cnm senin haftalarında olan bir çok kişi hissediyordu.tabiki ben değil.ben 22.haftama gireceğim yarım ama halen hareketini tam anlayamıyorum.bebiştir o bebiş:)
canım benim dermanım yatmak, şu an 19. Haftamdayım, ben çok minyonum o yüzden doktorum 34. Haftayı görmek bizim için mucize dedi
allah kısmet ederse sizden daha az bir zamanım var yani
hadi hayırlısı cnm.bizden önce göreceksin,koklayacaksın,öpeceksin onları.sağlıklı olsunlarda erken olsun bişey olmaz.
tabi öyle de o kadar sıkıldım ki!!! 16 haftadır yatıyorum canım ya, geçmez zannediyordum ama geçiyor, sizleri okuyorum sürekli,
işe gitmekten şikayet ediyorsunuz ya içimden diyorum ki beni görseler şikayet etmezler
öğretmenim ben, çalışmaya, kalabalığa, gürültüye öyle alışmışım ki...
her şeyden önemlisi sağlıklı ya hamileliğiniz tadını çıkarın
ben de işte bunlarla kendimi oyalamaya çalışıyorummmmm
:44::44: ya kızlar karnımda bişi ara ara sanki hareket ediyo amam bebekmi başka bişeymi bilmiyorum sizce bu haftada hareket edermi :44::44:
seni anlıyorum pazar günü patladım resmen evde şuan işyerndeyim ve nedense çok mutluyum manyak mıyım neyim
bebektir bebek herkes yavaştn hiissediyo artık. bende evde sürekli bi çığrış kocama koşşş koşşş oynadı diye o elini koyunca duruyo veledim
demek babayı pek sevmicek bizde genelde öle derler
kızlar devlet hastanelerinde detaylı ultrason var mı biliyor musunuz?
Genelde herkes özele yaptırıyor sanırım da bana çok pahalı geldi.
Artık doğumda yaklaşıyor para biriktirmemiz lazım. Devlete gideyim diyorum. Hemen sonuç veriliyor mu acaba :26:
evet ya pahalı özelde herşey çok pahalı devlet hastanesi yapıyomu bilmiyorum ben 21 kasımda özelde 100 tl ye yaptırıcam babamız kafayı yicek gibi oluyo
100 olsa gene razıyım bizimki 200 tlSoyuyolar resmen insanı ya.. Yaptrısan bi dert yaptırmasan bi dert :26:
kızlar devlet hastanelerinde detaylı ultrason var mı biliyor musunuz?
Genelde herkes özele yaptırıyor sanırım da bana çok pahalı geldi.
Artık doğumda yaklaşıyor para biriktirmemiz lazım. Devlete gideyim diyorum. Hemen sonuç veriliyor mu acaba :26:
ayy kıyamam sevsin onu da çok üzülür kesin.. kızlar babayı çok severmiş diye hava atıyo çünkü bana
:44::44: ya kızlar karnımda bişi ara ara sanki hareket ediyo amam bebekmi başka bişeymi bilmiyorum sizce bu haftada hareket edermi :44::44:
canım kıpırtılar bebektir, 18. haftadan sonra net hissediliyor. artık babası da duydu kıpırtılarını kzımın. çok mutluyum... :)
Bnm oğlumda zıplatıyor artık beni tekmeleriyle.Güölendi bnm paşam..Çok mutlu oluyorum şuan ama ilerde canımı acıtır mı acaba bu tekmeler?
ilerde uykusuz bırakacak bizi ama olsun onlar için herşeye değer bence. kim mutlu olmaz ki sinin diğer yarın o senin, Allah ım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Benim de kuyruk sokumumda batma var oturup kalkarken eğilirken acı saplanıyo..ayakta çok kalırsa vs. fizik tedavi uzmanına gittim şuan bişey yapamam idare ediceksin dedi.Umarım ileriki aylarda daha kötü olmam.
benim de sol kalçama özellikle yürüdüğümde ve eğilip kalkarken ağrı sağlanıyodu, son 1 aydır yaptığım plates ve egzersizler sayesinde bişey kalmadı, rahat geçiyo şimdi, ilerde ne olur bilmiyorum tabi.. :)
şulecim bizim babamız hareket ettiğine inanmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?