımde meclıs acılıcaktı o ılk karardı ne oldu acaba.
3 ay once 3 ay sonramı ızın
ben dogum sonrası 6 ay dıye duyudum ama
oncesı 3 ay sonrası 6 ay olsa keskeeeeeee
ya cıkmım cocuga kalsın ızın desen hamılelegın stres altında gecıo cocuga yansıo buda
e cıksan sonra cocugunla az vakıt gecırıceksın.
ıkı ucu toklu değnek

Kadınız ıcımden erkek gectı ama bılmıyorum bakalım bı sonrakı kontrolle ınsallah ogrenırsın canım

Evet ölmüş de ağlayanı yok bile çilekk bisim insanlarınnn
Valla o yasa çıkarmı bilmiyorum, ben çok umutlu değilim açıkçası bir SMMM adayı olarak
Birde ülke karışıklı var malum suriye sıkınıtıları, terör,şehit bunlar askıya gider bu durumda..
Ama çok haklısın, insan erken çıksa bir dert geç çıksa bir dert.
Yalnız ben bişey duydum, doğrumu bilmiyorum; doktor karar veriyomuş senin hangi haftada çıkacağına galiba:44:

yemem mi yaaa 3 tane çikolata yedim ama yok bebişim keyfinden ödün vermedi çok şükür sağlığı gelişimi gayet yerinde resminide aldım ama keşke bide gösterseydi daha güzel olcaktı

Olsun önemli olan sağlık, varsın naz yapsınnn iyi olsunlarda.. Olmassa git bi kaç gün sonra tekrar

yemem mi yaaa 3 tane çikolata yedim ama yok bebişim keyfinden ödün vermedi çok şükür sağlığı gelişimi gayet yerinde resminide aldım ama keşke bide gösterseydi daha güzel olcaktı

siz de buluşun tam olsun valladelircem ya iyice öksüz kaldık haa

canım ne oldu anket sonuçların doğrumuymuş bu :)

hu huuuuuuu, bacılarrr arkideşlerim benimmm. göbüşdaşalrım sizleri çoook özlemişim ya.
ben evelı gun gece sag salım bir sekılde anamın dizinşin dibine gelmeyi başardım. ve anneciğimii mutfağa kitledim. 2gundur sadece yiyorum

allahım ne kadar cok özlemişim memleketimi, ailemi arkadaşlarımı....kokusunu havasını oyy allahım ya cok guseel cok guzseeeelll.
annem kuzuma minik minik yelekler, ceketler örmüşş hepsini koynumda tutasım geldi, onların içlerinde bebişimi hayl ettim.

çeneniz o kadar düşmüş ki maşşallah geçmişi tamamen okumamın imkanı yookk ama twetty çekiliş için telaş yaptıgıı biliyorum gelecem dedim mi gelrim anammmm, benim de hep aklımdaydı. buluşma falan ayarlanmış göz yaşlarım gözümn kenarında boncuk boncuk toplandı,kıskançlık tum bedenimi sardı..... saat kaçta toplaşacagınızı hemen bana bildirin kesin taciz edeıcem arayıp sizi.. keşke kıvırcık da oleydı ahh tuhh nıdalarını kulaklarımla duyacağımmmmm uleeeyyyyyynnnnnnn..

ben gezıorum tozuyorum, ve yiyorum ......sizi cook özluyorum fırsat buldukça yaıcegımm. siz arada beni sorun yalandan aa nerde acab felan diyinnn
öpüyorum datlılarım

kıvırccıııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne güzel annenin yanındasın (diyene de bak annemle aramda 150 mt mesafe var ) doya doya tatilin tadını çıkar bizi unutma....ne yapıp edip buluşacaklar haftaya istanbulda...bende bursada kıskançlıktan yatak döşek yatıyorum bombalarım orayı dicem ama demeyeyim ortalık bu aralar fena bide o gün allah korusun bomba bişey olur direk beni içeri alırlar zaten o itiraf etmişti haftalar önce diye kendine dikkat et kıvırcııkkkk bol bol dinlen bebenle

cankusummmm benımmmmm bnde dıorum bu kızcagız nerde unutmusum bn senın gelıcegını tabı b12 yuzunden hepsı kızma bana sakınsagolsun twetty soledı canım benım yolculugun rahat gecmız ohhh Allaha SUKUR.. annecıgıne kavustun hemen unuttun tabı bızı anne yemeklerı anne kokusu ohh doya doya vakıt gecır canım benım ... senı unutmak mumkunmu neydı kız ole bı sarkı vardı bak aklıma gelse yazıcaktımm nese soledım sayy:)) senı kocaman operım bızı özle ara sıra gır bak buralara heeeee

arkadaslar ankara medicana tulin dabakoglu na gittim ve cok memnun kaldim. 20 dk belki daha fazla benle ilgilendi. cok kibar bir kadin.
Ben kararimi verdim, artik ona gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…