Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun arkadaşlar..hepinizi öpüyorum nasılsınız nasıl gidiyor göbüşleriniz bebişleriniz bakimmm??bizim durumlar iyi maşallahh ağrılarımız başladı yavaş yavaş sırt bel bacak ayak şimdiden böyleyim yaniii kızlar benim 1 aydır nerdeyse sağ orta ve yüzük parmağımda uyuşma var ama sürekli uyuşuk..onu dr.uma sorucam sanırım 8-10 gün içinde tekrar görünücem.böyle olan varmı? Acaba diyorum tetonoz aşısından dolayımı oldu? Birde bu ayın 2 sinde 2.aşım var yaptırmasam nasıl olurki??? Birde derin uyumayı özledimm ben yaaaaa Tetikteyim acaba göbeğimin üstünemi yatıyorum filan diye zaten ağrılarımda var zorlanıyorum yanii..kızlarr bu bayram yanlız geçirdiğimiz son bayram olacak inşallahh birdahaki bayrama yavrularımız kucaklaımızda olacak el öpecekler bizlerleeee ayyyyy allahım o günleride göstersin inşallahhhh ..hıııı birde bebek için alınacaklar listesi hazırlasak artık cok iyi olur bu aylar alışveriş aylarımız gitgide şişiyoruzzz Hıııı nedersiniz???
cnm cok sevindim iyi olmana ins yakinda hic kalmicak:) kizinin da gozu aydin en cok o mutlu olmustur herldeselam mart anneleri hepinizin bayrami mubarek olsun.RABBIM onumuzdeki sene saglikla yavrularmizla gecirmemizi nasip etsin.
RABBIM bana bu bayram cok guzel hediye verdi saglimi.kizlar artik cok iyiyim evimdeyim sukurler olsun.kusmalarim gunde maksim.1 oluyor.bulanti giderici fitil uyguluyorum.ama canim cok yakiyor o fitil.en az 1 saat oturamiyorum.sizce bu normalmi.neise kizlar kendinize iyi ve bebislere iyi bakin
Selam benim güzel mi güzel hamiş arkadaşlarımve onların kıymetli mi kıymetli yavruları
Yaklaşık on günlük tatilimi İstanbul-Balıkesir arasında geçirdim. Ba yaaa yoruldumBu akşamda yuvaya dönüş yaptık. Sizi çok özlemişim Umarım hepinizin bayramı ve tatili güzel geçmiştir....
Öncelikle kendimden haber vereyim. (gerçi doktora gittiğim gün yazdım ama gözden kaçmış olabilir diye tekrarlıyorum)
Ultrasonla bakan 2 doktorda bugüne kadar bebişime erkek demişti ama annesinin bir tanecik kızı geliyormuşÇok mutlu oldum. Eşim ilk başta duygulandı gözleri falan doldu. Ama sonra oda çok mutlu oldu. Kıpır kıpır bir kızım var. Çok şükür sağlıklı. 4'lü testimizde güzel çıktı. 23 Kasımda tekrar İstanbula gidip detaylıya bakıcaz.
Geçen bayram hamile olduğumu söylememiştim. Birinci derece akrabalar dışında bu bayramda öğrendi herkes
Kızımın ilk cicilerini aldım teyzeleriNe güzelmiş yavruna birşeyler almak. E-bebek mağazasından çıkamayacağım sandım
Neyse aranıza döndüm bol bol görüşürüz.Şöyle bir geçmişe baktım burası da baya sessizmiş.
Sule2013 tatlım bak bir ortak noktamız daha oldu. Benimde kızım oluyormuş hemide kıpır kıpır :13:
Ebahcım herşeyin düzelmesine çok sevindim. Gözün aydın
Nazlma arkadaşım çok çok sevindim. Ne güzel bak herşey yoluna giriyor. Sen iyileştin. Kızın ve eşin sana kavuştu sende evine. Süper valla birdaha böyle ayrılıklar yaşamayın
Ayyy çok konuştum.Çilek, Bahar 616, Twety, Şekercik, Kadınız, Frezyam.... ay daha çok var kusuruma bakmyın unuttuklarım. Hepinizini çok özledim beaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?