2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İyi olmana sevindim tatlım. O hastanede benimde diyetisyenim var. Sahurecim:) Doğumdan sonra kalan kilolar için bende onu tavsiye ederim

Sen bugün detaylıdamıydın?

yok normal muayeneye gittim iki hafta snr detaylım var acayip heyecanlıyım onun için

Hadi hayılısı canım. İyi haberlerini bekliyorum Bende 23 Kasım da kısmetse İstanbuldayım detaylıya gelicem

ooo hadı bakalım bu arada 24 kasımda ya da 17 kasımda buluşmayı planlıyoruz burda kalırsan sende gelirsin. büyük ihtimalle 24 kasım olacak kesinleşmediği için burada yazmadık daha.

arkadaşım Allah razı olsun senden benim de barsakta parlaklık görüldü,takip edeceğiz tek başına sorun ifade etmez dedi ama senden de duyunca daha bir rahatladım bebişlerimizi Rabbim korusun inşallah 2 hafta sonra kontrole gel dedi bakalım artık cinsiyeti de göstermedi arkasıo dönüktü herhalde doğumda sürpriz yapacak bize çok öpüyorum seni dertler paylaşıldıkça azalırmış selamlar

Ayy galiba bizimkisi erkek. Bugune kadar ultrasonda o bolgeyi hicbir sekilde gostermeyen doktor, 5 hafta sonnra donuyoruz Turkiyeye deyince cok net gosterdi. Birsey demedi ama esim de ben de gormusuz.

Evet arkadasım. Radyolog, kadın dogum uzmanı ya da perinotolog bakıyor. Genelde isim yapanlar radyolog ama benim doktorum klinik tecrübeleri yok diye radyologlara güvenmiyor. Beni Prof bir perinotolog'a yönlendirdi. Perinotologlar da kadın dogumu aslında ama ihtisaslarının üzerine 3 yıl daha riskli gebelikler üzerine egitim alıyorlarmış. 550 tl verdim tabi benim yuksek tansiyonum var, zaten riskli gebelik grubundakim. Belki herkese böyle bir doktora gitmesi gerekmiyordum. Ama özellikle sorunu olan arkadaslara tavsiye ederim. Radyologlara ziyade peritonolog tercih etsinler.

Son düzenleme:
Gunaydın annısler haftanın son sabahından selam ederım. Bırkac zamandır gıremedım pek. Gecmıste neler bılemıyorum. Ama hepınızın hamılelıgı super gecsın zaten yolun yarısını bıtırdık allahın ıznıyle.

Benımzamı attım haydı arkadaslar calıssanızda calısmasanızda bır ımzalamada sız yapın. Yavrularımıza ele avuca gelene kadar sefkatımızle buyutelım.
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

ohh şekercik yaa aklım dün sendeydi valla ve diğer arkadaşalrımızda çok şükür hiç birinizde ciddi bi sorun yok hatta sorun yok

kizlar ankarali annler, yada pazar gunu ankarada oalcak annelerr , size sesleniyorum sesss verinnnn. pazar gunu tunalida bulusmayi dusunuyoruz ne dersiniz gobekdaslarimmm

EVET EVET evet citrus bizde buluşalım çok güzel olur

günaydın canlarım ve canlarımın canları

dün akşamdan beri kolum çok acıyo hemşire demişti zaten kolunu fazla oynatma aşının yan etkileri var die gece soluma hiç yatamadım sola döndükce acıdan geri kalktım

canım ben de prof perinotologa gidiyorum, ben de riskli gebe grubundayım , benim de vereceğim ücret 405 tl, ama onlar sağlıklı olsunlar da hiç gözümde değil para pul

günaydın anneler ve neredeyse barbi bebek büyüklüğünde olan bebeler
güne hapşırık nidaları ile merhaba dedim ardından güçlü bir öksürük nöbeti ve şimdi işteyim
tek dileğim bir an önce iyileşmek bebeğimin içimde ben hapşırdıkça ve öksürdükçe hop hop hoplamaması ve dünya barışı,trafikte kadın şoför diye sıkıştırılmamak birde patates kızartması kilo aldırmasın
şekercim geçmiş olsun sorunsuz bir şekilde dünü atlatmana sevindim....

Günaydın ebahcım. Dileklerine sonuna kadar katılıyorum :)

herkeslere günaydınlarrrr....
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

herkeslere günaydınlarrrr....
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

günaydınlar canlar..ve karnımızda ki minnoşlarr..bende yarın sabah ayrıntılı ultrasyona gidiyorum.allahım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah hepimize.dualaşalım kızlar..

canım gecmıs olsun... ben hıc sorun yapmamaya karar verdım ıkı doktorda aynını dedı bırı kendı doktorum bırı ayrıntılımı yapan ıkısıde docent yardımcısı... bn bıraz pımpırıklı ve detaycıyımdır konu tabı bebegımız olunca bu hat safhada oluo.. ama artık doktorum bıle benı tanıdı ayrıntılıya geldıgımde karsılastık hastanede dedım uyumuorum ve mıdemı bozum cok heycanlıyım falan fılan konu sensen ınanırım dedı hatta esımede dedıkı bu ınsanlar boledır bnm gıbı bırcok hastası oldugunu boyle kabullenmek gerektıgınıben 9 ay katlanıcam sen napıcaksın dedıayrıntılı sonrasında yazdıgım gıbı ıkı doktorda hıcbısı yok son zamnlarda kalpte ve bagırsakta parlaklık bı cok kez goruoruz bır sorun teskıl etmıo eger dusuk ve kanaman olduysa hele rapor bıle etmem dedıler bnm tabı gozlerım yuvalarından cıkmıs panık halımı gorunce kendı doktorum eger bır rısk gorsem ustumden atmak ıcın bn sana amnıyo yaptır demezmıyım kendımi nıe rıske atım ben sana saglıklı gerek yok cok normal bır durum saglıklı bır bebegın olucak dıosam tmmdır dedı bu lafın ustunede daha fazla dusunmemeye karar verdım ıkı tıp fakultesı mezunu doktorda onemsız dıosa oledır gonlunu ferah tut hatta bana takıp edıcez bıle demedı bak ama tabı bn bı dahakı kontorolde sorarım :)

herkes ayrıntılıya girdi yaaa bi ben kaldım heralde 21 kasında gircek olan rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…