2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
KIZLAR dün giremedim ben yine bakım nedeniyle

2013 canım ben de kendim yapmak istiyorum her şeyini yaptıklarımızı ekleyelim görelim güzel olur tekmelerini iyice hissetmeye başlayınca kızım için bir şeyler yapasım geliyor :))

Ultrason için gözün aydın arkadaşım. Benim evimde modoko civarında ordan bakacağım. Sorması ayıp hangi mağazadan ne kadara aldın?
ben birkaç takım beğendim baktığım bir model var beyaz sade klasik tarzda =)

daha almadım 1 hafta düşünme payı verdim kendime...Bebek Odalar | Gen Odalar | KERVAN BEBE & GEN MOBLYA LTD. T. MUTLU BEBE DNYASI  Bebe mobilyalar, gen mobilyalar, bebek arabalar, tekstil, aksesurlar... kervenın sitesindeki takımlardan mor perdeli olanı beğendim 3 parça 3900 tl dediler indirim yaparız dediler.mutlu bebede yanlış hatırlamıyorsam bir tanede kitaplık tarzda raflı oyuncaklık eklettim oda 3400 tl dedi nakit fiyatı..mağazalardan en uygun söyleyen hemen hemen aynı takıma baby fidan nakite 3000 tl dedi www.babbyfidan.com.tr siteleri ni açamadım ama kervandaki takımın aynısı=)) adamların reklamını yaptım ya=))

gunaydın mihs ve tüm can hamişler,
mihs cim doktora kıl oldu bence oglan
bana farketmez canım ama 24 kasım daha ıyı gıbı geldı
ben tasınma telasındayım
evım mınık oldugundan tasınıyoruz
ev bulduk cok sukur
eksıklerı alıyoruz
buyuk eve cıkınca esyalar da yetersız kalıyor onları alıyoruz vs
bugun evımde temızlık var kadın getırıcek annem gorumcem fılan ordalar
yarın tasınıyorum
1-2 gun gıremeyebılırım kızlar,ama bugun fulkl burdayım 6ya kadar

günaydın tatlış anneler ve bebişleri.artık sonbahar kendini iyice gösterdi her tarafta.umarız hepiniz iyisindir.ben p.tesi şeker yüklemesi yaptıracam.24+1 haftada oluyorum o gün.siz ne zaman yaptıracaksınız.umarım çıkmaz hiçbirimizde

kolay gelsin=)minicik bebeğimiz bizim hayatımızı değiştiryr dimi bayanlar=)

2013 link verdiğin sitede ne güzel şeyler var ya hepsini alasım geldi malzemeleri seçemiyorum ki bütün kurdaleler güzel bütün güller bütün çiçekler çok şirin nasıl seçicem bilemedim valla

canım teşekkürler uyarın için . randevum 24. haftada.tam şeker yüklemesi vakti yani, aslında bi yanım tez çağırsın diyor diğer yanım arası olması iyi olduğuna delalettir saçmalam diyor.çok çağırsa maddi olarak çökeriz sanırım.belki o da o takktikle muayene ediyodur ultrason iyi değildir filan diye.birde paragöz değil onunda etkisi var bence.zaten şimdiden düşünüyorum şeker yüklemesi zor olcak zaten tatlılarla aram yok ark ım yaptırmıştı fena olmuş şakerli suyu içerken.
canıımmm kaçtır sorcam naptın sen dr a gitcektin cinsiyet netleşmiştir bi türlü yakalayamadım oğlumuz mu kızımız mı olacağını ? nasılsınız onun dışında ?
canım yürüyüş yapabilr misin ? ekmeği kesmeni öneririm yiyiosan birde hamur işlerini.çokta su içcen biliyosun.aklıma bunlar geldi benimde görüntüde bişey yokta kiloda sanki 3 haftada 3 kilo almışım gibi görünüyor tartıda yani ama annemlerle bizim tartı uyumsuz dilerim ondandır yoksa bende sınıra yaklaştım sayılır.toplam 6 kilo almış olcam ki çok oda.sanırımannemlerin ki yanlış yani fazla gösteriyo.çokta stes yapma alırsanda canın saolsun bebğin iyi olsunda mutsuz anne bebeği faydalı olamayabilr kiloda olsa mutluyuz dimi ? :)

günaydın, canımbende de hala uyku hali var.bende şaşkınm.alışveriş konusunda haklısın aslında sona bırakmaya ne gerek var ki erkende gelebilirler.bende alacaklarımı kesinleştirip alışverişi bitereyim o zman.

nasılınız kızlar ?? bebekleriniz nasıllar ?

Skrn82, canım kızın mihs teyzesinin cicilerini güle güle giysin.çok güzelmiş, mıhs ın gönlüne ayaklarına sağlık ...

bızdede aynı dert var ama degıstırmek ıcın once bunun kredısını bıtırmemız lazım nese 3 senemız kaldı oglusum 3 yasına gelınceye kadar ıdare eder bu ew bızı :) tmm canım o zmn tarıhı ve yerı netlestırınce hbr verırım ben sana kolay gelsın tatlım yorma kendını

çilakkkkkkkkk yorma kendini dikkat et canım emiii anneciğin sana bişey bırakmas gerçiii

Sensiz buluşma zaten olmas güselimmmmm

Kıslar yaptıklarımızı bi ara çeker koyarım ama bende değiller arkadaşımın evinde bıraktım ufak tefek süslemeler yapıcak diye geldiğinde çekerim resimlerini sizin için

alışverişeee başlama vaktiiii.....
ben de cumartesi gideceğim babasıyla oğluşuma üst baş alacağım,hastane çıkış,battaniye vb...

Kızlar çalışıyorum ve çok sıkıldım artık var mı benim gibi başka olan ?

gözün aydın canım Allah böyle bi duygu bir daha yaşatmasın.üzüldüğün zamanlar geride kalsın hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım bende 21 de tam hissettim halbuki ikinci hamileliğim.sen kaç haftadasın bilmiyorum ama 22 ye kadar hissetmemek normal diye biliyorum.beşik konusunda ben park yatakları sevimli bulmuyorum diye sepet beşik ve oda almıştım 6 aydan sonra odasına geçirdim bağlanıp kalırız hiç ayrılamayız diye zaten odası da yakındı.dolap ve yatak mecburi alınmalı yerin varsa dahasını da alırsın.ikinciyi düşünenler ona göre hesap etmeli ki benim gibi düşünmesinler çünkü benim ilki erkek ikinci kız belki oda yerine dolap ve park yatak yada şifoniyer ve park yatak olabilir.emzirme zamanı ilk aylar daha yoğun bu yüzden yanında olması daha doğru.bunun içinde ya sepet beşik ya ahşap bşik yada pak yatak alıcaksın.avantajlarını kıyaslamak sana kalmış.tabi bazen benim gibi hevesine kapılmak da var

canlar selam, tek tek alinti yapmadim ama iyi dileklereni sunan herkese cook tesekkurler. hepinizi cok ama cook seviyorum.

Beygu35, ben de 3 hafta once amniosentez yptirmisitim daha dun aldim temiz haberini..senin neden yapilmisti ???benim uclu riskli cikmisti ama cok sukur atlattim. inbsallh sen de bir an once alirsin temiz haberini, mihsin dedihgi gibi kotu sonuc alan cikmadi.. icini ferh tut cok zor allah yardimcin olsun, ben hep pozitfi dusundum hep kotu dusunculerimi oteledim iyi ki de oyle yapmisim. sonra bebisimi uzdum diye daha cok uzulurum, saglikli benim bebgim dedim hep kendi kendime. Allahim insallh sana da bi rguzel OHHHHHH cektirir. sormak istedigin bir sey olursa ya da oylesine bile yazmak istersen ozelden yaz canim bana..

teşekkür ederim arkadaşım yaaa.bi de şu kolonya olayı nedir nasıl yapcaz yazarsan çoooookkkkk mutlu olurum. öptüm arkadasım

arkadaşlar bu arada hepinize günaydınlar
gece az uyudum yine.anneme ilaç yazdırmaya hastaneye gitmiştim oradan da biraz alışveriş yaptım kızıma ancak iş yerime gelebildim.ilk hastane çıkışımızı aldım bir tulum bir de yaza doğru giyebileceği 3 ü 5 tl ye satılan parçalara rastladım onlardan aldım.bazen indirimine rastlıyorum tek parça da alıyorum ama inanın kurtarıcı oluyorlar.şimdi insan kıyamıyor kutulu alıyor ama kumaşı iyi olanlardan alın bence kızlar.
bakalım beğenecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…