benim kıllanmadan dolayı çizgi falan görünmüyor ama kıllar düz iyi de ben cinsiyetini bilmiyorum ki erkeke benziyor dedi sadece (ilk gördüğümde de ondan yorum yapmamıştım hatırladım)
canım şimdi kullanmıyo musun peki ? ben doğuma dek kullanmak zorundayım
canım karnın büyüodur ondandır diye düşündüm.benimde ağrıyo 1 haftadır, derim yırtılcak gibi.çünkü göbek çıkıyor artık.
canım bizim daireden bi ark ın eşin senin durumundaydı, ama şöyleki 29. haftada bebeğin kalp atışı yavaşlamş testte yapamadıkları için clexane başlamışlar, doğum yaptı şimdi 40 ı çıkana dek devam etcek test yapılcak.bence başka bi dr a daha git.ank da olsan kendi dr umu diycem, bana tedaviye başlamadan yaptırdı testi iyikide yaptırmış ve benimde 1 ikiz kaybım var.tüplerim tıkandığı için kürtaj sonrası, ben de tüp bebekle hamile kaldım.bence başka bi dr a ama
seni anlayacak bi dr a görün.bırakman sakıncalı olabilir.
slm kızlar daha oncede yazdm ama cvp geldıysede gormedım benm kac aylk oldugmu sölermısınz ya herkes bısı dıo 18+5 iz ve nette hesaplama lınkı varsa atarmısnz
slm kızlar daha oncede yazdm ama cvp geldıysede gormedım benm kac aylk oldugmu sölermısınz ya herkes bısı dıo 18+5 iz ve nette hesaplama lınkı varsa atarmısnz
Selam frezyaaaaa
selam canım naber?
Frezya dan cevap yok ben de gidiyorum..iyi geceleeeeeeeeerrrrr.... Tatlı rüyalar.... Rüya demisken dün gece rüyamda bir sürü emziren anne ve cocuk gördüm...
hayırlı cumlalar güzel anneler....
bugün bol bol dua edelim birbirimize. günün ilk rüyası benden gelsin. dışarda bembeyaz kar yağmış. bir tane de erkek çocuğu camın önunde oturuyo 5. kat yüksekliğinde bide aklım çıkıyor düşcek diye.
yanında da 6 yaşlarında çook güzel bir kız çocuğu o kıza bakıp diyorum ki benim böyle kızım olsun dünyalar güzeli bişey bu
bu arada 2 gündür inanılmaz bi karın ve kasık ağrısı yaşıoyorum geçmedi, korkuyorum allah korusun. lekelenmem falanda yok ama :18:
stresliydim ondan mı oldu acaba. rahmim de de kasılmalar oluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?