selam kizlar nasilsiniz.ne var ne yok.ben geldimyine hastanedeyim ben.simdilik eve geldim.yine gidicem,serumsuz kusmaya devam. bagimliklik yapti serum. 2 haftaya gececek insallah.kizimdada oyle olmusdu.neise alistim artik kizlar.iyiyim cok sukur.ALLAH baska dert versmesin. hepinizi cok ozledim yazmak dertlesmek istiyorum.optum sizi ve bebisleri
Hamisler hissedenler el kaldirsin, ben de daha bir hareket yok. Doktor da sordu ama ben pek birsey hissetmedim. Isyerindeki hamile kiz 20den sonra hissetmis, o da benim gibi kilolu hamile.
Merhaba biz sizinle hiç yazışmadık ama eski okuyuculardanım. Hatırladım sizi:) Hala kusmalar devam mı ya( Kızınızı kayınvalideyle göndermek istemiyordunuz diye hatırladım. Aklımda o kalmış :))
İnşallah biran önce kusmalar biter ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
Ayyy güselim ALLAH yardımcın olsun yaa.. Çok zor o şekilde götürmek ama RABBİM beterinden korusun inşallah. İyiyseniz sıkıntı yok.. Bekleris her zaman. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınn
sanırım tüp bebek tedavilerinde drlar kendiliğinden yapıor bunu hasta istmeden, sonuçta zor bebekler ama keşke hepsi baksada yanmasa canlar.inş hiç bir sıkıntı çıkmadan 9 aya varır meleklerimize kavuşuruz, cinsiyet belli oldu mu canım ? başkent doğum takibide yapılıyor değil mi ?
inşallah canım, benimkiler bir kız bir erkek, evet takibimi de tüp bebek doktorum yapıyor.
sanırım tüp bebek tedavilerinde drlar kendiliğinden yapıor bunu hasta istmeden, sonuçta zor bebekler ama keşke hepsi baksada yanmasa canlar.inş hiç bir sıkıntı çıkmadan 9 aya varır meleklerimize kavuşuruz, cinsiyet belli oldu mu canım ? başkent doğum takibide yapılıyor değil mi ?
inşallah canım, benimkiler bir kız bir erkek, evet takibimi de tüp bebek doktorum yapıyor.
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin papatya. Birşey sormak istiyorum. Bende tüp bebek transferi ile hamile kaldım. Şimdi mecburen normal kadın doğum doktoruna gidiyorum. Acaba bizim bebişlerin tüp bebek olması nedeniyle sizin merkezde normal tetkikler haricinde başkaca birşeye baktılar mı? Elevite sen de devam ediyormusun?
Papatya'ya sormussun ben ceap vereyim Elevit'e devam, doguma kadar da devam edecek insallah.Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin papatya. Birşey sormak istiyorum. Bende tüp bebek transferi ile hamile kaldım. Şimdi mecburen normal kadın doğum doktoruna gidiyorum. Acaba bizim bebişlerin tüp bebek olması nedeniyle sizin merkezde normal tetkikler haricinde başkaca birşeye baktılar mı? Elevite sen de devam ediyormusun?
Bir kaç gün aranızda olamayacağım.
Malum yarın kısmetse taşınıyorum.
Bu zaman içinde herkes birbirine kendine bebişine dikkat etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum..
Kendinize dikkat edin..
ben geldim...
karnımın ağrısı daha da arttı doktor gel dedi ultrasonla baktı rahim duvarında sorun yokmuş,açılma yokmuş ama sebep ne??
kan ve idrar tahlili verdim 2 saat serum yedim sonuç:idrar yolları enfeksiyonu....tek kullanımlık antibiyotik verdi gece yatarken içicem...
balık kızım büyümüş ama sanırım doğana kadar yüzünü göremicez....yine yüzünü gömmüş göstermedi kendini cadı kafalı....
kendinize dikkat et edin kızlar karın ağrısı diyip geçmeyin......
2013, canım allah kolaylık versin gebe halinde yolculukta zor uçaktada olsa...
Sopran, canım Allah gönlüne göre versin.Çok zor süreçler seni bekleyebilir demek kolay yapmak zor ama umutlu ol, bol bol dua et.vazgeçme olmyacak diye korkma, inş sende anne olcaksın .dilerim ilkinde nasip olsun, ve inş çok iyi ve uğurlu bir dr a denk gelirsin.rast gelsin ...
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin papatya. Birşey sormak istiyorum. Bende tüp bebek transferi ile hamile kaldım. Şimdi mecburen normal kadın doğum doktoruna gidiyorum. Acaba bizim bebişlerin tüp bebek olması nedeniyle sizin merkezde normal tetkikler haricinde başkaca birşeye baktılar mı? Elevite sen de devam ediyormusun?
amin, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımızı elimize, canım benim doktorum bana hiç ilaç vermedi, salatayı yediğin sürece hiçbir ilaca ihtiyacın yok dedi,yapılan tetkiklere gelince, kimseyle kıyaslamadığım için bilemiyorum ama bana yapılanlar şunlar:
10 günde bir kontrol
ikili test
tam kan sayımı
rahim ağzı ve idrar kültürü
canım aklıma başka gelmiyor, ama merak ettiğini sorarsan belki hatırlayabilirim
amin, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımızı elimize, canım benim doktorum bana hiç ilaç vermedi, salatayı yediğin sürece hiçbir ilaca ihtiyacın yok dedi,yapılan tetkiklere gelince, kimseyle kıyaslamadığım için bilemiyorum ama bana yapılanlar şunlar:
10 günde bir kontrol
ikili test
tam kan sayımı
rahim ağzı ve idrar kültürü
canım aklıma başka gelmiyor, ama merak ettiğini sorarsan belki hatırlayabilirim
Sen kaçıncı haftadasın papatya? İkiz di değil mi? Birde transferin nerde oldu? Benimde senin gibi ikizdi malesef birini kaybettim.İkili test yapıldı ama kaybettiğim ikiz nedeniyle çok anormal çıkmasada değerlerim doktor doğru sonuç vermez dedi. Ense ölçümünde falan sorun yok şükür. Ama kontrole ayda bir gidiyorum.
22'sinde İstanbulda kontrolüm var acaba tüp bebek merkezinede gitsemmiki kafam karıştı şimdi. Açıkçası ilave başka vitamin test falan oluyormu diye merak etmiştim. rahim ağzı ölçümü haricinde diğerleri banada yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?