2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunaydınnnn herkeslereeee...

uzunnnnnn bır bayram tatlınden sonra ısımın basındayımhıc ozlemememısım 32. haftam bır an once gelsede bırakıp gıtsem dıe bakıyorum ztn

herkesler ıyıdır umarım gecmısı okumadan bır gunaydın demek ıstedım bır ıkı sayfa bakabıldım sadece ...

benı sorarsanız ıyıyım salı gunu tetonoz oldum hayatımın en kotu ıkı gecesını gecırdım cok agrılı ve sancılı oldu ıkıncı doz ıcın cok korkuorum neysekı ewdeydım kolumu kaldıramadan yattım ıkı gun ...gecen cumartesı kontole gıtmıstım ara muayene yaratmıstım kendımedoktorumda gorunce hayrola dedı hersey ıyıydı şükürler olsun oglum suyunu ıcıp duruodu persembe gunu detaylı randevum var bıraz panıgım nedense bu detaylı konusunda gırdıgımız en onemlı muayene dıe dusunmemden sanırım ıns guzel gecer hepımızın kı bunuda atlattıkmı derın bır nefes alıcam ... ve ayrıntılıdan sobra pazar gunude mobılya sıparısımı vermeye gıdıcem Allahın ıznıyle ... bnden hbrler bu kadar canlarım ...

sürmeli canım senınde 1 kasımdaymıs sanırım detaylın bnmde sekercıgınde aynı gun ıns üçümzde guzel hbrlerle cıkarız o odalardan senın saat kacta canım benım bnm 11:30 da..

hayalim duman canım ayrıntılıya muhakkak gır derım ben muayenen o tarıhı gecıo ewt 24. haftaya kadar sanırım doktorunu ara sor derım 9 ay boyunca yaptırdıgımız en onemlı test dıe dusunuorum 2'li den 3'lü den cok cok onemlı ...

Canım kaçıncı haftada 2 doktor da bakıp bebeğine erkek dedi??

Günaydın annişler

Güzel bir hafta diliyorum hepinize

Detaylı ultrasonona girecek arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyorum. Bende 23 Kasımda yani 23.haftam içerisinde İstanbulda Prof.'dan randevu aldım. Uzun uzun bakışıcaz kızımla

Gıda pınarı teyzesi olurmu öyleşey onlar bebişim ilk kıyafetleri, erkek fatmada olsa giyecek yavrum Ayrıca ilk cicişleri onlar o kadar ağladık, mutluluk gözyaşları akıttık üstüne geri vermek bizi üzer teyzesi

Canım kaçıncı haftada 2 doktor da bakıp bebeğine erkek dedi??

Yükselcim benim 12.haftamda 2'li test zamanı kendi doktorum erkeğe benziyor dedi. 16.haftada bulunduğum ilçedeki doktor (pek güvenmediğim bir doktor) bakın pipisi kesin erkek dedi. 18.haftamda 4'lü testte kendi doktorum %100 kız dedi. Tutuş tutuş gösterdi

MErhaba mihscim..Valla bu tetanoz aşısından gözüm korktu şimdi .Gerçi bnm daha 3 haftam var aşı için.24. haftada gel dediler bana.
Mobilya işini nerden nasıl halletttin? Sorması ayıp olmazsa ne kadara mal oldu? Fikir edinelim biz de ben çok kararsızım.
All baby baby deki mavi little king beğendik aslında ama, 2. çocuk için beyaz mobilya olursa kalıcı olr diye de düşünüyorum.Sen nasıl karar verdin?

hoşgeldinizzzzz, ben hiç et yemedim, ben kokusundan yiyemiyorum. sürekli yattım evde yine. hımm demek kahve içiyorsun, ben de çay içiyorum ama abartmamaya çalışıyorum. evet herkes dönsün, ben hep burdaydım, topiği bekledim bayram boyunca

günaydın herkeslere
geçmiş kurban bayramnızı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım arkadaşlar
hamişlere ve tatlı bebişlere sağlıklı günler diliyorum

benimki saat 8.30da canım
ayy ben tetanoz olmadım amaan korkuyorum bende

canım merhaba...

eger bnm kı gıbı agrın olucaksa kork derım yanı gozunu korkutmak ıstemem ama en azından cuma gunune denk getır cumartesı pazar ewde ol derım ozellıkle gecelerı agrı uykusuz bıraktıgı ıcın ertesı gun bıraz sersemlıosun ama ınsallah canım agrısız olur cok hafıf atlatanlarda var sende onlardan olursun ıns bnmde 24. haftamdaydı hazır ewdeyken tatılde aradan cıksın ısten bır daha ızın almak zorunda kalmım dıe gecen salı yaptırdım aradım 2. haftadaydım ıste vurabılırız dedıler ...

mobılyada allbabybaby den vazgectım bende o takımı cok begenmıstım ama sadece karyola 800 tl ıdı ıcınde yatak yok cıbınlık yok uyku setı yok onlarla bırlıkte bıde tasarım bı yer oldugu ıcın 1500 tl ye sırf yatak gelıodu degmez dıe dusundum bıde ordan once baska bır yere bakmıstım aklımda orası kaldı sanada tavsıye edım kartal munıbus yolunda adı güven bebe...cok guzel takımları var ve bır takımın veya yatagın herseyı ıcınde uyku setı cıbınlıgı yatagı... fıyatları soyle ben dolap almıorum dolabım beyaz vardı cunku beyaz bır karyola buyuyebılen degıl ama sallanabılen onun takımı sıfonyerı ve bırde yanımda yatıcagı zamanlar ıcın besıgı besıgı bıraz pahalı 600 tl cıvarı aynısı allbabybaby de 800 tl ıdı gormussundr belkı beyaz sepet desenlı ama besıge ben cok ozenıorum o yusden kıyıorum :)) yatak hersey dahıl 800 tl cıvarıydı komıdınede aynını dedı cunku bnm alanım dar oldugu ıcın komıdın olcuye gore tekrar yapılacak o yusden 800 dedı toplamda 2200 e gelıo sanırım pazar gunu son pazarlıgımı yapıcam ıns 1,5 ayda teslım edıo ıkı arkadasım aldılar ordan onların kıde gelmek uzere ve uyku setı cıbınlıgı falan funnababynın ıstedıgın takımı onun ınternet sıtesınden secebılıosun onuda getırtıo canım

bir de benim bebiş geriden geliyo sağolsun,ultrasona göre geçen ay 5 gün gerideydi.öyle olunca 12 kasımda 24.haftamda oluyorum.ama öte yandan 1 ay içinde gününe yetişdiyse 25.haftamda olacağım,ne yapmam lazım...:26::26:

Sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez, bana da doktor erkek dedi 15. haftamı doldurduğum da aslında gönlümden zilli bir kız doğurmak geçiyordu ama.. :)) Şimdi bir iki erkek kıyafeti aldım bende de yok efendim kız dermi ki diye bir heyecan bastı ama senin haftan küçükmüş erkek dediğinde :)) Öpüyorum minnak kızınıııı Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Son düzenleme:

canım bu test ıcın önerılen ve en ıyı hafta 22. hafta sende 22. haftandasın bu hafta gıdemesmızın bı ara sor ıstersen doktorunu yada haftaya gtmen gerek eger yaptırıcaksan en ıyı gorelebıldıgı haftalarmıs cunku

amin canım ben oğlumun öpücüklerini aldıkça dahada sabırsızlanıyorum kızımı görmek için.keşke diyorum şöyle normal doğurabilseydim ikiden fazla çocuk isterdim
doktorun verdiği kremi aile hekimleri de yazıyor 3 taneye kadar bir reçetede yazabiliyormuş.sanırım her tüp için 10 gün belirlenmiş.eczacı 2 tüp için 20 gün sonra yazdırabilirsiniz dedi.benim doktorum da yen,i verdi zaten 4.ay bitince.yağların mutlaka faydası oluyor bazıları kıl köklerini besliyor böyle ekstraları da oluyor işte:18: ben ilk hamileliğimde bebe yağı ve mustela diye bi krem kullamıştım.ama son ayda karnımın alt kısmında çatlaklar oluştu.hiç kaşınmadan oldu.sanırım nemli tuttum yeterince ama olacağı varsa canım sadece azaltmış oluyorsun.inşallah birşey olmadan atlatırsın son ayları da.asıl o zaman çok dikkat etmek gerekiyor.ayakta kalmak bile etki ediyormuş çatlaklara:26:

buarada kızlar tahmin ettiğimden daha erken işten çıkınca size yazamadan çıkmış oldum.evde internet yok şuanda giremedim
herkesin geçmiş kurban bayramı ve cumhuriyet bayramı kutlu olsun
tatil çoğunlukla iyi geçmiş gibi gerçi ben hala dinlenmeye fırsat bulamadım
ama olsun oğlum çok eğlendi anne ve babasıyla vakit geçirdi yavrum :125::131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…