evet kızlar devlet yapıo boşuna para vermeyin derim :)
ayrıntılı da bebeğin kalbi böbreği organlarına yakından bakılarak inceleniyor.damar yapısı kalpte olabilecek açıklıklar inceleniyor.dış görüntüsü el ayak parmakları dudak ve çene deki yapının görüntüsü bunlara bakılıyor.tabi cinsiyet de daha net görülüyor diye biliyorum.bizim doktorumuz ayrı bi hastaneye filan göndermemişti oğlumda.her gittiğimizde uzun uzun her yapıyı inceleyip gösteriyordu kızdada öyle 3 boyutlu görüntüsünü gösteriyor ya çıktı yada cd veriyor..zaten tavsiye eden arkadaşım kullandığı cihaz diğerlerinin kullandığından çok daha iyi demişti.sanırım bir kez de radyolog bakmıştı ama doktorumuzun incelemesinden daha basitti diyebilirim.ekstra dan verilen para bebeğin kalça çıkıklığı için çektirilen kadardı.öyle 200 lira filan vermedik hiç.zaten doktorumuzun muayene ücreti 42 tl özel hastane de.ama bşka bi işlem için muayenden fazla para vermedik hiç o testler filan da dahil.yazılanları okudukça iyice hesaplı göründükızlar ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsiniz. ben de özelde muayene oluyorum ve doktorum bu ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bana. belki de bahsedicektir bilmiyorum. bunu yaptırmak zorunlu mu yoksa isteğe mi bağlı mı kızlar.. yaptırırsak ne gibi faydaları var?
Canm ayrintili ultrasonda kalp bobrek beyin,beyindeki kesitler,senin rahimini besleyen damarlarin dolasimi,kafa capibebegin durus sekli,butun vucut olculeri kemik boylari.aklima gelenleri yaziyorum safra kesesi olusmusmu, idrar torbasi olusmusmu,karacigeri,goz mercegi, kulaklari,karni kapanmismi dudaklari duzgunmu.dudak yarigi falan varmi diye.ayak el parmaklari.cinsiyetini ogrenmediysen cinsiyeti.yyetince ayrintili olmustur umarim.bunu yaptirmak cok onemli canm.organ gelisimi tamamlanmis oluo hersey yolundami diye bakilio.ben yaptirmadan once cok merak ediodum bilgi alamamistm.bu yuzden bu kadar uzun yazdim.:))
Selam guzel anneler,
Siz sabah meleklerinizle uyuyorken yada ise gitmek icin hazirlanirken biz oglusumla ankara semalarinda olacagiz bayram tatilini uzunca bir sure gidemeyecegimizden erken baslattik 10gun aranizda olmayacagiz sizleri ozleyecegiz hepinizin bayrami mubarek olsun guzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle bol bol dinlenin sizi seviyor ve opuyoruz...
Güsel anneler, minimini bebişlerrrrrr hepinize kocaman öpücüklerrr
Bu aralar pek giremiyorum malum bayram üzeri, babamda yanımdaHerkes iyidir umarımmmm
merhabalar herkese iyisinizdir inşallah bebişlerde iyidir üzmüyorlardır anneleriniben kötü bir gün geçirdim ama sonu güzel bitti çok şükür
Kızlar merhaba,
Görüşmeyeli umarım siz ve bebişleriniz iyidir.
İstanbuldayım. Size bir merhaba demek istedim. Bu arada bugün doktora gittik. 4' lü testimiz yapıldı. Veeee cinsiyeti öğrendik. Oğluşum oğluşum derken kızımız oluyormuşSonra yine görüşürüz.
Öptüm hepinizi
Selam guzel anneler,
Siz sabah meleklerinizle uyuyorken yada ise gitmek icin hazirlanirken biz oglusumla ankara semalarinda olacagiz bayram tatilini uzunca bir sure gidemeyecegimizden erken baslattik 10gun aranizda olmayacagiz sizleri ozleyecegiz hepinizin bayrami mubarek olsun guzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle bol bol dinlenin sizi seviyor ve opuyoruz...
Herkese gunaydinnnn :))
günaydın kuzular....
ben geldimm,hareketlerini hissetmeye başladım yavrumuunn çok çok şükür Rabbi'me...hatta kocişim bile hissetti pazar günü,kıpırdadı deyince elini koydu,o da duydu bi tekmesini...Çok mutluyum,Rabbi'm bozmasın neşemizi.
ayyy ayyy bir kızımız daha geliyor hayırlı olsun kızın canımmm benimKızlar merhaba,
Görüşmeyeli umarım siz ve bebişleriniz iyidir.
İstanbuldayım. Size bir merhaba demek istedim. Bu arada bugün doktora gittik. 4' lü testimiz yapıldı. Veeee cinsiyeti öğrendik. Oğluşum oğluşum derken kızımız oluyormuşSonra yine görüşürüz.
Öptüm hepinizi
iyi tatiller canım bizim yerimize de gezin biz işteyiz malesef hem de çok kötü bir gecenin ardındanSelam guzel anneler,
günaydın canımHerkese gunaydinnnn :))
günaydın kuzular....
ben geldimm,hareketlerini hissetmeye başladım yavrumuunn çok çok şükür Rabbi'me...hatta kocişim bile hissetti pazar günü,kıpırdadı deyince elini koydu,o da duydu bi tekmesini...Çok mutluyum,Rabbi'm bozmasın neşemizi.
GÜNAYDIN şekerlerim burda gün aymadı ama sizin gününüz aydın olsun en azından( pöff öyle bi hava var ki kapalı karanlık yağmurlu iç sıkıcı yarın güzel olur inşallah...dün mutlu bi haber aldık kızımla gittiğim özel hastanede ayrıntılı ultrasonu sormuştum dr a o da 4 boyutlu ultrason olduğunu ücretinin de 150 tl old söylemişti tabi ayrıntılı ile 4 boyutlu aynı şey değil diye kızmıştım dr a bana yalan söylüyordu resmen dün içime kurt düştü hast aradım radyoloji bölümüne bağlandım veee ayrıntılı ultr. ile 4 boyutlunun aynı olmadığını söyledi ayrıntılı ultr. ile organların gelişimi inceleniyo falan diye anlattı yarım saat sürüyormuş yaklaşık veeeeee ücretsizmişşşşşşşş 4 boyutlu keyfi görmek istersem cd falan o zaman 150 tl ücreti varmış ay o kadar sevindim ki hem tam anlamıyla ayrıntılı ultr yaptırabiliyorum hem de ücret vermiyorum onun yerine bebişimin ana kucağını alırım dedim yani
günaydın
hangi hastane istanbulda mı??? bende 3 kasımda delta hospital e gideceğim küçükyalıda 150 tl 4 boyutlu ultrasona vereceğim
mademki ayrıntılı ultrasonda ücret ödenmiyor durun hatta hemen soruyorum .... :)
günaydın
hangi hastane istanbulda mı??? bende 3 kasımda delta hospital e gideceğim küçükyalıda 150 tl 4 boyutlu ultrasona vereceğim
mademki ayrıntılı ultrasonda ücret ödenmiyor durun hatta hemen soruyorum .... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?