şekercim çok sağol tatlım, yaşayacağım varmış ne yapayım öle birisi değil normalde ama aşırı sinirli ve maço bi yapısı var cesaret edeceğini hiç zannetmezdim ama ne diyim
bu arada geçmiş olsun sanada takma o eksiklikleri çok fazla merak etmee düzelir ama sende çalışıyosun çekmecende ceviz fındık meyve vs bulundur bol bol sütünü iç her gün mutlaka. bak rokada da kalsiyum varmış, al dışardan taze taze yıka limonla ye ohh mis ben akşam yaptım
ohh gel ankaraya yagmura gell tweetym beraber gezelim tunaliyi bahceliyi
kızlar hastaneden geliyorum benim bebeğim bağdaş kurmuş kordonunuda bacak arasına almış cinsiyeti gözükmüyo dr okadar bastırdı etti gene açmadı bacağını
Kıslarr unnodaya baktınıs mı bugünnn
şekercikk kafana takma hıc bısıye bebegın toplanır alırsın vıtamıncılerı..dr onlem amaclı demıstır.yer vermeyenlerı ıse hıc takma ınsanlık öldü haberın yok heralde o eskıdendi baby
ya ben gecmısı okumaya bıle mecalli değilim suanda
su yasa cıktı dendıgı gun gobek atıcam onu sölim
ekımde meclıs acılıcaktı o ılk karardı ne oldu acaba.
3 ay once 3 ay sonramı ızın
ben dogum sonrası 6 ay dıye duyudum ama
oncesı 3 ay sonrası 6 ay olsa keskeeeeeee
ya cıkmım cocuga kalsın ızın desen hamılelegın stres altında gecıo cocuga yansıo buda
e cıksan sonra cocugunla az vakıt gecırıceksın.
ıkı ucu toklu değnek
anaaa göremedinizmi şimdi cinsiyetiniiiii:18: Kızz tatlı yiyip gittinmi pekiiii, ayy kötü olmuş ama üzülme güselim yaa vardır bir hayır.. Acaba kızmı ki :) benim bebişde öyleydi çünkü bağdaş kurup oturmuştuuu
yemem mi yaaa 3 tane çikolata yedim ama yok bebişim keyfinden ödün vermedi çok şükür sağlığı gelişimi gayet yerinde resminide aldım ama keşke bide gösterseydi daha güzel olcaktı
hoşbulduk seninde ikinci gebeliğinmi kaç yaşındasın.izmirde neredesin
Ankara çocuğuyum ben yağmur kar kışş bezdiremez beni gezmedenbide antalyadaki yağmurları düşünsene citrusss ((
aaaa bu arada bir ankara buluşmasımı düzenlesek ne yapsak hıhhhh
Biz oğluşumla çıkıyoruz dışarda işlerimiz var akşam görüşürüz öpüldünüz
Arkadaşlar duyduğum kadarıyla göbek deliğinin altındaki çizgi varya o çizgi yamuksa kız, düzse erkek diyorlar. Çoğunuz cinsiyeti öğrendiniz rica etsem hayrına bir baksanızda benim gibi cinsiyet öğrenmeyenlere fikir verseniz)
siz de buluşun tam olsun valladelircem ya iyice öksüz kaldık haa
canım ne oldu anket sonuçların doğrumuymuş bu :)
hu huuuuuuu, bacılarrr arkideşlerim benimmm. göbüşdaşalrım sizleri çoook özlemişim ya.
ben evelı gun gece sag salım bir sekılde anamın dizinşin dibine gelmeyi başardım. ve anneciğimii mutfağa kitledim. 2gundur sadece yiyorum
allahım ne kadar cok özlemişim memleketimi, ailemi arkadaşlarımı....kokusunu havasını oyy allahım ya cok guseel cok guzseeeelll.
annem kuzuma minik minik yelekler, ceketler örmüşş hepsini koynumda tutasım geldi, onların içlerinde bebişimi hayl ettim.
çeneniz o kadar düşmüş ki maşşallah geçmişi tamamen okumamın imkanı yookk ama twetty çekiliş için telaş yaptıgıı biliyorum gelecem dedim mi gelrim anammmm, benim de hep aklımdaydı. buluşma falan ayarlanmış göz yaşlarım gözümn kenarında boncuk boncuk toplandı,kıskançlık tum bedenimi sardı.....saat kaçta toplaşacagınızı hemen bana bildirin kesin taciz edeıcem arayıp sizi.. keşke kıvırcık da oleydı ahh tuhh nıdalarını kulaklarımla duyacağımmmmm uleeeyyyyyynnnnnnn..
ben gezıorum tozuyorum, ve yiyorum ......sizi cook özluyorum fırsat buldukça yaıcegımm. siz arada beni sorun yalandan aa nerde acab felan diyinnn
öpüyorum datlılarım
hu huuuuuuu, bacılarrr arkideşlerim benimmm. göbüşdaşalrım sizleri çoook özlemişim ya.
ben evelı gun gece sag salım bir sekılde anamın dizinşin dibine gelmeyi başardım. ve anneciğimii mutfağa kitledim. 2gundur sadece yiyorum
allahım ne kadar cok özlemişim memleketimi, ailemi arkadaşlarımı....kokusunu havasını oyy allahım ya cok guseel cok guzseeeelll.
annem kuzuma minik minik yelekler, ceketler örmüşş hepsini koynumda tutasım geldi, onların içlerinde bebişimi hayl ettim.
çeneniz o kadar düşmüş ki maşşallah geçmişi tamamen okumamın imkanı yookk ama twetty çekiliş için telaş yaptıgıı biliyorum gelecem dedim mi gelrim anammmm, benim de hep aklımdaydı. buluşma falan ayarlanmış göz yaşlarım gözümn kenarında boncuk boncuk toplandı,kıskançlık tum bedenimi sardı.....saat kaçta toplaşacagınızı hemen bana bildirin kesin taciz edeıcem arayıp sizi.. keşke kıvırcık da oleydı ahh tuhh nıdalarını kulaklarımla duyacağımmmmm uleeeyyyyyynnnnnnn..
ben gezıorum tozuyorum, ve yiyorum ......sizi cook özluyorum fırsat buldukça yaıcegımm. siz arada beni sorun yalandan aa nerde acab felan diyinnn
öpüyorum datlılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?