2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ayyy güselim ALLAH yardımcın olsun yaa.. Çok zor o şekilde götürmek ama RABBİM beterinden korusun inşallah. İyiyseniz sıkıntı yok.. Bekleris her zaman. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınn

bende hissetmiyorum ama doktorum en az 18 haftalıkda dedi genelde 20.. ben zayıf olduğum halde hissetmiyorum.. Ama sağlıklı olsunlarda varsın geç hissedelim...

Hamisler hissedenler el kaldirsin, ben de daha bir hareket yok. Doktor da sordu ama ben pek birsey hissetmedim. Isyerindeki hamile kiz 20den sonra hissetmis, o da benim gibi kilolu hamile.

tesekkurler canim.evet kayinvalidem kizimi goturmuycek insallah.oda hala burda bakiyor sagolsun.ayin 10 filan gidecek.evt canimya hala kusuyorum.ben rekor kiriyorum sanirim.bende tanismama cok memnun oldum.hayirli bir gebelik dilerim.

bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin

Ayyy güselim ALLAH yardımcın olsun yaa.. Çok zor o şekilde götürmek ama RABBİM beterinden korusun inşallah. İyiyseniz sıkıntı yok.. Bekleris her zaman. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınn

cok sagol guzelim.alistim artik.ama bir an once kishin gelmesini istiyorum.o zaman tamamen gecer insallah.neler dusunuyorum bir bilsen.disarda kar yagiyor,yanimda kizim,esim karnim buyumus.boyle hayaller kuruyorum.

ben kaçtım kızlar haftasonu giremiyorum, pazartesi görüşürüz inşallah

hoşçakalın öpüldünüz...

Bir kaç gün aranızda olamayacağım.
Malum yarın kısmetse taşınıyorum.
Bu zaman içinde herkes birbirine kendine bebişine dikkat etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum..
Kendinize dikkat edin..

Papatya'ya sormussun ben ceap vereyim Elevit'e devam, doguma kadar da devam edecek insallah.

Son düzenleme:
ben geldim...
karnımın ağrısı daha da arttı doktor gel dedi ultrasonla baktı rahim duvarında sorun yokmuş,açılma yokmuş ama sebep ne??
kan ve idrar tahlili verdim 2 saat serum yedim sonuç:idrar yolları enfeksiyonu....tek kullanımlık antibiyotik verdi gece yatarken içicem...
balık kızım büyümüş ama sanırım doğana kadar yüzünü göremicez....yine yüzünü gömmüş göstermedi kendini cadı kafalı....
kendinize dikkat et edin kızlar karın ağrısı diyip geçmeyin......

Bir kaç gün aranızda olamayacağım.
Malum yarın kısmetse taşınıyorum.
Bu zaman içinde herkes birbirine kendine bebişine dikkat etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum..
Kendinize dikkat edin..

kolay gelsin canım umarım hiç aksilik çıkmaz bir an önce taşınırsın yeni yuvana ,sen de kendine iyi bak bebişine de

geçmiş olsun canım

candaşcığım amin, çok teşekkür ederim, inşallah benim için dilediğin güzel şeyler gerçek olur, sen hamilesin, içinde bir melek taşıyorsun, duaların kabul olur, bana dua et lütfen ... inşallah ben de buradan hamileyim diyebilrim ve sağlıkla hamileliğimi geçirip sağlıklı hayırlı bebeğime kavuşabilirim.... ben de senin için dua edeceğim sağlıkla al inşallah kucağına bebeğini....

Slm kızlar hcg düşükmus benim. 3 lu test yaptırdım sonucları çıkınca tekrar bakicaz. Hersey normal görünüyor bende bulantilarim hala var bu hcg düşüklüğü sizde de oldu mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…