hayırlı cumlalar güzel anneler....
bugün bol bol dua edelim birbirimize. günün ilk rüyası benden gelsin. dışarda bembeyaz kar yağmış. bir tane de erkek çocuğu camın önunde oturuyo 5. kat yüksekliğinde bide aklım çıkıyor düşcek diye.
yanında da 6 yaşlarında çook güzel bir kız çocuğu o kıza bakıp diyorum ki benim böyle kızım olsun dünyalar güzeli bişey bu
bu arada 2 gündür inanılmaz bi karın ve kasık ağrısı yaşıoyorum geçmedi, korkuyorum allah korusun. lekelenmem falanda yok ama :18:
stresliydim ondan mı oldu acaba. rahmim de de kasılmalar oluyor sanki
Günaydın olsun kıslar size ve bebişlerinize.. Hayırlı cumalar inşallah
Anlaşıldı kimse beni özlememişşşfreyza bu yazı sana ne hatırlattı acep
Neyse sudee, eğer kasık ağrıların çift taraflıysa dr gitmeni öneriyorum, çünkü benim doktorum son kontrrolde iki taraflı kasık ağrın olursa mutlaka haberim olsun demişti.. Bazı şeyleri görmesden gelmeyelim kıslar.. Sabah sabah b iyazı okudum yediğim peynir boğazımda kaldı
Sizide üzücek biliyorum ama çok dokundu bana, face de bir hamile sitesinde yazılmış 16 haftalık gebeliğinde kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş, ve anlamamış kız hiç belirti yok bu nasıl olur diyoduÇok canım yandıı.. O yüzden ağrılarınız için hiç değilse bi dr nuzu arayın sorun nolurr...:18:
Gıda pınarr ist geldinde bizi görmedin hee demekkkkhoş gelmişsin hoş gitmişsin
Güsel bir gün geçirmemiz dileğiyle,, he bu arada merak eden olursa diye söylüyom yorgunluktan bi halim ya bu ev taşımak çok zorrr
günaydın annelerSabah kalkmak ölüm ölüm bana yaaaaaaaa nefrt ediyorum sabah işe gelmekten geldiğim gibi kk ya giriyorum o ayır mesele tabi
Sude rüyalar ı çok görmeye başladık biz galiba hayırlara vesile olsun rüyan çok güzel şeyler görmüşsün
ben ben ne gördümmmmmmm fareBir sürü fare göördüm rüyamda ne alakaysa gece uyandım rüyayı gerçek sanıyom evde fare var sanıyom yerimden kıpırdayamadım :18::18::18: Birde eşim gececi tek kalıyorum evde sorma halimi fareden korkan biri olaraktan :18::18::18:
Neyse kızlar hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum
Kur-an'ın nuruyla nurlanmak, kevser suyuyla aklanmak sırattan geçip hz muhammet (sav) in sancağı altında toplanmak dileğiyle ..... Hayırlı cumalar
Sudecim günaydın...
Rüyan hayırlara vesile olsun ama kar güzeldir.
Bence kasık ağrıları normal rahim büyüyor ve kasılıyor.
Benim de karnımda var kasılmalar sanki yırtılacakmış gibi oluyo akşamları.
Gunaydın canım karın agrısı bendede var ıkı gundur herhalde ayaklarımızı usutuyoruz ondan olabılır. Ruyan hayrolsun. Hep bebıklerımızı dusundugumuz ıcın hep onlarla ılgılı seyler goruyoruz resmen.
günaydın anneler ve bebeleri
bu sabah karın ağrısıyla uyandım ama kas ağrısı değil bildiğimiz karın ağrısı ara da bir mideme de vuruyor ağrı biraz beklerim geçmezse ya doktoru ararım yada giderim...
dün akşam işten eve giderken benim cadı kızım ben buradayım dedi....tezkere için gösteri varmış yok kalabalık,birde feci yağmur yağıyordu hava karanlık ben gaz-fren yaparken her defasında kasıklarıma vurdu rahatsız oldu hanımefendi...yada annaaaa eve gitmeyelim daha gezdir beni dedi.....
Günaydın olsun kıslar size ve bebişlerinize.. Hayırlı cumalar inşallah
Anlaşıldı kimse beni özlememişşşfreyza bu yazı sana ne hatırlattı acep
Neyse sudee, eğer kasık ağrıların çift taraflıysa dr gitmeni öneriyorum, çünkü benim doktorum son kontrrolde iki taraflı kasık ağrın olursa mutlaka haberim olsun demişti.. Bazı şeyleri görmesden gelmeyelim kıslar.. Sabah sabah b iyazı okudum yediğim peynir boğazımda kaldı
Sizide üzücek biliyorum ama çok dokundu bana, face de bir hamile sitesinde yazılmış 16 haftalık gebeliğinde kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş, ve anlamamış kız hiç belirti yok bu nasıl olur diyoduÇok canım yandıı.. O yüzden ağrılarınız için hiç değilse bi dr nuzu arayın sorun nolurr...:18:
Gıda pınarr ist geldinde bizi görmedin hee demekkkkhoş gelmişsin hoş gitmişsin
Güsel bir gün geçirmemiz dileğiyle,, he bu arada merak eden olursa diye söylüyom yorgunluktan bi halim ya bu ev taşımak çok zorrr
hiç sorma yaaa deli oluyorum sabahları kalkıp işe gelmeyeHavalarda soğuduki sıcak yatağı bırak biraz zorlaşmaya başladı bide en çok zoruma giden ben sabah kalkıyorum yarı uyanık yarı uyuyo halde görümceme baktım ohhhh ne güzel yatıyo
Günaydın annecikler
Hepinize hayırlı Cumalar
İki gündür bende de kasık ağrısı var. Ama tek taraflı. Sanırım bebiş büyüyo
Birde bugün karnım ağrımaya başladı. Gerçi oda benim pis boğalığımdan kaynaklanıyor.İştahım çok açık yemeye doyamıyorum sonra da yediğime yiyeceğime pişman oluyorum.
Sizde de oluyormu bilmiyorum ama ben pis, tozlu bir şey görsem bile midem ağzıma geliyor. Sabah sabah çok kötü oldum
Ben akşam kocamın maç, kurtlar vadisi ve fifa manager oyun üçlemesi sayesinde bilgisayara yaklaşamadım bile. Uyuyup kalmışız vallahi. Bu arada Frezya sağol canım benim yokluğumu aratmadan anketi arkadaşlara iletmişsin ama çıkan sonuçlara göre fiyasko olmuş
Ya benim haftam sizden sonra ama benim çizgim var. Gerçi bende o çizgi hafif olarak herdaim vardı. Biraz daha belirginleşti o kadar...
Özledim sohbetini bebişini özledimmmm özledim sarı kafalarını gülen yüzlerini özledim özledim rüyalarını sıkıntılarını özledim gelmedin göbekdaşım kk gelmedinnn
daha tam kışta çalışcaz ne yapcaz bakalım ocak ayının sonunda bırakıcam ben işi tabi becerebilirsem o kadar çalışmayı
Bütün görümceler çalışmıyo galiba benmki de yan gelip yatıyo ama 3 çocuğu var onlara bakıyor çok görmem ona ben
amaniiiinnn herkesin karnı ağrıyormuş meğersem yavşuan teldeyim doktoruma ulaşıp sizede yazıcam kızlar. panik yapmaktan vazgeçtim herkes benlen aynıymış
Gıdam pınarım,kadınım,sudem,ebahım,rosem gülüm,mihs im siz de varsınız öpüyorum göbişinizden çlzgisiz yerinden, 2013 canım bak geçmişte linea çizgisi diye resim ve link paylaştım tıkla oku yavrum
ay ilahi sen çok yaşa emi frezyacım :) ben sarı kafa göbek kafa yapamıyorum ama neyse cicim :)) bende rüyamda dün gece sayıklıyomuşum ... eşim de beni konuşturdukça konuşturmuş:) Ben onu istiyorum diyomuşum .. oda ne istiyosun diyo bende onu diyomuşum :) o ne demiş şurdaki bebek arabasını demişim eşim kopmuş gece :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?