arkadaşalar bebeğimi hala hissedemedim neden kimse bana cevp vermiyor ama!arkadaşlar bebek odası mı,büyüyen karyola mı,genç odası mı kızıma ne almalıyım,ben bi bambu beşik odama yanıma alayım diyorm,9 ayından sonra da odasına gecireyim diyorum ama odası nasıl olsun ne alayım:)yardıııııııııııııııııııııııııııım!!!
teşekkür ederim sonunda biri beni duydu 20+3. haftadayım,hala bir kıpırtı yok!
artık dayanamadım sağlık ocağına gittim bi aletle kalp atışlarını dinlediler,sorun gözükmüyor,acaba diyorum bebeğim küçük mü ondan mı:)en son kontrole ne zaman gitmiştin canım allah korusun bi sıkıntı olsaydı dr söylerdi ben de geç hissettim 21 de..ilk hamilelikte normalmiş
cuma ayrıntılı ultrasyona gireceğim,belli olur inşallah,ama ben kendim kıpır kıpırım,kızım da öle olsun istiyorum ama:)canım 22. haftasında yeni yeni hissetmeye başlayanlar oluıyomus. sen anlamıyosundur belki pıt pıt yapıodur o arada.
bi 1 hafta daha bekle bakalım. endişelnme iyidir o
kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
arkadaslar bikacgündür kulagim nabiz atar gibi atiyor doktoruma söyledim dün gitmistim, KBB´a görün dedi, sizin oldumu hic birbilginiz varmi?? önemli biseymidir
canım inanki çok sevindimmmmmmmmmm
oh beeeeeeeeeee
gözün aydıııınnnnnn çok sevindim
Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almak nasip etsin inşallahh bütün bebeklerimizi
Gozun aydin
Canımmm şimdi gördümAllahıma şükürler olsun. Gerçekten çok çok sevindim. Hepimizin gözü aydın. Yuppiii
arkadaslar bikacgündür kulagim nabiz atar gibi atiyor doktoruma söyledim dün gitmistim, KBB´a görün dedi, sizin oldumu hic birbilginiz varmi?? önemli biseymidir
Kızlar ben artık işyerinde KK' ya giremiyorum. Engellendim sanırım :2: Artık akşamları görüşücez
Bugün netde çok güzel bir sayfa buldum. Benim gibi bebişinin kendi şekerini, hastane hediyesini ve oda süsünü yapmak isteyenlere fikir verecektir.
Önümüzdeki ay sipariş verip kızımın cicişlerini kendim yapıcam.
Bebek Şekeri ve Nikah Şekeri
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet ekeri nikah ekerleri
http://www.bebektasarimlari.com
arkadaşalar bebeğimi hala hissedemedim neden kimse bana cevp vermiyor ama!arkadaşlar bebek odası mı,büyüyen karyola mı,genç odası mı kızıma ne almalıyım,ben bi bambu beşik odama yanıma alayım diyorm,9 ayından sonra da odasına gecireyim diyorum ama odası nasıl olsun ne alayım:)yardıııııııııııııııııııııııııııım!!!
kızlar merhaba ben yeni üyeyim=)
son adet tarihim=9 haziran
bebeğimiz =kız
yaşadığım şehir=istanbul
kaçıncı bebek=ilk bebeğimiz
annenin yaşı=30
çok güzel bir fikir ama benim gibi sıfır yetenek bi insansanız biraz zor olur ya. ben beceremem kiii
merhaba ben geçen hafta sonu odaya baktım istanbuldayım modoko dan...çok güzel bir oda takımı beğendim.beyaz sade yatak sonradan büyüyenlerden.dolabı şifonyeri ve oyuncak dolabı var.prenses odası gibi..ben ayrıyeten bambu beşiklerden alıp yatak odama koyacağım..ama odasını bu hafta sonu sipariş vereceğim 2 ayda ancak hazırlanırmış kokusunun geçmesi için.yani bence beğendiğin herşeyi al=) odayı beyaz alıp halı ve perdeyi toz pembesi yapacağım planım öyle=)
bu arada bugün 3 boyutluyu yaptırdık 50 dakika sürdü..çok şükür bebeğimiz sağlıklı..
Kıvırcığım burdanda kutlayayım, heryerden kutlayayım bugün
RABBİM sağlıklı haberlerini verdi sana çok şükür ki , inşallah bundan sonra güsel günler senin ve hepimiz olur canım benim.. Çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindikkkkkk biz prensesimleeseni kocaman öppüyorus bi tanem
2013 canım ben arkadaşımla birlikte yaptı mbile o süsleri bebektasarımları sitesindeki bezden bebek modellerini arkadaşım hazırlamış bana süpris olarakberaber bez pastasını şeker ağacını ve anı defterini hazırladık çok süper oluyor gerçekten çok keyifli .. Arkadaşım olmasa benim aklıma da gelmezdi cesaret te edemesdim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiiii
Bebeğini hissetmeyen arkadaşım zaten en aşağı 20 de hissediliyor demiştir benim dr ve ilk bebekse sonrasındada hissediliyor, sıkıntı etme olucak iinşallah
RABBİM sağlıklı haberlerini verdi sana çok şükür ki , inşallah bundan sonra güsel günler senin ve hepimiz olur canım benim.. Çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindikkkkkk biz prensesimleeseni kocaman öppüyorus bi tanem
2013 canım ben arkadaşımla birlikte yaptı mbile o süsleri bebektasarımları sitesindeki bezden bebek modellerini arkadaşım hazırlamış bana süpris olarakberaber bez pastasını şeker ağacını ve anı defterini hazırladık çok süper oluyor gerçekten çok keyifli .. Arkadaşım olmasa benim aklıma da gelmezdi cesaret te edemesdim
Bebeğini hissetmeyen arkadaşım zaten en aşağı 20 de hissediliyor demiştir benim dr ve ilk bebekse sonrasındada hissediliyor, sıkıntı etme olucak iinşallah
Hoşgeldin. Canım liste ilk baştaydı. Şimdi güncellendiğini sanmıyorum. Allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin kızını
şükürler olsun çok sevindim. allah kimseyi evladıyla sınamasın hele kucağınıza alın daha değişik bir duygu.kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
teşekkür ederim sonunda biri beni duydu 20+3. haftadayım,hala bir kıpırtı yok!
merak etme canım benim 1-2 hafta sonra daha net hissedersin. bide hareketlisin ya belki ondan hissedemiyorsundur. ben hareketli olduğumda hissetmiyorum. ne zaman uzunnnnnn süre dinleneyim hissetmeye başladım. ben bu hafta net hissetmeye başladım.cuma ayrıntılı ultrasyona gireceğim,belli olur inşallah,ama ben kendim kıpır kıpırım,kızım da öle olsun istiyorum ama:)
kızlar merhaba ben yeni üyeyim=)
son adet tarihim=9 haziran
bebeğimiz =kız
yaşadığım şehir=istanbul
kaçıncı bebek=ilk bebeğimiz
annenin yaşı=30
hoşgeldinnnnnmerhaba ben geçen hafta sonu odaya baktım istanbuldayım modoko dan...çok güzel bir oda takımı beğendim.beyaz sade yatak sonradan büyüyenlerden.dolabı şifonyeri ve oyuncak dolabı var.prenses odası gibi..ben ayrıyeten bambu beşiklerden alıp yatak odama koyacağım..ama odasını bu hafta sonu sipariş vereceğim 2 ayda ancak hazırlanırmış kokusunun geçmesi için.yani bence beğendiğin herşeyi al=) odayı beyaz alıp halı ve perdeyi toz pembesi yapacağım planım öyle=)
bu arada bugün 3 boyutluyu yaptırdık 50 dakika sürdü..çok şükür bebeğimiz sağlıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?