2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

arkadasim benimde sol kulagim aynen nabiz sesi sadece, doktor banada sordu su iciyomusun cok degil enfazla bibucuk litre dedim, simdi icmeye zorluyorum bihafta deniycem gecmezse giderim tabi umarim ikimizinde gecer...

ben aranıza yeni katıldım.20+3 günlük hamileyim kızımız olcak inşalah.ama 2 hafta önce amniyosentez oldum.sonuç bekliyorum benim gibi amniyosentez olan var mı 1 haftam kaldı sonuçlara ama zaman geçmiyor ne olur duaa edinnn

hoşgeldin canım inşallah iyi haberlerle dönersin burada kıvırcık arkadaşımız amniyosentez yaptırdı.

cnm gozun aydin, cok sevindim.

çok sevindm canımmmm...

yarın tetanoz aşısı olacağım ve şeker ölçümü yapacaklar...:18:

bunlardan geçenler,sonuçlarınız nasıl çıktı hamişler?aşınız ağrıdı mı?Şekeriniz kaç çıktı,kaç ççıkması normal??:26:

günaydın :119::119::122:

kıvırcık gözün aydın çok sevindimmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bu gece uyuyamadım soluma yatamadım aşı var durmadan tuvalet sorunum var yarım saatte bir uyandım birde bütün gece yağmur yağdıı kızım benim bak adın bizi hiç bırakmıyor

günaydın kızlar

kıvırcık canım çok sevindim sonucunun temiz çıkmasına gerçekten çok çok sevindim.

benim bel ağrım çok arttı yaaa akşam kanepeye uzandım bidaha kalkamadım resmen ayaklarımı kendime bile çekemedim

Günaydın sabah şekerleri ve minimini bebişleri..

Biz bugün 23. haftamıza girdik..oğlumla buluşmamam daha 2 hafta var.MErakla bekliyorum yüzünü görmeyi..

Herşey yolunda çok şükür ama bu kilo artışını durduramıyorum çok hızlı gidiyorum.Bu gün tartıldım 64 kilo olmuşum.56 ile hamile kalmıştım.
Sanırım artık haftada 500 g almaya başladım böyle giderse 20 kilo ile biter bnm 9 ay..
Oysa hedefim 11 kiloydu , daha önümde 4 ay var şimdiden 8 kiloyu almış bulunuyorum..
Aslında hamilelik öncesi az yerdim ve kilomu korurdum ,şimdi yemeye başlayınca hızlı aldım sanırım. Aslında y,ne tatlı ekmek hamur işi vs tüketmiyorum ama tek fark az porsiyonlardan tam porsiyona geçtim .He bir de her gün ceviz badem ve süt yiyorum ek olarak.

Ne yapsam kızlar yine az yemeye başlasam eskisi gibi mi beslensem. Bebeğimin gelişimi etkilenr mi yoksa benden beslenir mi her şekilde?

Çok kilo almak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm....

günaydın anneler ve bebekleri
yağmurlu bursa sabahından sevgiler....
kış geliyor ve zaman yaklaşıyor....cinsiyet öğrendiğimde bir heves birşeyler aldım şimdi herşey eksik....
hatta dün akşam eşime söyledim yatak dolap bakalım en azından Ocak sonunda herşeyi hazır olsun bu bebekler yaramaz allah göstermesin erkenden çıkıp gelirler misafirimize hazır olalım....
babamız tamam tamam diyor pek umursamıyor benim gibi....höyyytt yapıcam çıngar kopucaz o zaman hadi yapalım diyecek
dün akşam 21.30 tv.karşısında uyuyup kaldım...uyku hamileliğin ilk zamanları olur dediler ama benim hala devam ediyor gözümü açamıyorum....

kıvırcık arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun....inancımız ve dualarımızla bunu da atlattık...
bu sıpaları ne yapmalı gelince bilmiyorum ki....gözün aydın arkadaşım....görüp göreceğin en büyük sıkıntı o beklediğin günler olsun...güneşli mutlu günler görün hep inşallah....

Selam şekerlerim ve minik şekerlerimmmmmmm

Herkese ms mutlu, huzurlu sağlıklı bir gün diliyorummmm

Ebahcımm eksikler hiçççç bitmicek sanırım bende ocak ayında tamamlamayı düşünüyorum hiç belli olmas bisim miniklerin işine birde kızlar aceleci oluyor biliyosunn

Gıda pınarr sana önerim az ye sık ye başka çözümü yok ama sakın besinlerinden kısma.. Alıcaksanda al gitsin kg yu, doğumdan sonra vericeksin bi şekilde takılma benim ark 47 kg hamile kalıp 32 kg aldı ve çok mutluydu ayrıca normal doğurdu :) Hepimiz alıyorus engelleyemeyiz tek yapacağımız az yemek sık yemekkkkk

Kadınız o bel sırt ağrısı bende bir aydır var, çift yastıkla yatıroum ve bacağımın arasına bi yastık daha alıyorumazalıyor ama kesilmiyor, normalmiş artık bu ağrılar ağırlık merkezi değişiyormuş canımm :18:

Günaydın arkadaşlar,
Sabah İtalya için vize başvurusunda bulundum geldim :) kısmetse 6. ayımızın sonunda 4-5 gün bir tatil yapacağız. Bebeğim de benim gibi gezenti olsun, ama kocam gibi uyumlu olsun :)

Az önce Aile Hekiminin hemşiresi aradı. İlk defa arıyorlar beni. Kan idrar tahlillerinizi biz yapalım boşuna para ödemeyin dedi. Kiloyu sordu, 3 kilo dedim, çok az almışsınız dedi. Bilmiyo tabi benim obez olduğumu :)))

Dün merdivenlerden kaydım. Çok sert bir düşüş olmadı ama dizimi yaraladım. O ara herhalde belimi de zorladım, gece çok ağrıdı.

Kızım da pek hareketsiz. Arada tekmelediği oluyor ama eskisi gibi güçlü değil, sabırsız anası sürekli hissetmek istiyor.

Eda diyorum bu ara kızıma. Bakalım dilim alışacak mı diye? Ne dersiniz eda nasıl bir isim sizce?

Merhaba güzel anneler;

uzun zamandır yazmamıştım buraya ama zaman zaman takip ediyordum.
biz kızımla çok iyiyiz maşallah
geçen hafta doktordaydık
587 gr olmuş kızım çok iyi dedi doktorumuz
yarın itibariyle 24. haftamıza giricez
bir problemi olan yoktur inş.herkese sevgiler

istanbul da bugün yağmurlu ...EDA güzel isim =) bende kızıma PELİN ismini koymayı düşünüyorum ama değişebilirde..karar veremedik..dün akşam 3 boyutlu ya girdim 50 dakika çok çabuk geçti=( bugün de doktorumuza sonuçları gösterdik=)no problem...şeker yüklemesini 3 hafta sonra yapalım dedi ..bebeğimin fotoğraflarına bakıorum sürekli heyecanla=)çok mutluyum=)

guzen anneler hepınıze gunaydınnn....

ebahında dedıgı gıbı havalar bozuyor kış gelıyor bızım bebelerın zamanı daralıyor

eda ısmını soran olmus bnm yegenımın adıdır cok severım o ısmı cok naif ve kulaga hos gelıyor bence..

amniyosentez yaptıran arkadasım yaptıran arkadaslarımız oldu ve hepsıde Allaha sukur tertemız sonuclar aldılar neden ıstedı doktorun bılmıyorum gercı 2'li 3'lu test sonucundanmı?

çilek canım bnm senın sıpa bı turlu uygun pozısyonu bulamadı demek urastırıcak valla senı bu oglan bu arada 2. bulusma ıcın tarıh kararlastırıroruz 17 kasım cumartesımı 24 kasımmı uygun sana ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…