günaydın kızlar. grip olmuşum. ya anlamadım kendime bu kadar dikkat ettiğimi düşünürken nasıl oldu böyle. neyse kendime çorba yapacağım. eşim sabah 7 de antep e doğru hareket etmek zorunda kaldı(((
ben geldim...
karnımın ağrısı daha da arttı doktor gel dedi ultrasonla baktı rahim duvarında sorun yokmuş,açılma yokmuş ama sebep ne??
kan ve idrar tahlili verdim 2 saat serum yedim sonuç:idrar yolları enfeksiyonu....tek kullanımlık antibiyotik verdi gece yatarken içicem...
balık kızım büyümüş ama sanırım doğana kadar yüzünü göremicez....yine yüzünü gömmüş göstermedi kendini cadı kafalı....
kendinize dikkat et edin kızlar karın ağrısı diyip geçmeyin......
Günaydın kızlar
bu sabah büyük bir cesaret örneği gösterdim.
önce 1,5 bardak ılık süt içtim,sonra da poğça yedim,iki tiksindiğim şey yan yana...içim hafiften bulanıyor,hadi hayırlısı.
canım geçmiş olsun....günaydın anneler ve bebeleri....
bu sabah dün sabaha göre daha iyi kalktım ama ara ara ağrım oluyor
bu sabah annemle tartıştık canım sıkkın hatta dokunsalar ağlıcam...varsa yoksa ablamın kızı,kendini ona adadı söyleyince bana kızıyor ben hiçmi birşey yapmıyorum sana diyor,
bugün c.tesi bütün hafta baktığı yetmiyor gibi gel çıkalım gezelim dedim yok ablamın kızını eve götürecekmiş ablam iş iş yapacakmış....c.tesileri artık boşalt bana bize zaman ayır dedim küstü...benim evlenme zamanımda ablam hamileydi hadi ona yardım etsin ben tek başıma yaparım dedim ve yaptım.şimdi ben hamileyim annem yine ablamla kırılıyorum söylüyorum bu kez o bana küsüyor....of yani offf
canım geçmiş olsun....
anneler hep ince çizgide,benim de küçük kardeşim var,okuyor.Onu okula götürüp getirme işi var,ilgilenmesi gerekiyor.Ben de kara kara düşünüyorum benim doğum,doğumdan sonrası için.Annem yanımda olamayacak gibi geliyor.DÜn akşam da öyle bir konu geçti,kim götürcek okula,ben nasıl kalacağım filan dedi.Üzüldüm,annemin yanımda olmak istiyorum.Kayınvalidem desen,bir kere beni aramışlığı yoktur.Sadece doktora gittiğim gün,"nasıl birşey var mı?...oyy maşallah "deyip telefonu kapar.
annem kızıyla torunuyla,kayınvalidem kızıyla torunuyla,ben ve eşim neyiz anlamadım....yemeğe ihtiyacım vardı ilk zamanlar halim yoktu kötüydü yine onlar kızlarıylaydı....ben işten geldim yemek yaptım işlerimi yaptım.....ne yaparsam şu birkaç ay yapıcam sonra havalar soğuyacak ben ağırlaşıcam havalar güzelken çıkalım yok...bütün bir hafta bakıyor hafta sonu eve alıp bakıyor...küstüm bende anneme....ararım seni dedi kendi kendime takılıcam hep benmi anlayışlı olucam....ben kimseyi mağdur etmemek için işten ayrılıcam çocuğuma kendim bakıcam o da ayrılsın madem
günaydın anneler ve bebeleri....
bu sabah dün sabaha göre daha iyi kalktım ama ara ara ağrım oluyor
bu sabah annemle tartıştık canım sıkkın hatta dokunsalar ağlıcam...varsa yoksa ablamın kızı,kendini ona adadı söyleyince bana kızıyor ben hiçmi birşey yapmıyorum sana diyor,
bugün c.tesi bütün hafta baktığı yetmiyor gibi gel çıkalım gezelim dedim yok ablamın kızını eve götürecekmiş ablam iş iş yapacakmış....c.tesileri artık boşalt bana bize zaman ayır dedim küstü...benim evlenme zamanımda ablam hamileydi hadi ona yardım etsin ben tek başıma yaparım dedim ve yaptım.şimdi ben hamileyim annem yine ablamla kırılıyorum söylüyorum bu kez o bana küsüyor....of yani offf
bilmiyorum belki de ben hassasım ama üzülüyorum tek başımayım....
Bugün tek kalayım gezeyim kendime geleyim....sıkıntım küslüğüm gider belki....
canım oluyor bazen o sıkıntılar,annelerimize kızdığımız küstüğümüz anlar oluyor.geçer o sıkıntın da inşallah.iş konusunda ben de geleceğimi pek parlak göremiyorum,kayınvalidem bakacağım diyor,ama gerçekten bunu belki çok söyledim ama bakamayacak diye hissediyorum.annem kızıyla torunuyla,kayınvalidem kızıyla torunuyla,ben ve eşim neyiz anlamadım....yemeğe ihtiyacım vardı ilk zamanlar halim yoktu kötüydü yine onlar kızlarıylaydı....ben işten geldim yemek yaptım işlerimi yaptım.....ne yaparsam şu birkaç ay yapıcam sonra havalar soğuyacak ben ağırlaşıcam havalar güzelken çıkalım yok...bütün bir hafta bakıyor hafta sonu eve alıp bakıyor...küstüm bende anneme....ararım seni dedi kendi kendime takılıcam hep benmi anlayışlı olucam....ben kimseyi mağdur etmemek için işten ayrılıcam çocuğuma kendim bakıcam o da ayrılsın madem
bilmiyorum belki de ben hassasım ama üzülüyorum tek başımayım....
bugün tek kalayım gezeyim kendime geleyim....sıkıntım küslüğüm gider belki....
sol bademciğim ağrıyor kızlar,ne yapmam lazım,özellikle dokununca o kısma,felaket ağrı var,şişti sanırım,kulağıma,dişime de ağrı yapıyor.
tuzlu su ile gargara yapabilirsin canım mikrop varsa ölür....C vitamini almaya dikkat et ayrıca çok sıcak çok sıcak yeme içme mikrop varsa tetikler....
Hamisler hissedenler el kaldirsin, ben de daha bir hareket yok. Doktor da sordu ama ben pek birsey hissetmedim. Isyerindeki hamile kiz 20den sonra hissetmis, o da benim gibi kilolu hamile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?