2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ama bu haksızlık ya herkes gün içinde giriyo ben akşam kimse yok işte bak nolcak şimdi (((

günaydın kızlar. grip olmuşum. ya anlamadım kendime bu kadar dikkat ettiğimi düşünürken nasıl oldu böyle. neyse kendime çorba yapacağım. eşim sabah 7 de antep e doğru hareket etmek zorunda kaldı(((

Günaydın kızlar
bu sabah büyük bir cesaret örneği gösterdim.

önce 1,5 bardak ılık süt içtim,sonra da poğça yedim,iki tiksindiğim şey yan yana...içim hafiften bulanıyor,hadi hayırlısı.

cnm ne kadar dikkat etsen de bağışıklık sistemimiz zayıflıyor..Bol bol meyve ve limon takviyesi yap derim.Geçmi olsun.

Ben de hamileliğimin 8. haftasında yakalanmıştım . karın ağrısından başka şikayetim yoktu.Hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım için çok üzülmüştüm.
ama enfeksiyon tek başına bebeğe zarar verebiliyormuş.Geçmiş olsun cnm..İlacını ihmal etme.

Ben de bugün bir bardak süt içtim..Normalde de hiç sevmem ama haftada 1 -2 defa zorluyorum kendimi.yoğurt ağırlıklı yiyorum.
Yememe çok dikkat etmiyorum aslında düzenli değil ne aklıma gelirse o zaman yiyorum.
3.5 kilo almışım..uzun zamandır bu kiloda görmemiştim kendimi ..Bundan sonraki şeklim nasıl olacak merak ediyorum doğrusu...

günaydın anneler ve bebeleri....

bu sabah dün sabaha göre daha iyi kalktım ama ara ara ağrım oluyor
bu sabah annemle tartıştık canım sıkkın hatta dokunsalar ağlıcam...varsa yoksa ablamın kızı,kendini ona adadı söyleyince bana kızıyor ben hiçmi birşey yapmıyorum sana diyor,
bugün c.tesi bütün hafta baktığı yetmiyor gibi gel çıkalım gezelim dedim yok ablamın kızını eve götürecekmiş ablam iş iş yapacakmış....c.tesileri artık boşalt bana bize zaman ayır dedim küstü...benim evlenme zamanımda ablam hamileydi hadi ona yardım etsin ben tek başıma yaparım dedim ve yaptım.şimdi ben hamileyim annem yine ablamla kırılıyorum söylüyorum bu kez o bana küsüyor....of yani offf

canım geçmiş olsun....
anneler hep ince çizgide,benim de küçük kardeşim var,okuyor.Onu okula götürüp getirme işi var,ilgilenmesi gerekiyor.Ben de kara kara düşünüyorum benim doğum,doğumdan sonrası için.Annem yanımda olamayacak gibi geliyor.DÜn akşam da öyle bir konu geçti,kim götürcek okula,ben nasıl kalacağım filan dedi.Üzüldüm,annemin yanımda olmak istiyorum.Kayınvalidem desen,bir kere beni aramışlığı yoktur.Sadece doktora gittiğim gün,"nasıl birşey var mı?...oyy maşallah "deyip telefonu kapar.

bir de ben bakacağım çocuğa diyorr.şimdi ilgisiz,çünkü bebek karnımda.Bebeğe ilgi gösterecek.Ben bir hiçim herhalde.

annem kızıyla torunuyla,kayınvalidem kızıyla torunuyla,ben ve eşim neyiz anlamadım....yemeğe ihtiyacım vardı ilk zamanlar halim yoktu kötüydü yine onlar kızlarıylaydı....ben işten geldim yemek yaptım işlerimi yaptım.....ne yaparsam şu birkaç ay yapıcam sonra havalar soğuyacak ben ağırlaşıcam havalar güzelken çıkalım yok...bütün bir hafta bakıyor hafta sonu eve alıp bakıyor...küstüm bende anneme....ararım seni dedi kendi kendime takılıcam hep benmi anlayışlı olucam....ben kimseyi mağdur etmemek için işten ayrılıcam çocuğuma kendim bakıcam o da ayrılsın madem

Günaydın kızlar ve minik yavrularımız

canım bence bukadar çok sorun etme kendine sen biraz fazla duygusallaşmışsın ondan böle sert çıkışlar yapıosun bence annen sen yada ablan sence böle bir seçim yapabilirmi yapamaz tabiki... üzme kendini bukadar

cnm annen ablanın şuan daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyodur .ama senin de bebeğin olunca sana da yardımcı olur eminim .minik prensese dayanamaz.
ama kadına da biraz hak verin kaç parçaya bölünsün.

bilmiyorum belki de ben hassasım ama üzülüyorum tek başımayım....
bugün tek kalayım gezeyim kendime geleyim....sıkıntım küslüğüm gider belki....

Bugün tek kalayım gezeyim kendime geleyim....sıkıntım küslüğüm gider belki....

aynen öle kal şimdi güzelce hazırlan seni mutlu eden şeyleri yap ve git yeter dartık diyene kadar gez belki kendine ve bebeğine güzül şeyler bulup alırsın

canım oluyor bazen o sıkıntılar,annelerimize kızdığımız küstüğümüz anlar oluyor.geçer o sıkıntın da inşallah.iş konusunda ben de geleceğimi pek parlak göremiyorum,kayınvalidem bakacağım diyor,ama gerçekten bunu belki çok söyledim ama bakamayacak diye hissediyorum.

bugün tek kalayım gezeyim kendime geleyim....sıkıntım küslüğüm gider belki....

öyle yap o zaman;kafan dağılsın acık.Dilediğin gibi dolaş,ben öyle yapmayalı çok oldu,ben de bugün çarşıda bebekler için fiyat araştırması yapacağım,nerde ne var diye.

sol bademciğim ağrıyor kızlar,ne yapmam lazım,özellikle dokununca o kısma,felaket ağrı var,şişti sanırım,kulağıma,dişime de ağrı yapıyor.

sol bademciğim ağrıyor kızlar,ne yapmam lazım,özellikle dokununca o kısma,felaket ağrı var,şişti sanırım,kulağıma,dişime de ağrı yapıyor.

tuzlu su ile gargara yapabilirsin canım mikrop varsa ölür....C vitamini almaya dikkat et ayrıca çok sıcak çok sıcak yeme içme mikrop varsa tetikler....

Hamisler hissedenler el kaldirsin, ben de daha bir hareket yok. Doktor da sordu ama ben pek birsey hissetmedim. Isyerindeki hamile kiz 20den sonra hissetmis, o da benim gibi kilolu hamile.

Bende hissetmiyorum ne hissedecegimide bilmiyorumki..:)))zaten karnimda sismiyor..bebek nerde buyuyor bilmem.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…