Elisa benimde birkaç haftadır var. Sadece sol kulağım nabız sesini duyuyorum. Az su içmekle alakalı olabilir dediler. Aslında 2-2,5 lt içiyorum ama geçmedi hala. Beynimin içinde pıt pıtları hissediyorum resmen. 3 hafta sonra doktora gidicem devam ederse KBB'a bir göstermekte fayda var gibi....
YASAKLI KELİME KULLANDIN ÇİKOLATA VE PASTA OFFFFFF OFFFFFFFF EVE GİTSEMDE YESEM BİR AN ÖNCE
valla arkadasim seker ihtimalini duyunca ikigündür frenliyorum kendimi ki haftaya iyi ciksin ve rahatca dewam ediyim yemeye diye
ben aranıza yeni katıldım.20+3 günlük hamileyim kızımız olcak inşalah.ama 2 hafta önce amniyosentez oldum.sonuç bekliyorum benim gibi amniyosentez olan var mı 1 haftam kaldı sonuçlara ama zaman geçmiyor ne olur duaa edinnn
kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
kızlaaarrrrrr, şimdi doktorum aradı. Allahıma binlerce şükür amniosentez sonuçlarım temiz çıktı... dua eden, destegini esirgemeyen herkese cok teşekkürler. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi 3 hafta geçirdim. umarım hepimiz sorunsuz, hzuurlu bi hamilelik geçiririz ve alırız meleklerimiz kucaklarımaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?