ben birkaç takım beğendim baktığım bir model var beyaz sade klasik tarzda =)Ultrason için gözün aydın arkadaşım. Benim evimde modoko civarında ordan bakacağım. Sorması ayıp hangi mağazadan ne kadara aldın?
guzen anneler hepınıze gunaydınnn....
ebahında dedıgı gıbı havalar bozuyor kış gelıyor bızım bebelerın zamanı daralıyor
eda ısmını soran olmus bnm yegenımın adıdır cok severım o ısmı cok naif ve kulaga hos gelıyor bence..
amniyosentez yaptıran arkadasım yaptıran arkadaslarımız oldu ve hepsıde Allaha sukur tertemız sonuclar aldılar neden ıstedı doktorun bılmıyorum gercı 2'li 3'lu test sonucundanmı?
çilek canım bnm senın sıpa bı turlu uygun pozısyonu bulamadı demek urastırıcak valla senı bu oglan bu arada 2. bulusma ıcın tarıh kararlastırıroruz 17 kasım cumartesımı 24 kasımmı uygun sana ??
kolay gelsin=)minicik bebeğimiz bizim hayatımızı değiştiryr dimi bayanlar=)gunaydın mihs ve tüm can hamişler,
mihs cim doktora kıl oldu bence oglan
bana farketmez canım ama 24 kasım daha ıyı gıbı geldı
ben tasınma telasındayım
evım mınık oldugundan tasınıyoruz
ev bulduk cok sukur
eksıklerı alıyoruz
buyuk eve cıkınca esyalar da yetersız kalıyor onları alıyoruz vs
bugun evımde temızlık var kadın getırıcek annem gorumcem fılan ordalar
yarın tasınıyorum
1-2 gun gıremeyebılırım kızlar,ama bugun fulkl burdayım 6ya kadar
Eki Görüntüle 547257 Eki Görüntüle 547258 Eki Görüntüle 547259 Eki Görüntüle 547260
mihs teyzesinin zeynebime hediyesi.kusura bakma mihscim anca paylaşabildim.bunu gördükçe ve giydikçe hep seni anımsayacağız.kızımla çok tşk ediyoruz.
canım teşekkürler uyarın için . randevum 24. haftada.tam şeker yüklemesi vakti yani, aslında bi yanım tez çağırsın diyor diğer yanım arası olması iyi olduğuna delalettir saçmalam diyor.çok çağırsa maddi olarak çökeriz sanırım.belki o da o takktikle muayene ediyodur ultrason iyi değildir filan diye.birde paragöz değil onunda etkisi var bence.zaten şimdiden düşünüyorum şeker yüklemesi zor olcak zaten tatlılarla aram yok ark ım yaptırmıştı fena olmuş şakerli suyu içerken.şeker yüklemesi yapılıcak zamanı geçirmiyorsun umarım 24 ile 28 hafta arası galiba.benim dr um rutin 4 hafta sonra çağırıyor.başlarda 3 tü.belki doktordan doktora değişiyordur.ama önemli bi test filan geçmedikçe sorun olmaz heralde yurtdışında bizim kadar ultrasona girilmiyormuş.nadiren görüntüleme yapılıyormuş.takiibi ebeler yaparmış.bende buna şaşırmıştım:44:
canıımmm kaçtır sorcam naptın sen dr a gitcektin cinsiyet netleşmiştir bi türlü yakalayamadım oğlumuz mu kızımız mı olacağını ? nasılsınız onun dışında ?Elisa benimde birkaç haftadır var. Sacanıdece sol kulağım nabız sesini duyuyorum. Az su içmekle alakalı olabilir dediler. Aslında 2-2,5 lt içiyorum ama geçmedi hala. Beynimin içinde pıt pıtları hissediyorum resmen. 3 hafta sonra doktora gidicem devam ederse KBB'a bir göstermekte fayda var gibi....
canım yürüyüş yapabilr misin ? ekmeği kesmeni öneririm yiyiosan birde hamur işlerini.çokta su içcen biliyosun.aklıma bunlar geldi benimde görüntüde bişey yokta kiloda sanki 3 haftada 3 kilo almışım gibi görünüyor tartıda yani ama annemlerle bizim tartı uyumsuz dilerim ondandır yoksa bende sınıra yaklaştım sayılır.toplam 6 kilo almış olcam ki çok oda.sanırımannemlerin ki yanlış yani fazla gösteriyo.çokta stes yapma alırsanda canın saolsun bebğin iyi olsunda mutsuz anne bebeği faydalı olamayabilr kiloda olsa mutluyuz dimi ? :)Günaydın sabah şekerleri ve minimini bebişleri..
Biz bugün 23. haftamıza girdik..oğlumla buluşmamam daha 2 hafta var.MErakla bekliyorum yüzünü görmeyi..
Herşey yolunda çok şükür ama bu kilo artışını durduramıyorum çok hızlı gidiyorum.Bu gün tartıldım 64 kilo olmuşum.56 ile hamile kalmıştım.
Sanırım artık haftada 500 g almaya başladım böyle giderse 20 kilo ile biter bnm 9 ay..
Oysa hedefim 11 kiloydu , daha önümde 4 ay var şimdiden 8 kiloyu almış bulunuyorum..
Aslında hamilelik öncesi az yerdim ve kilomu korurdum ,şimdi yemeye başlayınca hızlı aldım sanırım. Aslında y,ne tatlı ekmek hamur işi vs tüketmiyorum ama tek fark az porsiyonlardan tam porsiyona geçtim .He bir de her gün ceviz badem ve süt yiyorum ek olarak.
Ne yapsam kızlar yine az yemeye başlasam eskisi gibi mi beslensem. Bebeğimin gelişimi etkilenr mi yoksa benden beslenir mi her şekilde?
Çok kilo almak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm....
günaydın anneler ve bebekleri
yağmurlu bursa sabahından sevgiler....
kış geliyor ve zaman yaklaşıyor....cinsiyet öğrendiğimde bir heves birşeyler aldım şimdi herşey eksik....
hatta dün akşam eşime söyledim yatak dolap bakalım en azından Ocak sonunda herşeyi hazır olsun bu bebekler yaramaz allah göstermesin erkenden çıkıp gelirler misafirimize hazır olalım....
babamız tamam tamam diyor pek umursamıyor benim gibi....höyyytt yapıcam çıngar kopucaz o zaman hadi yapalım diyecek
dün akşam 21.30 tv.karşısında uyuyup kaldım...uyku hamileliğin ilk zamanları olur dediler ama benim hala devam ediyor gözümü açamıyorum....
Eki Görüntüle 547257 Eki Görüntüle 547258 Eki Görüntüle 547259 Eki Görüntüle 547260
mihs teyzesinin zeynebime hediyesi.kusura bakma mihscim anca paylaşabildim.bunu gördükçe ve giydikçe hep seni anımsayacağız.kızımla çok tşk ediyoruz.
gunaydın mihs ve tüm can hamişler,
mihs cim doktora kıl oldu bence oglan
bana farketmez canım ama 24 kasım daha ıyı gıbı geldı
ben tasınma telasındayım
evım mınık oldugundan tasınıyoruz
ev bulduk cok sukur
eksıklerı alıyoruz
buyuk eve cıkınca esyalar da yetersız kalıyor onları alıyoruz vs
bugun evımde temızlık var kadın getırıcek annem gorumcem fılan ordalar
yarın tasınıyorum
1-2 gun gıremeyebılırım kızlar,ama bugun fulkl burdayım 6ya kadar
kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
arkadaşalar bebeğimi hala hissedemedim neden kimse bana cevp vermiyor ama!arkadaşlar bebek odası mı,büyüyen karyola mı,genç odası mı kızıma ne almalıyım,ben bi bambu beşik odama yanıma alayım diyorm,9 ayından sonra da odasına gecireyim diyorum ama odası nasıl olsun ne alayım:)yardıııııııııııııııııııııııııııım!!!
ben aranıza yeni katıldım.20+3 günlük hamileyim kızımız olcak inşalah.ama 2 hafta önce amniyosentez oldum.sonuç bekliyorum benim gibi amniyosentez olan var mı 1 haftam kaldı sonuçlara ama zaman geçmiyor ne olur duaa edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?