2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar anneler ve paşalar prensesler nasılsınız bakalım ben müfettişle uğraştım bugün uyuz bir kadındı ya şansıma hiçbişeyi beğenmedi sinirim bozuldu ben bu halimle uğraşıp didiniyorum eğitim vermeye çalışıyorum onu görmüyor umursamıyor :44: sadece kağıt evrak v.s takmış gibi sadece onlara baktı ne çocuklarla ilgilendi ne de tek kelime etti sınıfı umursamadı varsa yoksa evraklar
yarın ayrıntılı ultrasona giricem sabah 9:00 da inşallah hayırlı haberlerle gelirim kızımla dualarınızı eksik etmeyin bizden öpüyorum hepinizi

nasılsınız kızlar görüşmeyeli. biz kızımla kocamla iyiyiz çok şükür. kasım 16 da renkli ultrason var usg ye gircez. son muayenemde dudakları kalın bi kız demişti doktor amcası. bi de ben görem bal dudak kızımı. ya kızlar şaka bi yana benim kız manyak gibi hareket ediyor. öğrencim farketti ayakta iken ben gözler fal taşı gibi açıldı. :)))))))alien var içimde parende atıyor:)))))) hepinizi öpüyom kızlar. görüşürüz artık yarın falan. artık buradayııııımmmmm

ayrıntılı ultrason yaptıran var mı kızlar ücreti ne kadar ve kim yaptı ?

Son düzenleme:

ohh! cok tesekkurler,bende bir tek ben yapiyorum herseyi zannediyordum.herhangi bir tehlikemde yok cok sukur.ama birazcik temizlige duskunum napiimm! kendimide fazla yormamama ragmen icim yinede rahat degildi.simdi biraz daha rahatladi.tekrar tesekkurler;tabi buarada isin masa basinda oldugu icin belin agriyabilir yada tansiyonun dusebilir cunku kan dolasimi yavasladigi icin.yada ayaklarinda sismeler olabilir dikkatli olmanda yarar var canim.

papatyam geçmişi okuyordum canım iyiyim ağladım rahatladım kuzeyi izliyordum mezarlıktaki sahnede tutamadım gözyaşlarımı artık eşim de korktu noldu diye sorup durdu..öyle işte geçti biraz.. siz nasılsınız bakiyim ?
ebahhhh herkes seni merak etti kuzummm neree-lerdesinnnn???

sanırım bu bir dönem ve sırayla hepimiz atlatıyoruz, kimimiz ağır kiimimiz daha hafif. ben de geçen hafta hep ağlak modda gezdim, bir iyiyim bir kötüyüm bir çok çok karamsarım, bir evhamlıyım, derken bakıyorum günler geçmiş

arkadaşlar face grbuna ben de katılmak istiyorum,ne olarak kayıtlı ?...
2013 mart anneleri
ayrıntılı ultrason yaptıran var mı kızlar ücreti ne kadar ve kim yaptı ?
bakırköy ultradermde yaptırdım. doktor pazarlıklı 200 lira normalde 350
akşamları neden burda kimseler olmuyor

yoksa herkes hürremi mi seyrediyor yoksa
ben bu sezon hiç izleyemiyorum valla kocişim ve kızişimle ilgileniyorum. genelde kocişimin izlediği proğramları izliyoruz bol bolda zapping yapıyo sinir oluyom

bende aynıyım herşeye ağlıyorum daha ziyade reklamlara. anne çocukla ilgili konulara...

Günaydın canlarım şekerlerim, ve onların minik elma şekerleriii :) Kıslarrr işte bizim için büyük gün geldi çattı... Ben,mihs, surmeli,rose bugün hayırlısıyla giriyoruz testlere.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler alırıs hep birlikte.. Haydi bakalım gelsin güsel haberlerrrr :) günümüz güsel geçsin hep birlikte inşallah.. Dularınızı bekliyoruzkıslar...:18:

Frezyaaaa sen nie bana cvp yazmadın bakayım

Ebahhh bekliyorum seniiiiii

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnn mutlu sağlıklı güzel sabahlar herkese bu yeni günede sağlıklı uyandığımız için çok şükür rabbime :).

belimde ağrı oluyor onun dışında bir problemim yok canım arada bankaya falan gidiyorum yürüyüş yapıyorum

Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz..İnş her şey normal çıkacak ve siz bebeişlerin ne kadar büyüdüğünü görünce şaşıracaksınız.

Ben en başından beri özel bir kliniğe gidiyorum ve ilk haftalardan beri her ultrasona girdiğimde detaylı ultrason ve renkli dopplere bakıyordu..Sanırım bu konuda şanslıyım extra ücrette talep etmedi hiç.Aylık muayene ücreti 125 tl dışında hiç ödeme yapmadım.

Kızlar ÇİN takvimine göre bebeğinin cinsiyeti tutanlar var mı?

Benim tutuyor. Ve ailemde de denediğim bir çok kişinin tuttu.

eğer tutma ihtimali yüksekse 2. yi ona göre planlayalım

günaydın kızlar sağlık ocağından geliyoruz ilk aşımızı olduk kayım babam beni bıraktı işe oğluşum dedesinin sesini duydukca döndü döndü durdu içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…