2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunaydın canım karın agrısı bendede var ıkı gundur herhalde ayaklarımızı usutuyoruz ondan olabılır. Ruyan hayrolsun. Hep bebıklerımızı dusundugumuz ıcın hep onlarla ılgılı seyler goruyoruz resmen.

günaydın anneler ve bebeleri
bu sabah karın ağrısıyla uyandım ama kas ağrısı değil bildiğimiz karın ağrısı ara da bir mideme de vuruyor ağrı biraz beklerim geçmezse ya doktoru ararım yada giderim...
dün akşam işten eve giderken benim cadı kızım ben buradayım dedi....tezkere için gösteri varmış yok kalabalık,birde feci yağmur yağıyordu hava karanlık ben gaz-fren yaparken her defasında kasıklarıma vurdu rahatsız oldu hanımefendi...yada annaaaa eve gitmeyelim daha gezdir beni dedi.....

Günaydın olsun kıslar size ve bebişlerinize.. Hayırlı cumalar inşallah
Anlaşıldı kimse beni özlememişşş freyza bu yazı sana ne hatırlattı acep
Neyse sudee, eğer kasık ağrıların çift taraflıysa dr gitmeni öneriyorum, çünkü benim doktorum son kontrrolde iki taraflı kasık ağrın olursa mutlaka haberim olsun demişti.. Bazı şeyleri görmesden gelmeyelim kıslar.. Sabah sabah b iyazı okudum yediğim peynir boğazımda kaldı
Sizide üzücek biliyorum ama çok dokundu bana, face de bir hamile sitesinde yazılmış 16 haftalık gebeliğinde kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiş, ve anlamamış kız hiç belirti yok bu nasıl olur diyodu Çok canım yandıı.. O yüzden ağrılarınız için hiç değilse bi dr nuzu arayın sorun nolurr...:18:
Gıda pınarr ist geldinde bizi görmedin hee demekkkk hoş gelmişsin hoş gitmişsin
Güsel bir gün geçirmemiz dileğiyle,, he bu arada merak eden olursa diye söylüyom yorgunluktan bi halim ya bu ev taşımak çok zorrr

günaydın anneler sabah kalkmak ölüm ölüm bana yaaaaaaaa nefrt ediyorum sabah işe gelmekten geldiğim gibi kk ya giriyorum o ayır mesele tabi

sude rüyalar ı çok görmeye başladık biz galiba hayırlara vesile olsun rüyan çok güzel şeyler görmüşsün

ben ben ne gördümmmmmmm fare bir sürü fare göördüm rüyamda ne alakaysa gece uyandım rüyayı gerçek sanıyom evde fare var sanıyom yerimden kıpırdayamadım :18::18::18: birde eşim gececi tek kalıyorum evde sorma halimi fareden korkan biri olaraktan :18::18::18:

neyse kızlar hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum

kur-an'ın nuruyla nurlanmak, kevser suyuyla aklanmak sırattan geçip HZ Muhammet (sav) in sancağı altında toplanmak dileğiyle ..... HAYIRLI CUMALAR

günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese haftanın son günü akşam olsa da 2 gün dinlenmeye geçsem

Günaydın güzel anneler bugün çok uykusuzum görümcemlerde uyuduk dün oda rahat uyuyamadım ve çok üşüdüm gece uyandığımdan beri hapşurup duruyorum gözlerim yanıyo ben sanırım grip oluyorum :2::2::2:

Cnm toplantı için şirket aracı ile ve iş arkadaşımla idim.Annem de çok kızıyı geliyosun uğramadan gidiosun diye ama şirket aracı ile gidemiyorum malaesef.yol üstünde bir iki yere baktım öyle işte.

bu arada soruma kimse cevap vermeyecek mi?

HAstane çıkışı ne kadar giydirilebiliyor.3 ay kullanılır mı?

Özledim sohbetini bebişini özledim özledim sarı kafalarını gülen yüzlerini özledim özledim rüyalarını sıkıntılarını özledim gelmedin göbekdaşım kk e girmedin geçen gün yazdım canım ya biz onları özlemiyormuyuz hiç kk gelmiyorlar diye sizsiz tadı olmuyo ki biz sizin muhabbetinize alıştık katıldık aranıza ama siz sıkıldınız gaiba burdan bu arada bu söze sen dahil değilsin şekercik çünkü o kadar işinin arasında giriyosun yine selam veriyosun haberdar ediyosun bizi çilekim cemrem kıvırcığım bile yazdı annesinin dizinin dibinden brsfiliz 2013 citrus tweety bahar nifado sağolun kızlar iyi ki varsınız ismini hatırlamadıklarım siz de...

Özledim sohbetini bebişini özledimmmm özledim sarı kafalarını gülen yüzlerini özledim özledim rüyalarını sıkıntılarını özledim gelmedin göbekdaşım kk gelmedinnn

hiç sorma yaaa deli oluyorum sabahları kalkıp işe gelmeye Havalarda soğuduki sıcak yatağı bırak biraz zorlaşmaya başladı bide en çok zoruma giden ben sabah kalkıyorum yarı uyanık yarı uyuyo halde görümceme baktım ohhhh ne güzel yatıyo

Günaydın annecikler

Hepinize hayırlı Cumalar …

İki gündür bende de kasık ağrısı var. Ama tek taraflı. Sanırım bebiş büyüyo

Birde bugün karnım ağrımaya başladı. Gerçi oda benim pis boğalığımdan kaynaklanıyor. İştahım çok açık yemeye doyamıyorum sonra da yediğime yiyeceğime pişman oluyorum.

Sizde de oluyormu bilmiyorum ama ben pis, tozlu bir şey görsem bile midem ağzıma geliyor. Sabah sabah çok kötü oldum

Ben akşam kocamın maç, kurtlar vadisi ve fifa manager oyun üçlemesi sayesinde bilgisayara yaklaşamadım bile. Uyuyup kalmışız vallahi. Bu arada Frezya sağol canım benim yokluğumu aratmadan anketi arkadaşlara iletmişsin ama çıkan sonuçlara göre fiyasko olmuş

Ya benim haftam sizden sonra ama benim çizgim var. Gerçi bende o çizgi hafif olarak herdaim vardı. Biraz daha belirginleşti o kadar...

aslında benimde aklıma o geldi rahmimde büyüyor diye ama, gece yarısı öksürükle birden bi ağrı girdi ters bi hareket mi yaptım bilmiyorum. baya inledim gece sancı çeker gibi...

üşütmede olabilir diye düşündüm aslında iş yeride klimalar falan çarpıyo olabilir, bilemedim ki :18:

ebahcım günaydın, bende 2 gündür aynı karın ağrısı dünden beride kasık ağrısı eklendi elim karnımda dolaşıyorum, şimdi doktorumu aramayı düşünüyorum... ayrıca rüyamda hep senle uğraştım kız ebah aşağı ebah yukarı anlamadım

bi telefonla arıyım bakıyım ne diyecek... Allahım korusun ya bebeklerimizi

daha tam kışta çalışcaz ne yapcaz bakalım ocak ayının sonunda bırakıcam ben işi tabi becerebilirsem o kadar çalışmayı

Bütün görümceler çalışmıyo galiba benmki de yan gelip yatıyo ama 3 çocuğu var onlara bakıyor çok görmem ona ben

amaniiiinnn herkesin karnı ağrıyormuş meğersem yav şuan teldeyim doktoruma ulaşıp sizede yazıcam kızlar. panik yapmaktan vazgeçtim herkes benlen aynıymış

Gıdam pınarım,kadınım,sudem,ebahım,rosem gülüm,mihs im siz de varsınız öpüyorum göbişinizden çlzgisiz yerinden, 2013 canım bak geçmişte linea çizgisi diye resim ve link paylaştım tıkla oku yavrum

Özledim sohbetini bebişini özledimmmm özledim sarı kafalarını gülen yüzlerini özledim özledim rüyalarını sıkıntılarını özledim gelmedin göbekdaşım kk gelmedinnn

ay ilahi sen çok yaşa emi frezyacım :) ben sarı kafa göbek kafa yapamıyorum ama neyse cicim :)) bende rüyamda dün gece sayıklıyomuşum ... eşim de beni konuşturdukça konuşturmuş:) Ben onu istiyorum diyomuşum .. oda ne istiyosun diyo bende onu diyomuşum :) o ne demiş şurdaki bebek arabasını demişim eşim kopmuş gece :):):):)

ben eğer böle devam edersem şubata kadar gelicem işe ama çok şükür bi sıkıntımız yok ama ben çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra en azından 2 sene kadar

sağol şekerimm valla ben buraya girtmeden bir gün geçiremiyorum. bak karın ağrım vardı panik olmuştum buraya bi yazdım meğersem herkesin aynıymış rahatladım işte böyle bir yer burasıı

biz iyice bebekle kafayı bozdukk bende durup durup ama doğsun artık bekleyemicem diyorum özledim yaa merak ediyorum bebeğimiiii annesiii yesin onuuuun dötünüüü

gunaydınn kızlarr...

gıda pınar canım allbabybaby yı nasıl buldun muhtesem bı yer dımı belkı gormussundr arkada acık mavı bır takım vardı yatagın ayakucunda little prınce yazıo ıste o takım bnm begendıgım takım bı yere daha baktım o yusden ıkı takım arasında kaldım sahıbıde cok tatlı bı hanımdır fıyatları bıraz yuksek gıbı ama arastırınca aslında bır cok magazayla aynı da denebılır urunlerı gercekten tasarım ve özel cunku ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…