Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende çikolata kisti var canım o yüzden hamiş kalamıyorum ( eşine bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir :))
ben yedirmeye çalışıomda benm adam pek yanaşmıo sevmiomuş paşamsen tedavi gordunmu hıc yınede umut var senın durumun için!!!

bende anlamadım canım...

ya istersen 12.gün kan testi yaptır canım

ben yedirmeye çalışıomda benm adam pek yanaşmıo sevmiomuş paşamsen tedavi gordunmu hıc yınede umut var senın durumun için!!!

19 aydır tedavi uyguluyoruz ama elim hep boş dönüyorum ( zamanı var demekki .. eşin için bitkisel ilaçlarda çözüm olabilir bi blogda okumuştum şimdi hatırlamıyorum bayanın eşi kullanmış sonuçlar sonra süper diyodu ....

gelmez inşallah canım,şunun şurasında ne kaldı ki
evet yaa son dört gün ne kaldı geçmio zamaaaannn geçmioo
amelıyat dedı daktırlar bıze cnm bu asılama tutmazsa hııcc zorlamıycam kendımı amelıyat ol dıcem bnm herife..ya bnm tek umudum ay once bı kez dusuk yaptım o zaman kendılıgınden olmustu belkı dıom smdıde oyle olur tutuverır!!!psıkolojı gittiiii

2 defa aşılama yaptırıp ta tutmayan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum canım...

bizi ancak biz anlarız,o yüzden hiç umudunu kaybetme her ay adetimde hıçkıra hıçkıra ağlarım,çevremdeki hamilelere bakamam bile boynum bükülür,şuan bile çok doluyum ağlamamak için zor tutuyorum,kız kardeşim misafir olduğu için zor tutuyorum kendimi(((

geçmiş olsun canım ya... hayırlısıyla 4 gün sonra alıcaz güzel haberlerimizi

geçiyoda nasıl geçiyodur çok iyi biliyorum canım.bende 2 defa aşılama oldum o yüzden o bekleme durumlarını çok iyi biliyorum

Bende pko hastasiydim sonra troid problemi çıktı esiminde harekette biraz problem vardı troidi düşürdük sonra asilamami yaptırdım

geçiyoda nasıl geçiyodur çok iyi biliyorum canım.bende 2 defa aşılama oldum o yüzden o bekleme durumlarını çok iyi biliyorum
cok zor bu beklemeler yaa oncedende bu kadar yavasmı gecıodu zaman acaba
gerek kalmayacak inşlh ameliyata falan
inşallah cnm yaa gerek kalmasın
geçmiş olsun canım ya... hayırlısıyla 4 gün sonra alıcaz güzel haberlerimizi
ben belkı daha erken bıle verebılırım guzel haberıcarsamba dolgu yaptırmam lazım dustu dun aksam yaptırmazsam cok kotu olur..anestezı kullanmıycaz ama ben yınede ogrenıp gıderım belkı:26:

triod aslında çok ciddi bi sorun değil gebeliğe,ama eşinin ki sorun olabilir,bu sorunla aşılamanın tutma olasılığı fazla canım.

aşılamanın tutma olasılığı erkeklerde sorun olduğu zaman tutma olasılığı daha fazla canım,inşallah tutar kuzum

hayır canım normalde hep deriz ya bu zaman ne kadar çabuk geçiyo deriz...aşılamada durum tamamen 180 derece değişiyo

fındık kurtlarım ben çıkıyorum aklınızdan çıkarmaya çalışın olur inşallah.öpüyorum Allaha emant olun.iyi geceler....

burda kimse kimseyi tanımıyo ama anladım ki en yakınımizdakilerden daha iyi anlıyoruz birbirimizi yaşamayan anlamıyo bende çok iyi anlıyorum seni leyla...sende umudunu yitirme ağlamak istediğinde ağla rahatla ve o anda rabbimden iste dua et rabbim bizim gibi olanlara tez zamanda bebişler verii inşaallah (AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…