hahahaaa şekercik yazının alıntısını yaptım ama cevap vermedim tam leyla olmuşumkızlar hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum hayırlı haberlerle dönersiniz umarım
günaydın anneler ve onların minik canları...
çok uzun bir aradan sonra sizlerleyim....
çok ağır bir grip geçirdim gerçi daha iyileşmiş değilim ama 1 hafta öncesine göre daha sağlıklıyım....
gribim tam da bayramın 1.gününe denk geldi tek yapabildiğim ıhlamur,bal,limon içmek oldu...ayrıca bol bol mandalina yedim....deniz suyu ile nefes alabildim...sık olmasada günde 2 tane pastil ile atlatmaya çalıştım ama nafile daha dün gece öksürmekten uyuyamadım....hala daha burnum tıkalı ve keyfim yok...
ama beni tek mutlu eden şey Işık kızımın hareketlerini artık daha net hissediyor olmam hatta yakalayabilirsek babamızda elini karnıma koyarak o tekmelerin bir kısmını hissedebiliyor....ancak çok yorgun ve keyifsiz olduğumda ki özellikle dün akşam naz yapıyor ben buradayım demiyor....
hepinizi burayı çok özledim...detaylı ultrasona giren arkadaşlar geçmiş olsun....bugün girecekler heyecanlanmayın tadını çıkarın....
gün içinde buradayım ay sonuda iş yoğunluğumda geçti bitti bugünden itibaren sizlerleyim....
telefondan girdiğim için alıntı ile cevaplayamyrum fakat rose; benim tam 1saat sürdü ayrıntılım belkide bebeğimde sorun olduğu için bu kadar uzun sürmüş olabilir. Duyduğum bi Kaç arkadaşımin ki 40dk civarı sürmüş.
bu arada bişey daha sorayım sizlere detaylı ultrasona girenlere sorum olacak cevaplarsanız sevinirimbenimki uzun sürmedi 10 dk falandı genel hatlarıyla baktı kalp atımına baktı baş boy el kol bacak yapısına falan baktı söylediklerinden bunu anladım yani iç organlarına beyin yapısına falan detaylı bakılması gerekiyor değil mi baktı da demedi mi yoksa bakmadı mı anlamadım ben bir de cinsiyeti için kız demişti doktorum sizce ne dedim kıza benziyor dedi iç organlara falan baksa görmezmiydi kafamı kurcaladı açıkcası baştan savma mı yaptı ki :44: :44:
saol canım bana doktor sordu herhangi bir sorun problem var mı diye bende yok dedim doktor rutin kontrol amaçlı mı gönderdi dedi bende evet dedim herhalde ondan dolayı çok uzun sürmedi diye düşünüyorum ama içime de kurt düştü çok iyi bakmadı mı diye doktorum iyi diye o doktora yönlendirdi kendi doktorum özelde ama detaylı ulrtasona araştırma hastanesinde yaptırdım
Benimki tüm aşamalarıyla 45 dakika falan sürdü. İç organlarını gösterdi, bu dalak, bu mide, bu akciğer vs diye ama uzun uzun bir ölçüm yapmadı. İdrar kesesi, damarları, beyni ve kalbi ile detaylı ilgilendi. Kalbinde odacıkları damarları kapakçıkları vs kontrol etti. Beyinde ise beyinciği, yapılanmasını, büyüklüğünü vs. İdrar kesesine giden ve çıkan damarları kontrol etti. Dediğin gibi el kol kemiklerini vs ölçtü.
Cinsiyeti bizimki kesin bir şekilde kız dedi. Ama mesela yüzünü kontrol ederken çok zorlandı. Çünkü eli yüzündeydi ve kordon da hemen oradan geçiyordu. Belki senin de öyle bir durum olmuştur, pozisyon gereği cinsiyetini tam görememiştir.
Nereye yaptırdın? Doktorun tarzına göre çok değişiyor, bazısı bakıyor ölçüyor ama detay bilgi vermiyor. Bazısı aldığı para gözümüze batmasın diye ince ince anlatıyor. İçine hiç sinmediyse bir yere daha git ama çok da kafanı takma. Bir sorun olsaydı daha detaylı bakardı tahminim...
canım benim iki tanesi de tutuyor ama eğer bitirdiğim yaşı düşünürsem.yani içinde olduğum yaşa bakarsam olmuyorKızlar ÇİN takvimine göre bebeğinin cinsiyeti tutanlar var mı?
Benim tutuyor. Ve ailemde de denediğim bir çok kişinin tuttu.
eğer tutma ihtimali yüksekse 2. yi ona göre planlayalım
Günaydın canlarım şekerlerim, ve onların minik elma şekerleriii :) Kıslarrr işte bizim için büyük gün geldi çattı... Ben,mihs, surmeli,rose bugün hayırlısıyla giriyoruz testlere.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler alırıs hep birlikte.. Haydi bakalım gelsin güsel haberlerrrr :) günümüz güsel geçsin hep birlikte inşallah.. Dularınızı bekliyoruzkıslar...:18:
Frezyaaaa sen nie bana cvp yazmadın bakayım
Ebahhh bekliyorumseniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?