2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aman canım boşver bakmasanda olur önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı

hımmmmmmmmm bir de dolap meselesi var, onu tamamen aklımdan çıkarmıştım

nasıl bir dolap yeterli olur sizce?
inanın hiç bir fikrim yok da

kızlar neden cevap vermiyorsunuz?

canım karar herzaman senin o da yapıcam herşeyi takım olacak dersen park yatakları pek uydurma şansın yok ama ben ilk bebeğimde de park yatak kullandım çok rahat ettim o yüzden bundada park yatak abiden toplanıp kaldırılmış olarak mevcut onu kullanıcam çünkü diğer yataklar gibi yok çıktı düştü gibi endişeleri biraz daha geç zaman düşünmeye başlıyorsun yüksek olamları daha avantajlı bende bahar616 gibir dolap yaptırıyorum ha birde bi şifonyer 4 çekmeceli üstüme sünger kestiriyorum kılıf geçirip yanlarından bağlamalı alt değiştirme olarakta kullanıcam umarım bir fikir olmuştur senin için

hımmmmmmmmm bir de dolap meselesi var, onu tamamen aklımdan çıkarmıştım

nasıl bir dolap yeterli olur sizce?
inanın hiç bir fikrim yok da

iki kapaklı bir tarafı sırf raflı bir tarafı yarıya kadar askılı alt kısmıda en az 2 tane çekmeceli dolap bence işimizi görür gibi geliyo

aman canım boşver bakmasanda olur önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı

tabi öyle de o kadar sıkıldım ki!!! 16 haftadır yatıyorum canım ya, geçmez zannediyordum ama geçiyor, sizleri okuyorum sürekli,
işe gitmekten şikayet ediyorsunuz ya içimden diyorum ki beni görseler şikayet etmezler
öğretmenim ben, çalışmaya, kalabalığa, gürültüye öyle alışmışım ki...
her şeyden önemlisi sağlıklı ya hamileliğiniz tadını çıkarın

ben de işte bunlarla kendimi oyalamaya çalışıyorummmmm

günaydın kızlar, iyi haftalar diliyorum herkese ...

Papatya, canım biz oğlumuza oda yapamayacağız, tayinciyiz.eşimin yanına gitcem ben.evimiz ank.da aslında.o yüzden park yatak almayı düşünüyorum.park yatağı olan anneler beşiklerini hiç kullanmıyomuş..ama bel problemin varsa ppark yatak olmaz.ağrıtıyomuş geçen bi ark yazmıştı.2 yaşına dekte kullabilrsin parkı.bu açıdan iyi bide seyahat bolsa bence kesin park yatak.tatilde bebeklerin aranızda yatmak zorunda kalmaz.

Kadınız, canım sende mi ank.dasın ? zeynel beyin hastası senmiyidin yoksa ? takip ediyorum hep ama bazen karışıyo kusura bakma.ben ilkkez trençkotumu giydim bugün iyikide giymiş havada soğuk

geçmiş olsun canım boşver istirahat et herşey yapılır sen iyi olacaksınki bebeğinde iyi olsun (odasıda)

iki kapaklı bir tarafı sırf raflı bir tarafı yarıya kadar askılı alt kısmıda en az 2 tane çekmeceli dolap bence işimizi görür gibi geliyo

teşekkürler....

teşekkürler

evet haklısın aslında ben hiç o yönde düşünmemiştim çok şükür iyiyiz ve gelebiliyoruz işe rabbim en kısa sürede seninde derdine derman olmasını ümit ediyorum canım.

en azından burası var burdaki sıcak samimi dostluklar var inan burası olması bu fazlasıyla değişiklikleri bende tek başıma kaldıramazdım

evet canım bende ankaradayım ama zeynel beyin hastası ben değilim karışır tabi herkesi herşeyi aklında tutamı insan

yok canım biz tayinci değiliz, ankaradayız, iş ve ailelerimiz burada, ben ikizlerimle uzun bir süre tatil planı yapamayacakmışım gibime geliyor:13:

yok canım biz tayinci değiliz, ankaradayız, iş ve ailelerimiz burada, ben ikizlerimle uzun bir süre tatil planı yapamayacakmışım gibime geliyor:13:

ayyy ikizmi senin maşallah canım cinsiyetleri ne allah kolaylık versin biz bitanesine bukadar söleniyoruz ofluyoruz sen ne durumdasın acaba

kızlar akşam kısmetse görüşürüz şimdi dışarı çıkıyorum malum bayram kayınvalideye eli boş gidilmez dimi hoşçakalın

canım benim dermanım yatmak, şu an 19. haftamdayım, ben çok minyonum o yüzden doktorum 34. haftayı görmek bizim için mucize dedi

allah kısmet ederse sizden daha az bir zamanım var yani

tamam canım aman bu kayınvalidelerde ayrı bir dert benim yerimede gez bol bol

ayyy ikizmi senin maşallah canım cinsiyetleri ne allah kolaylık versin biz bitanesine bukadar söleniyoruz ofluyoruz sen ne durumdasın acaba

evet canım bir kızım bir oğlum olacak inşallah. karnım çok çıkmadı, ama doktorum hızla ağırlaşacaksın dedi, sürekli yattığım için kendimi o kadar hantal hissediyorum ki zaten

:44::44: ya kızlar karnımda bişi ara ara sanki hareket ediyo amam bebekmi başka bişeymi bilmiyorum sizce bu haftada hareket edermi :44::44:

:44::44: Ya kızlar karnımda bişi ara ara sanki hareket ediyo amam bebekmi başka bişeymi bilmiyorum sizce bu haftada hareket edermi :44::44:

cnm senin haftalarında olan bir çok kişi hissediyordu.tabiki ben değil.ben 22.haftama gireceğim yarım ama halen hareketini tam anlayamıyorum.bebiştir o bebiş:)

aaa kızlar bugün fırsat bulursam yeni bir kot almıştım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve 1 ay sonra giyememeye başladım terziye verdim hamile pantolonu yaptırdım ve bugün giydim çok rahat bi pantolon oldu resmini çekip paylaşırım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…