hoşgeldin canım aramıza teşekkür ederiz seninde inş. sağlıklı güzel bi gebeliğin geçer hayırlısı ile alırız kucaklarımıza
slmzarar vericeğini sanmıyorum bende dinlene dinlene yapıyorum işlerimi ayrıca çalışıyorum da ama masa başı olduğu için pek yorulmuyorum
herhangi bir tehliken yoksa yapabilirsin tabi
akşamları neden burda kimseler olmuyor
yoksa herkes hürremi mi seyrediyor yoksa[/QUO
hayir arkadasim,bende burdayiiiim!ben izlemiyoruum!
hayir arkadasim,bende burdayiiiim!ben izlemiyoruum!
papatyam geçmişi okuyordum canım iyiyim ağladım rahatladım kuzeyi izliyordum mezarlıktaki sahnede tutamadım gözyaşlarımı artık eşim de korktu noldu diye sorup durdu..öyle işte geçti biraz.. siz nasılsınız bakiyim ?
ebahhhh herkes seni merak etti kuzummm neree-lerdesinnnn???
2013 mart anneleriarkadaşlar face grbuna ben de katılmak istiyorum,ne olarak kayıtlı ?...
bakırköy ultradermde yaptırdım. doktor pazarlıklı 200 lira normalde 350ayrıntılı ultrason yaptıran var mı kızlar ücreti ne kadar ve kim yaptı ?
ben bu sezon hiç izleyemiyorum valla kocişim ve kızişimle ilgileniyorum. genelde kocişimin izlediği proğramları izliyoruz bol bolda zapping yapıyo sinir oluyomakşamları neden burda kimseler olmuyor
yoksa herkes hürremi mi seyrediyor yoksa
papatyam geçmişi okuyordum canım iyiyim ağladım rahatladım kuzeyi izliyordum mezarlıktaki sahnede tutamadım gözyaşlarımı artık eşim de korktu noldu diye sorup durdu..öyle işte geçti biraz.. siz nasılsınız bakiyim ?
ebahhhh herkes seni merak etti kuzummm neree-lerdesinnnn???
ohh! cok tesekkurler,bende bir tek ben yapiyorum herseyi zannediyordum.herhangi bir tehlikemde yok cok sukur.ama birazcik temizlige duskunum napiimm! kendimide fazla yormamama ragmen icim yinede rahat degildi.simdi biraz daha rahatladi.tekrar tesekkurler;tabi buarada isin masa basinda oldugu icin belin agriyabilir yada tansiyonun dusebilir cunku kan dolasimi yavasladigi icin.yada ayaklarinda sismeler olabilir dikkatli olmanda yarar var canim.
Günaydın canlarım şekerlerim, ve onların minik elma şekerleriii :) Kıslarrr işte bizim için büyük gün geldi çattı... Ben,mihs, surmeli,rose bugün hayırlısıyla giriyoruz testlere.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler alırıs hep birlikte.. Haydi bakalım gelsin güsel haberlerrrr :) günümüz güsel geçsin hep birlikte inşallah.. Dularınızı bekliyoruzkıslar...:18:
Frezyaaaa sen nie bana cvp yazmadın bakayım
Ebahhh bekliyorumseniiiiii
Günaydın canlarım şekerlerim, ve onların minik elma şekerleriii :) Kıslarrr işte bizim için büyük gün geldi çattı... Ben,mihs, surmeli,rose bugün hayırlısıyla giriyoruz testlere.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberler alırıs hep birlikte.. Haydi bakalım gelsin güsel haberlerrrr :) günümüz güsel geçsin hep birlikte inşallah.. Dularınızı bekliyoruzkıslar...:18:
Frezyaaaa sen nie bana cvp yazmadın bakayım
Ebahhh bekliyorumseniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?