2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gny hanımlar.nasılsınız.ben yorgun uykusuz ve mutsuzum..dün 3 lü testte çıkan hcg değerinin aşırı yüksekliği için drye gittik.ne yazıkki kızım down sendromlu olabilirmiş.bu değirin yüksekliği buna bağlıymış.diğer değerler normal ama.amniyosentez yapalım istersen dedi kesin sonuç almak için.onunda çocuk üzerindee olumsuz riski varmış.bebeğimi kaybedebilirmişim.kafam allak bullak.ne yapacağımı bilmiyorum.bi tarafta rabbimin gücüne gitmesin öyle bir çocuk zor.bir tarafta bu kadar alışmışken canlılığını görmüşken kalp atışını duymuşken onu kaybetmek ve sonrasında bidaha anne olmaya cesaret edebilmek zor.haftaya kadar karar vermem gerek.sonrasında sıvı alınamazmış.inanılmaz bir ruh halindeyim.ne yapsam kızlar.lütfen size ihtiyacım var

Canim benim insallah hic bir sorun cikmadan kucaguna alacaksin..amniyosentezde risk var ama cok dusuk .yaptir ve icin rahat etsin...hic bir sorun cikmayacak ins...beta hcg degerin ikilide nasil cikmisti????

slm kızlar hcg düşükmus benim. 3 lu test yaptırdım sonucları çıkınca tekrar bakicaz. Hersey normal görünüyor bende bulantilarim hala var bu hcg düşüklüğü sizde de oldu mü

keşke bendede düşük çıksaydı cnm.malesef benim kat kat yüksek çıkmış.inş senin bişey yoktur.endişelenme

canim benim insallah hic bir sorun cikmadan kucaguna alacaksin..amniyosentezde risk var ama cok dusuk .yaptir ve icin rahat etsin...hic bir sorun cikmayacak ins...beta hcg degerin ikilide nasil cikmisti????

2 li testte beta hcg diye bir değer yok sanırım.onun için dr bişey demedi.dün onuda götürdüm.bişey söylemedi.sadece lüye yoğunlaştı.

canım günaydın, moral olurmu bilmiyorum ama bir tanıdığıma da dr bu şekilde sölemişti. o karından sıvı alınmasını kabul etmedi, gebeliğine aynen devam etti. bebeği doğdu ve nur topu gibi sağlıklıydı canım. dr ayrıntılı konuş bence hatta başka dr git hiç zaman kaybetme. allah şifa versin allahtan umut kesilmez, sen yinede moralini bozma canım bebişkon üzülmesin ne olur.

2 li testte beta hcg diye bir değer yok sanırım.onun için dr bişey demedi.dün onuda götürdüm.bişey söylemedi.sadece lüye yoğunlaştı.
İkilidede vardir canim..simdiki degerin kac???ense kalinligi normal ciktiysa hic teleslanma..amniyosentezdende korkma...hersey guzel olacak..dualarim seninle

bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin

hadi gözün aydın cnm herşey güzel olsun ...bebişini kucağına alıp şükrettiğin günleri göresin cnm

geçmiş olsun arkadaşım lütfen sıkma kendini....çevremizde birçok kişiye bu söyleniyor amniyosentez yapılıyor yokmuş deniliyor....kime neye inanacağımızı şaşırıyoruz...2'li testte varmıydı bir sıkıntın??neye inanıyorsan onu yap....bu karar senin ve eşinin kararı en doğrusunu siz bileceksiniz....anne olarak sen ne hissediyorsan o olur...iyi şey düşün pozitif ol zor tabiki ama dene....o değerler 800 kişide olup aynı ortalamayı veriyorsa risk deniyor yoksa kesin şu diye bir şey yok.....

ikilidede vardir canim..simdiki degerin kac???ense kalinligi normal ciktiysa hic teleslanma..amniyosentezdende korkma...hersey guzel olacak..dualarim seninle

hcg:81647 çıktı.sonuçta hcg yüksekliği şüphelidir yazıyodu zaten.2li tette ense kalınlığı 1.9 çıkmıştı.

değerlerin yaşın,bebeğin büyüklüğü b.sayar ortamında hazır olan şablona verilerin giriyor,ortlamaya bakılıyor...burada daha öncede konuşulmuştu bu uygulama yurt dışında başlatılıyor ama verilerin girilmesi herkeste farklılık gösteriyor doğru sonuç alınmıyor diye artık yapılmıyor,ama ülkemizde hala daha yapılıyor,görümcem 38 yaşında hamile kalıyor,yüksek tansiyon,kolestrol,sigara alımı,kilo herşey mevcut bebek kanda düşük çıkıyor alınacakken tutunuyor,inat etmiş test yaptırmıcam diye ama şuan canavar gibi oğlu var....örnekler çok çevremizde bir başka doktora git durumu anlat yardımcı olmasını iste.....

günaydın kızlar, benimde sağ boşluğum ağrıyor gibi (tam bir ağrı değil ama bir sızı var gibi) sizlerdede varmı ? sağ kalçamın üzeri. gece sağ tarafımdan uyurken uyandım verdiği rahatsızlıktan dolayı, sol tarafıma dönünce biraz rahatladım. bebek büyüdüğü içinmi böyle oluyo acaba.

canım gerçekdende çok üzüldüm ama benim kuzenimede aynısı sölediler kız günlerce ağladı hiç unutmuyorum şimdi çocuğu 6 yaşında ve gayet sağlıklı bir oğlu var amniyosentez bildiğim kadarıyla çok tehlikeli değil en azından acabalarla kalmak zorunda kalmazsın gene karar senin ama kendinide bebğinide çok üzme annesi onun sana ihtiyacı var başka hiç bişeye değil .

kaslardan kaynaklanıyor olabilir....dengesiz oturmuş yada yatmış olabilirsin....tavsiyem düz ayakkabı (babet)çok tercih etme ve evde de terliksiz gezme,terliklerinde tam ortapedik olsun...ben birkaç hafta önce çok çektim o ağrılardan ama artık hafif topuklu ayakkabı giyiyorum evde tam ortapedik terliklerimle rahatım,ne bel ne sırt nede kalça ağrısı kaldı....

benimde sol kalçam çok acıyor cnm bebekten olsa gerek sıkıntılar ortak bide çokgöbeğimin altında sancı var

CANIM BAK BU 14+1 YAZAN YAZI SANA
Bebeğiniz önümüzdeki 1 ay içinde hiç büyümediği bir hızla büyüyecek. Buna ek olarak büyüyen rahminiz sırt üstü yatarken, omurganızın sağ tarafından geçen büyük bir kan damarına baskı yapmaya başlayacak. Bunun için dinlenirken veya uyurken optimum kan dolaşımını sağlamak için sol tarafınıza yatmanız faydalı olacaktır

AĞRILAR HEPİMİZDE VAR MERAK ETME BENİM DÜN AKŞAMDAN BERİ KASIKLARIM ÇOK FAZLA AĞRIYO AMA TEK TARAFLI OLDUĞU İÇİN KORKMUYORUM BEBEKLERİMİZ BÜYÜYO ARTIK

teşekkür ederim cnm hemen bugün uygulamaya başlıcam. ebahçım sen çalışıyomusun bugün.

keşke bendede düşük çıksaydı cnm.malesef benim kat kat yüksek çıkmış.inş senin bişey yoktur.endişelenme

cnm test sonucuna uzuldum. Hcg nin dusugu de sorun olusturuyormus bebekde gelisim geriligi ve dusuk vs gibi. Hakkimizda hayirlisi olsun. Benim ikili tstimde cikmisti bu deger ama o zmanki doktorum uzerinde durmamisti yeni doktorum da uzerinde duruyor. Uclu test yaptirdim sonuclari bekliyorum.
Cnm sana sunu soylemek istiyorum artik bebegimiz buyudu ona alistik benim sonuclarimda bir sorun ciksa Allah korusun ben aldirmayi dusunmem ve diger testleri de yaptirmam. 2 li testte ciksaydi bir sorun o zaman bu kadar kesin konusamazdim ama simdi herseyiyle kabulum.

evet canım çok aydınlatıcı oldu gerçekten. Şaka maka yarıya geldik artık hatta yarıyı geçtik bile :)

aaaa midem çok bulanıyoooooo Kokular çok iğrenç ve itici geliio offff bitsin artık bu bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…