2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
doktorumla konuştum daha doğrusu aramızda asistan aracılıyla, herşeyden olabilir diyor eğer devam ederse gel dedi. çok aydınlatıcı olmuş değil mi

devam ederse artık duruma göre bakarım kızlar belki de bebiklerimiz büyüyodur ne bilem :26: ama benım kaç gündür günlerim stresli geçtiği için ondan dolayı telaş oldum.

Sağol canım şimdi okudum.

Ay evet ben esmerim kimliğim belli olmaya başladı:82:

Benimkinin folic asid eksikliğinden kaynaklanmadığı kesin. 4 senedir çocuk istiyorum. 3 senedirde hergün içiyorum. Folic asit alınan gebeliklerde çocuklar zeki olur derler, benimki artık nasıl birşey olcak bilemiyorum

Bence de duygusal yönden baya hırpalandın. Çocuğumda üzülmesin dedikce kendini daha çok kasdın ve ondan oldu. Benimki de çok yemekten

Günaydın güzel anne be mini mini bebişleri.hayırlı cuumalar.bu mübaraek günde dualarımız birbirimiz için.inş rabbim geri çevirmez.

Sudeee, telaş yapma ama devam ederse gidersin güselim. Ağrılar hepimizde ufak ufak başladı belli

Frezyyy saolasın güselimm, ben sizden bıkarmıyım yaff buranın yeri ayrı benim için, burda daha rahatım meselaa

Kadınızz aman dikkat, hemen vitaminlere sıvılara başla hasta olma inşallahhh:18::18:

2013 valla yardımcı olamadık, çizgimiz yok ama ben çizssem olurmu acaba hehehe
Ebahhh ne güsel bebişini hissetmiş olmannnnn mikemmell Ama araba kullanmalara artık dikkat edin kıslar aman heee

Kızlar cimcime bebek var oraya bir göz atın lütfennn bayıldım sabahtan beriiiiii

frezyacım biz de seni öptük bebişimle..

cnm ben netten bakmıştım ürünlerine bayılmıştım yakından bakınca hayran kaldım..senin bahsettiğin little king uçuk mavi takım tam bnm odama göre ufak bir takım.
ama ben orda beyaz klasik özel bi tasarım vardı onu da çok beğendim fakat diğerinin 3 katı fiyatı.Eğer biraz indiirm yaptırabilirsek beyazı düşünüyorum olmazsa mavi takım olur sanırım.
birde duvar aksesuarları da harika. mesela cibinlik için duvara monta kral tacı var bayıldım.
Oda süsleri için de noutte nin ayıcıkları çok güzeldi.Avizesi kalmamış yalnız ben de ona takmıştım.
Şansıma sahibi de Tekirdağ lı çıktı belki konuya burdan girip yardım alırım fiyat konusunda.

Gerçi ben aralık ayında mobilyaları alacağım ama gördükten sonra nasıl dayanacağım bakalım almadan.
Bir de Mika Dekor var netten bulduğum ona da bakacağım Çiftehavuzlarda istersen sen de bi göz gezdir.Benzer ürünler var.

ben eğer böle devam edersem şubata kadar gelicem işe ama çok şükür bi sıkıntımız yok ama ben çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra en azından 2 sene kadar

aynen canım bende devam etmicem çıkıcam biraz çocuğumu kendim büyüteyim ev alma gibi bir durumumuz olursa girerim tekrar

Eee ne yapaım hep kiralarda sürünemeyiz oksa hiç girmezdim hep çocuğumu kendim büyütürdüm

ay evet dogsun ıstıyom bende daha cok var dıyom bı yandan dıyorum nerdeyse bes aylık oluyosın ne coku hoop falan dıyorum

şekercik cimcime bebe ne kadar uygun fiyatlarıı süpermiş. telaşem de geçiverdi doktoru aradım ya, eşim hep diyor ki ben rahatsızlanınca hastaneden muayene alınca bile düzeliyormuşum psikolojik muyane parasını verince istersen eve gidelim sen düzelmişindir zaten doktora görünmeye gerek yok diyor

Bence de duygusal yönden baya hırpalandın. Çocuğumda üzülmesin dedikce kendini daha çok kasdın ve ondan oldu. Benimki de çok yemekten

evet 3-4 gündür çok sıkıntılıydım sürekli ağladım hırpalandım... eşim düngecede sürekli bi yalvarır vaziyetteydi artık eskisi gibi ol düzel, soğuk bakıyosun suratıma diyor ama elimde değil ki bilerek öyle bakmıyorum içim çok kırılmış ona demekki sarılmak gelmiyor içimden....

sadece suna takıldım mavı takımın yatagı ıcın 600 tl dedı sanırım bombos ıcınde yatak bıle yok kral tacı cıbınlıgı bnde dusundum o takıma onu ornek gosterıo fakat uyku setı cıcbınlıgı falan fılan derken 1300' e falan gelıo sadece yatak ..guven bebe dıe bı yer var ıstanbul kartalda orda beyaz besık sallanabılır ve uyku setı nevresım cıbınlıgı herseyı ıcınde 800 dıo orası daha mantıklı geldı bıde bnm odamda kucuk burası olcuye gore ıstedıgın gıbı yapıo allbaby de kı takımın sıfonyerı bana sıgmıo mesela o yusden arada kaldım ama takımı almasamda aksesuar ıcın oraya gıdıcem cok zevklı bı yer :)

bugün dua edelimde bol bol şu yasa çıksın Allahımm nolur 6 ay ücretli izin rüya gibi.. bende diyorum ki iznim bitince beni işe almazlarsa yerini doldurduk vs. açık yok derlerse. o zaman çıkışımı verin dicem işsizlik maaşından faydalancam. ama tabi işime devamda edersem daha mutlu olurum. çünkü büyük bi şirket burası sonra işe girmek istesem bu kadar iyi bi yere giremeyebilirim.

Canım telden giriyorum alıntı yapmayı beceremiyorum hast çıkışları en fazla bir ay giyiliyormuş bebişlerİmiz çok hızlı büyüyormuş okuldakilere sordum benim ilk old için ben de öğrenmiş oldum

Canım sadece sende değil hepimizin evinde zaman zaman böyle şeyler oluyor malesef. Sana yaptığı haksızlıktı haklısın ama affetmekte lazım gibi geliyor bana. Olayı uzatmanın çok faydası yok. Daha fazla büyümesin bence. Evinin huzurunun bozulmasın. Sonra biz bayanlar iki katı üzülüyoruz. Malesef bizim beynimiz kaç hücreli hatırlamıyorum ama erkeklerin beyni bazen tek hücreli olabiliyor. Düşünemiyor deyip affet bence....

Evet canım çok tatlı şeylerde varr zaten, bende stres atayım diye giriyorum almadan zor duruyorum

Evet ama napalım işte hayatımız telaşla geçicek sanırım bisim artık

benm içinde çıkması şu bakıma iyi olur doğum parası alıcam 4 aylık değil 6 aylık almış olurum daha makbule geçer

Günaydın annişler ve onların miniçik bebişleri 1563 de kalmışım oku oku yahu . bebişine kıyafet bakanlar hayırlı olsun anne ziyaretine gidenler (ne güzel ) ağrısı olup telaşlananlar (stres yapmayın ne olur) eşlerle tartşanlar (birdaha tekrarını yaşamayın inş. ) göbek çizgisi merak eden arkadaşım (benim ilk bebeğim erkekti ve çizgi çok belirgin ve üstünde kıllar artmıştı ) hastane çıkışı alınanlar ( 0-3 ay kıyafet bile fazla almayın ben hiç giydiremedim 55 cm doğmuştu direk 3-6 dan başladık ) hepinize hayırlı günler ve güzel hafta sonları diliyorummm

kızlar elele veriiin toydi velvele veriiinnn
günaydın
hamıleleıgım boyunca gecırdıgım en streslı gergın haftaydı
ısyerı dolayısıla hala gergın
ama ben sıze dondum suan herseyıu bıraktım bebegım cok gerıldı
bır rapor fılan cakıp 2-3 gun gelmemeyı dusunuorum bu nedır yaa

bole seymı olur..
neyse ınanın alıntı yapamadım cokda okuyamadım.
ben 2 hastane cıkısı aldım hemde takım ıcınde dolu sey var
organık aldım.thermaform un urunlerı cok guzel
chıcco da cok guzel
frezya bende sızı ozledım kızz
ebaah bebısını hıssetmıssın hayırlısı olsun benımkıde arada ceee dıo kacıo sıpa.
suan sıze yazarkende bır kıpırdadı selam caktı arkadaslarına
bende o cızgıden olusmadı kızlar bende ılerıyım aslında baya ama cıkmadı henuz
belkıde cıkmaz
karın agrım benımde oluo
cok gerılıorum ondan bısı olur dıe cok korkuorum ogluma
pzt kontrolum var daha dogrusu detay ultrasonum var

günaydın güzel anneler;

ben niye bebişimin hareketini hissetmiyuorum yaaaa sol kasığımda bazen bişi oluyor ama kasıkta değil ortada olması gerekiyormuş bizim oğlan ne yapıyor içerde acaba???

günaydın güzel anneler;

ben niye bebişimin hareketini hissetmiyuorum yaaaa sol kasığımda bazen bişi oluyor ama kasıkta değil ortada olması gerekiyormuş bizim oğlan ne yapıyor içerde acaba???

merak etme cnm bende daha hiç hissetmedim.acaba çok mıy mıy bişeymi olacak ne:)

cnm mavi takım caploonba nın ürünü zaten standart ama diğer ürünler kendi tasarımı odaya göre ölçü yapıyoruz dedi.
Bnm odam da küçük ben zaten şifonyer almıcam.
Bi karyola bi dolabı alıcam.Bir de küçük komidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…