Gny hanımlar.nasılsınız.ben yorgun uykusuz ve mutsuzum..dün 3 lü testte çıkan hcg değerinin aşırı yüksekliği için drye gittik.ne yazıkki kızım down sendromlu olabilirmiş.bu değirin yüksekliği buna bağlıymış.diğer değerler normal ama.amniyosentez yapalım istersen dedi kesin sonuç almak için.onunda çocuk üzerindee olumsuz riski varmış.bebeğimi kaybedebilirmişim.kafam allak bullak.ne yapacağımı bilmiyorum.bi tarafta rabbimin gücüne gitmesin öyle bir çocuk zor.bir tarafta bu kadar alışmışken canlılığını görmüşken kalp atışını duymuşken onu kaybetmek ve sonrasında bidaha anne olmaya cesaret edebilmek zor.haftaya kadar karar vermem gerek.sonrasında sıvı alınamazmış.inanılmaz bir ruh halindeyim.ne yapsam kızlar.lütfen size ihtiyacım var
slm kızlar hcg düşükmus benim. 3 lu test yaptırdım sonucları çıkınca tekrar bakicaz. Hersey normal görünüyor bende bulantilarim hala var bu hcg düşüklüğü sizde de oldu mü
canim benim insallah hic bir sorun cikmadan kucaguna alacaksin..amniyosentezde risk var ama cok dusuk .yaptir ve icin rahat etsin...hic bir sorun cikmayacak ins...beta hcg degerin ikilide nasil cikmisti????
Gny hanımlar.nasılsınız.ben yorgun uykusuz ve mutsuzum..dün 3 lü testte çıkan hcg değerinin aşırı yüksekliği için drye gittik.ne yazıkki kızım down sendromlu olabilirmiş.bu değirin yüksekliği buna bağlıymış.diğer değerler normal ama.amniyosentez yapalım istersen dedi kesin sonuç almak için.onunda çocuk üzerindee olumsuz riski varmış.bebeğimi kaybedebilirmişim.kafam allak bullak.ne yapacağımı bilmiyorum.bi tarafta rabbimin gücüne gitmesin öyle bir çocuk zor.bir tarafta bu kadar alışmışken canlılığını görmüşken kalp atışını duymuşken onu kaybetmek ve sonrasında bidaha anne olmaya cesaret edebilmek zor.haftaya kadar karar vermem gerek.sonrasında sıvı alınamazmış.inanılmaz bir ruh halindeyim.ne yapsam kızlar.lütfen size ihtiyacım var
İkilidede vardir canim..simdiki degerin kac???ense kalinligi normal ciktiysa hic teleslanma..amniyosentezdende korkma...hersey guzel olacak..dualarim seninle2 li testte beta hcg diye bir değer yok sanırım.onun için dr bişey demedi.dün onuda götürdüm.bişey söylemedi.sadece lüye yoğunlaştı.
bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beniallah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin
ikilidede vardir canim..simdiki degerin kac???ense kalinligi normal ciktiysa hic teleslanma..amniyosentezdende korkma...hersey guzel olacak..dualarim seninle
gny hanımlar.nasılsınız.ben yorgun uykusuz ve mutsuzum..dün 3 lü testte çıkan hcg değerinin aşırı yüksekliği için drye gittik.ne yazıkki kızım down sendromlu olabilirmiş.bu değirin yüksekliği buna bağlıymış.diğer değerler normal ama.amniyosentez yapalım istersen dedi kesin sonuç almak için.onunda çocuk üzerindee olumsuz riski varmış.bebeğimi kaybedebilirmişim.kafam allak bullak.ne yapacağımı bilmiyorum.bi tarafta rabbimin gücüne gitmesin öyle bir çocuk zor.bir tarafta bu kadar alışmışken canlılığını görmüşken kalp atışını duymuşken onu kaybetmek ve sonrasında bidaha anne olmaya cesaret edebilmek zor.haftaya kadar karar vermem gerek.sonrasında sıvı alınamazmış.inanılmaz bir ruh halindeyim.ne yapsam kızlar.lütfen size ihtiyacım var
günaydın kızlar, benimde sağ boşluğum ağrıyor gibi (tam bir ağrı değil ama bir sızı var gibi) sizlerdede varmı ? sağ kalçamın üzeri. gece sağ tarafımdan uyurken uyandım verdiği rahatsızlıktan dolayı, sol tarafıma dönünce biraz rahatladım. bebek büyüdüğü içinmi böyle oluyo acaba.
günaydın kızlar, benimde sağ boşluğum ağrıyor gibi (tam bir ağrı değil ama bir sızı var gibi) sizlerdede varmı ? sağ kalçamın üzeri. gece sağ tarafımdan uyurken uyandım verdiği rahatsızlıktan dolayı, sol tarafıma dönünce biraz rahatladım. bebek büyüdüğü içinmi böyle oluyo acaba.
kaslardan kaynaklanıyor olabilir....dengesiz oturmuş yada yatmış olabilirsin....tavsiyem düz ayakkabı (babet)çok tercih etme ve evde de terliksiz gezme,terliklerinde tam ortapedik olsun...ben birkaç hafta önce çok çektim o ağrılardan ama artık hafif topuklu ayakkabı giyiyorum evde tam ortapedik terliklerimle rahatım,ne bel ne sırt nede kalça ağrısı kaldı....
keşke bendede düşük çıksaydı cnm.malesef benim kat kat yüksek çıkmış.inş senin bişey yoktur.endişelenme
CANIM BAK BU 14+1 YAZAN YAZI SANA
Bebeğiniz önümüzdeki 1 ay içinde hiç büyümediği bir hızla büyüyecek. Buna ek olarak büyüyen rahminiz sırt üstü yatarken, omurganızın sağ tarafından geçen büyük bir kan damarına baskı yapmaya başlayacak. Bunun için dinlenirken veya uyurken optimum kan dolaşımını sağlamak için sol tarafınıza yatmanız faydalı olacaktır
AĞRILAR HEPİMİZDE VAR MERAK ETME BENİM DÜN AKŞAMDAN BERİ KASIKLARIM ÇOK FAZLA AĞRIYO AMA TEK TARAFLI OLDUĞU İÇİN KORKMUYORUM BEBEKLERİMİZ BÜYÜYO ARTIK
teşekkür ederim cnm hemen bugün uygulamaya başlıcam. ebahçım sen çalışıyomusun bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?