benim hamileliğim problemli olduğu için raporluyum ve sürekli yatıyorum
çıkıp gezemiyorum, sadece netten araştırabiliyorum ama o da görmek gibi olmuyor,
o yüzden öneriileriniz ve ve fikirlerinizi önemsiyorum
hımm sanırım konu beşik park yatapı kaynanam alıcak kırkım çıkana kadar orda kalıcam çünki bende çekmeceli karyola alıcam oğluşuma zaten genç kızken kullandığım dolabım 2 li çekmecem ve 6 lı çekmecem vae renkleri turuncu onları bi güzel maviye boyatıcam bide odayla uyumlu bir perde ve halı ohhhhh misler gibi olcak paşamın odası
kızlar neden cevap vermiyorsunuz?
hımmmmmmmmm bir de dolap meselesi var, onu tamamen aklımdan çıkarmıştım
nasıl bir dolap yeterli olur sizce?
inanın hiç bir fikrim yok da
aman canım boşver bakmasanda olur önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı
benim hamileliğim problemli olduğu için raporluyum ve sürekli yatıyorum
çıkıp gezemiyorum, sadece netten araştırabiliyorum ama o da görmek gibi olmuyor,
o yüzden öneriileriniz ve ve fikirlerinizi önemsiyorum
iki kapaklı bir tarafı sırf raflı bir tarafı yarıya kadar askılı alt kısmıda en az 2 tane çekmeceli dolap bence işimizi görür gibi geliyo
canım karar herzaman senin o da yapıcam herşeyi takım olacak dersen park yatakları pek uydurma şansın yok ama ben ilk bebeğimde de park yatak kullandım çok rahat ettim o yüzden bundada park yatak abiden toplanıp kaldırılmış olarak mevcut onu kullanıcam çünkü diğer yataklar gibi yok çıktı düştü gibi endişeleri biraz daha geç zaman düşünmeye başlıyorsun yüksek olamları daha avantajlı bende bahar616 gibir dolap yaptırıyorum ha birde bi şifonyer 4 çekmeceli üstüme sünger kestiriyorum kılıf geçirip yanlarından bağlamalı alt değiştirme olarakta kullanıcam umarım bir fikir olmuştur senin için
tabi öyle de o kadar sıkıldım ki!!! 16 haftadır yatıyorum canım ya, geçmez zannediyordum ama geçiyor, sizleri okuyorum sürekli,
işe gitmekten şikayet ediyorsunuz ya içimden diyorum ki beni görseler şikayet etmezler
öğretmenim ben, çalışmaya, kalabalığa, gürültüye öyle alışmışım ki...
her şeyden önemlisi sağlıklı ya hamileliğiniz tadını çıkarın
ben de işte bunlarla kendimi oyalamaya çalışıyorummmmm
günaydın kızlar, iyi haftalar diliyorum herkese ...
Papatya, canım biz oğlumuza oda yapamayacağız, tayinciyiz.eşimin yanına gitcem ben.evimiz ank.da aslında.o yüzden park yatak almayı düşünüyorum.park yatağı olan anneler beşiklerini hiç kullanmıyomuş..ama bel problemin varsa ppark yatak olmaz.ağrıtıyomuş geçen bi ark yazmıştı.2 yaşına dekte kullabilrsin parkı.bu açıdan iyi bide seyahat bolsa bence kesin park yatak.tatilde bebeklerin aranızda yatmak zorunda kalmaz.
Kadınız, canım sende mi ank.dasın ? zeynel beyin hastası senmiyidin yoksa ? takip ediyorum hep ama bazen karışıyo kusura bakma.ben ilkkez trençkotumu giydim bugün iyikide giymiş havada soğuk
günaydın kızlar, iyi haftalar diliyorum herkese ...
Papatya, canım biz oğlumuza oda yapamayacağız, tayinciyiz.eşimin yanına gitcem ben.evimiz ank.da aslında.o yüzden park yatak almayı düşünüyorum.park yatağı olan anneler beşiklerini hiç kullanmıyomuş..ama bel problemin varsa ppark yatak olmaz.ağrıtıyomuş geçen bi ark yazmıştı.2 yaşına dekte kullabilrsin parkı.bu açıdan iyi bide seyahat bolsa bence kesin park yatak.tatilde bebeklerin aranızda yatmak zorunda kalmaz.
Kadınız, canım sende mi ank.dasın ? zeynel beyin hastası senmiyidin yoksa ? takip ediyorum hep ama bazen karışıyo kusura bakma.ben ilkkez trençkotumu giydim bugün iyikide giymiş havada soğuk
yok canım biz tayinci değiliz, ankaradayız, iş ve ailelerimiz burada, ben ikizlerimle uzun bir süre tatil planı yapamayacakmışım gibime geliyor:13:
evet haklısın aslında ben hiç o yönde düşünmemiştim çok şükür iyiyiz ve gelebiliyoruz işe rabbim en kısa sürede seninde derdine derman olmasını ümit ediyorum canım.
en azından burası var burdaki sıcak samimi dostluklar var inan burası olması bu fazlasıyla değişiklikleri bende tek başıma kaldıramazdım
ayyy ikizmi senin maşallah canım cinsiyetleri ne allah kolaylık versin biz bitanesine bukadar söleniyoruz ofluyoruz sen ne durumdasın acaba
evet canım bir kızım bir oğlum olacak inşallah. karnım çok çıkmadı, ama doktorum hızla ağırlaşacaksın dedi, sürekli yattığım için kendimi o kadar hantal hissediyorum ki zaten
:44::44: Ya kızlar karnımda bişi ara ara sanki hareket ediyo amam bebekmi başka bişeymi bilmiyorum sizce bu haftada hareket edermi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?