gunaydın canımın içleri
ebahım gecmıs olsun ıc ıc ıhlamur fılanda ıc ıyı gelır
mıhs aferın dusunce tarzını secdım pozıtıf dusunen kazanır
porselen bu dalga gecenler kısmına bende kılım
kızlarbende aras koyucam bebegımın adını bırkac kısı yok kargocumu olcak aras kargo derler dıo
dıenlerden bırının adıda pınardı o zaman sende pınar sütsün dedim :26:gıcık
yaa sızce nasıl ıyımı?ali aras olucak..
ben once vazgectım ısımden
esım cok ıstıo ama
bılemedım
sekercık kızın ne dıo oglumu sordumu kızz hedayesını begenmısmı gelınımheyuecanlandı benım velet adını duyunca..adı ne olcaktı senınkının?
ımza kampanyasına ımza attım
maıl atılacak yere maıl attım
naptın garı nettin gari looooo dogus sarkısı ıle beklıorum
herkes ayrıntılıya girdi yaaa bi ben kaldım heralde 21 kasında gircek olan rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin
gunaydın canımın içleri
ebahım gecmıs olsun ıc ıc ıhlamur fılanda ıc ıyı gelır
mıhs aferın dusunce tarzını secdım pozıtıf dusunen kazanır
porselen bu dalga gecenler kısmına bende kılım
kızlarbende aras koyucam bebegımın adını bırkac kısı yok kargocumu olcak aras kargo derler dıo
dıenlerden bırının adıda pınardı o zaman sende pınar sütsün dedim :26:gıcık
yaa sızce nasıl ıyımı?ali aras olucak..
ben once vazgectım ısımden
esım cok ıstıo ama
bılemedım
sekercık kızın ne dıo oglumu sordumu kızz hedayesını begenmısmı gelınımheyuecanlandı benım velet adını duyunca..adı ne olcaktı senınkının?
ımza kampanyasına ımza attım
maıl atılacak yere maıl attım
naptın garı nettin gari looooo dogus sarkısı ıle beklıorum
herkese günaydın kızlar
Kadınız canım bende henüz tam olarak ayrıntılıya girdim diyemem.benim doktorum kendisi bakıyor zaten ama geçen muayenede 4 hafta sonra daha rahat bakarız demişti.sanırım 21.haftam olucak diye.yarın randevum var sabahtan.bakalım bizim minik kızımız ne kadar olmuş iyi miymiş
Boğaz ağrım ilerleyerek sesime yansıdı diyebilirim aman hasta olmayanlar dikkat etsin bari çok fena oluyo insanYarıın doktoruma sorucam grip aşısı olmalı mıyım diye.aşı olunca hasta olur muyum diye.normalde hasta olan da var olmayanda.acaba hamileyken ve de farenjitken vücut direncim az mı kalır? Yani yine bunaltıcam kadını Gerçi ben bebeğimi görünce ne soracağımı unutuyorum
canım yalnız değilsin, ben de 6 kasımda girecem inşallah
boşver çilekim isimle ilgili benimle de dalga geçiyorlar Işık neymiş lambamı diye....allam yarabbim heee lamba....ama şimdi sanki başka isim olsa hiç yakışmayacakmış gibi...insanlar isimleri ile doğar derler ya o isimden başkası olmaz gibi...sen ve eşinde öyle düşünüyorsanız istediğiniz isim olsun....ne saçma isimler var biz dalga geçiyormuyuz....daha anası babası telafuz edemiyor bir de o isimleri koyuyorlar....koy arkadaşım hangi ismi istiyorsan koy
allah senın ıyılıgını versınn ya dogusun sarkısı ztn bnı benden almıstı :))
napım tatlım bır sorun yok dıolar o zmn yoktur :))
ısım konusuna hıc takılma aras guzel ısım cok hos bence bnmde baran ıcın kurt dıolar ne alaka kurt ısmı olsun hem bn kurt ısımlerını severım kızım olsa havin koymak ısterdım mesela yok ılerde baran dıe dıslarlarmıs amerıkaya gtmek ıstese el kaıde sanırlar dıyen oldu bana beee dusun artık :))
yaa benim liseden arkadaşım vardı adı aboş du bide babası 1 sene isim koymamış sonundada bunu bulmuş aynen öle sana katılıyorum kim nederlerle hareket etmeyi sevmem benkızlar ben öğretmenim ya, öğrencilerimin isimlerine bir bakın
durak...
mart...
bige...
portakal...
çayan...
ahad...
sezi...
satman...
daha aklıma gelince yazarım, millet ne der düşüncesinden ziyade biz nasıl ünlemek istiyoruz önemli olan o değil mi
herkes düşündüğü ismi paylaşsın o zaman
oğlum... yavuz selim
kızım...nazlı deniz
kızlar ben öğretmenim ya, öğrencilerimin isimlerine bir bakın
durak...
mart...
bige...
portakal...
çayan...
ahad...
sezi...
satman...
daha aklıma gelince yazarım, millet ne der düşüncesinden ziyade biz nasıl ünlemek istiyoruz önemli olan o değil mi
herkes düşündüğü ismi paylaşsın o zaman
oğlum... yavuz selim
kızım...nazlı deniz
herkes arkasında kargocu dermıs yok yurtıcı koy yok mng koy dıoolar hay ebenızı yaaaaaaaaaaaaae bende bulım her ısme bişi..dusununce bulunuo..ne bılım ha su da var cocuklar acımasızdır arkadasları mesela dalga gecerse dıe uzuldum..ne bılım..
ya o nedır ole kardesım hpdingari nettin gari looo..bız neden uretemıoruz da elelalemın urettıgınıde b.k edıoruz mılletce bılemıorum..bırde yamyam style varoda gecmısın hamçökeleği oldu sana yamyam style
ay baran ıcın ılkkez duydum ne alaka ya kurt neymıs baran yagmur demek dıılmı ne el kaıdesı kürtçe isim diemi.ilkkez duydum..ne bilim ben etkılendım basta aras koymım dedım..esım ısrarlı ben cokmutluydumn o ısımle baskaları mutlu olmadı dıe koymuıyoruz dıo o zamanda ben uzuldum..
herkes ayrıntılıya girdi yaaa bi ben kaldım heralde 21 kasında gircek olan rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin
Şekerlerim ve minik elma şekerlerim hepinize kocaman günaydın hayırlı cumalar...
Kadınız ve ebahcım tşk ederim çok şükür atlattık. Ebahcımm inşallah bi an önce düselirsin.. PATATES KIZARTMASI konusuna içtenliklee AMİN diyorumm
Güsel mutlu sağlıklı bir günümüz olsun inş..
KIslar ayrıca bende perinatolog da yaptırdım testimi, riskli değilim ama dr onu istedi
bayağı değişikmiş demek ki kimse o kadar dert etmemiş isim koyarken
bende kızıma efsa yada sare adını düşünmüştüm bi ara.ama bi arkadaşımız da sare yi düşünüyormuş.efsa da büyü anlamındaymış.bulamadım yani
canım gecmıs olsun... ben hıc sorun yapmamaya karar verdım ıkı doktorda aynını dedı bırı kendı doktorum bırı ayrıntılımı yapan ıkısıde docent yardımcısı... bn bıraz pımpırıklı ve detaycıyımdır konu tabı bebegımız olunca bu hat safhada oluo.. ama artık doktorum bıle benı tanıdı ayrıntılıya geldıgımde karsılastık hastanede dedım uyumuorum ve mıdemı bozum cok heycanlıyım falan fılan konu sensen ınanırım dedı hatta esımede dedıkı bu ınsanlar boledır bnm gıbı bırcok hastası oldugunu boyle kabullenmek gerektıgınıben 9 ay katlanıcam sen napıcaksın dedı ayrıntılı sonrasında yazdıgım gıbı ıkı doktorda hıcbısı yok son zamnlarda kalpte ve bagırsakta parlaklık bı cok kez goruoruz bır sorun teskıl etmıo eger dusuk ve kanaman olduysa hele rapor bıle etmem dedıler bnm tabı gozlerım yuvalarından cıkmıs panık halımı gorunce kendı doktorum eger bır rısk gorsem ustumden atmak ıcın bn sana amnıyo yaptır demezmıyım kendımi nıe rıske atım ben sana saglıklı gerek yok cok normal bır durum saglıklı bır bebegın olucak dıosam tmmdır dedı bu lafın ustunede daha fazla dusunmemeye karar verdım ıkı tıp fakultesı mezunu doktorda onemsız dıosa oledır gonlunu ferah tut hatta bana takıp edıcez bıle demedı bak ama tabı bn bı dahakı kontorolde sorarım :)
bende kaldım canım, bi çok hastenede bulamıyorum. bide eşimin erkek doktor takıntısı var. o yüzden bayan bulabilirsem yaptırcam inşallah pofff
şekercik hangi hastanede ne kadara yaptırdın? birde doktor erkekmiydi
bende zeynep ismini istiyorum yanına da sare düşünüyorum ama eşim sare konusunda kararsız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?