Günaydın herkeseee
şekercimm canım dün okula gidiyordum çıktım hemen ondan yazamadım.. bugün güzel haberlerinizi alırız inşallah gelince ayrıntılı ultrasonlarınızı ayrıntılı olarak anlatacaksınız tamam mı
Aramıza hoşgeldin canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin...kızmı erkekmı??
selaaammm kıslaaaarrrr:) nasılsınız inşallah. biz iyiyyiz çok şükür kuzumla. bi şey sorcam size ben. süt muz bulgur pilavı ve bi şey daha vardı şu an hatırlayamadım bi yiyecek daha bebeğe kilo aldırıyormuş doğru mu. siz hiç duydunuz mu böyle bi şey. bu arada 6 ay ücretli izin meclisten geçti mi kızlar ya ben kaçırdım haberlerde eğer geçtiyse
selam canımmmm.. yok güselim geçmedi meclisten o ortalıkta bile yok şuanda
Muz aldırıyor evet çok faydalı bulgur pilavı vitaminli ve doğumdam sonrada süt yapan bi besin..
FACE BAKAN ARKADAŞ 2013 MART ANNELERİ YAZARSAN GÖRÜRSÜN GRUBU
selaaammm kıslaaaarrrr:) nasılsınız inşallah. biz iyiyyiz çok şükür kuzumla. bi şey sorcam size ben. süt muz bulgur pilavı ve bi şey daha vardı şu an hatırlayamadım bi yiyecek daha bebeğe kilo aldırıyormuş doğru mu. siz hiç duydunuz mu böyle bi şey. bu arada 6 ay ücretli izin meclisten geçti mi kızlar ya ben kaçırdım haberlerde eğer geçtiyse
kızlarrrr çıkıyorum biirasdan ben 2 de randevum :)
sütü pekmezle denemenizi tavsiye ediyorum,güzel oluyor kızlar,dün akşam ısıtıp içtim bir bardak,bana nefis geldi.
sütü pekmezle denemenizi tavsiye ediyorum,güzel oluyor kızlar,dün akşam ısıtıp içtim bir bardak,bana nefis geldi.
kızlar sütten bahsedersek şunu belirtmek isterim pekmez yada kan ilacı gibi demir içeren besinler sütle bir arada kullanılırsa birbirlerinin yararını götürür.bebeğede yoğurt yada süte pekmez katmak pekmeze peynir eklemek yanlıştır.ondandır ki kan ilacımızı almadan 1 saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünleri çay ve kahve tüketilmez. ben ilk hamileliğimde bu kurala dikkat ettiğim için 7.aya kadar destek almama gerek kalmadı.bebeğimin de çok şükür değerleri hep yüksek çıktı.emzirmeden yarım saat önce ilacını vermek lazım en azından.kendimde geceleri içiyodum ki o arada zaten bişe yemediğim için vücuttan birleşip atılma ihtimali kalmıyodu.
Canım bilmişlik yapmak istemem amacalsiyum ve demir aynı anda alınmaz, alınırsa vucut ikisini birden hemen dışarı atıyor, emilmesi için vucuda zaman tanınmıyor( diyetisyenimden alıntı)
unutmadan bunları da söyliyim bebişlerimize yarasın
muzda potasyum bulgurda fosfor ve balıkta omega 3 vardı diye hatırlıyorum.fosfor beyin için iyi diye biliyorum .balık ve ceviz de öyle.balıkların pullu kısımlarını yiyemeyiz ve dip balığı yiyemeyiz hamileyken.ben daha çok levrek yemiştim her hafta onda diğer balıklarda olmayan ekstra iyi gelen bi vitamin daha vardı ve de tadı benim gibi balık sevmeyen birine göre daha iyiydi yerken tıkamıyordusüt peynir ve yoğurt dışında fındık da kalsiyum açısından zengindir.kaşarda da beyaz peynirden daha çok vardır kalsiyum.oğluma peynir yediremedim ama kaşar yiyor ki o zaten fazlasıyla yetior tahlillerden anladık tuzlu ve turşu bende su tutulmasına yol açıyor.ne kadar tuzsuz zeytin yazsada bayağı tuz içerdiğinden zeytini de sadece pazar kahvaltılarında yemiştim.şimdi dikkat etmedim zeytine ve yüzüğüm parmağıma olmamaya başladı malesef :120:
hatırladığım kadar aktarayım dedimgerçi çoğunu biliyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?