2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlarrr,

haftasonu özellikle pazar ne kadar sıkıldım evde ya boğuldum bunaldım iş yerimi özledim ne ilginçtir

ayrıca bende artık bebeğimi hissedebiliyorum resmen ne zaman hareket ediyor. neremde duruyor anlıyorum. canım yavrum yaa

biraz geçmişi okuyayımm geliyorum

kızlarrr kızımın tekmelerini babası hissedebiliyo artık.. dışardan net duyuluyor artık.. sizin minikler ne durumda?...

Bnm oğlumda zıplatıyor artık beni tekmeleriyle.Güölendi bnm paşam..Çok mutlu oluyorum şuan ama ilerde canımı acıtır mı acaba bu tekmeler?

günaydın kızlar
nasılsınız iyisiniz dir inşallah ben iyiyim vala annamde kalıyorum bakıyorlar bana saolsun lar
buralar çoooooooooooooookkkkkk sessizleşti hadi bakalım hayırlısı

HErkes nayram tatilinde şekerim..Ben de bu hafta p.tesi sendromu yaşamıyorum ne güzel tatile son 2 gün...

günaydın kızlarrrr bugün kimsecikler yok ya burda

Ben varımmmmmm..GÜnaydın cnm.

Doğum günün kutlu olsun şekerkız..bebeğinle sağlıklı mutlu uzun yıllar ....

günaydınlar minik kelebekler ve melek anneleri nasılsınz görüşmeyeli
çok sık giremiyorum o kadar yorgunum oluyorum ki bir de bel ve kalçamda ağrılar oluyor zorlanıyorum yaa :18:

Benim de kuyruk sokumumda batma var oturup kalkarken eğilirken acı saplanıyo..ayakta çok kalırsa vs. fizik tedavi uzmanına gittim şuan bişey yapamam idare ediceksin dedi.Umarım ileriki aylarda daha kötü olmam.

Bugun bebegimin temizlik malzemeleri haric herseyini aldim. Alisveris cok guzeldi. Simdi bebegimizin gelmesini bekliyoruz.

Ay ne güzelll..Ben de sabırsızlanıyorum.Bayram da ist ten alıcam ben de kıyafetlerini..Neler aldın nereden aldın ?Tavsiyen var mı?

Gnydın kızlar.şekercik cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun.bebişinle sevdiklerinle nice yaşlara.

günaydın arkadaşlar,
yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra yine dinlenemeden yeni bir iş günü tatil gelsin artık :))

günaydın herkeseeeeeee

ben epeydir giremiyordum, unutmuşunuzdur beni ama artık buradayım

arkadaşlar ben bu kız mı erkek mi anketini oylayamıyorum, benimkiler ikiz, ve birisi kız birisi erkek.
sedece bir kez oy verebiliyorum

günaaydın anneler çok çok miniş bebişleri nasılsınız gününüz güzel olsun biraz kasvetli bir hava var bizim burda ama gün güzel olsun yani havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun be

günaydın içindeki mutluluk perileri pırpır uçuşan annişler..
bizde hsonucok kıpır kıpırdık yahu.dun gecene zaman gozumu acsam kıpırdanıodu,uykusu kacmıs sıpamın yada cok deli yatıyor

haydı sıkın dısınızı
carsambaya ne kaldıki..

akılcı hediyeni alabilmişsin arkadaşım çok sevindim valla senin şansına kargo işte senin bulunduğun şehir bayağı sorunluymuş neyse aldınya eşime dedimki sen gönderdin kargoya söylemedinmi önemli olduğunu adam yandık diyor ya birde urfa ya götürecek beni aradım söyledim benden mutlu oldu yupppi dedi neyse dedi en azından bayramı urfa da geçirmicez evdeyiz dedi biraz başının etini yedim heralde benim hediyem gitmemiş gitmemiş diye arkadaşım umarım beğenmişsindir bebişin iyi günlerinde kullansın kirletsin

arkadaşlar ben bu kız mı erkek mi anketini oylayamıyorum, benimkiler ikiz, ve birisi kız birisi erkek.
sedece bir kez oy verebiliyorum

anommm bir kız bir erkek ikiz miii ayyy ne güzel yaa maşallah.kısmete bak hem kızın hem oğlun olacak bir kerede çıkartacaksın

ayy evet çilekçimm yarında çalışıcaz ve bitecek. vee koca bir hafta tatil benimki de artık sürekli hareket ediyor maşallah hiç uyumuyor sankii

kılar farkında mısınız neredeyse hamileliği yarıladık, alacaklarınız kafanızda şekillendi mi? ben en çok yatak konusunu düşünüyorum, park yatak mı? mobilya yatak mı? yatak sallanan mı olsun? yorumları okuyorum ama karar veremedim, sizler ne düşünüyorsunuz?hangi marka?

Günaydınnnn güzel anneler ve bebişleri

Bugün ankarada yağmur yağıyo hava çok kapalı

hava nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun

hımm sanırım konu beşik park yatapı kaynanam alıcak kırkım çıkana kadar orda kalıcam çünki bende çekmeceli karyola alıcam oğluşuma zaten genç kızken kullandığım dolabım 2 li çekmecem ve 6 lı çekmecem vae renkleri turuncu onları bi güzel maviye boyatıcam bide odayla uyumlu bir perde ve halı ohhhhh misler gibi olcak paşamın odası

daha bende karar veremedim ama park yatak alıcz galiba oda istemiyo eşim

park yatak alıcam birde dolap yaptırıcam özel iki kapaklı

benim hamileliğim problemli olduğu için raporluyum ve sürekli yatıyorum
çıkıp gezemiyorum, sadece netten araştırabiliyorum ama o da görmek gibi olmuyor,
o yüzden öneriileriniz ve ve fikirlerinizi önemsiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…