2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba kızlar bayram gezintilerinden ve eve gelen misafirlerden sizlerle bayramlaşamadık ya kusura bakmayın geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız hepinizin kutlu olsun öpüyorum sizleri seneye bebişlere bayrak verir sallattırırız inş. yeni gelen ark. hoşgelmişler oooo mobilyalar eşyalar alınmayada başlanmış bizde tık yok kaynanam kızıyor ne hemen alınacakmış iyi değilmiş miş miş (( hoş ona bakan yok da fırsat olmadı neyse umarım hepiniz iyisinizdir. bebişlerde tabiiki onlar iyi olsun

nasip olursa bende perşembe günü gircem en azından 20 dk sürüyomuş ama bakalım bende çok merak ediyorum

ben yarın gidiyorum canım,benim bebişim son adet günüme göre geriden geliyordu,doktoru aradım,yarın öğleden sonra gel dedi.cd ve resim de verecekler inşallah.

ben yarın gidiyorum canım,benim bebişim son adet günüme göre geriden geliyordu,doktoru aradım,yarın öğleden sonra gel dedi.cd ve resim de verecekler inşallah.
hmmm iyimiş ya cd işi özel hastanedemi devlettemi veriyolarmış

hmmm iyimiş ya cd işi özel hastanedemi devlettemi veriyolarmış

canım devlet hastanesinde randevum 14'ünde.zamanı geçiyor,ayrıca detaylı ultrasonda pek ilgili değiller,ense kalınlığını ölçerken bile word sayfasında herşeyi normal yazdırdı.özelde en azından konuşabiliyorsun,detaylı inceleme yaptırıyorsun.bunca zaman oldu ben hala bebişimin kilosunu ve boyunu bilmiyorum.

çok haklısın ya bende bilmiyorum bide burda babamızı içeri almıyolar eşim 2 aylıkken hiç bi yeri belli olmazken görmüştü bebeğini sokmuyolar içeriye olmazsa bendemi özele gitsem nasipse cuma günüde bursaya gitcez izin verirlermi onuda sorarım:44:

aynen canım,babamız görmedi bizim daha,eşim şehir dışında yarın burda olmayacak ama cd olacağı için oradan görecek bebişimizi inşallah.

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Gezdim gezdim, bu gezmeleler hava değişikliğine vücut dayanmadı. Dünden beri burun tıkanıklığı (hafif kanamalar oluyor) boğaz ağrısı ve öksürük şikayetim var. Her öksürükte aklım çıkıyor bebişime birşey olacak diye. Gece de nefes almak baya zor oluyor. Günde bir fincan ığlamur kaynatıp içiyorum bol meyve yiyorum. Başkaca önereceğiniz birşey var mı acaba? Doktoruma da mail attım ondan da haber bekliyorum ama karındaşlarıma bir danışayım dedim

slm kizlar
Bugun ayrintili ultrasona gittim. Bebegimin kilosu 336 gr mis. Herseyi normal dedi. Bebegimin agzi cogunlukla acikti sona dogru kapatti. Doktor da sasirdi agzi neden hep acik diye? Biz de korktuk anormal bir durum vardir diye. Doktor normal dedi ama sizin bebeklerinizin agzi kapali miydi?
Bebegim hep yuzunu kapatti, cok zor gorduk yuzunu. Doktor bey baya ugrasti yuzunu actirmak icin. Doktor bey bebek hic fotojenik degil dedi.
Muayene gecmek bilmedi, yuregim agzimdaydi, ayyy ne zor seymis bu ayrintili ultrason ya
doktorum yine degisti tamer bey e devam edicem artik hakkimizda hayirlisi

slm kizlar
Bugun ayrintili ultrasona gittim. Bebegimin kilosu 336 gr mis. Herseyi normal dedi. Bebegimin agzi cogunlukla acikti sona dogru kapatti. Doktor da sasirdi agzi neden hep acik diye? Biz de korktuk anormal bir durum vardir diye. Doktor normal dedi ama sizin bebeklerinizin agzi kapali miydi?
Bebegim hep yuzunu kapatti, cok zor gorduk yuzunu. Doktor bey baya ugrasti yuzunu actirmak icin. Doktor bey bebek hic fotojenik degil dedi.
Muayene gecmek bilmedi, yuregim agzimdaydi, ayyy ne zor seymis bu ayrintili ultrason ya
doktorum yine degisti tamer bey e devam edicem artik hakkimizda hayirlisi

Benim de 2 gun geriymis. Ben de cd aldim. Ayy cok heyecanli kizlar benim tansiyonum dustu

canım geçmiş olsun.ben de nezle atlatmıştım ilk aylar,sürekli hapşuruyordum arka arkaya 5-6 kere.korkuyordum ama bişi olmuyor,korkma.ben de vişne suyu,ıhlamur,meyve tükettim bolca.bir de limon kolonyasını bir tülbente boca ettim.üzerine karabiber serptim.dayanabildiğim kadar boğazıma sarıp tuttum,çok yanıyor ama iyi geldi.

Sağol canım eve gidince deniyeyim.

ayy canm benim...ne kadar sürdü ultrason.CDde hareketleri de var mı canm??çok meraklıyımm

cd yi acmaya korkuyorum silinir bi sey olur diye esimi bekliyorum ona actircam birsey olursa da ona kizicam Bana o kadar uzun geldi ki kisa surmesini isterdim. Bir de doktor en son konusucam dedi. Bebegimden cok Doktorun yuz ifadelerine baktim. :44:

doktor korkuttu bizi. Bu bebegin agzi neden acik dedi? 2 li uclu testleri yaptirmis miydiniz dedi. 4 lu test mi 3 lu test mi yaptirmistiniz dedi. Ikidebir dudagina odaklandi. Yani ben cok korktum ya kendimden gectim bi an.

cd yi acmaya korkuyorum silinir bi sey olur diye esimi bekliyorum ona actircam birsey olursa da ona kizicam Bana o kadar uzun geldi ki kisa surmesini isterdim. Bir de doktor en son konusucam dedi. Bebegimden cok Doktorun yuz ifadelerine baktim. :44:

canım ultrason boyunca mı cdye çekiliyor acaba?ben de meraklardayım,yarın öğleni iple çekiyorum.İnşallah bir sorun çıkmaz.İnşallah...
canım bi de boyu,kilosu tüm uzuvları hakkında bilgi veriliyor değil mi_?çok sordum kusurma bakma.

doktor korkuttu bizi. Bu bebegin agzi neden acik dedi? 2 li uclu testleri yaptirmis miydiniz dedi. 4 lu test mi 3 lu test mi yaptirmistiniz dedi. Ikidebir dudagina odaklandi. Yani ben cok korktum ya kendimden gectim bi an.

ee sonra ne oldu kuzum???bişeyi yok değil mi??

canım geçmiş olsun, bıldırcın yumurtasını yaz google de arattır, okudukların sanırım işini görür,
burun kanamalarına gelince bende de var 2,3 haftadır, ara ara devam ediyor bakalım

Bastan itibaren mi kaydetti bilemiyorum. Boyunu soylemedi. Kilosunu soyledi. Yogunlukla ic organlarina bakti. Elleri kollari bacaklari goruluyordu ama boylarini soylemedi bir de parmaklarini saymadi. Bilemiyorum canim biz dudakta agizda odaklandik. Kalbine de cok bakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…