kızlarrr kızımın tekmelerini babası hissedebiliyo artık.. dışardan net duyuluyor artık.. sizin minikler ne durumda?...
günaydın kızlar
nasılsınız iyisiniz dir inşallah ben iyiyim vala annamde kalıyorum bakıyorlar bana saolsun lar
buralar çoooooooooooooookkkkkk sessizleşti hadi bakalım hayırlısı
günaydın kızlarrrr bugün kimsecikler yok ya burda
Doğum günün kutlu olsun şekerkız..bebeğinle sağlıklı mutlu uzun yıllar ....Baharcım ,frezyacımm
Teşekkür ederimmm canlarımmmm saolunnnnnnn,sizde iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi yahuuuuuuu
RABBİM yeni yılımızda hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn
günaydınlar minik kelebekler ve melek anneleri nasılsınz görüşmeyeli
çok sık giremiyorum o kadar yorgunum oluyorum ki bir de bel ve kalçamda ağrılar oluyor zorlanıyorum yaa :18:
Bugun bebegimin temizlik malzemeleri haric herseyini aldim. Alisveris cok guzeldi. Simdi bebegimizin gelmesini bekliyoruz.
arkadaşlar ben bu kız mı erkek mi anketini oylayamıyorum, benimkiler ikiz, ve birisi kız birisi erkek.
sedece bir kez oy verebiliyorum
günaydın içindeki mutluluk perileri pırpır uçuşan annişler..
bizde hsonucok kıpır kıpırdık yahu.dun gecene zaman gozumu acsam kıpırdanıodu,uykusu kacmıs sıpamın yada cok deli yatıyor
haydı sıkın dısınızı
carsambaya ne kaldıki..
anommm bir kız bir erkek ikiz miii ayyy ne güzel yaa maşallah.kısmete bak hem kızın hem oğlun olacak bir kerede çıkartacaksın
evet inşallah bir seferde bitirecem işimi
ama bakabilecek miyim, yetebilecek miyim diye çok korkuyorum.:18::18::18::18:
kızlar neden cevap vermiyorsunuz?
daha bende karar veremedim ama park yatak alıcz galiba oda istemiyo eşim
park yatak alıcam birde dolap yaptırıcam özel iki kapaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?