benim paşam bugün çok hareket etmiyo yaaa normelde hiç durmazdı bugün baya sakin umarım iyidir :18:
merhaba arkadaşlar..kulube yeni katıldımm..hepinisee sağlıklı ve mutlu bi hamilelik diliyorumm..bennimde ilk hamileliğimm ve içimdeki kıpırtıları hissettikçe heyecanlanıorumm =)))
Slm kızlar bende 2013 mart annesıyım.bebegım suanda 21+4 haftalık.veee henuz ılk bebegım.bısı sorucam.ev ısı yapmak bebege zarar verırmı?
hoşgeldin canım aramıza teşekkür ederiz seninde inş. sağlıklı güzel bi gebeliğin geçer hayırlısı ile alırız kucaklarımızamerhaba arkadaşlar..kulube yeni katıldımm..hepinisee sağlıklı ve mutlu bi hamilelik diliyorumm..bennimde ilk hamileliğimm ve içimdeki kıpırtıları hissettikçe heyecanlanıorumm =)))
Slm kızlar bende 2013 mart annesıyım.bebegım suanda 21+4 haftalık.veee henuz ılk bebegım.bısı sorucam.ev ısı yapmak bebege zarar verırmı?
Hadi yaz neoldu hu hu demiş kaçmışsın
Yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmiş sefalar getirmişşşş
laf atam dedimm guzum...100de100 erkeğimle geldim...
canım gozunaydın hayırlı ugurlu olsun ogluma bır arkadas daha geldı :) baska neler dedı doktorun anlat bakalım nasıl gordun bebısını :)
sekercik sen bugun ayrintili ultrasona mi girecektin? Yoksa baskasiyla mi karistirdim. Nasil gecti diye soracaktim.Hadi yaz neoldu hu hu demiş kaçmışsın
Yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmiş sefalar getirmişşşş
sekercik sen bugun ayrintili ultrasona mi girecektin? Yoksa baskasiyla mi karistirdim. Nasil gecti diye soracaktim.
ben girdim canım ultrasona,çok güzel geçti,çok heyecanlı ve duyguluydu.Yavrumu 4 boyutlu resimle de taçlandırdı doktor.
geçmiş olsun canım. arkadaşında benim 3 yaşındaki kızımla yaşıt kızı var. kalbi delik çıkmış doğduktan sonra kapanmış. benimde plasenta aşagıda aslında benimde dikkat etmem gerekiyor. bana 6 ay falan bişi dememişlerdi iyi oldu öğrendiğim.ayrıntılı ultrasondan geldim şimdi. Doktorum kızımın kalbinde delik saptadı zamanla kapanabilir kapanmazise doğumdan sonra ameliyatla halledilebilir ddi. Ayrıca plasenta aşağıdaymiş buda 6. Aydan sonra kanama ve sancılara Yol acarmis. Aramizda böyle olan varmi.
belki bugün mayışıklığı üzerindedirbenim paşam bugün çok hareket etmiyo yaaa normelde hiç durmazdı bugün baya sakin umarım iyidir :18:
çok acıktımmmmmmmmmherşeyi yemek istiyorum
geçmiş olsun canım. arkadaşında benim 3 yaşındaki kızımla yaşıt kızı var. kalbi delik çıkmış doğduktan sonra kapanmış. benimde plasenta aşagıda aslında benimde dikkat etmem gerekiyor. bana 6 ay falan bişi dememişlerdi iyi oldu öğrendiğim.
belki bugün mayışıklığı üzerindedir
aynen ya akşama kadar habire yiyorum. doymak bilmiyorum. tatlı ekşi tuzlu meyve sebze et balık tavuk salata herşeyi delirmiş gibi canım istiyor. artık yemek yemektan sıkılıyorum
ben nezaman yorgunsam paşam ogün çok hareketli oluyo nezaman dinçsem ozamanda selam bile vermiyo
aynen yaaaa akşama kadar türlü türlü şeyler gelip geçiyo aklımdan delircem sanıyorum bazengün içinde bişi gelio aklıma eşimi arıyorum şunu yiyelim mi akşam diyorum tamam diyo yarım saat sonra şunuda alalım diyorum tamam diyo eve gidiyorum hiç bişey yiyesim gelmiyo
aynen akşama kadar yemekler uçuşsun gözümün önünde, akşamda ne yesem ne yesemm, ay bir de eve gidince ne pişirsem derdim var.
aslında aklımdakileri yerimde işdeeee kim yapacak kim yıkayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?