2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

porselencim bence eymen harika bir isim. hiçte dalga geçecekleri bir isim değil. çünkü çok fazla kullanılmıyor. ve sahabe ismi. etrafımda koyan tanıdıkların çocuklarını çok seviyorum. acayip ağır oluyorlar.

doktorunla ilgili de bence çanakkale bilmem ne kendini mahfetme. çünkü benim doktorum bu ay doğum iznine çıktı ve çok üzüldüm. benim doktra giden başka bir arkadaşım doğum yaptı 8 ay önce. diyorki bende senin gibiydim doktoruma diyordum nolur doğumda beni yalnız bırakma diye. sabah apar topar bi gelmişler hasteneye. gözüm ne doktor gördü ne bişey diyo. ve o olmadanda herkes çok ilgilenmiş gayet güzelde doğumunu yaptırmışlar. bence doktorunun peşine gitme. bir sürü iyi doktor var. hastane iyi olsun. doğum kendiliğinden olan birşey zaten. evde bile doğuruyo millet doktora ne hacet

evet aynen öyle bende gitmicem hiç bişey anlamıyorum bu işten... biraz daha araştırayım bakayım belki bulurum uygun bi yer...

çileeekkkk ben buradayım
elimde ballı limonlu ıhlamurum,odam mandalina kokulu sesim travesti gibi burnum tıkalı,ya ben sigara içerken bu kadar öksürmüyordum şimdi resmen krize giriyorum.....

ebahcım çok geçmiş olsun, ben bademciğim şiştiğinde boğaz spreyi sıkmıştım ertesi güne geçmişti.

aa bi dakka şaşırdım şimdi. doğum iznine çıkmadan mı para veriyolar. ben doğum izni bitince alınıyor diye biliyorum onu ilk defa duydum. nerden araştırabilirim bu durumu?

bende doktora sordum hani sıcak değil ılık içilicekmiş öyle duydum diye.bana dedi ki acılı ekşili ve baharatlı yeme dedi boğazı iyice zorlar.ıhlamurla yatıp onla kalkıom desem yeridir.bi de eve gidince bir yemeniyi katlayıp boynuma bağlıyorum öyle yatıyorum iyi geliyor.zaten bizim yatak odamız soğuk oğlumla uğraştığımız gecelerden kaldı bu hastalık.doktorda üşütmekten dedi nasıl oluyo anlamadım tabi
eltimde hamile ve çocuk doktoru diye ona sordum oda ıhlamur dedi karbonatlı yada tuzlu su gargarası ve deniz suyu kullan dedi.ben zaten doktorun verdiği gargarada sakıncalı yazdığı için kullanmamıştım dekonjestan yerine de deniz suyunu kullanabilirsin demişti eczacı.öyle böyle geçicek ama ne zaman :2:

bence de eymen benimkinin ismi olacak Allah'ın izniyle.

doğum parası doğumdan sonra,hatta izin bittikten sonra 15-30 gün arasında veriliyor.

kızlar benim bebiş 22-1 gözükmüştü dün,kilosu 460 gr az mı sizce?şimdik aklıma geldi,takıldı gitmiyor.:44::44::44:

doğumdan sonra veriyorlar ama önce aldığın rapor var ya onu önce teslim ediyorsun.sonra aldığını sonra.kuzenim öncekini vermemiş sgk ya o kısmı alamamıştı.sanırım anlatırken yanlış ifade ettim

bence de eymen benimkinin ismi olacak Allah'ın izniyle.

doğum parası doğumdan sonra,hatta izin bittikten sonra 15-30 gün arasında veriliyor.

bende öyle biliyorum bakalım dua edelimde şu doğum yasası çıksın tam 6 ay rüyaa gibii vuhuu

biraz kafam karıştı benim :26: en iyisi araştırım ben tam oturur kafamda

Merhabalar

Benim Dr şiddetle anne adaylarına grip aşısı yaptırmayı öneriyor.
Hem anneye hemde bebeği doğumdan sonra altı ay koruyormuş
Yaptıran varmı?

Ben geldim kızlar;

Çok şükür bitti ... RABBİM e şükür herşeyimiz normal sağlıklı.. Hepinize dualarınız ve destekleriniz için tşk ederim. Darısı bekleyen bütün canların başınaa RABBİM bebeklerimizin sağlığını eksik etmesin.. öpüymmm

Merhabalar

Benim Dr şiddetle anne adaylarına grip aşısı yaptırmayı öneriyor.
Hem anneye hemde bebeği doğumdan sonra altı ay koruyormuş
Yaptıran varmı?
evet bn yaptirdim iki hafta once. doktor sormustu oldun mu diye ben daha olmadin deyince hemsire geldi hemen yapti zaten. yaptirilmali bence de.

Canim bende riskli gebelik uzmaninq gittim.tek basina cok sorun yaratmiyor amniyosentez onermiyorum dedi..ama iste o kadar endiseliyimki elimde degil..baska bir doktora daha gidecegim ..dualarinu bekliyorum..ins..saglikla kucagima alirim..

kizlar ankarali annler, yada pazar gunu ankarada oalcak annelerr , size sesleniyorum sesss verinnnn. pazar gunu tunalida bulusmayi dusunuyoruz ne dersiniz gobekdaslarimmm

iyi akşamlar.. benim tahlil istek kağıdımda obstetrik renkli dopler kısmı işaretli. benim doktor dopler istemiş detaylı ultrasonla dopler farklımı kafam karıştı... bide tokmu açmı gitmek gerekiyor giden arkadaşlar yardımmm yarın yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar ÇİN takvimine göre bebeğinin cinsiyeti tutanlar var mı?

Benim tutuyor. Ve ailemde de denediğim bir çok kişinin tuttu.

eğer tutma ihtimali yüksekse 2. yi ona göre planlayalım

ben de ailemdeki herkese yapmıştım ve hepsi tutmuştu. daha sonra kendime planladım mayısta hamile kalırsam kız olacaktı kız çok istiyordum mayıstan sonra da hep erkekti. mayısta hamile kalamadım çok üzüldüm. sonra ilk bebek farketmez erkek olsa da olur dedim haziran 20de hamile kaldım takvime göre erkekti ama benim kızım oluyor tutmuyor yani...

kaç lira ödedin canım?

bakan kişi önemli diyorlar fiyat da ona göre değişiyormuş sanırım. unvanlar aklıma gelmedi şimdi ama bilen arkadaşlar yazsın. hatırladım radyolog

Son düzenleme:
Kisssem hiç görünmüyorsun artık.... Herşey yolunda değil mi

yok şulecim sorun yok sürekli problemler konuşuluyordu bi ara moralim çok bozuluyor diye girmedim sonra yakalayamadım haliyle konulardan çok kopmuş oldum çok şükür bebğimle ilgili herşey yolunda bugünde gittim gördüm meleğimi drumu değiştirdim bu arada çok memnun kaldım tustubikle aynı doktor çıktı üsküdar yunus emre hastanesi nazife hanım imkanı olan varsa tavsiye ederim

İyi olmana sevindim tatlım. O hastanede benimde diyetisyenim var. Sahurecim:) Doğumdan sonra kalan kilolar için bende onu tavsiye ederim

Sen bugün detaylıdamıydın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…