ben yedirmeye çalışıomda benm adam pek yanaşmıo sevmiomuş paşambende çikolata kisti var canım o yüzden hamiş kalamıyorum( eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir :))
yani tabi o zamana kadar rahat durup test yapmazsan
cesaretım olursa yaptırırmbende anlamadım canım...
ya istersen 12.gün kan testi yaptır canım
ben yedirmeye çalışıomda benm adam pek yanaşmıo sevmiomuş paşamsen tedavi gordunmu hıc yınede umut var senın durumun için!!!
inşallah gelmez canım ya,umudunu yeterki yitirme.....
evet yaa son dört gün ne kaldıgelmez inşallah canım,şunun şurasında ne kaldı ki
amelıyat dedı daktırlar bıze cnm bu asılama tutmazsa hııcc zorlamıycam kendımı amelıyat ol dıcem bnm herife..ya bnm tek umudum ay once bı kez dusuk yaptım o zaman kendılıgınden olmustu belkı dıom smdıde oyle olur tutuverır!!!psıkolojı gittiiii19 aydır tedavi uyguluyoruz ama elim hep boş dönüyorum( zamanı var demekki .. eşin için bitkisel ilaçlarda çözüm olabilir bi blogda okumuştum şimdi hatırlamıyorum bayanın eşi kullanmış sonuçlar sonra süper diyodu ....
evet yaa son dört gün ne kaldıgeçmio zamaaaannn geçmioo
amelıyat dedı daktırlar bıze cnm bu asılama tutmazsa hııcc zorlamıycam kendımı amelıyat ol dıcem bnm herife..ya bnm tek umudum ay once bı kez dusuk yaptım o zaman kendılıgınden olmustu belkı dıom smdıde oyle olur tutuverır!!!psıkolojı gittiiii
geçmiş olsun canım ya... hayırlısıyla 4 gün sonra alıcaz güzel haberlerimizi
doğru söylüyorsun canım da gelde içime söz geçir...
adetim geçeli 3 gün oldu canım lekelenmeyi saymazsak...
hayırlısı olsun canım en iyisi bekleyip görmek....benim ki sebebsiz infertilite..senin sorun neydi?
cok zor bu beklemeler yaa oncedende bu kadar yavasmı gecıodu zaman acabageçiyoda nasıl geçiyodur çok iyi biliyorum canım.bende 2 defa aşılama oldum o yüzden o bekleme durumlarını çok iyi biliyorum
inşallah cnm yaa gerek kalmasıngerek kalmayacak inşlh ameliyata falan
ben belkı daha erken bıle verebılırım guzel haberıgeçmiş olsun canım ya... hayırlısıyla 4 gün sonra alıcaz güzel haberlerimizi
2 defa aşılama yaptırıp ta tutmayan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım...
bizi ancak biz anlarız,o yüzden hiç umudunu kaybetme her ay adetimde hıçkıra hıçkıra ağlarım,çevremdeki hamilelere bakamam bile boynum bükülür,şuan bile çok doluyum ağlamamak için zor tutuyorum,kız kardeşim misafir olduğu için zor tutuyorum kendimi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?