2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyidir güselim merak etme,, daha hala çok küçükler bide benim doktorum 23 -24 haftalardan sonra süreklilik arz eder hareketler dedi bazıları hafif olduğu için bizde hissedemiyoruz...

benim paşam bugün çok hareket etmiyo yaaa normelde hiç durmazdı bugün baya sakin umarım iyidir :18:

merhaba arkadaşlar..kulube yeni katıldımm..hepinisee sağlıklı ve mutlu bi hamilelik diliyorumm..bennimde ilk hamileliğimm ve içimdeki kıpırtıları hissettikçe heyecanlanıorumm =)))

Slm kızlar bende 2013 mart annesıyım.bebegım suanda 21+4 haftalık.veee henuz ılk bebegım.bısı sorucam.ev ısı yapmak bebege zarar verırmı?

merhaba arkadaşlar..kulube yeni katıldımm..hepinisee sağlıklı ve mutlu bi hamilelik diliyorumm..bennimde ilk hamileliğimm ve içimdeki kıpırtıları hissettikçe heyecanlanıorumm =)))

Aramıza hoşgeldin canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin...kızmı erkekmı??

Slm kızlar bende 2013 mart annesıyım.bebegım suanda 21+4 haftalık.veee henuz ılk bebegım.bısı sorucam.ev ısı yapmak bebege zarar verırmı?

canım sende aramıza hosgeldın.. eger rısklı bır gebelık yasamıosan ör. düşük tehlıkesı gıbı bır zararı olucagını sanmıorum kendımı cok yormayarak arada dınlenerek evımın ısını yapıyorum ben

hoşgeldin canım aramıza teşekkür ederiz seninde inş. sağlıklı güzel bi gebeliğin geçer hayırlısı ile alırız kucaklarımıza

slm zarar vericeğini sanmıyorum bende dinlene dinlene yapıyorum işlerimi ayrıca çalışıyorum da ama masa başı olduğu için pek yorulmuyorum

herhangi bir tehliken yoksa yapabilirsin tabi

Hadi yaz neoldu hu hu demiş kaçmışsın

Yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmiş sefalar getirmişşşş

canım gozunaydın hayırlı ugurlu olsun ogluma bır arkadas daha geldı :) baska neler dedı doktorun anlat bakalım nasıl gordun bebısını :)

canımmm oğlan olduğunu 14.hafta öğrenmiştik ama bu sefer resimli kanıtımla birlikte erkeğimle geldim
çok güzel yaklaşık benim 20 dkk sürdü.Hatta doktora herkesin neden 40 dkk sürüyor diyesim geldi ama herşey normal dedi.herşeyiyle ilgilendi,gösterdi.şu kolu,şu kulağı,şu kafası,elleri yandaydı.asker gibi durmuş paşam.yüzü aynı bennnn!!yaşasın kendimi çok seviyorum...

kocişimi aradım,bana hiç mi benzemiyor deyip kıskançlık yaptı

ohh maşallah ne güsel yaaa, Sağlıklı haberini almak kadar güsel bi duygu yok bence.. gözün aydın canım RABBİM hepimize nasip etsin..

db55 canım ben yarın giriyorummmm:18:

ben girdim canım ultrasona,çok güzel geçti,çok heyecanlı ve duyguluydu.Yavrumu 4 boyutlu resimle de taçlandırdı doktor.

geçmiş olsun canım. arkadaşında benim 3 yaşındaki kızımla yaşıt kızı var. kalbi delik çıkmış doğduktan sonra kapanmış. benimde plasenta aşagıda aslında benimde dikkat etmem gerekiyor. bana 6 ay falan bişi dememişlerdi iyi oldu öğrendiğim.
benim paşam bugün çok hareket etmiyo yaaa normelde hiç durmazdı bugün baya sakin umarım iyidir :18:
belki bugün mayışıklığı üzerindedir
çok acıktımmmmmmmmm herşeyi yemek istiyorum

aynen ya akşama kadar habire yiyorum. doymak bilmiyorum. tatlı ekşi tuzlu meyve sebze et balık tavuk salata herşeyi delirmiş gibi canım istiyor. artık yemek yemektan sıkılıyorum

ben nezaman yorgunsam paşam ogün çok hareketli oluyo nezaman dinçsem ozamanda selam bile vermiyo

aynen yaaaa akşama kadar türlü türlü şeyler gelip geçiyo aklımdan delircem sanıyorum bazen gün içinde bişi gelio aklıma eşimi arıyorum şunu yiyelim mi akşam diyorum tamam diyo yarım saat sonra şunuda alalım diyorum tamam diyo eve gidiyorum hiç bişey yiyesim gelmiyo

aynen akşama kadar yemekler uçuşsun gözümün önünde, akşamda ne yesem ne yesemm, ay bir de eve gidince ne pişirsem derdim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…