2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Hayırlı sağlıklı haberler alayım yeterki ben sana akşama kadar anlatırım canım merak etme hem o arada moralini bozmanada vakit kalmasss

kızlar ben bu face de kadınlar kulubunde grup filan bulamıyorum :18::18::18:
foto video filan görüyorum iyi de size ordan da ulaşayım dedim beceremedim

kızlar avatarıma resim yükledim ama hala görünmüyor, nasıl yapacağım yardım eder misiniz?

selaaammm kıslaaaarrrr:) nasılsınız inşallah. biz iyiyyiz çok şükür kuzumla. bi şey sorcam size ben. süt muz bulgur pilavı ve bi şey daha vardı şu an hatırlayamadım bi yiyecek daha bebeğe kilo aldırıyormuş doğru mu. siz hiç duydunuz mu böyle bi şey. bu arada 6 ay ücretli izin meclisten geçti mi kızlar ya ben kaçırdım haberlerde eğer geçtiyse

selam canımmmm.. yok güselim geçmedi meclisten o ortalıkta bile yok şuanda
Muz aldırıyor evet çok faydalı bulgur pilavı vitaminli ve doğumdam sonrada süt yapan bi besin..

FACE BAKAN ARKADAŞ 2013 MART ANNELERİ YAZARSAN GÖRÜRSÜN GRUBU

yaaa red mi edildi yoksa görüşülüyor haberinden sonra yeni haber mi çıkmadı(((

ay çok umutluydum ben. olmazsa seminere gideceğim zaten sene sonunda. oy üzüldüm valla. hadi benim zamanlaması çok iyi oldu. diğerleri ne yapsın yazık(((

sütün hem sana hem bebeğine iyi geldiğini diyetisyenim söyledi, bulgur plavına gelince haftada mutlaka bir kere tüket dedi, süt kilo aldırıyor mu bilmem ama iskeletinin oluşumu için olmazsa olmaz kalsiyum deposu yazdıklarının hepsini tüketmeye çalışıyorum ben

6 ay izne gelince.... o işin sıkı takipçisiyim ama henüz öyle bir yasa çıkmadı maalesefff

Bilseydim muzun bebeğe kilo aldırdığını ogün alıdım halbuki eşimde okadar ısrar etmişti muz al ye diye bende ısrarla yok demiştim

Bilseydim muzun bebeğe kilo aldırdığını ogün alıdım halbuki eşimde okadar ısrar etmişti muz al ye diye bende ısrarla yok demiştim

SELAMMLARRRR
konu muzdan açılmışşş,ben ilk 3-4 ay yedim.Şimdilerde yemiyorum,kabak tadı verdi çünkü..

sütü pekmezle denemenizi tavsiye ediyorum,güzel oluyor kızlar,dün akşam ısıtıp içtim bir bardak,bana nefis geldi.

kızlar sütten bahsedersek şunu belirtmek isterim pekmez yada kan ilacı gibi demir içeren besinler sütle bir arada kullanılırsa birbirlerinin yararını götürür.bebeğede yoğurt yada süte pekmez katmak pekmeze peynir eklemek yanlıştır.ondandır ki kan ilacımızı almadan 1 saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünleri çay ve kahve tüketilmez. ben ilk hamileliğimde bu kurala dikkat ettiğim için 7.aya kadar destek almama gerek kalmadı.bebeğimin de çok şükür değerleri hep yüksek çıktı.emzirmeden yarım saat önce ilacını vermek lazım en azından.kendimde geceleri içiyodum ki o arada zaten bişe yemediğim için vücuttan birleşip atılma ihtimali kalmıyodu.

sütü pekmezle denemenizi tavsiye ediyorum,güzel oluyor kızlar,dün akşam ısıtıp içtim bir bardak,bana nefis geldi.

Canım bilmişlik yapmak istemem amacalsiyum ve demir aynı anda alınmaz, alınırsa vucut ikisini birden hemen dışarı atıyor, emilmesi için vucuda zaman tanınmıyor( diyetisyenimden alıntı)

unutmadan bunları da söyliyim bebişlerimize yarasın
muzda potasyum bulgurda fosfor ve balıkta omega 3 vardı diye hatırlıyorum.fosfor beyin için iyi diye biliyorum .balık ve ceviz de öyle.balıkların pullu kısımlarını yiyemeyiz ve dip balığı yiyemeyiz hamileyken.ben daha çok levrek yemiştim her hafta onda diğer balıklarda olmayan ekstra iyi gelen bi vitamin daha vardı ve de tadı benim gibi balık sevmeyen birine göre daha iyiydi yerken tıkamıyordu süt peynir ve yoğurt dışında fındık da kalsiyum açısından zengindir.kaşarda da beyaz peynirden daha çok vardır kalsiyum.oğluma peynir yediremedim ama kaşar yiyor ki o zaten fazlasıyla yetior tahlillerden anladık tuzlu ve turşu bende su tutulmasına yol açıyor.ne kadar tuzsuz zeytin yazsada bayağı tuz içerdiğinden zeytini de sadece pazar kahvaltılarında yemiştim.şimdi dikkat etmedim zeytine ve yüzüğüm parmağıma olmamaya başladı malesef:120:
hatırladığım kadar aktarayım dedim gerçi çoğunu biliyorsunuzdur

Canım bilmişlik yapmak istemem amacalsiyum ve demir aynı anda alınmaz, alınırsa vucut ikisini birden hemen dışarı atıyor, emilmesi için vucuda zaman tanınmıyor( diyetisyenimden alıntı)

hayalimduam arkadaşlarımında dediği gibi pekmezle birlikte alınan yoğurt faydalı olmuyor çünki birbirinin vücuda verdiği değerleri öldürüyolar. o yüzden sadace içmiş olursun herhangi ek bir faydası olmaz sana ve bebeğine eğer tüketebiliyosan sabahları 1 yemek kaşığı aç karna pekmek içebilirsin.

canım benim çok teşekkür ederim bu bilgilerin gerçekdende çok faydalı oldu benim açımdan hemen eşimi aradım ve akşama levrek almasını söledim ben 24 yaşındayım ve birkez bile balık yemedim aklım erdi ereli ama çınarım içim yemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…