KIZLARRR BEN FACEDEN İSTEK GÖNDERDİM BENİDE EKLEYİN..GÖKÇE GÜNGÖRDÜ
NASILSINIZ BAKALIM NELER YAPIYORSUNUZ..BUGÜN GUATIR KONTROLUM VARDI NORMal çıktı İLACA DEVAM EDİCEKMİŞİM..BİRKAÇGÜN İÇİNDE DE YAVRUMU GÖRMEYE GİDİCEM ÇOOOK ÖZLEDİM ONU YAA AMA İSİM BULAMADIK HALA BEBİŞİMİZE EYMEN İSTİYORDUM KARDEŞİM OKULDA DALGA GEÇERLER EYDİREYİM DERLER DEDİİ ( PUFF SOĞUDUM O İSİMDEN HALA DÜŞÜNÜYORUMM .. KIZLAR SON 3 AYY :18::18: DOĞUM ŞEKLİNİ NASIL DÜŞÜNÜYORSUNUZZ? BEN EPUDURAL NORMAL İSTİYORUM AMA ÇEVREMDE KİME DESEM SAKINNNN DİYORRR FELÇ KALIRSIN DİYOLARLAR YAA NASILDA KORKUTUYORLAR İNSANI : ( YA BENİM DURUM HERZAMANKİ GİBİ KARISIK BENİM DR.UN BURDA ANLAŞMASI YOKMUŞ DOĞUM İÇİN ÇANAKKELE,BİGA VE BALIKESİRDE YAPTIRABİLİRİM DİYOR..EEE ERKEN GELİRSE YOLLARDA KARNI BURNUNDA NE YAPARIMM DÜŞÜN DÜŞÜN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM DRUMDA ARTIK HERŞEYİMİ BİLİYOR BAŞKA DR.A GİTSEM ? BİLMİYORUM Kİİ ALIŞTIMM BU DR.UMA..:26: AKIL VERİN BANA YAAA NERESİ İYİDİR DOĞUM İÇİN Kİ? HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM SİZCE?
çok kötü biDuygu bu sen haftalarca bekliyosun sırf bebeğini görmek için ama zahmet edip ekranı bile çevirmiyolar bende birkez yaşamışdım ankara etlik zübeyde hanıma gitmiştim dr ekranı çevirip göstermedi ve hiç bir açıklayıcı bilgi vermemişti sadece iyi bebek bişey yok kalk dedi okadar Ben zaten bişey olduğu için gitmiyorum merak ettiğim için ve gelişimini öğrenmek için gidiyorum:18: çok sinir olmuştum ve birdaha asla devlet hastanesine gitmicem demiştim Ve şimdi özele gidiyorum muayne ücretim 22 tl ayrıntılı içinde 100 tl vericem 21 kasımda
çileeekkkkben buradayım
elimde ballı limonlu ıhlamurum,odam mandalina kokulu sesim travesti gibi burnum tıkalı,ya ben sigara içerken bu kadar öksürmüyordum şimdi resmen krize giriyorum.....
canım ben ilk gebeliğimde sgk dan raporlu olduğum günlerden doğan bi para aldım doğum raporu parasıydı adı galiba.2 yıl önceydi.7 aylık hamile olana kadar 90 gün sigortalı olma şartı vardı diye hatırlıorum.sayılarda hata olabilir şimdi.raporlardan doğmadan aldığını hamileyken sonrası için aldığını da sonra götürmek gerekiyordu.2052 lira para yatmıştı postaneye benim adıma.yani çocuğun doğumu 550 liraya gelmişti hastane özeldi.yani sonrası içinde para kalıo.kısmetiyle gelio dedikleri bu olsa gerek.belki biliosundur.benn son anda öğrenmiştim şartları da bebeğim geç geldiği için sağlamış olmuştuk birkaç günden yakalamıştık.
yaptırabiliosab yaptır bence.
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
bal limon karabiber karıştırıp yiyorum,başka şeyler içiyorum hiç iyi gelmiyor...bayram öncesinde bademciklerim şişti bayramın 1.günü gribim başladı 1 hafta oldu hala aynıyım....belki evde olsam dinlensem geçer ama sabah sıcak yataktan kalk işe gel akşam bir vakti dön ev işi şu-bu derken dinlenmeye fırsat yok....eve gitmek dinlenmek istiyorum....
porselencim bence eymen harika bir isim. hiçte dalga geçecekleri bir isim değil. çünkü çok fazla kullanılmıyor. ve sahabe ismi. etrafımda koyan tanıdıkların çocuklarını çok seviyorum. acayip ağır oluyorlar.
aa bi dakka şaşırdım şimdi. doğum iznine çıkmadan mı para veriyolar. ben doğum izni bitince alınıyor diye biliyorum onu ilk defa duydum. nerden araştırabilirim bu durumu?
doğumdan sonra veriyorlar ama önce aldığın rapor var ya onu önce teslim ediyorsun.sonra aldığını sonra.kuzenim öncekini vermemiş sgk ya o kısmı alamamıştı.sanırım anlatırken yanlış ifade ettimporselencim bence eymen harika bir isim. hiçte dalga geçecekleri bir isim değil. çünkü çok fazla kullanılmıyor. ve sahabe ismi. etrafımda koyan tanıdıkların çocuklarını çok seviyorum. acayip ağır oluyorlar.
doktorunla ilgili de bence çanakkale bilmem ne kendini mahfetme. çünkü benim doktorum bu ay doğum iznine çıktı ve çok üzüldüm. benim doktra giden başka bir arkadaşım doğum yaptı 8 ay önce. diyorki bende senin gibiydim doktoruma diyordum nolur doğumda beni yalnız bırakma diye. sabah apar topar bi gelmişler hasteneye. gözüm ne doktor gördü ne bişey diyo. ve o olmadanda herkes çok ilgilenmiş gayet güzelde doğumunu yaptırmışlar. bence doktorunun peşine gitme. bir sürü iyi doktor var. hastane iyi olsun. doğum kendiliğinden olan birşey zaten. evde bile doğuruyo millet doktora ne hacet
evet aynen öyle bende gitmicem hiç bişey anlamıyorum bu işten... biraz daha araştırayım bakayım belki bulurum uygun bi yer...
ebahcım çok geçmiş olsun, ben bademciğim şiştiğinde boğaz spreyi sıkmıştım ertesi güne geçmişti.
aa bi dakka şaşırdım şimdi. doğum iznine çıkmadan mı para veriyolar. ben doğum izni bitince alınıyor diye biliyorum onu ilk defa duydum. nerden araştırabilirim bu durumu?
bence de eymen benimkinin ismi olacak Allah'ın izniyle.
doğum parası doğumdan sonra,hatta izin bittikten sonra 15-30 gün arasında veriliyor.
doğumdan sonra veriyorlar ama önce aldığın rapor var ya onu önce teslim ediyorsun.sonra aldığını sonra.kuzenim öncekini vermemiş sgk ya o kısmı alamamıştı.sanırım anlatırken yanlış ifade ettim
kızlar benim bebiş 22-1 gözükmüştü dün,kilosu 460 gr az mı sizce?şimdik aklıma geldi,takıldı gitmiyor.:44::44::44:
evet bn yaptirdim iki hafta once. doktor sormustu oldun mu diye ben daha olmadin deyince hemsire geldi hemen yapti zaten. yaptirilmali bence de.Merhabalar
Benim Dr şiddetle anne adaylarına grip aşısı yaptırmayı öneriyor.
Hem anneye hemde bebeği doğumdan sonra altı ay koruyormuş
Yaptıran varmı?
canım geçmiş olsun, içini ferah tut ve dua et, bence isim yapmış bir riskli gebelik uzmanına git, seni aydınlatacağından eminim, bir de böyle tatsız bir haber aldığınızda lütfen netten okumayın, her şeyin en kötüsünü yazıyorlar, insanda moral bırakmıyorlar
inşallah sen de bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın.
tugba kız kim neden çıkarsın seni ne alaka anlamadık netinde mi sorun oldu acaba?
Kızlar ÇİN takvimine göre bebeğinin cinsiyeti tutanlar var mı?
Benim tutuyor. Ve ailemde de denediğim bir çok kişinin tuttu.
eğer tutma ihtimali yüksekse 2. yi ona göre planlayalım
günaydın,
ben de dün atlattım detaylı taramayı. Ankara'daki arkadaşlar için yazıyorum Prof. Dr. Acar Koç'a gittim. Gerçekten çok tatmin edici şekilde baktı. (ama çok pahalı) Gerçi en son "bebeğin göz merceğinde katarakt yok" deyince acaba anlamıyoruz diye beni mi yiyor bu doktor diye düşünmedim değil :))
Bebeğimiz sağlıklıymış. Plesantam öndeymiş, 3 kadından 1'inde böyle olurmuş. Önemli değil dedi. İnternetten baktığımda çok feci anlatımlar ile karşılaştım (kanamalar, yatmalar vs vs) Acaba dün plesantasının aşağıda olduğunu söyleyen arkadaşlar ile aynı şey mi önde olması, bilemedim...
İnşallah bundan sonra gidecek arkadaşlar da bebeklerinin sağlıklı olduğunu duyarlar da rahat bir nefes alırlar.
Kisssem hiç görünmüyorsun artık.... Herşey yolunda değil mi
yok şulecim sorun yok sürekli problemler konuşuluyordu bi ara moralim çok bozuluyor diye girmedim sonra yakalayamadım haliyle konulardan çok kopmuş oldumçok şükür bebğimle ilgili herşey yolunda bugünde gittim gördüm meleğimi drumu değiştirdim bu arada çok memnun kaldım tustubikle aynı doktor çıktı üsküdar yunus emre hastanesi nazife hanım imkanı olan varsa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?