günaydın canlar..umarım hepiniz bebişlerinizle beraber iyisinizdir.yolu yarıladık ve artık geri saymaya başladık.allah hepimize kolaylıklar versin.benim ellerim çok uyuşuyor kızlar.gece bu uyuşuklukla kalkıyorum.gündüz hareket halindeyken bir sıkıntım yok ama geceleri uyandığımda uyutmuyor.normal diyor doktorum.benimle aynı sıkıntıları çeken var mı merak ettim.bol bol su içmeyide ihmal etmiyoruz tabii.ödem zamanlarımız geliyo artık.c.tesi günüde detaylı ultrasyonum var.umarım herşey yolundadır.hepimize bol sağlıklı günlerrr..iyi bakın kendinize ve bebişlerinize
ne biçim insanlar ya,detaylı ultrasonu kim bilir ne diye anladılar...kızlar selam...
sabah 11de detaylı ultrason için samatya hastanesine gittim. çok sıra beklemeden girdim. doktorda çok tatlıydı. fakat telefonda o kadar sorarak gelmeme rağmen.
detaylımız yok dediler. hasekiye yada vakıf grabaya yönlendirdi. neyse geldim buraya bütün hasteneleri aradım çapadan tutunda, haseki, kanunu sultan sül. hast. kimisinde çeken kişi bir aylık izinde kimisinde aralığa kadar sıra var. ve bir çoğu riskli hasta değilsen yapmıyor.
dışarda özellerde 200 tl daha uygununu bulamadım. şu ara maddi sıkışık olduğum içinde yaptıramıcam sanırım
bugun normal muayene oldum çok adi bu asistanlar kendi kendine ölçüm yaptı açıklama bile yapmadan yolladı beni... bebeğimi de göremedim yani
ne biçim insanlar ya,detaylı ultrasonu kim bilir ne diye anladılar...
bebişini göremediğine üzüldüm canım ya..inşallah durumunuz olur da 24.haftaya kadar gidersin ultrasona.
merhaba arkadaslar..moralim cok bozuk.2gundur kotuyum.ayrintili ultrasonda kalpte parlaklik goruldu(bu parlaklik ananamoli riskini artiran bir durummus..ne yapacagimi bilmiyorum..cevrenizde boyle durumda olup da saglikli bebegi olan varmi???yardimlarinizi bekliyorum
kızlar selam...
Sabah 11de detaylı ultrason için samatya hastanesine gittim. çok sıra beklemeden girdim. Doktorda çok tatlıydı. Fakat telefonda o kadar sorarak gelmeme rağmen.
Detaylımız yok dediler. Hasekiye yada vakıf grabaya yönlendirdi. Neyse geldim buraya bütün hasteneleri aradım çapadan tutunda, haseki, kanunu sultan sül. Hast. Kimisinde çeken kişi bir aylık izinde kimisinde aralığa kadar sıra var. Ve bir çoğu riskli hasta değilsen yapmıyor.
Dışarda özellerde 200 tl daha uygununu bulamadım. şu ara maddi sıkışık olduğum içinde yaptıramıcam sanırım
Bugun normal muayene oldum çok adi bu asistanlar kendi kendine ölçüm yaptı açıklama bile yapmadan yolladı beni... Bebeğimi de göremedim yani
Eki Görüntüle 543272
mihs bebeğin ne güzel çıkmış öyle....benim ışık kızım elini çenesine koyuyor biz poz veriyor....bugüne kadar ensesini gördük en son kontrolde artık yüzünü döndü elini çenesine koydu poz verdi.....
[lıst]
[/lıst]
kızlarrr ben faceden istek gönderdim benide ekleyin..gökçe güngördünasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz..bugün guatır kontrolum vardı normal çıktı ilaca devam edicekmişim..birkaçgün içinde de yavrumu görmeye gidicem çoook özledim onu yaa Ama isim bulamadık hala bebişimize eymen istiyordum kardeşim okulda dalga geçerler eydireyim derler dedii ( puff soğudum o isimden hala düşünüyorumm .. Kızlar son 3 ayy :18::18: Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuzz? Ben epudural normal istiyorum ama çevremde kime desem sakınnnn diyorrr felç kalırsın diyolarlar yaa nasılda korkutuyorlar insanı : ( ya benim durum herzamanki gibi karısık benim dr.un burda anlaşması yokmuş doğum için çanakkele,biga ve balıkesirde yaptırabilirim diyor..eee erken gelirse yollarda karnı burnunda ne yaparımm düşün düşün işin içinden çıkamıyorum drumda artık herşeyimi biliyor başka dr.a gitsem ? Bilmiyorum kii alıştımm bu dr.uma..:26: Akıl verin bana yaaa neresi iyidir doğum için ki? Hangisini tercih edeyim sizce?
ya şöyle biraz daha uyguna bulsam gidicem ama. 200 tl ultrason birde doktora veriyorsun 30 tl oluyosana 230 lira.. doğuma para biriktiryoruz. 4 ayda çalışamaıcam izinde de sıkışmayalım diye her türlü teste atlamak istemiyorum.
ama bunu yaptırmayı çok isterdim. bebeğinin herşeyini görüyormuşsun
ya şöyle biraz daha uyguna bulsam gidicem ama. 200 tl ultrason birde doktora veriyorsun 30 tl oluyosana 230 lira.. doğuma para biriktiryoruz. 4 ayda çalışamaıcam izinde de sıkışmayalım diye her türlü teste atlamak istemiyorum.
merhaba arkadaslar..moralim cok bozuk.2gundur kotuyum.ayrintili ultrasonda kalpte parlaklik goruldu(bu parlaklik ananamoli riskini artiran bir durummus..ne yapacagimi bilmiyorum..cevrenizde boyle durumda olup da saglikli bebegi olan varmi???yardimlarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 543272
mihs bebeğin ne güzel çıkmış öyle....benim ışık kızım elini çenesine koyuyor biz poz veriyor....bugüne kadar ensesini gördük en son kontrolde artık yüzünü döndü elini çenesine koydu poz verdi.....
canım bızımkıde hıc gostermedıde ıste bı yakaladıgımız bu pozdu buda sansa baya net cıktı ... bu arad cok gecmıs olsun tatlım hastaymıssın ıns bıan once gecer canım dıkkat et kendıne c vıtamınıne bog kendını
çileeekkkkben buradayım
elimde ballı limonlu ıhlamurum,odam mandalina kokulu sesim travesti gibi burnum tıkalı,ya ben sigara içerken bu kadar öksürmüyordum şimdi resmen krize giriyorum.....
canım geçmiş olsun.bugün facede vicks ile ilgili bişe görüp paylaşmıştım.ayak tabanına vicks sürüp öyle yatmak öksürüğe iyi geliyormuş.ama hamileyken olur mu bilemiyorum.benim içinde yeni bir bilgi.bende şu anda farenjit olanlardanım
çok haklısın cnm ya nedir bu para tuzaklarıInsanlar bebeklerini mi düşünsünler yoksa ereye ne kadar hercayıp kenara para koysam mı böyle düşünüp duuruyoruz işte
ben özele gidiyorum ama daha detaylı için bişi demedi ne kadar der bilmiyorum inş çok demez çünkü bende para biriktiriyorum
Bebeğini görememene de ayrıca üzüldüm
KIZLARRR BEN FACEDEN İSTEK GÖNDERDİM BENİDE EKLEYİN..GÖKÇE GÜNGÖRDÜ
NASILSINIZ BAKALIM NELER YAPIYORSUNUZ..BUGÜN GUATIR KONTROLUM VARDI NORMal çıktı İLACA DEVAM EDİCEKMİŞİM..BİRKAÇGÜN İÇİNDE DE YAVRUMU GÖRMEYE GİDİCEM ÇOOOK ÖZLEDİM ONU YAA AMA İSİM BULAMADIK HALA BEBİŞİMİZE EYMEN İSTİYORDUM KARDEŞİM OKULDA DALGA GEÇERLER EYDİREYİM DERLER DEDİİ ( PUFF SOĞUDUM O İSİMDEN HALA DÜŞÜNÜYORUMM .. KIZLAR SON 3 AYY :18::18: DOĞUM ŞEKLİNİ NASIL DÜŞÜNÜYORSUNUZZ? BEN EPUDURAL NORMAL İSTİYORUM AMA ÇEVREMDE KİME DESEM SAKINNNN DİYORRR FELÇ KALIRSIN DİYOLARLAR YAA NASILDA KORKUTUYORLAR İNSANI : ( YA BENİM DURUM HERZAMANKİ GİBİ KARISIK BENİM DR.UN BURDA ANLAŞMASI YOKMUŞ DOĞUM İÇİN ÇANAKKELE,BİGA VE BALIKESİRDE YAPTIRABİLİRİM DİYOR..EEE ERKEN GELİRSE YOLLARDA KARNI BURNUNDA NE YAPARIMM DÜŞÜN DÜŞÜN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM DRUMDA ARTIK HERŞEYİMİ BİLİYOR BAŞKA DR.A GİTSEM ? BİLMİYORUM Kİİ ALIŞTIMM BU DR.UMA..:26: AKIL VERİN BANA YAAA NERESİ İYİDİR DOĞUM İÇİN Kİ? HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM SİZCE?
canım bızımkıde hıc gostermedıde ıste bı yakaladıgımız bu pozdu buda sansa baya net cıktı ... bu arad cok gecmıs olsun tatlım hastaymıssın ıns bıan once gecer canım dıkkat et kendıne c vıtamınıne bog kendını
Masallah cok tatli bi rbebegin var ve cok net .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?