2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım benim dermanım yatmak, şu an 19. Haftamdayım, ben çok minyonum o yüzden doktorum 34. Haftayı görmek bizim için mucize dedi

allah kısmet ederse sizden daha az bir zamanım var yani

hadi hayırlısı cnm.bizden önce göreceksin,koklayacaksın,öpeceksin onları.sağlıklı olsunlarda erken olsun bişey olmaz.

seni anlıyorum pazar günü patladım resmen evde şuan işyerndeyim ve nedense çok mutluyum manyak mıyım neyim

:44::44: ya kızlar karnımda bişi ara ara sanki hareket ediyo amam bebekmi başka bişeymi bilmiyorum sizce bu haftada hareket edermi :44::44:

bebektir bebek herkes yavaştn hiissediyo artık. bende evde sürekli bi çığrış kocama koşşş koşşş oynadı diye o elini koyunca duruyo veledim

demek babayı pek sevmicek bizde genelde öle derler

kızlar devlet hastanelerinde detaylı ultrason var mı biliyor musunuz?

genelde herkes özele yaptırıyor sanırım da bana çok pahalı geldi.

artık doğumda yaklaşıyor para biriktirmemiz lazım. devlete gideyim diyorum. hemen sonuç veriliyor mu acaba :26:

evet ya pahalı özelde herşey çok pahalı devlet hastanesi yapıyomu bilmiyorum ben 21 kasımda özelde 100 tl ye yaptırıcam babamız kafayı yicek gibi oluyo

evet ya pahalı özelde herşey çok pahalı devlet hastanesi yapıyomu bilmiyorum ben 21 kasımda özelde 100 tl ye yaptırıcam babamız kafayı yicek gibi oluyo

100 olsa gene razıyım bizimki 200 tl soyuyolar resmen insanı ya.. yaptrısan bi dert yaptırmasan bi dert :26:

100 olsa gene razıyım bizimki 200 tl Soyuyolar resmen insanı ya.. Yaptrısan bi dert yaptırmasan bi dert :26:

ben ilk başlarda gittiğim devlet hastanesini aradım yapıyolarmış onlarda. Sende istersen gittin hastaneyi ara ve öğren canım ben 100 tl ye oğluşuma neler neler alırım

cnm devlette yapıyorlar.ama onun için aylar önceden randevu alman gerek diye biliyorum.çünkü bende 2 kasımda yaptıracağım detaylı usgyi devlette yaptırcam ve ben ağustosun sonunda randevu almıştım.özele gelice 2 kez özelde yaptırdım.1 tanesi 200 verdim 1 tanesinede 300 aldılar.özeller uçuyor yani

ayy kıyamam sevsin onu da çok üzülür kesin.. kızlar babayı çok severmiş diye hava atıyo çünkü bana

bizim oğlumuz da tekme atardı ama babası hiç yakalayamazdı o elini koyunca dururdu bu aylarda.kızımız henüz çok hareketli değil iki kere hissettim sadece.ama söyliyeyim tekmeyi babaya atmasa da şimdi babayı benle bile paylaşamıyor.bende erkek ya beni sevecek diyodum öyle olmadı.kız da babayı sever diyolar bakalım o ne yapıcak.oğlumuz fena babacı çıktı

Kadınız, canım senle aramızda 1 gün var.Dün bende 2 kez 5-10 sn aralıklarla karnımda minicik bi tekme tarzı bi hareket hissettim.1 saat sonra yine, 1 saat sonra tekrar oldu ama sonuncu gaz gibi bişeyde olabilir çözemedim,de çok net değildi hareket diyemiyorum bile seninde mi öyle ? bende sorcaktım bugün ..

Sudecim, canım devlet hastanelerinde detaylı ultrason var.geçen anasğlıkta dedi hemşire, ank da büyük doğumda varmış. eğer ank daysan aklında olsun.çok pahalı ne yazıkki, biz her ay 200 tl veriyoruz asla özel muayeneye gitmem enayi parası derdim mecbur kaldım tüp bebek olunca.neyseki uzun süre kalıyoruzda bebeğimizi seviyoruz.haklısın o paraya neler neler alınır mesela her ay 1 park yata gerçi dr saolsun gereksiz sıkılıkta vermiyo randevuyu.paranız cebinizde kalsın diyor.

hanife, canım kızın belki babaya farklı düşkün olabilir başlarda ama bence anne kız ilişkisi çok daha sıcaktır.en azından aklı kestiğinde babasından önce sana koşacak.erkeklerde babalarıyla özel ilişkilere sahip hemcinslik durumu.hiç üzülme :)

papatya, canım anladım seyahtte yoksa normal beşik olablir ama ben yine beşik alamaycaktım 2 yaşında normal yatağa geçer zaten direk yatak alcaktım.

Bende cuma gunu ozelde yaptirdim detayli ultrasonu 250 lira civarinda.ozellerde hep boyle devletten randevu almadigimiz icin gec olucakti.20 haftada yapilmasi oneriliyor.cok ayrintili incelenio bebeginizi doya doya goruonuz.yarim sa yakin suruyo.bide kizlar eger ozelde yaptiracaksaniz ve bu kadar para vercekseniz dr arastirin bari ii bir doktora gidin.

:44::44: ya kızlar karnımda bişi ara ara sanki hareket ediyo amam bebekmi başka bişeymi bilmiyorum sizce bu haftada hareket edermi :44::44:

canım kıpırtılar bebektir, 18. haftadan sonra net hissediliyor. artık babası da duydu kıpırtılarını kzımın. çok mutluyum... :)

bugün kimsecikler yok herkes tatile gitti bizde arifeye kadar çalışıyoruz off yaaa

şulecim bizim babamız hareket ettiğine inanmıyo

senin kıpırtılar çok hissedilir değil o zaman, zamanla belirginleşince inanıcak, benimki arada bir vuruşlar yaptığı için ben de babayı 5 dk kadar göbeğimde beklettim. işe yaradı. ayrıca duyuyo bizi ama biz konuşmaya başlamadık bile, konuşmak ne gibi fayda sağlıyo acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…