2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
nasılsınız? bayram dolayısıyla tahmin ettiğim gibi kimse yok.
benim gibi çok yormayın kendinizi. inanılmaz bir yorgunluk çekiyorum. anlatamam. sabah temizlikten başlayıp akşam etleri mideme götürene kadar oturduğum süre 5 dk.yı geçmemiştir diyebilirim. ama ne yapim seviyorum iş yapmayı.

bebeğimle ilgilenemedim bugün o yüzden. bana tirip atıyo şimdi, ara ara kımıldıyo, ben istediğimde ses yok..

burada bulunan bulunmayan tüm annişlerin bayramını kutluyorum, dilerim bundan sonraki bayramlarınız bebeğinizle güle oynaya, sağlık ve mutlulukla geçer..

hepinizi çok öpüyorum...

iyi bayramlarr.

Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun arkadaşlar..hepinizi öpüyorum nasılsınız nasıl gidiyor göbüşleriniz bebişleriniz bakimmm??bizim durumlar iyi maşallahh ağrılarımız başladı yavaş yavaş sırt bel bacak ayak şimdiden böyleyim yaniiikızlar benim 1 aydır nerdeyse sağ orta ve yüzük parmağımda uyuşma var ama sürekli uyuşuk..onu dr.uma sorucam sanırım 8-10 gün içinde tekrar görünücem.böyle olan varmı? Acaba diyorum tetonoz aşısından dolayımı oldu? Birde bu ayın 2 sinde 2.aşım var yaptırmasam nasıl olurki??? Birde derin uyumayı özledimm ben yaaaaa Tetikteyim acaba göbeğimin üstünemi yatıyorum filan diye zaten ağrılarımda var zorlanıyorum yanii..kızlarr bu bayram yanlız geçirdiğimiz son bayram olacak inşallahh birdahaki bayrama yavrularımız kucaklaımızda olacak el öpecekler bizlerleeee ayyyyyallahım o günleride göstersin inşallahhhh ..hıııı birde bebek için alınacaklar listesi hazırlasak artık cok iyi olur bu aylar alışveriş aylarımız gitgide şişiyoruzzz Hıııı nedersiniz???

erh

merhabalar bu saatte uyanık olan tek anneyimdir,bayram tatlısının pişmesini bekliyorum küçük olunca misafir anca yarına gelecek,hepinizin bayramı mübarek olsun Rabbim tekrarını yavrularımızla yaşamayı nasip etsin inşallah,geceleri bende hep tetikteyim sanki karnımın üstünde kırılacak yumurta var hayırlısıyla geçse liste için erken değil mi canım 1 ay sonra inşallah sağlıcakla selamlar öptüm

Tüm anne adaylarının bayramı mübarek olsun.
Yüce mevlam yavrularımızı zamanında,
sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp yeişyirmeyi nasip etsin.

herkese iyi bayramlar kızlar...
benim için pek iyi bi bayram olmadı, bayram sabahına idrarımda kanla uyandım. apar topar zeynep kamile gittik ama bebekten değilmiş, böbrekle ilgili bir durumdur dedi doktor, kum döküyo olabilirmişim. zaten sağ tarafıma saplanıp duran ağrılar var, özellikle o dayanılmaz ağrılardan sonra kan geliyor. idrar yolları enfeksiyonu da olabilir tabi...
size bi sorum var, bu sorun için bayramdan sonra kadın doğumcuya mı gideyim yoksa direk ürolojiye mi? :2:

çok geçmiş olsun canım, bence her ikisine de git içini rahatlat. böbrek rahatsızlıklarında bol su içmenin faydasını biliyorum. acil şifalar canım, kendine dikkat et.:44:

vay beeee.... bu sayfada bu günleri de mi görecektik... 3 günde 1 sayfa ilerlemiş eskiden yetişemezdik okumaya

geçmiş olsun öncelikle.. ilk etapta ürolojiye gitmelisin, tabi doktorunun da bilgisi olsun bundan. ihmal etme sakın, bol bol su iç.
Acil şifalar canım.

kızlaaaaaarrrr... kızım için ceylin ismi nasıl sizce? Anlamı cennete açılan kapı demekmiş. Diğer alternatifler; bengisu, miray, tuana, nisa vb. isimler arasından seçtim.
eşimin de hoşuna gitti. bir de sizlerin fikrini alayım dedim. daha erken belki ama olsun aklımızda bulunsun. :)

Herkese selamlar iyi bayramlar hanimlar, tustubik gecmis olsun canim, uroloji tabi bu tip rahatsizliklarin uzmani ona git once, doktoruna da teshisi ve tedaviyi, uygulunan ilaclarin ayrintilarini bildirirsin, sule isimlerin anlamlarini iyi arastir canim, internette ya da bazi kitaplarda su anlama gelir diyo ama isin asli oyle olmayabiliyo, daha once de gecmisti galiba boyle bi mesaj bu topikte, bildigim nisa kadinlar demek mesela, neyse dedigin gibi daha zamanimiz var, biz de henuz bir karar veremedik, bugun guzel gelen bi ismi yarin begenmiyoruz :) opoyorum herkesi kocaman, tekrar hayirli bayramlar

ceylin kulağa hoş gelen bir isim.anlamıda öyleyse oda güzel.siz daha isim arayışındasınız ben ismini koydum hatta ismiyle hitap ediyorum bile.zeynep.

selam mart anneleri hepinizin bayrami mubarek olsun.RABBIM onumuzdeki sene saglikla yavrularmizla gecirmemizi nasip etsin.
RABBIM bana bu bayram cok guzel hediye verdi saglimi.kizlar artik cok iyiyim evimdeyim sukurler olsun.kusmalarim gunde maksim.1 oluyor.bulanti giderici fitil uyguluyorum.ama canim cok yakiyor o fitil.en az 1 saat oturamiyorum.sizce bu normalmi.neise kizlar kendinize iyi ve bebislere iyi bakin

Ceylin guzelmis. Biz de cinsiyet kiz olursa Mira koyacagiz insallah. Erkek olursa henuz karar veremedik. Kayinpederim yillar once bize torun icin baski yaparken Mert demisti. Herhalde erkek olursa Mert koyariz.

selam nazlma, burdada buldum seni, iyilesmene inan cok sewindim cünkü ceken bilir ogünleri, fitilin vomex mi? bende cok kullandim canini yakiyo insanin, cok normal benimde öyle olurdu, neyse yakinda insaallah onuda birakirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…