2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar selam...

sabah 11de detaylı ultrason için samatya hastanesine gittim. çok sıra beklemeden girdim. doktorda çok tatlıydı. fakat telefonda o kadar sorarak gelmeme rağmen.

detaylımız yok dediler. hasekiye yada vakıf grabaya yönlendirdi. neyse geldim buraya bütün hasteneleri aradım çapadan tutunda, haseki, kanunu sultan sül. hast. kimisinde çeken kişi bir aylık izinde kimisinde aralığa kadar sıra var. ve bir çoğu riskli hasta değilsen yapmıyor.

dışarda özellerde 200 tl daha uygununu bulamadım. şu ara maddi sıkışık olduğum içinde yaptıramıcam sanırım

bugun normal muayene oldum çok adi bu asistanlar kendi kendine ölçüm yaptı açıklama bile yapmadan yolladı beni... bebeğimi de göremedim yani

canım bende de oluyor ilk zamanlarda yataktan kalkınca sağ elimin orta ve yüzük parmaklarımda oluyordu şimdi baş,işaret orta ve yüzük parmak uyuşuk hemde sürekli..ayrıca güçsüz..bugün dr.gittim guatır için kontrole hem onuda söyledim fizik doktoruna gitmeni tavsiye ederim boyun bölgesinde oluşan fıtıklar sebep olurmuşş..inşallahh öyle bişiy yoktur ..:44:

ne biçim insanlar ya,detaylı ultrasonu kim bilir ne diye anladılar...

bebişini göremediğine üzüldüm canım ya..inşallah durumunuz olur da 24.haftaya kadar gidersin ultrasona.

ne biçim insanlar ya,detaylı ultrasonu kim bilir ne diye anladılar...

bebişini göremediğine üzüldüm canım ya..inşallah durumunuz olur da 24.haftaya kadar gidersin ultrasona.

ya şöyle biraz daha uyguna bulsam gidicem ama. 200 tl ultrason birde doktora veriyorsun 30 tl oluyosana 230 lira.. doğuma para biriktiryoruz. 4 ayda çalışamaıcam izinde de sıkışmayalım diye her türlü teste atlamak istemiyorum.

ama bunu yaptırmayı çok isterdim. bebeğinin herşeyini görüyormuşsun

canım geçmiş olsun, içini ferah tut ve dua et, bence isim yapmış bir riskli gebelik uzmanına git, seni aydınlatacağından eminim, bir de böyle tatsız bir haber aldığınızda lütfen netten okumayın, her şeyin en kötüsünü yazıyorlar, insanda moral bırakmıyorlar
inşallah sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın.

KIZLARRR BEN FACEDEN İSTEK GÖNDERDİM BENİDE EKLEYİN..GÖKÇE GÜNGÖRDÜ NASILSINIZ BAKALIM NELER YAPIYORSUNUZ..BUGÜN GUATIR KONTROLUM VARDI NORMal çıktı İLACA DEVAM EDİCEKMİŞİM..BİRKAÇGÜN İÇİNDE DE YAVRUMU GÖRMEYE GİDİCEM ÇOOOK ÖZLEDİM ONU YAA AMA İSİM BULAMADIK HALA BEBİŞİMİZE EYMEN İSTİYORDUM KARDEŞİM OKULDA DALGA GEÇERLER EYDİREYİM DERLER DEDİİ ( PUFF SOĞUDUM O İSİMDEN HALA DÜŞÜNÜYORUMM .. KIZLAR SON 3 AYY :18::18: DOĞUM ŞEKLİNİ NASIL DÜŞÜNÜYORSUNUZZ? BEN EPUDURAL NORMAL İSTİYORUM AMA ÇEVREMDE KİME DESEM SAKINNNN DİYORRR FELÇ KALIRSIN DİYOLARLAR YAA NASILDA KORKUTUYORLAR İNSANI :( YA BENİM DURUM HERZAMANKİ GİBİ KARISIK BENİM DR.UN BURDA ANLAŞMASI YOKMUŞ DOĞUM İÇİN ÇANAKKELE,BİGA VE BALIKESİRDE YAPTIRABİLİRİM DİYOR..EEE ERKEN GELİRSE YOLLARDA KARNI BURNUNDA NE YAPARIMM DÜŞÜN DÜŞÜN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM DRUMDA ARTIK HERŞEYİMİ BİLİYOR BAŞKA DR.A GİTSEM ? BİLMİYORUM Kİİ ALIŞTIMM BU DR.UMA..:26: AKIL VERİN BANA YAAA NERESİ İYİDİR DOĞUM İÇİN Kİ? HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM SİZCE?

çok kötü bi Duygu bu sen haftalarca bekliyosun sırf bebeğini görmek için ama zahmet edip ekranı bile çevirmiyolar bende birkez yaşamışdım ankara etlik zübeyde hanıma gitmiştim dr ekranı çevirip göstermedi ve hiç bir açıklayıcı bilgi vermemişti sadece iyi bebek bişey yok kalk dedi okadar Ben zaten bişey olduğu için gitmiyorum merak ettiğim için ve gelişimini öğrenmek için gidiyorum:18: çok sinir olmuştum ve birdaha asla devlet hastanesine gitmicem demiştim Ve şimdi özele gidiyorum muayne ücretim 22 tl ayrıntılı içinde 100 tl vericem 21 kasımda

çileeekkkk ben buradayım
elimde ballı limonlu ıhlamurum,odam mandalina kokulu sesim travesti gibi burnum tıkalı,ya ben sigara içerken bu kadar öksürmüyordum şimdi resmen krize giriyorum.....

porselencim senin ve oğlunun iyi olmasına gerçekten çok sevindim ara ara şekercike soruyodum zaten evet doğum benide çok düşündüren bi durum rabbim o an hepimizin yardımcısı olsun

canım iyice bir araştır mutlaka uygununu bulursun,ben de bir anda aldım gittim randevuya.İnşallah senin de gönlündeki olur.

canım ben ilk gebeliğimde sgk dan raporlu olduğum günlerden doğan bi para aldım doğum raporu parasıydı adı galiba.2 yıl önceydi.7 aylık hamile olana kadar 90 gün sigortalı olma şartı vardı diye hatırlıorum.sayılarda hata olabilir şimdi.raporlardan doğmadan aldığını hamileyken sonrası için aldığını da sonra götürmek gerekiyordu.2052 lira para yatmıştı postaneye benim adıma.yani çocuğun doğumu 550 liraya gelmişti hastane özeldi.yani sonrası içinde para kalıo.kısmetiyle gelio dedikleri bu olsa gerek.belki biliosundur.benn son anda öğrenmiştim şartları da bebeğim geç geldiği için sağlamış olmuştuk birkaç günden yakalamıştık.
yaptırabiliosab yaptır bence.

Son düzenleme:

Canım öncelikle geçmiş olsun. Rahim ağzı yetersizliği yaşayanların yaşadığı diğer bir topiktede bir arkadaş da olmuştu.
Onun Dr zaten riskli gebelik uzanmıydı. Onu çocuk kardiyoloğuna yönlendirmişti. Ayrıca amiyo sentezde yapıldı. Hamd olsun.
Her ikisindende sorun çıkmadı. Canım içini ferah tut.

çileeekkkk ben buradayım
elimde ballı limonlu ıhlamurum,odam mandalina kokulu sesim travesti gibi burnum tıkalı,ya ben sigara içerken bu kadar öksürmüyordum şimdi resmen krize giriyorum.....

canım geçmiş olsun.bugün facede vicks ile ilgili bişe görüp paylaşmıştım.ayak tabanına vicks sürüp öyle yatmak öksürüğe iyi geliyormuş.ama hamileyken olur mu bilemiyorum.benim içinde yeni bir bilgi.bende şu anda farenjit olanlardanım

çok haklısın cnm ya nedir bu para tuzakları insanlar bebeklerini mi düşünsünler yoksa ereye ne kadar hercayıp kenara para koysam mı böyle düşünüp duuruyoruz işte

ben özele gidiyorum ama daha detaylı için bişi demedi ne kadar der bilmiyorum inş çok demez çünkü bende para biriktiriyorum
bebeğini görememene de ayrıca üzüldüm

bal limon karabiber karıştırıp yiyorum,başka şeyler içiyorum hiç iyi gelmiyor...bayram öncesinde bademciklerim şişti bayramın 1.günü gribim başladı 1 hafta oldu hala aynıyım....belki evde olsam dinlensem geçer ama sabah sıcak yataktan kalk işe gel akşam bir vakti dön ev işi şu-bu derken dinlenmeye fırsat yok....eve gitmek dinlenmek istiyorum....

aynen öyle ben bu ayrıntılının parasını annem ve babamdan zorla aldığım bayram harçlığını köşe koyarak gidicem Aynen öle resmen para tuzağı her yer

SELAMLAR CANIMMM

benim aklımdaki ve yüksek ihtimalle erkeğime koyacağım isim o.eğer koymak istiyorsan koymalısın bence,dalga geçmek çok günah,geçenler utansın,hem de çok önemli bir isim.

ben Allah'ın izniyle normal doğum istiyorum,bildiğin sancılı mancılı..İnşalah ters bir durum olmaz,sezeryan olmam.içimden sezeryan olacakmışım gibi bir his var inşallah doğru bi his deildir.sağlıklı ve normal bir doğum olur inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…