2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

meraba porselenbebeg, durumlarimiz genelde ayni sirt bel agrilari basladi bayaa, ama uykumda rahatim üstünede yatiyo insan bazen her sekilde, göbis kocaman ama, tecrübeli olmamdan belki, rahat ol sende gerci mide yanmasindan yatamiyorum ozamanda kalkip ikitane renni tablet atiyorum yoksa uyumak mümkün degil, ewet alisveris zamani ama ben aralik ocak gibi indirimler oluyo cogunu ozaman almayi düsünüyorum kendine iyi bak ve tabi bebisine

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Ne güzel isimler düşünülmeye başlanmış biz de yavaş yavaş belirliyoruz.
eşim oğlumuza EREN ismini düşünüyor, ben de YAVUZ SELİM ismini düşünüyorum, ikimizden hangimiz galip gelecek bakalım.
eşim kızımıza NAZLI ben ise DENİZ ismini düşünüyorum.

kızlar ne gezentii çıktınız, dönün evinize, dinlenin biraz

gelin artık, biraz muhabbet edelim ya

çok sıkıldım ben

Öncelikle Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsunn Kıslarr...

Herkese dönüş yapıyor sanırım yavaş yavaş, evet bi süredir sakin gidiyor burası ama toparlanır eminim.

Nazlıma çok sevindim evine kavuşmana, RABBİM şifanızı eksik etmesin inşallah.. Ftil kullanmadım o yüzden bişey diyemiyorum canım.. Porselencim canım sende iyisin ne güsel.. Bel sırt ağrıları hergün sabah uyandıığımda hatırlatıyor bana hamileliğimi..

Kıslar özledim buraları hepinizi öpüyorum, bebişlerinizi mıncıklıyormmm

Yeni gelenlerr hoş geldiiii

cnm cok sevindim iyi olmana ins yakinda hic kalmicak:) kizinin da gozu aydin en cok o mutlu olmustur herlde

KizLar nasılsiniz umarım hersey yolundadir güzel bir Bayram gecirmisinizdir ...

Selam benim güzel mi güzel hamiş arkadaşlarım ve onların kıymetli mi kıymetli yavruları

Yaklaşık on günlük tatilimi İstanbul-Balıkesir arasında geçirdim. Ba yaaa yoruldum Bu akşamda yuvaya dönüş yaptık. Sizi çok özlemişim Umarım hepinizin bayramı ve tatili güzel geçmiştir....

Öncelikle kendimden haber vereyim. (gerçi doktora gittiğim gün yazdım ama gözden kaçmış olabilir diye tekrarlıyorum)

Ultrasonla bakan 2 doktorda bugüne kadar bebişime erkek demişti ama annesinin bir tanecik kızı geliyormuş Çok mutlu oldum. Eşim ilk başta duygulandı gözleri falan doldu. Ama sonra oda çok mutlu oldu. Kıpır kıpır bir kızım var. Çok şükür sağlıklı. 4'lü testimizde güzel çıktı. 23 Kasımda tekrar İstanbula gidip detaylıya bakıcaz.

Geçen bayram hamile olduğumu söylememiştim. Birinci derece akrabalar dışında bu bayramda öğrendi herkes
Kızımın ilk cicilerini aldım teyzeleri Ne güzelmiş yavruna birşeyler almak. E-bebek mağazasından çıkamayacağım sandım

Neyse aranıza döndüm bol bol görüşürüz.Şöyle bir geçmişe baktım burası da baya sessizmiş.

Sule2013 tatlım bak bir ortak noktamız daha oldu. Benimde kızım oluyormuş hemide kıpır kıpır :13:

Ebahcım herşeyin düzelmesine çok sevindim. Gözün aydın

Nazlma arkadaşım çok çok sevindim. Ne güzel bak herşey yoluna giriyor. Sen iyileştin. Kızın ve eşin sana kavuştu sende evine. Süper valla birdaha böyle ayrılıklar yaşamayın

Ayyy çok konuştum. Çilek, Bahar 616, Twety, Şekercik, Kadınız, Frezyam.... ay daha çok var kusuruma bakmyın unuttuklarım. Hepinizini çok özledim beaaa

İyi geceler kizlar.. İnsaallah herkes iyidir.. Bayram gezmemiz daha bugun bitti bende bittim..
Bir yandan da evimi yerleştirdim.. Kısmetse Çarşamba kendi evime geciyorum..
Hafta sonunada misafirim geliyor ev görmeye...
1 kasimda ayrıntılı usg var.. Bebeğimi göremeyeceğim herzaman oldugu gibi
Ama iyi olduğunu bilmek herseyden önemli.. Kadimın ortasında özele gitmeyi dusunuyorum
Bakalim oğluş ne kadar büyümüş..

İyi geceler kizlar.. İnsaallah herkes iyidir.. Bayram gezmemiz daha bugun bitti bende bittim..
Bir yandan da evimi yerleştirdim.. Kısmetse Çarşamba kendi evime geciyorum..
Hafta sonunada misafirim geliyor ev görmeye...
1 kasimda ayrıntılı usg var.. Bebeğimi göremeyeceğim herzaman oldugu gibi
Ama iyi olduğunu bilmek herseyden önemli.. Kadimın ortasında özele gitmeyi dusunuyorum
Bakalim oğluş ne kadar büyümüş..

Günaydınlarrrr....
ben geldim,geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlarrr......

benim göbüş bu bir haftalık süreçte fena halde belli artk.Fırladı birden resmen,Bebeğimin hareketlerini hissediyrum gün içerisinde. Allah'ım korusun yavrularımızı...
bi de unutmadan Geceleri yanmalarım başladı,kursağım yanıyor.

kızlar ben doktora gideceğim zaman 25.haftada olacağım,ayrıntılı ultrason zamanım değil.Kafam çok bulanık.Ne yapmam lazım,ayrıntılı ultrasona giremezsem ne olur?:18::18:

günaydın günaydın günaydın günaydın

bayram tatili bitti bayramda ne yaptınız derseniz hiç birşey sadece bol bol et yedim

bu sabah kalkmak ölüm geldi ama ne yapalım kocamız da işe başladı onu geçirdik sabah bir tabak çorba içtik işimize geldik kızımla

şimdi de bir kahve içsem diyorum bakalım biraz daha düşünmem lazım herkezzzzzz dönün kızlar neredesiniz

Gunaydın guzel mı guzel annısler... Uzun bır bayram tatılınden sonra ıse baslamak zor geldı bana ama hemen adepte olduk yıne. Bayram guzel gectı bol bol dınlendık kocamla. Gezdık tozduk ıyı oldu vala...herkese guzel haftalar dılıyorum.

Günaydın Bayram Şekerleri..

Bu bayram bebeklerin sevinciyle pek bir güzel geçti sanırım.

Herkes şaşırdı ne zaman büyüttün bu göbeği dediler..

Annemlerin ananemlerin aldıkları cicileri görünce bayıldım.
Biz de dönmeden alışveriş yaptık. mother care den body ve kıyafetlerini aldık. yazlık kıyafetlerde indirim vardı.Bir sürü tshırt gömlek şort aldık oğluma.
E bebekten de bakım serilerini aldım chıcco cam biberon ,emzik , burun aspiratörü vb. Kıyafetlerimiz, tekstilimiz tamamlandı,yatak yastık yorgan nevresim herşey hazır bi bebek mobilyamız ve tülümüz kaldı.
BAmbu beşiğimizi de beğendim.İst te olanlar için GÜRDAMAR bebe yi tavsiye ederim.Beşikte çok çeşitleri var.

Rabbim sağlıkla bunları kullanmayı nasip etsin inş.

Şule cim cnm çok sevindim bebeğinin güzel haberlerini almana .. Benim gönderdiğim hediye erkek içindi.Eğer istersen onları bana geri gönder ben de kızımıza yeni ciciler göndereyim?

Merhaba,
bende 21 haftalığım sol göğsümde coz sızlama ağrı oluyor özellikle geceleri .sizdede varmı,?

Kıslarrrrrr hepiciğinize günaydınnnnn bebişleriniiiiizede günaydın tabikii

Gelenler hoş geldi, 2013 bizde seni özledikkkkk prensesinide gezdirdin geldin demekk

Herkesin iyi olması ne güsellllllll

Gününüz güsel geçsin canlarrr

Bende 1 Kasımı heyecanla bekleyenlerdenimmmmmmm:18:

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlarrr.

yoğun bir gezme bayramından sonra yine işe geldik ama özlemişim burayı işe gelmek hiç zor gelmedi o yüzden...

sanırım artık herkes bebeğini hissediyor. kıpır kıpır yaa inanamıyorum. harika bi duygu bunu yaşatan rabbime şükürler olsun...

etten tiksinmiştim hamileliğim boyunca.... resmen et yedim bayramda kurbanın bereketi oldu bu

şu tetonoz aşısını olmasam ya korkuyorum açıkçası :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…