2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Şekerlerim ve minik elma şekerlerim hepinize kocaman günaydın hayırlı cumalar...
Kadınız ve ebahcım tşk ederim çok şükür atlattık. Ebahcımm inşallah bi an önce düselirsin.. PATATES KIZARTMASI konusuna içtenliklee AMİN diyorumm

Güsel mutlu sağlıklı bir günümüz olsun inş..

KIslar ayrıca bende perinatolog da yaptırdım testimi, riskli değilim ama dr onu istedi

gunaydın canımın içleri
ebahım gecmıs olsun ıc ıc ıhlamur fılanda ıc ıyı gelır
mıhs aferın dusunce tarzını secdım pozıtıf dusunen kazanır
porselen bu dalga gecenler kısmına bende kılım
kızlarbende aras koyucam bebegımın adını bırkac kısı yok kargocumu olcak aras kargo derler dıo
dıenlerden bırının adıda pınardı o zaman sende pınar sütsün dedim :26:gıcık
yaa sızce nasıl ıyımı?ali aras olucak..
ben once vazgectım ısımden
esım cok ıstıo ama
bılemedım
sekercık kızın ne dıo oglumu sordumu kızz hedayesını begenmısmı gelınım heyuecanlandı benım veletadını duyunca..adı ne olcaktı senınkının?
ımza kampanyasına ımza attım
maıl atılacak yere maıl attım
naptın garı nettin gari looooo dogus sarkısı ıle beklıorum

boşver çilekim isimle ilgili benimle de dalga geçiyorlar Işık neymiş lambamı diye....allam yarabbim heee lamba....ama şimdi sanki başka isim olsa hiç yakışmayacakmış gibi...insanlar isimleri ile doğar derler ya o isimden başkası olmaz gibi...sen ve eşinde öyle düşünüyorsanız istediğiniz isim olsun....ne saçma isimler var biz dalga geçiyormuyuz....daha anası babası telafuz edemiyor bir de o isimleri koyuyorlar....koy arkadaşım hangi ismi istiyorsan koy

herkese günaydın kızlar
kadınız canım bende henüz tam olarak ayrıntılıya girdim diyemem.benim doktorum kendisi bakıyor zaten ama geçen muayenede 4 hafta sonra daha rahat bakarız demişti.sanırım 21.haftam olucak diye.yarın randevum var sabahtan.bakalım bizim minik kızımız ne kadar olmuş iyi miymiş
boğaz ağrım ilerleyerek sesime yansıdı diyebilirim aman hasta olmayanlar dikkat etsin bari çok fena oluyo insan yarıın doktoruma sorucam grip aşısı olmalı mıyım diye.aşı olunca hasta olur muyum diye.normalde hasta olan da var olmayanda.acaba hamileyken ve de farenjitken vücut direncim az mı kalır? yani yine bunaltıcam kadını gerçi ben bebeğimi görünce ne soracağımı unutuyorum

allah senın ıyılıgını versınn ya dogusun sarkısı ztn bnı benden almıstı :))
napım tatlım bır sorun yok dıolar o zmn yoktur :))
ısım konusuna hıc takılma aras guzel ısım cok hos bence bnmde baran ıcın kurt dıolar ne alaka kurt ısmı olsun hem bn kurt ısımlerını severım kızım olsa havin koymak ısterdım mesela yok ılerde baran dıe dıslarlarmıs amerıkaya gtmek ıstese el kaıde sanırlar dıyen oldu bana beee dusun artık :))

herkese günaydın kızlar cumanız hayırlı bebişiniz kıpır kıpır olsun

canım yalnız değilsin, ben de 6 kasımda girecem inşallah

gün geçtikçe heycanlanıyorum gidip gelenlerden kötü bişey duyunca kafama çok takıyorum çok üzülüyorum umarım bizlerde hayırlı sonuçlarla döneriz sağlıklı bebişlerimizi görürüz

kızlar ben öğretmenim ya, öğrencilerimin isimlerine bir bakın

durak...
mart...
bige...
portakal...
çayan...
ahad...
sezi...
satman...

daha aklıma gelince yazarım, millet ne der düşüncesinden ziyade biz nasıl ünlemek istiyoruz önemli olan o değil mi

herkes düşündüğü ismi paylaşsın o zaman
oğlum... yavuz selim
kızım...nazlı deniz

herkes arkasında kargocu dermıs yok yurtıcı koy yok mng koy dıoolar hay ebenızı yaaaaaaaaaaaaa e bende bulım her ısme bişi..dusununce bulunuo..ne bılım ha su da var cocuklar acımasızdır arkadasları mesela dalga gecerse dıe uzuldum..ne bılım..

ya o nedır ole kardesım hpdingari nettin gari looo..bız neden uretemıoruz da elelalemın urettıgınıde b.k edıoruz mılletce bılemıorum..bırde yamyam style var oda gecmısın hamçökeleği oldu sana yamyam style
ay baran ıcın ılkkez duydum ne alaka ya kurt neymıs baran yagmur demek dıılmı ne el kaıdesı kürtçe isim diemi.ilkkez duydum..ne bilim ben etkılendım basta aras koymım dedım..esım ısrarlı ben cokmutluydumn o ısımle baskaları mutlu olmadı dıe koymuıyoruz dıo o zamanda ben uzuldum..

yaa benim liseden arkadaşım vardı adı aboş du bide babası 1 sene isim koymamış sonundada bunu bulmuş aynen öle sana katılıyorum kim nederlerle hareket etmeyi sevmem ben
oğlum çınar
kızım deva

bayağı değişikmiş demek ki kimse o kadar dert etmemiş isim koyarken
bende kızıma efsa yada sare adını düşünmüştüm bi ara.ama bi arkadaşımız da sare yi düşünüyormuş.efsa da büyü anlamındaymış.bulamadım yani

Işığımın ismini duyanda siz tarkikattamısınız dedi ışık evleri varmış....ne alaka yani tarikatle sıradan basit eve giren hayatımıza giren ışık çok fazla anlam yüklemeye gerek yok....

Bende gecen hafta ayrıntılı usg ye gırdım. Oglum gayet ıyı durumdaydı masallah. Tek sorunumuz bır turlu yuzunu gostermedı. Yumak yumak ellerıyle kapamıs oglusum yuzunu. Dr bu hafta ıcın tekrar gel dedı gıttık ama yıne nafıle yuzunu gızlıyo. Babasıda dıyokı. Arnavudum benım sımdıden ınatcı. Bende dıyorum kı bak ben arnavut degılım ona gore

herkes ayrıntılıya girdi yaaa bi ben kaldım heralde 21 kasında gircek olan rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin

bende kaldım canım, bi çok hastenede bulamıyorum. bide eşimin erkek doktor takıntısı var. o yüzden bayan bulabilirsem yaptırcam inşallah pofff

şekercik hangi hastanede ne kadara yaptırdın? birde doktor erkekmiydi

bende zeynep ismini istiyorum yanına da sare düşünüyorum ama eşim sare konusunda kararsız...

Selam kızlar...

Burun çekme, hapşırık ve öksürük krizlerim devam ediyor:26: Kızımı içimde 10 dakikada bir 7.2 şiddetinde sallamaktan nefret ediyorum

Porselencim bence Eymen çok güzel bir isim. Boşver dalga muhabbetlerini...Benim oğlum olacak sanıyordum ve ismi hazırdı. Ünal Eymen

Şimdi güzel bir kızım olacağını öğrendim. Ben iki isim düşünenlerdenim. İsimlerden biri Elif olacak ama diğerine karar veremedim. Aklınıza birşey gelirse paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:

Merhaba canim.benimde kalpte parlaklik goruldu.perinatologa gitmistim prof...banada tek basina sorun yaratmiyor dedi.kendi doktprumu aradim oda prof..oda ayni seyi spyledi ama benim 3 gundur icim icimi yiyor..hala rahatlayamadim...

sare Hz.İbrahim'in ilk eşiymiş ve çok güzel bir hatunmuş.yalnız çocuğu olmuyormuş.HZ.İBRAHİM ile karısı bir şehre gittiklerinde oradaki kral( sanırım firavun) HZ.Sare yi kendine eş yapmak istemiş.HZ.Sare iki rekat namaz kılıp Allah'a dua etmiş bu adamı helak et bana dokunamasın diye.o an adama birşeyler olmuş ve öylece kalmış.sonra tekrar kendine gelmesi için HZ.SARE dua etmiş ve kral yanlış bir iş yaptığını anlayıp HZ SARE ve yanında cariyelerinden HACER i de hediye edip HZ İBRAHİM'e vermiş.yalnız bu iki kadın arasında kıskançlık olmuş.HZ.HACER HZ.İSMAİL'i doğurmuş.bir gün Allah Hz.İbrahim'e hacer ve oğlunu mekke civarında bi yere bırakmasını emretmiş.HZ.HACER eğer Allah bunu emrettiyse o bize yeter deyip razı olmuş evladıyla kalmış çölde.kaldıkları yer safa ile merve arası diye bildiğimiz hacıların arasında gidip geldiği bi yer var ya orasıymış.HZ.HACER evladı acıkıp susuz kalınca bu iki dağ arasında koşuşturmaya başlamış çaresizlikten.HZ.İSMAİL tepinirken tepindiği yerden su fışkırmış.yani ZEMZEM.
hakkıyla anlatamasamda HZ.SARE hakkında bildiklerim bu belki bi fikir oluşturur :44:

benimde oğluşumun adı muhammed talha olcak ALLAHIN izniyle talha çok eleştirildi ama ne eşim nede ben kimsenin dediğini umursamıyoruz çok güzel bi isim bizce hemde dünyada cennetle müjdelenen bi sahabenin ismi bence koymak istediğiniz isimlerde içinize yatıyosa kimseyi umursamayın derim kızla sare çok güzel bi isim bence eymen benimde çok hoşuma gitti ışık koymak isteyen arkadaş soranlara bu bebek benim ışığım oldu şimdiden dünyamı aydınlattı de geç hiç aldırmayın bu sizin bebeğiniz onlara ne

günaydın güzel anneler sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ,kızımın kalp atışlarını duydum :)) öğleden sonra da okuldan tenefüste kaçıp aşımı olucam çok ağrımaz inşallah yine de minoset yazdı doktor..ayrınıtılı ultrason da ben de sona kalanlardanım 23+4 olucam girdiğimde ama doktor öyle istedi..şimdi azcık geçmişi okuyayım da azcık da temizlik yapmam lazım aşıdan sonra ağrım olursa yapamam haftasonu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…