Gıdam pınarım,kadınım,sudem,ebahım,rosem gülüm,mihs im siz de varsınız öpüyorum göbişinizden çlzgisiz yerinden, 2013 canım bak geçmişte linea çizgisi diye resim ve link paylaştım tıkla oku yavrum
doktorumla konuştum daha doğrusu aramızda asistan aracılıyla, herşeyden olabilir diyor eğer devam ederse gel dedi. çok aydınlatıcı olmuş değil mi
devam ederse artık duruma göre bakarım kızlar belki de bebiklerimiz büyüyodur ne bilem :26: ama benım kaç gündür günlerim stresli geçtiği için ondan dolayı telaş oldum.
Gıdam pınarım,kadınım,sudem,ebahım,rosem gülüm,mihs im siz de varsınız öpüyorum göbişinizden çlzgisiz yerinden, 2013 canım bak geçmişte linea çizgisi diye resim ve link paylaştım tıkla oku yavrum
gunaydınn kızlarr...
gıda pınar canım allbabybaby yı nasıl buldun muhtesem bı yer dımı belkı gormussundr arkada acık mavı bır takım vardı yatagın ayakucunda little prınce yazıo ıste o takım bnm begendıgım takım bı yere daha baktım o yusden ıkı takım arasında kaldım sahıbıde cok tatlı bı hanımdır fıyatları bıraz yuksek gıbı ama arastırınca aslında bır cok magazayla aynı da denebılır urunlerı gercekten tasarım ve özel cunku ....
ben eğer böle devam edersem şubata kadar gelicem işe ama çok şükür bi sıkıntımız yok ama ben çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra en azından 2 sene kadar
sağol şekerimmvalla ben buraya girtmeden bir gün geçiremiyorum. bak karın ağrım vardı panik olmuştum buraya bi yazdım meğersem herkesin aynıymış rahatladım işte böyle bir yer burasıı
biz iyice bebekle kafayı bozdukk bende durup durup ama doğsun artık bekleyemicem diyorum özledim yaa merak ediyorum bebeğimiiii annesiii yesin onuuuun dötünüüü
Bence de duygusal yönden baya hırpalandın. Çocuğumda üzülmesin dedikce kendini daha çok kasdın ve ondan oldu. Benimki de çok yemekten
frezyacım biz de seni öptük bebişimle..
cnm ben netten bakmıştım ürünlerine bayılmıştım yakından bakınca hayran kaldım..senin bahsettiğin little king uçuk mavi takım tam bnm odama göre ufak bir takım.
ama ben orda beyaz klasik özel bi tasarım vardı onu da çok beğendim fakat diğerinin 3 katı fiyatı.Eğer biraz indiirm yaptırabilirsek beyazı düşünüyorum olmazsa mavi takım olur sanırım.
birde duvar aksesuarları da harika. mesela cibinlik için duvara monta kral tacı var bayıldım.
Oda süsleri için de noutte nin ayıcıkları çok güzeldi.Avizesi kalmamış yalnız ben de ona takmıştım.
Şansıma sahibi de Tekirdağ lı çıktı belki konuya burdan girip yardım alırım fiyat konusunda.
Gerçi ben aralık ayında mobilyaları alacağım ama gördükten sonra nasıl dayanacağım bakalım almadan.
Bir de Mika Dekor var netten bulduğum ona da bakacağım Çiftehavuzlarda istersen sen de bi göz gezdir.Benzer ürünler var.
aynen canım bende devam etmicem çıkıcam biraz çocuğumu kendim büyüteyim ev alma gibi bir durumumuz olursa girerim tekrar
Eee ne yapaım hep kiralarda sürünemeyiz oksa hiç girmezdim hep çocuğumu kendim büyütürdüm
şekercik cimcime bebe ne kadar uygun fiyatlarıı süpermiş. telaşem de geçiverdi doktoru aradım ya, eşim hep diyor ki ben rahatsızlanınca hastaneden muayene alınca bile düzeliyormuşum psikolojikmuyane parasını verince istersen eve gidelim sen düzelmişindir zaten doktora görünmeye gerek yok diyor
evet 3-4 gündür çok sıkıntılıydım sürekli ağladım hırpalandım... eşim düngecede sürekli bi yalvarır vaziyetteydi artık eskisi gibi ol düzel, soğuk bakıyosun suratıma diyor ama elimde değil ki bilerek öyle bakmıyorum içim çok kırılmış ona demekki sarılmak gelmiyor içimden....
şekercik cimcime bebe ne kadar uygun fiyatlarıı süpermiş. telaşem de geçiverdi doktoru aradım ya, eşim hep diyor ki ben rahatsızlanınca hastaneden muayene alınca bile düzeliyormuşum psikolojikmuyane parasını verince istersen eve gidelim sen düzelmişindir zaten doktora görünmeye gerek yok diyor
evet 3-4 gündür çok sıkıntılıydım sürekli ağladım hırpalandım... eşim düngecede sürekli bi yalvarır vaziyetteydi artık eskisi gibi ol düzel, soğuk bakıyosun suratıma diyor ama elimde değil ki bilerek öyle bakmıyorum içim çok kırılmış ona demekki sarılmak gelmiyor içimden....
bugün dua edelimde bol bol şu yasa çıksın allahımm nolur 6 ay ücretli izin rüya gibi.. Bende diyorum ki iznim bitince beni işe almazlarsa yerini doldurduk vs. Açık yok derlerse. O zaman çıkışımı verin dicem işsizlik maaşından faydalancam. Ama tabi işime devamda edersem daha mutlu olurum. çünkü büyük bi şirket burası sonra işe girmek istesem bu kadar iyi bi yere giremeyebilirim.
günaydın güzel anneler;
ben niye bebişimin hareketini hissetmiyuorum yaaaa sol kasığımda bazen bişi oluyor ama kasıkta değil ortada olması gerekiyormuş bizim oğlan ne yapıyor içerde acaba???
sadece suna takıldım mavı takımın yatagı ıcın 600 tl dedı sanırım bombos ıcınde yatak bıle yok kral tacı cıbınlıgı bnde dusundum o takıma onu ornek gosterıo fakat uyku setı cıcbınlıgı falan fılan derken 1300' e falan gelıo sadece yatak ..guven bebe dıe bı yer var ıstanbul kartalda orda beyaz besık sallanabılır ve uyku setı nevresım cıbınlıgı herseyı ıcınde 800 dıo orası daha mantıklı geldı bıde bnm odamda kucuk burası olcuye gore ıstedıgın gıbı yapıo allbaby de kı takımın sıfonyerı bana sıgmıo mesela o yusden arada kaldım ama takımı almasamda aksesuar ıcın oraya gıdıcem cok zevklı bı yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?