2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

transfer sonrası 2 hafta kullandım sadece canım.lekelenmeden sonra aspirin ve iğneyi bıraktık daha da devam edilmedi.şükürler olsun simdilik bi problem yok.Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

slm kızlar daha oncede yazdm ama cvp geldıysede gormedım benm kac aylk oldugmu sölermısınz ya herkes bısı dıo 18+5 iz ve nette hesaplama lınkı varsa atarmısnz

Frezya dan cevap yok ben de gidiyorum..iyi geceleeeeeeeeerrrrr.... Tatlı rüyalar.... Rüya demisken dün gece rüyamda bir sürü emziren anne ve cocuk gördüm...

Ben de kimse yok diye kapattım laptopu yattım senin mesajı gördüm son anda,şimdi telden cvp yazmaya çalışıyorum..aynı dert bende de var cemre önce kurtlar vadisi sonra maç derken pes ettim artık yattım burda da kimsecikler yok sen ne okuyorsun bu arada tavsiye edeceğin kitap var mı?

Frezya dan cevap yok ben de gidiyorum..iyi geceleeeeeeeeerrrrr.... Tatlı rüyalar.... Rüya demisken dün gece rüyamda bir sürü emziren anne ve cocuk gördüm...

yetişemedim galiba telden zor oluyo tatlım ondan gecikti cevabım..yarın görüşürüz sana da iyi geceler bu gece de rüyamızda bebişimizi görürüz inşallah

hayırlı cumlalar güzel anneler....

bugün bol bol dua edelim birbirimize. günün ilk rüyası benden gelsin. dışarda bembeyaz kar yağmış. bir tane de erkek çocuğu camın önunde oturuyo 5. kat yüksekliğinde bide aklım çıkıyor düşcek diye.

yanında da 6 yaşlarında çook güzel bir kız çocuğu o kıza bakıp diyorum ki benim böyle kızım olsun dünyalar güzeli bişey bu

bu arada 2 gündür inanılmaz bi karın ve kasık ağrısı yaşıoyorum geçmedi, korkuyorum allah korusun. lekelenmem falanda yok ama :18:
stresliydim ondan mı oldu acaba. rahmim de de kasılmalar oluyor sanki

Gunaydın annısler haftasonına sayılı saatler. Hepınızı optum kocaman. bebslerınıze bol hareketler sevgıler saygılar.

Sudecim günaydın...

Rüyan hayırlara vesile olsun ama kar güzeldir.

Bence kasık ağrıları normal rahim büyüyor ve kasılıyor.
Benim de karnımda var kasılmalar sanki yırtılacakmış gibi oluyo akşamları.

Günaydın güzel hamişler...

dün ist te toplantıdaydım.1 saatlik toplantı için döküldük yollara.Ama hazır gitmişken bir kaç bebek mağazasına baktım.
ALL BABY BABY bostancı mağazasına gittim .Bayıldım herşey harika,fiyatlar yüksek ama gerçekten ben burdayım diyor mobilyalar.

sonra Chıcco mağazasına ve Joker mağazalarına baktım.JOker inanılmaz güzel bir seri getirmiş safari takımları harikaydı.
Hastane çıkışını chıcco da beğendim ve ordan almaya karar vermiştim ki, annem aradı ben hastane çıkışı, alt açma, battaniye ve mevlüt kıyafetini aldım diye.

Hevesim kursağımda kaldı. kaynanamınkinle birlikte 2 hastane çıkışımız oldu.

Ben de alsam bi tane 3 tane olacak. Bu çıkış kıyafetleri 0-3 ay giyilir mi kızlar yoksa yeni doğan daha mı küçük oluyor?
Ona göre , eğer 0-3 ay arası kullanabilecekse ben de alırım 3 ay giyer hepsini .Ama küçük oluyorsa almayacağım.:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…