İyi olmana sevindim tatlım. O hastanede benimde diyetisyenim var. Sahurecim:) Doğumdan sonra kalan kilolar için bende onu tavsiye ederim
Sen bugün detaylıdamıydın?
yok normal muayeneye gittim iki hafta snr detaylım var acayip heyecanlıyım onun için
Hadi hayılısı canım. İyi haberlerini bekliyorumBende 23 Kasım da kısmetse İstanbuldayım detaylıya gelicem
Eki Görüntüle 543272
herkeslere merhaba... bu yukarıdakı resımde gozuken hokka burunlu bal dudaklı yakısıklı oglum ali baran :) hepınızı oper slm eder:)
ayrıntılı ultrasonum bugundu yaklasık 1 saat surdu fazla bastırdııgndan cok karnım agrıdı arada yurumem ıcın ara verdık sanırım 0 yuzden bu kadar uzun surdu... hayatımda hıc bu kadar gerıldıgımı ve korktugumu hatırlamıorum bırazda pımpırıklıyımdır ... hersey Allha sukur normal kalbi bobreklerı beynı eli kolu... sadece ınce bagırsakta bır parlaklık gorurum oda 10 gebeden 8 ınde gordugum tek basına bırsey ıfade etmeyen bır durum kalptede olabılıyormus bnde yok ama bı arkadas yazmıs onda cıkmıs sanırım bnm doktorum onemlı bısı dııl cok rastlıyoruz dedı eger bununla bırlıkte bır kac dıkkat ceken durum daha olsaydı tmm o zmn oturur konusurduk ama bu hıcbırsey ıfdae etmez bunun ıcınde kalkıp amnıyo falan ıstemem dedı... ınce bagırsakta veya kalpte gorulen parlaklık ayrıca bır hastalık veya rahatsızlık belırtısı dııldır dedı... sunuda solım 100 dogumdan ıkısı down dogar ıhtımale gore ve ben senın bebegınde boyle bır ıhtımal gormuorum dedı ensesı sınır 6 cm mıs bız 4,5 uz gayt normal o yusden ıcım rahat...onun dısında oglum cok yakısıklı dımıdıl cıkardı bıze goz kırptı ama suratını hep kapattı alınabılen ne net resım bu utangac oglum benım :)
ben de ailemdeki herkese yapmıştım ve hepsi tutmuştu. daha sonra kendime planladım mayısta hamile kalırsam kız olacaktı kız çok istiyordum mayıstan sonra da hep erkekti. mayısta hamile kalamadım çok üzüldüm. sonra ilk bebek farketmez erkek olsa da olur dedimhaziran 20de hamile kaldım takvime göre erkekti ama benim kızım oluyor tutmuyor yani...
kaç lira ödedin canım?
bakan kişi önemli diyorlar fiyat da ona göre değişiyormuş sanırım. unvanlar aklıma gelmedi şimdi ama bilen arkadaşlar yazsın.hatırladım radyolog
Ayy galiba bizimkisi erkek. Bugune kadar ultrasonda o bolgeyi hicbir sekilde gostermeyen doktor, 5 hafta sonnra donuyoruz Turkiyeye deyince cok net gosterdi. Birsey demedi ama esim de ben de gormusuz.
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
ohh şekercik yaa aklım dün sendeydi valla ve diğer arkadaşalrımızda çok şükür hiç birinizde ciddi bi sorun yok hatta sorun yokBen geldim kızlar;
Çok şükür bitti ... RABBİM e şükür herşeyimiz normal sağlıklı.. Hepinize dualarınız ve destekleriniz için tşk ederim. Darısı bekleyen bütün canların başınaa RABBİM bebeklerimizin sağlığını eksik etmesin.. öpüymmm
kizlar ankarali annler, yada pazar gunu ankarada oalcak annelerr , size sesleniyorum sesss verinnnn. pazar gunu tunalida bulusmayi dusunuyoruz ne dersinizgobekdaslarimmm
Evet arkadasım. Radyolog, kadın dogum uzmanı ya da perinotolog bakıyor. Genelde isim yapanlar radyolog ama benim doktorum klinik tecrübeleri yok diye radyologlara güvenmiyor. Beni Prof bir perinotolog'a yönlendirdi. Perinotologlar da kadın dogumu aslında ama ihtisaslarının üzerine 3 yıl daha riskli gebelikler üzerine egitim alıyorlarmış. 550 tl verdimtabi benim yuksek tansiyonum var, zaten riskli gebelik grubundakim. Belki herkese böyle bir doktora gitmesi gerekmiyordum. Ama özellikle sorunu olan arkadaslara tavsiye ederim. Radyologlara ziyade peritonolog tercih etsinler.
günaydın anneler ve neredeyse barbi bebek büyüklüğünde olan bebeler
güne hapşırık nidaları ile merhaba dedim ardından güçlü bir öksürük nöbeti ve şimdi işteyim
tek dileğim bir an önce iyileşmek bebeğimin içimde ben hapşırdıkça ve öksürdükçe hop hop hoplamaması ve dünya barışı,trafikte kadın şoför diye sıkıştırılmamak birde patates kızartması kilo aldırmasın
şekercim geçmiş olsun sorunsuz bir şekilde dünü atlatmana sevindim....
arkadaşım Allah razı olsun senden benim de barsakta parlaklık görüldü,takip edeceğiz tek başına sorun ifade etmez dedi ama senden de duyunca daha bir rahatladım bebişlerimizi Rabbim korusun inşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi bakalım artık cinsiyeti de göstermedi arkasıo dönüktü herhalde doğumda sürpriz yapacak bize çok öpüyorum seni dertler paylaşıldıkça azalırmış selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?